|
|
לפני 19 שעות •
17 במאי 2026
לפני 19 שעות •
17 במאי 2026
ivy sweet(נשלטת) • 17 במאי 2026
► lori כתב/ה: היי אייבי, תודה על התשובה הכנה. ממשיכה ממנה: קודם אבהיר שהשתמשתי במונח קשר זמני כקשר של אנשים שאינם נשואים זה לזה או שזה ״קשר מהצד״. כנראה שזו בחירה לא טובה של המילים ולא ניסיון לשנמך קשר, אלא לייצר הפרדה בין זוג שמנהל גם משק בית משותף לכזה שלא והקשר תחום לשליטה בלבד.
קשר שתחום לשליטה בדרך כלל מגיע עם תאריך תפוגה, גם אם לא ידוע מראש. לא תמיד אבל ברוב המוחלט של הפעמים. אפשר לשאול האם זה בא מיוזמתך או ממנו? מבינה מאוד את החיבור לניטור ואת הצורך להיות חשופה באופן מלא, אבל אני רואה בעייתיות במתן גישה להתכתבויות עבר ויתרה מכך, האם זה משהו שאותו שולט לקח בחשבון? שיתכן שבעתיד, בקשר עם מישהו אחר, גם הדינימיקה שלו איתך תהיה חשופה? אני רוצה לשתף קצת מחוויה אישית: לפני שנים, היינו במפגש עם חברה שאירחנו אצלנו והצטלמנו בשביל הכיף, לא משהו חשוף או מיני. אחר כך במסגרת הדיווח היומי שלה היא שלחה אל השולט שלה (שלא הכיר אותנו ולא היתה לו שום דינימיקה מולנו) את התמונות שלנו ללא הסכמתנו. זה באמת נעשה בתום לב, לו היתה יודעת מראש שזה יפריע לנו אני בטוחה שלא היה מעבירה, אבל חשנו שנעשה לנו אאוטינג שלא היינו מוכנים אליו, וכל זאת בגלל אופי הקשר ביניהם, שלפיו היא מדווחת. הדבר הזה גרר אחר כך השלכות על ההתנהלות שלנו קדימה. וזה מתקשר לתגובה של פישוטו ולתחושת אי הנוחות שאני שותפה לה מצד אחד מצד אחד מצד שני, אדם שלא מבין שהשולט שלי יהיה חשוף להרבה דברים, אולי מפספס הבנה של סוג היחסים שמתקיימים באתר. לא כל כך הבנתי את ההסבר, הרי גם נישואין מסתיימים לעיתים(: לא חשוב. לעניין: לשלוח תמונה כזו או לערב פעילות שהיא מחוץ לאתר היא שונה מאוד מאוד מלראות עם איזה *ניקים* התכתבתי בעבר. לא משהו שעשיתי אי פעם, אם זה לא ברור. דבר שני, מעולם לא הסתרתי שומדבר, לפרקים זה צוין בפרופיל שלי ואף הוזכר בכמה וכמה פוסטים שלי, אופי הקשר היה די ברור ואף היו כאלה שהתעניינו גם בפרטי לגבי אקטים מסוימים וקבלו הסברים ממני/ממנו. לגבי השאר, אני עונה רק בשם עצמי ולכן לא אתייחס(: רק אומר שהיה מדובר בצרכים משותפים/הדדיים. |
|
|
|
|
לפני 19 שעות •
17 במאי 2026
לפני 19 שעות •
17 במאי 2026
הברון בכפכפים(קינקי){זהרורים} • 17 במאי 2026
אפילו אם יש למישהי קינק מעקב אני חושב שהיא צריכה לידע בפרופיל שיש עוד שותף לחשבון שקורא ולתת לצד השני לקבל את ההחלטה אם להמשיך באינטראקציה.
אנחנו לא חולקים ססמאות אבל כן חולקים אחד עם השניה כל אינטראקציה כלובית וזה גם כתוב לי בפרופיל. זה חלק מהחוקים הלא כתובים של הכניסה שלנו לעולם הזה. לא מסתירים כלום. |
|
|
|
|
לפני 19 שעות •
17 במאי 2026
לפני 19 שעות •
17 במאי 2026
► הברון בכפכפים כתב/ה: אפילו אם יש למישהי קינק מעקב אני חושב שהיא צריכה לידע בפרופיל שיש עוד שותף לחשבון שקורא ולתת לצד השני לקבל את ההחלטה אם להמשיך באינטראקציה.
אנחנו לא חולקים ססמאות אבל כן חולקים אחד עם השניה כל אינטראקציה כלובית וזה גם כתוב לי בפרופיל. זה חלק מהחוקים הלא כתובים של הכניסה שלנו לעולם הזה. לא מסתירים כלום. אתה מדבר על אינטראקציה עכשווית, זה שונה, הרי אם מישהי במערכת יחסים וגם מציינת לא לפנות זו לגמרי בעיה של הפונה. לגבי אינטראקציות עבר, מה כבר אפשר לעשות? כמה אחורה זה בסדר? האם על שיחות מלפני עשור חלים אותם חוקים כמו על שיחות מלפני שנתיים? ג׳יזס, רוב הניקים האלה ממילא כבר הוחלפו מליוני פעמים, אאוטינג זה לא |
|
|
|
|
לפני 18 שעות •
17 במאי 2026
לפני 18 שעות •
17 במאי 2026
lori(נשלטת){ע_מ} • 17 במאי 2026
היי ברון, מסכימה איתך. אני חושבת שכל אחד כאן צריך לקחת בחשבון באינטרקציה עם אחרים, שיתכן שהם נתונים למעקב. מעטים מאוד האנשים שמכירים את הכינוי שלי בלי ע_מ לידו אז קל לי לקחת את זה כדוגמא, וגם במקרה שלכם, זה ברור מאליו (רק לי?) שלזוג נשוי לא יהיו סודות זה מזה, או לכל זוג. אם הגעתם למצב שאתם נאלצים לשמור סודות זה מזה, כנראה שיש צורך בבדק בית, אבל זה כבר לפוסט אחר.
|
|
|
|
|
לפני 18 שעות •
17 במאי 2026
לפני 18 שעות •
17 במאי 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 17 במאי 2026
► lori כתב/ה: היי ברון, מסכימה איתך. אני חושבת שכל אחד כאן צריך לקחת בחשבון באינטרקציה עם אחרים, שיתכן שהם נתונים למעקב. מעטים מאוד האנשים שמכירים את הכינוי שלי בלי ע_מ לידו אז קל לי לקחת את זה כדוגמא, וגם במקרה שלכם, זה ברור מאליו (רק לי?) שלזוג נשוי לא יהיו סודות זה מזה, או לכל זוג. אם הגעתם למצב שאתם נאלצים לשמור סודות זה מזה, כנראה שיש צורך בבדק בית, אבל זה כבר לפוסט אחר. אני חושבת שיש הבדל מהותי בין שמירת סודות בין בני.ות הזוג לבין לשתף את בן/בת הזוג בסודות של אחרים.ות שיתוף סיסמאות פותח דלת לאופציה השניה (לא בהכרח כמובן, זה תלוי באמון ובסיכום של הצדדים) |
|
|
|
|
לפני 18 שעות •
17 במאי 2026
לפני 18 שעות •
17 במאי 2026
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 17 במאי 2026
► ivy sweet כתב/ה: ...האם על שיחות מלפני עשור חלים אותם חוקים כמו על שיחות מלפני שנתיים? ג׳יזס, רוב הניקים האלה ממילא כבר הוחלפו מליוני פעמים, אאוטינג זה לא בטח שכן. קשה לברוח מהעבר שלך בכלוב גם אם מחליפים כינוי. שיחות היסטוריות מוסרות המון מידע על בן אדם, והן סוג של אאוטינג כי הן משלימות עוד חלקים בפאזל של מי שניסה לפתוח דף חדש ולהשיל מעליו את עברו. ולנושא העיקרי: יש הבדל בין לשתף מידע עם בני זוג - מה שקורה בדרך כלל בזוגיות בריאה, לבין לתת גישה ישירה לתכתובת לצד שלישי. מידע תמיד זולג - אנשים משתפים מידע כדי להזהיר, כדי להגיד שמישהו מקסים, כדי לרכל. אבל היקף החשיפה משתנה כמובן לפי האנשים. צריך כמובן להזהר מאלו שחושפים פרטים ביתר ולהרחיק אותם מהמעגלים. יום אחד הם יחשפו אתכם. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון מאי 17, 2026 1:47 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני 18 שעות •
17 במאי 2026
לפני 18 שעות •
17 במאי 2026
Ollie(נשלטת) • 17 במאי 2026
שיתוף בסיסמה זה נוראי בעיניי, גם כלפי מי שהסיסמה שלה משותפת (שבהרבה מאוד מהמקרים אני אישית לא אראה בזה הסכמה אמיתית וחופשית, ואני לא אתפלא אם ברוב במקרים, כשהיא תהיה מחוץ לקשר הזה, כעבור שנים היא תגיד שהיא לא מרגישה שההסכמה שלה באותו הזמן ניתנה בצורה חופשית), וכמובן גם ובעיקר כלפי האנשים שמתכתבים איתה. אין סיכוי שכולם יודעים לזה שהפרטנר שלה קורא הכול. גם כשכבר מכירים, ונגיד שהיא יידעה אותם בתחילת ההיכרות, זה לא אומר שהם זוכרים את זה לכל אורך הקשר שלהם.
אחוז גבוה מאוד מהשולטים שהם מהסוג שרוצה ודורש כזו שליטה מוחלטת בחיים של הנשלטות שלהם - הם גם חלאות מטונפים. וזה אומר שהפרטים האישיים של החברים של אותן נשלטות, מוסגרים לידיים של חלאות. מהסיבה הזו, אני משתדלת להפחית קשר עם נשים שנמצאות בקשרים כאלה, או לפחות למדר את מה שאני מספרת להן על עצמי. אבל זה לא תמיד מצליח לי, כמובן. |
|
|
|
|
לפני 18 שעות •
17 במאי 2026
לפני 18 שעות •
17 במאי 2026
► Black Lotus כתב/ה: ► ivy sweet כתב/ה: ...האם על שיחות מלפני עשור חלים אותם חוקים כמו על שיחות מלפני שנתיים? ג׳יזס, רוב הניקים האלה ממילא כבר הוחלפו מליוני פעמים, אאוטינג זה לא בטח שכן. קשה לברוח מהעבר שלך בכלוב גם אם מחליפים כינוי. שיחות היסטוריות מוסרות המון מידע על בן אדם, והן סוג של אאוטינג כי הן משלימות עוד חלקים בפאזל של מי שניסה לפתוח דף חדש ולהשיל מעליו את עברו. ולנושא העיקרי: יש הבדל בין לשתף מידע עם בני זוג - מה שקורה בדרך כלל בזוגיות בריאה, לבין לתת גישה ישירה לתכתובת לצד שלישי. מידע תמיד זולג - אנשים משתפים מידע כדי להזהיר, כדי להגיד שמישהו מקסים, כדי לרכל. אבל היקף החשיפה משתנה כמובן לפי האנשים. צריך כמובן להזהר מאלו שחושפים פרטים ביתר ולהרחיק אותם מהמעגלים. יום אחד הם יחשפו אתכם. זה קצת נאיבי להתייחס לכלל מחליפי הכינויים ככאלה ש״רק רצו לברוח מהעבר שלהם ולפתוח דף חדש״, גם אם יש מקרים כאלה, את שוכחת מהמניעים, שברוב המקרים שאני נתקלתי אינם טהורים. אבל זה נושא אחר, רק היה לי חשוב לציין את מה שלי לפחות ברור מאליו, וכי אין שום סיבה שהתכתבות שלי מלפני עשור תשפיע על מערכת יחסים נוכחית. כאמור *התכתבות* ולא קשר עבר. |
|
|
|
|
לפני 17 שעות •
17 במאי 2026
לפני 17 שעות •
17 במאי 2026
פישוטו • 17 במאי 2026
► ivy sweet כתב/ה: ► Black Lotus כתב/ה: ► ivy sweet כתב/ה: ...האם על שיחות מלפני עשור חלים אותם חוקים כמו על שיחות מלפני שנתיים? ג׳יזס, רוב הניקים האלה ממילא כבר הוחלפו מליוני פעמים, אאוטינג זה לא בטח שכן. קשה לברוח מהעבר שלך בכלוב גם אם מחליפים כינוי. שיחות היסטוריות מוסרות המון מידע על בן אדם, והן סוג של אאוטינג כי הן משלימות עוד חלקים בפאזל של מי שניסה לפתוח דף חדש ולהשיל מעליו את עברו. ולנושא העיקרי: יש הבדל בין לשתף מידע עם בני זוג - מה שקורה בדרך כלל בזוגיות בריאה, לבין לתת גישה ישירה לתכתובת לצד שלישי. מידע תמיד זולג - אנשים משתפים מידע כדי להזהיר, כדי להגיד שמישהו מקסים, כדי לרכל. אבל היקף החשיפה משתנה כמובן לפי האנשים. צריך כמובן להזהר מאלו שחושפים פרטים ביתר ולהרחיק אותם מהמעגלים. יום אחד הם יחשפו אתכם. זה קצת נאיבי להתייחס לכלל מחליפי הכינויים ככאלה ש״רק רצו לברוח מהעבר שלהם ולפתוח דף חדש״, גם אם יש מקרים כאלה, את שוכחת מהמניעים, שברוב המקרים שאני נתקלתי אינם טהורים. אבל זה נושא אחר, רק היה לי חשוב לציין את מה שלי לפחות ברור מאליו, וכי אין שום סיבה שהתכתבות שלי מלפני עשור תשפיע על מערכת יחסים נוכחית. כאמור *התכתבות* ולא קשר עבר. מידע אישי זה מידע אישי. גם אם שיתפתי אותו אתמול וגם אם לפני עשור. אם סיפרתי לך על המצב הנפשי שלי, על ההורים, על העבודה ועל עוד אלף ואחת דברים. סיפרתי אותם לך. לא לשולט שיהיה לך בעוד שנתיים או שלוש. זה לא רלוונטי מי האדם שנעשה לו האאוטינג הזה, ולא רלוונטים המניעים שלו. זה אאוטינג לכל דבר. |
|
|
|
|
לפני 17 שעות •
17 במאי 2026
לפני 17 שעות •
17 במאי 2026
► פישוטו כתב/ה: ► ivy sweet כתב/ה: ► Black Lotus כתב/ה: ► ivy sweet כתב/ה: ...האם על שיחות מלפני עשור חלים אותם חוקים כמו על שיחות מלפני שנתיים? ג׳יזס, רוב הניקים האלה ממילא כבר הוחלפו מליוני פעמים, אאוטינג זה לא בטח שכן. קשה לברוח מהעבר שלך בכלוב גם אם מחליפים כינוי. שיחות היסטוריות מוסרות המון מידע על בן אדם, והן סוג של אאוטינג כי הן משלימות עוד חלקים בפאזל של מי שניסה לפתוח דף חדש ולהשיל מעליו את עברו. ולנושא העיקרי: יש הבדל בין לשתף מידע עם בני זוג - מה שקורה בדרך כלל בזוגיות בריאה, לבין לתת גישה ישירה לתכתובת לצד שלישי. מידע תמיד זולג - אנשים משתפים מידע כדי להזהיר, כדי להגיד שמישהו מקסים, כדי לרכל. אבל היקף החשיפה משתנה כמובן לפי האנשים. צריך כמובן להזהר מאלו שחושפים פרטים ביתר ולהרחיק אותם מהמעגלים. יום אחד הם יחשפו אתכם. זה קצת נאיבי להתייחס לכלל מחליפי הכינויים ככאלה ש״רק רצו לברוח מהעבר שלהם ולפתוח דף חדש״, גם אם יש מקרים כאלה, את שוכחת מהמניעים, שברוב המקרים שאני נתקלתי אינם טהורים. אבל זה נושא אחר, רק היה לי חשוב לציין את מה שלי לפחות ברור מאליו, וכי אין שום סיבה שהתכתבות שלי מלפני עשור תשפיע על מערכת יחסים נוכחית. כאמור *התכתבות* ולא קשר עבר. מידע אישי זה מידע אישי. גם אם שיתפתי אותו אתמול וגם אם לפני עשור. אם סיפרתי לך על המצב הנפשי שלי, על ההורים, על העבודה ועל עוד אלף ואחת דברים. סיפרתי אותם לך. לא לשולט שיהיה לך בעוד שנתיים או שלוש. זה לא רלוונטי מי האדם שנעשה לו האאוטינג הזה, ולא רלוונטים המניעים שלו. זה אאוטינג לכל דבר. סורי, זו לא ההגדרה של אאוטינג. בכל אופן, הכל היה גלוי כפי שציינתי, ואיזה קטע? לאף אחד, אפילו עשור אחורה, זה לא היה אכפת שהיה לשולט שלי את הסיסמה שלי! |
|
|