שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

איך להשפריץ ולא רק לגמור?

shirazbar shirazbar​(שולטת)
לפני יומיים • 23 באפר׳ 2026
shirazbar​(שולטת) • 23 באפר׳ 2026
אם את נתקלת בגבר שיודע את דרכו בנתיבי הכוס לומד היכן לגעת באיזו עוצמה וקורא אותך תוך כדי, תשמרי אותו קרוב 🙂
מי שיודע איך, לא צריך לחיצה חזקה שלא נעימה גם לא צריך ללחוץ על הבטן.
אז צריך אחד כזה, פלוס אשה משוחררת שלא
מתביישת ומתגברת על האינסטינקט הטבעי לכווץ
כאשר מילת המפתח היא שחרור.
תתמסרי לזה, מה כבר יקרה, תשתיני? זה גם כך כמעט אותו הדבר.
וכן, זה מקפיץ את האורגזמה.
אני חושבת שהיעד זה חקירה עצמית והקשבה לגוף מאשר הצלחה בפועל. מגלים הרבה דברים בדרך במיוחד על מי שמולך וכמה חשובה לו ההנאה שלך.
SecRoot
SecRoot • 23 באפר׳ 2026
באשר לשאלתך הפרקטית:
מניסיוני הצנוע אוכל לומר שזה באמת כל אשה לגופה כמו שציינו פה לפניי, יש כאלה שגירוי פיזי בנקודות שונות עובד להן, ויש כאלה שזה דווקא רגשי או נפשי יותר אם מיני או סנסואלי וכדו'.
הייתה לי שותפה שזה היה דווקא מהפטמות במקרה שלה, הייתה אחת שהייתה משפריצה רק אחרי גמירה ונהגה ללכת לשירותים כי חשבה שזה שתן רגיל (זה לא). הנקודה החשובה זה באמת תקשורת והקשבה, קודם כל את לעצמך(החלק היותר קשה לחלקנו) ואז מול השותף - אציין שמעגל הכנות יכול להתחיל דווקא הפוך, כלומר בתקשורת כנה עם השותף שמעצימה את הכנות מול עצמך.

בנוגע לאקט וההשתתפות שלי בו כגבר:
זה מדהים וסקסי בשבילי להיות בחוויה הזו, כמובן וקודם כל שזה ממש מנפח אגו. אבל מעבר לזה יש בזה מין ההזדהות כשאנחנו רואים נוזלים ניתזים מגוף - אצלנו זה מחווט לאורגזמה חזקה (שלפעמים נחשבת השיא של הסקס) - והידיעה שאתה עזרת למישהי לאבד שליטה (בטח פסיכולוגית זה קשור לגיל הרך) על הסוגרים שלה זה פשוט התעלות מטורפת..

פאן פאקט:
שותפה טובה שלי (בזמנו) המטירה ממטרים נאים בפעם הראשונה כשצעקתי עליה "תשתיני!" אחר כך כששוחחנו על זה היא אמרה שהרגישה לגיטימציה לאבד שליטה על מה שהתרגלה לעצור במשך הרבה שנים.
TorMentor TorMentor​(שולט)חשבון מאומת
TorMentor​(שולט)חשבון מאומת

Re: איך להשפריץ ולא רק לגמור?

TorMentor​(שולט)חשבון מאומת • 23 באפר׳ 2026
ברבור שחור כתב/ה:
המממ…
אני רוצה לדעת להשפריץ ולא רק לגמור…
טיפים?

ובכן, להיות עם הפרטנר הנכון icon_smile.gif .

היתה פעם אחת שירדתי למישהי תוך כדי החדרת אצבעות, והיא השפריצה ברמה כזו שכל המצעים היו ספוגים גם למחרת בבוקר. למזלנו הרב זה היה במלון, ועוד יותר למזלנו זה היה בחו"ל. עזבנו כאילו כלום, ומאז חזרתי למלון ההוא, אבל הקפדתי לא לשהות באותו החדר icon_smile.gif (כן, אני יודע שאין קשר בין החדר למצעים, עניין פסיכולוגי. סו מי).

ואני מבקש להדגיש שאין מטרת הפוסט להשוויץ כיצד גרמתי למישהי להשפריץ, אלא להשוויץ שדפקנו (תרתי משמע?) מלון ממש יקר.
aliced aliced
aliced • 23 באפר׳ 2026
רק על עצמי לספר ידעתי...
בפעמים הראשונות זה קרה בגלל שהפרטנר דחף אצבעות וכך למדתי מה התחושה, אחר כך למדתי לשלוט בשרירי רצפת האגן שלי ולשחרר לבד בזיון חזק, מגרון עמוק, מסטירות וגם רק עם עצמי.
ארובות השמיים שלי נפתחות כשאני שותה הרבה נוזלים בשביל להיות רוויה ואולי גם איזו כוס יין כדי להשתחרר וכשיש לי גירוי מנטלי חזק.
נסיכה עם כפית זהב נסיכה עם כפית זהב​(מזוכיסטית)
ואני מנסה להבין למה?
איזה הייפ מטורף על משהו כל כך לא רלוונטי.
באופן אישי, לא אוהבת שזה קורה כאן, זה הורס לי את האורגזמה, זה מעייף אותי ברמות אחר כך, ובתכלס כל הרטיבות הזה לנקות מתסכל ביותר.

איזה קונספט מיותר 🤦‍♀️
lotus in oz lotus in oz​(נשלטת)​{CharlieI}
ממה שאני מבינה, זה כל כך אישי. יש הרבה נשים שזה לא חלק מהרפרטואר שלהן, אחרות שאוהבות , וכאלה שלא. גם הגברים לא תמיד תמיד חובבי השפרצות, חשוב לי לציין. בשבילי זה לא היה נוכח, ואז מתישהו זה פשוט הצטרף למה שקורה. הוא חובב - לדעתי פשוט כעוד דרך של שחרור וקרקוע שלי. אז יש את זה, ומינטימיות (המוצר) הן חברות. כיום איכשהו זה ככה שזה חלק מכל גמירה, פשוט קורה תוך כדי - בלי שום גירוי יעודי.
כלבונת סקרנית כלבונת סקרנית​(נשלטת)​{תומר ההוא}
כולנו על זה שזה יוצא ("ההשפרצה") משלפוחית השתן, כן?
תומר ההוא​(שולט)​{כלבונת סקר}
כלבונת סקרנית כתב/ה:

אני אוהב את זה שיש המאמינים שלאישה יש עוד מאגר נוזלים בנפחים שרואים בהשפרצות שהוא לא שלפוחית השתן.
כלומר, "המדע עדיין לא חקר את גוף האישה עד כדי כך" 😆
Lilly T Lilly T​(קינקית)
Lilly T​(קינקית) • 23 באפר׳ 2026
כלבונת סקרנית כתב/ה:

וואלה האמת שלא, זה יוצא מבלוטות הסקין:

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%98%D7%AA_%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9F
כלבונת סקרנית כלבונת סקרנית​(נשלטת)​{תומר ההוא}
Lilly T כתב/ה:
כלבונת סקרנית כתב/ה:

וואלה האמת שלא, זה יוצא מבלוטות הסקין:

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%98%D7%AA_%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9F

זה לא, מהבלוטה יוצא נוזלי הסיכוך( נפח מאוד קטן, 10 מל והייתי נדיבה ) , השפרצה שזה כל מה שמעל 50 מל, כמו שאנשים מתארים פה, "סדינים ספוגים עד המזרן" אפילו - 250-400 מל , בכמויות שיוצאות הן משלפוחית השתן. לחץ על "נקודת הג'י" גורם לגירוי וכיווץ שריר הדטרוזר ואילו האורגזמה מאפשרת הרפיה של שרירי הספינקטר יוריטרה, הספינקטר ווגינליס והקומפרסור,מה שמביא לריקון השלפוחית.
גם אופי הנוזלים שונה, נוזל וגינלי סמיך/ג'לי לפעמים לבנבן או חלבי לפעמים, לעומת נוזל דליל, נוזלי סמי-שקוף