|
|
לפני 6 ימים •
9 באפר׳ 2026
לפני 6 ימים •
9 באפר׳ 2026
Bluecollar(שולטת) • 9 באפר׳ 2026
מזל טוב. מאחלת לך המון צחוקים וחברויות ומכשירי חשמל עובדים
|
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
9 באפר׳ 2026
לפני 6 ימים •
9 באפר׳ 2026
Red-Flame • 9 באפר׳ 2026
הו, בחרתי את ההצצה הרבעונית שלי ביום טוב!
יום הולדת שמייח ומבדח 💕 מאחל לך שתהיה לראש ולא לכטבמ, שתהיה טיל אבל לא מפוזר, וברצינות - שתהיה מאושר 🙏 שתמשיך להיות אתה - מקסים ואמיתי, מצחיק ואהוב, ואחד החבקנים המקצוענים בארץ (טרם בדקתי סחורה זרה כדי לטעון בוודאות שבכל העולם, אבל מנחשת שגם) ואם לא מיציתי את מכסת האיחולים, אוסיף גם שתמיד יהיה לך מזונב פרוותי זמין לליטוף, שותף לבירה לשעת צרה, ואנשים מסביבך שמעריכים את כולך ❤️ |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
9 באפר׳ 2026
לפני 6 ימים •
9 באפר׳ 2026
Master Bruce{©} • 9 באפר׳ 2026
► Red-Flame כתב/ה: הו, בחרתי את ההצצה הרבעונית שלי ביום טוב!
יום הולדת שמייח ומבדח 💕 מאחל לך שתהיה לראש ולא לכטבמ, שתהיה טיל אבל לא מפוזר, וברצינות - שתהיה מאושר 🙏 שתמשיך להיות אתה - מקסים ואמיתי, מצחיק ואהוב, ואחד החבקנים המקצוענים בארץ (טרם בדקתי סחורה זרה כדי לטעון בוודאות שבכל העולם, אבל מנחשת שגם) ואם לא מיציתי את מכסת האיחולים, אוסיף גם שתמיד יהיה לך מזונב פרוותי זמין לליטוף, שותף לבירה לשעת צרה, ואנשים מסביבך שמעריכים את כולך ❤️ יא איזה כבוד!!! |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
9 באפר׳ 2026
לפני 6 ימים •
9 באפר׳ 2026
Red-Flame • 9 באפר׳ 2026
► Master Bruce כתב/ה: ► Red-Flame כתב/ה: הו, בחרתי את ההצצה הרבעונית שלי ביום טוב!
יום הולדת שמייח ומבדח 💕 מאחל לך שתהיה לראש ולא לכטבמ, שתהיה טיל אבל לא מפוזר, וברצינות - שתהיה מאושר 🙏 שתמשיך להיות אתה - מקסים ואמיתי, מצחיק ואהוב, ואחד החבקנים המקצוענים בארץ (טרם בדקתי סחורה זרה כדי לטעון בוודאות שבכל העולם, אבל מנחשת שגם) ואם לא מיציתי את מכסת האיחולים, אוסיף גם שתמיד יהיה לך מזונב פרוותי זמין לליטוף, שותף לבירה לשעת צרה, ואנשים מסביבך שמעריכים את כולך ❤️ יא איזה כבוד!!! הכבוד הוא שלי ✨ |
|
|