| חגי השתיין(מתחלף) |
לפני 3 ימים •
25 באפר׳ 2026
לפני 3 ימים •
25 באפר׳ 2026
חגי השתיין(מתחלף) • 25 באפר׳ 2026
► נסיכה עם כפית זהב כתב/ה: מה היה גרוע? מה זה אומר סקס גרוע? אם את רוצה אני אשמח להדגים! |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
25 באפר׳ 2026
לפני 3 ימים •
25 באפר׳ 2026
Venus in Furs • 25 באפר׳ 2026
עונה ברצינות.
לטעמי אין סקס גרוע, אם זה גרוע זה לא סקס - זו פעילות גופנית שנעשית מריצוי או סיבות לא טובות אחרות ושמוטב היה לא להגיע אליה בכלל או לעצור אותה. |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
25 באפר׳ 2026
לפני 3 ימים •
25 באפר׳ 2026
Googiecurious • 25 באפר׳ 2026
יש מקרים שבהם סקס פחות טוב יכול להשתפר, כשיש משיכה, עניין ויכולת לתקשר.
אחד החיבורים המיניים הכי פחות טובים שהיו לי בתחילת הדרך, הפך די מהר לאחד מהטובים שחוויתי. זה לא היה סיפור אהבה גדול, אבל הייתה שם חברות שאיפשרה לנו לדבר בחופשיות, לשחק וללמוד להכיר את הגוף והעונג אחד של השנייה. לעומת זאת, לפני קצת יותר משנה יצאתי עם מישהו שעל הנייר היה "בול" מבחינת הרבה פרמטרים. אבל כשהגענו למיניות גיליתי שאין בינינו התאמה מהותית. היו דברים בסיסיים שפשוט לא הסתדרו עבורי, וניסיתי להבין אם ואיך אפשר לגשר על זה. אחרי תקופה לא מאוד ארוכה הבנתי שזה לא עובד לי, ובהמשך גם ראיתי צדדים נוספים בהתנהלות שלו שחיזקו את ההחלטה להפסיק את הקשר. בדיעבד אני מבינה שחוסר התאמה מהותית במיניות הוא מבחינתי סיבה לגיטימית לגמרי לסיים קשר. |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
25 באפר׳ 2026
Re: איזה באסה זה סקס גרוע
לפני 3 ימים •
25 באפר׳ 2026
הברק שבעינייך • 25 באפר׳ 2026
► -TOMI- כתב/ה: דמיינו סיטואציה התחלתם לצאת הצד השני מתנהג ונראה 10/10
הכל זורם וכייפי את מרגישה שהולך לכיוון טוב דייט שניים שלוש… זרימה כיף משיכה פתאום סקס מבאס רצח האמת אני אגיד לא מצפה שסקס ראשון יהיה הכי הכי הכי מטורף בעולם כדי שיהיה גם לאן לשאוף אבל לפחות שיהיה בסדררררר אוף איזה באסה הייתי חייבת להגיד את זה מה הייתם עושים עושות תגידי תודה !!!!!!!!! אני גם התחתנתי איתה !!!!! ולשמחתי התגרשנו בסוף |
|
|
| ענןקטן(נשלט) |
לפני 3 ימים •
25 באפר׳ 2026
לפני 3 ימים •
25 באפר׳ 2026
ענןקטן(נשלט) • 25 באפר׳ 2026
ללא ספק אחד המבאסים.
קרה לי כמה פעמים בחיי, לא הרבה, אך אם אני מחסיר את כל הפעמים שזה לא היה גרוע אלא יותר צריך זמן להתרגל ולהבין מה הצד השני רוצה אוהב, אז נראה לי שקרה 4 אולי 5 פעמים. הכי נורא היה בחורה מדהימה שלפירטטנו כשהייתי סטודנט. בחורה מדהימה, שמשדרת באופן קבוע סקסאפיל מטורף. להתמזמז איתה היה פשוט מדהים שאין לי מילים לתאר. אך ברגע שזה עבר לסקס, היה יכול להיות יותר מלהיב אם הייתי עושה אותו עם המזרן והיא היית יושבת בחדר השני. בדיעבד אני יודע שהיא בחורנ שעברה דברים בחיים שלה שללא ספק צילקו אותה באופן שאני לעולם לא אוכל להבין. אך באותו הרגע הייתי האדם הכי מבואס בעולם ושם נגמרו מערכת היחסים שלנו. היום אני מצטער שלא הייתי יותר קשוב... |
|
|
|
|
לפני יומיים •
26 באפר׳ 2026
תיאור מעולה למשל
לפני יומיים •
26 באפר׳ 2026
-TOMI-(נשלטת) • 26 באפר׳ 2026
► Venus in Furs כתב/ה: עונה ברצינות.
לטעמי אין סקס גרוע, אם זה גרוע זה לא סקס - זו פעילות גופנית שנעשית מריצוי או סיבות לא טובות אחרות ושמוטב היה לא להגיע אליה בכלל או לעצור אותה. רק הייתי מדייקת לא ריצוי או סיבות לא טובות אלא תוצאה לא טובה של כוונות טובות אני מניחה |
|
|
|
|
לפני יומיים •
26 באפר׳ 2026
בול!!!
לפני יומיים •
26 באפר׳ 2026
► ענןקטן כתב/ה: ללא ספק אחד המבאסים.
קרה לי כמה פעמים בחיי, לא הרבה, אך אם אני מחסיר את כל הפעמים שזה לא היה גרוע אלא יותר צריך זמן להתרגל ולהבין מה הצד השני רוצה אוהב, אז נראה לי שקרה 4 אולי 5 פעמים. הכי נורא היה בחורה מדהימה שלפירטטנו כשהייתי סטודנט. בחורה מדהימה, שמשדרת באופן קבוע סקסאפיל מטורף. להתמזמז איתה היה פשוט מדהים שאין לי מילים לתאר. אך ברגע שזה עבר לסקס, היה יכול להיות יותר מלהיב אם הייתי עושה אותו עם המזרן והיא היית יושבת בחדר השני. בדיעבד אני יודע שהיא בחורנ שעברה דברים בחיים שלה שללא ספק צילקו אותה באופן שאני לעולם לא אוכל להבין. אך באותו הרגע הייתי האדם הכי מבואס בעולם ושם נגמרו מערכת היחסים שלנו. היום אני מצטער שלא הייתי יותר קשוב... מבאס לשמוע את הסיבה אבל זה בול מה שתיארת מזמוז מדהים!!!!!!! וכאילו עדיף להישאר שם |
|
|
|
|
לפני יומיים •
26 באפר׳ 2026
Re: גם אני תהיתי לעצמי
לפני יומיים •
26 באפר׳ 2026
► כחש כתב/ה: ► סנטוריון כתב/ה: מה זה סקס גרוע? בהכי אמיתי, על מה זה נפל? מישהו פה תיאר את זה מדוייק אבל בחור סקסי ברמות שיחה פלרטטנית רצינית מצחיקה הכל מהכל להתמזמז איתו זה כמו להרגיש שניה לפני אורגזמה ואז מגיע סקס שאין לי איך להסביר מה זה גרוע בגדול כמו בן אדם שלא יודע איך מה ולמה ושוכח שהוא לא לבד (לא מדברת אפילו על לספק אותי כשמדברת על שוכח שהוא לא לבד) |
|
|
|
|
לפני יומיים •
26 באפר׳ 2026
לפני יומיים •
26 באפר׳ 2026
מלישס(שולטת) • 26 באפר׳ 2026
מה היה גרוע? בכם מקרה לפעמים הפעם הראשונה היא לא מושלמת.. מהתרגשות וכאלו. זה קורה לא מעט בפעם הראשונה.
לדעתי שווה לנסות שוב. ואפשר גם להעזר בכל מיני צעצועים אחרים כמו ויברטורים וכאלו |
|
|
|
|
לפני יום •
27 באפר׳ 2026
Re: גם אני תהיתי לעצמי
לפני יום •
27 באפר׳ 2026
Blonde • 27 באפר׳ 2026
► -TOMI- כתב/ה: ► כחש כתב/ה: ► סנטוריון כתב/ה: מה זה סקס גרוע? בהכי אמיתי, על מה זה נפל? מישהו פה תיאר את זה מדוייק אבל בחור סקסי ברמות שיחה פלרטטנית רצינית מצחיקה הכל מהכל להתמזמז איתו זה כמו להרגיש שניה לפני אורגזמה ואז מגיע סקס שאין לי איך להסביר מה זה גרוע בגדול כמו בן אדם שלא יודע איך מה ולמה ושוכח שהוא לא לבד (לא מדברת אפילו על לספק אותי כשמדברת על שוכח שהוא לא לבד) לצערי קרה ואני לבסוף החלטתי לשחרר, לפעמים זה פשוט לא מתאים מבחינה מינית, אפשר להגיד שגם הייתי צעירה יותר ולא באמת חשבתי לשמר את הקשר כי הרגיש לי שאני נכנסתי למקום שבו חיפשתי רק פיזי,יכול להיות שאם כיום הייתי מנסה לשוחח יותר מה אני אוהבת ומה אני מחפשת בסקס, עם בעלי נגיד אמרתי לו שכל סקס חייב להיות חניקות,משיכות בשיער וסטירות, בלי זה אין אורגזמה , לכן תקשורת חייבת להיות,תנסי לשוחח על זה,אולי יפתיע אותך |
|
|