|
|
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
Sweet melody(נשלטת) • 17 באפר׳ 2026
עלי מאד משפיע..לא צריכים להיות גאוני על, אפשר לבחור ניק שמייצג אתכם. ניק של דמות שאתם אוהבים. שם של עציץ, אנערף.. רק אל תלכו על הבנאלי..
חוץ מהניק "ברצינית לבוקקה" עליו אני חולה😂😂 |
|
|
|
|
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
-DNA-(נשלטת) • 17 באפר׳ 2026
► Sweet melody כתב/ה: עלי מאד משפיע..לא צריכים להיות גאוני על, אפשר לבחור ניק שמייצג אתכם. ניק של דמות שאתם אוהבים. שם של עציץ, אנערף.. רק אל תלכו על הבנאלי..
חוץ מהניק "ברצינית לבוקקה" עליו אני חולה😂😂 תכלסססס גם אני רציתי להגיב ללוטוס שמכל הניקים של קטגוריות הפורנו, הוא הגאוני ביותר - ישר ולעניין. נדמה לי שאפילו היה איזה שרשור על זה😎 |
|
|
|
|
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
Curious B • 17 באפר׳ 2026
אני בחרתי כינוי בשתי שניות כי פשוט רציתי לפתוח כבר פרופיל ולא חשבתי הרבה מעבר למה יהיה אחרי זה. אחרי שקיבלתי כמה הצעות ממש לא בכיוון הבנתי שהכינוי הראשוני שבחרתי, שבכלל מבוסס על שם חיבה שבעלי נתן לי, בעייתי ונאלצתי לשנות.
לאחרונה גם גיליתי שיש אנשים שחושבים שהB אומר שאני בי. זה ממש מטומטם בעיניי. בקיצור, אלא אם כן הכינוי שלך ממש דבילי או מגוחך (סטייל "פותח סתימות"), אני לא נותנת לזה המון משקל. אם הוא מגוחך ברמת הקאמפ, זה כבר מקנה נקודות בונוס. |
|
|
|
|
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
תחת כנפיך • 17 באפר׳ 2026
היה פה פעם מישהו בשם צולניק.
וממשש אהבתי אותו |
|
|
|
|
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
LowCarb(שולט) • 17 באפר׳ 2026
כמובן שיש משמעות לכינוי.
בגדול, לדעתי יש שתי משפחות של כינויים: 1. כינויים שהמסר המכוון בהם הוא לתאר יכולות/תכונות של האדם ו/או מה הוא מחפש. 2. כינויים אישיים יותר, שיכולים להיות לקוחים מהעולם הפנימי/תרבותי של האדם ולא נהירים לכל אדם. הקבוצה הראשונה בשולטים תהיה לדוגמא "שולט ברמה", "הנקניק המנקנק", או "אדון בשפחה". הקבוצה הראשונה בנשלטות לרוב עוסקת במוטיבים של מתיקות / חתלתולאות / פייתיות / פרחוניות / פרפרים ציפורים ויתר קלישאות. זה יכול להיות: "פיה סגולה", "מעדן חלב", "חתלתולה סקסית", "פרח הלילח" וכאלה. אותי ניק מהקבוצה הראשונה יכול להרתיע ברמה של יצירת קשר מעבר לסשנים. ככל שנסיוני מגיע אלה נשים רדודות/שטחיות, שעולמן התרבותי מסתכם ב...ובכן... פיות. ממתקים ופרחים. הן יכולות להיות נשלטות מאד טובות, אבל אין מה לצפות שם לאיזה שיחה או משהו. כהכללה. אם אני מחפש קשר יותר רציני (גם קשר לבלוג יותר עמוק, שלא עוסק רק בתיאורי פנטזיות בדס"מיות או תהומות וקריסות ואקסים נרקיסיסטים), אפנה תמיד לנשלטות שהניק שלהן מהמשפחה השניה, שמעידה על עומק ועולם פנימי עשיר יותר. זאת לא עמדה נחרצת, אבל זה משפיע. אם למישהי קוראים "החמודה המתוקונת פרפר טינקרבל סגול" אני מראש כנראה לא אכנס לבלוג שלה, ובכל מקרה היא תצטרך לעבוד קצת כדי יותר קשה לשכנע אותי שיש שם גם עומק. |
|
|
|
|
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
אחחחח, ברצינית לבוקקה
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
כחש(נשלטת) • 17 באפר׳ 2026
► Sweet melody כתב/ה: עלי מאד משפיע..לא צריכים להיות גאוני על, אפשר לבחור ניק שמייצג אתכם. ניק של דמות שאתם אוהבים. שם של עציץ, אנערף.. רק אל תלכו על הבנאלי..
חוץ מהניק "ברצינית לבוקקה" עליו אני חולה😂😂 לעולם לא אשכח את היום בו גיליתי מזה בוקקה ושבכלל בוקקה זו אשכרה מילה, מסתבר שכן יש מה ללמוד מניקים בכלוב. |
|
|
|
|
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
Re: אחחחח, ברצינית לבוקקה
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
Sweet melody(נשלטת) • 17 באפר׳ 2026
► כחש כתב/ה: ► Sweet melody כתב/ה: עלי מאד משפיע..לא צריכים להיות גאוני על, אפשר לבחור ניק שמייצג אתכם. ניק של דמות שאתם אוהבים. שם של עציץ, אנערף.. רק אל תלכו על הבנאלי..
חוץ מהניק "ברצינית לבוקקה" עליו אני חולה😂😂 לעולם לא אשכח את היום בו גיליתי מזה בוקקה ושבכלל בוקקה זו אשכרה מילה, מסתבר שכן יש מה ללמוד מניקים בכלוב. כן.. גם אני לא אשכח. הרגשתי שמאותו רגע חיי כבר לא שבו למסלולם. התמימות מתה כמו הזקפה הגברית רגע אחרי תרומת הזרע על הפנים..😂😂 |
|
|
|
|
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
הסייבר הטוב בחייך(מתחלף) • 17 באפר׳ 2026
מהתגובות שקיבלתי, אני בטוח שלחלק מהנשים אכפת מהניק, חלקן אפילו פוסלות
|
|
|
|
|
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
ve-ra • 17 באפר׳ 2026
אז תראה carb. היתה פה פעם פיה. הפיה הראשונה לשמה. קרם דה לה קרם
ואז יצא לי לחשוב, הפשטות של פעם, לראות ניק ׳דום׳ או ׳מאסטר׳, וכנראה גם ׳פיה׳. פשוט, היה מחרמן למות. |
|
|
|
|
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
סוהר לשעבר • 17 באפר׳ 2026
בעיניי בטח שהוא משנה, מסביר קצת על הלך המחשבה של האדם מאחורי הפרופיל
|
|