|
|
לפני שבועיים •
5 באפר׳ 2026
אני בוכה 🤣🤣🤣🤣
לפני שבועיים •
5 באפר׳ 2026
HelloKittyBabyGirl(נשלטת) • 5 באפר׳ 2026
► זוג פלוס כתב/ה: זיון טוב, אבל באמת... זה כשבאמצע הסקס את עוצרת ומתחילה לחשוב לעצמך: ''יאללה..לעזאזל עם זה, הריון זה לא כזה סיפור גדול'' |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
5 באפר׳ 2026
לפני שבועיים •
5 באפר׳ 2026
המלכה קארינה(שולטת) • 5 באפר׳ 2026
זיון טוב זה זה שאני מנסה לחפש את המילים המדויקות לרשום פה... אך לא מוצאת ולא מצליחה לתאר זאת במילים...
1. חבל שאי אפשר לתייג פה "זיון טוב" 2. בנסיון למצוא את המילים... הכוס שלי מבעבע רק מהמחשבה 🙂 |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
5 באפר׳ 2026
לפני שבועיים •
5 באפר׳ 2026
Zoti(שולטת) • 5 באפר׳ 2026
► owlflylight כתב/ה: לדעתי זיון טוב זה זיון שלא בא עם מטרות שהם לא שעשוע.
אני רוצה שישחקו איתי, אני רוצה גבר שהזין שלו יהיה המשחק שלי והפות שלי יהיה המשחק שלו. אני רוצה שהמבט בעיניים שלו כשיראה את הציצים שלי לא יהיה סתם חרמן, אלא יהיה נוצץ כמו ילד שהשיג את המשחק שהכי רצה להשיג. וכשייגע בי אני אתלהט כמו ילדה שהזמינו אותה לקפוץ בחבל, ואני אקפוץ עליו והוא עליי ונשתעשע יחד ברטיבות אחד של השני, ננסה שטויות חדשות, צעצועים, תנוחות, כדי ליהנות יחד, בלי מטרה נעלה, בלי להיות גדולים אחד על השני, סתם ליהנות. ואז נתחיל לריב על מי ישיג שליטה על הזיון של היום, מי יקשור את מי ומי ינשוך את מי, עד שנשיג שליטה, וכשנשיג, השני ייכנע וייעשה כל שמצווה עליו, ויהנה עד הגג. היה לי גבר כזה ושלחתי אותו. מאז לא היה לי זיון טוב. זה תודה רבה אפשר לסגור את הדיון (לא באמת) |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
5 באפר׳ 2026
לפני שבועיים •
5 באפר׳ 2026
חתולה פרועה • 5 באפר׳ 2026
אחרי זיון טוב אני רוצה להרגיש מפורקת.
זיון טוב הוא כזה שמתחיל בפור פליי ומשחקים משובחים ההקדמה חשובה לי מאד בזיון טוב אני מאבדת חוש זמן נכנסת לספייס אם אין מבט חודר בעיניים תוך כדי אז הזיון פחות עוצמתי בעיני בזיון טוב אני מרגישה זוהרת סמוקת לחיים והכי יפה בעולם בזיון טוב הריח בחדר אחרי כמה שעות גורם לי לא לרצות לכבס את המצעים שבוע שלם אחרי ובסוף אחרי זיון ממש ממש טוב אני ישנה כמו תינוקת |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
5 באפר׳ 2026
לפני שבועיים •
5 באפר׳ 2026
ve-ra • 5 באפר׳ 2026
כזה שבסופו את נשבעת שתמכרי גם את נשמתך לשטן בשביל עוד אחד כזה
ואכן את עושה דברים מפוקפקים כדי לזכות בעוד מנה |
|