|
|
לפני 17 שעות •
31 במאי 2026
לפני 17 שעות •
31 במאי 2026
devil's baby(נשלטת){רכוש} • 31 במאי 2026
אני פה כי הזרעות זה סקסי. אל תתייחסו אלי גם כן
|
|
|
|
|
לפני 13 שעות •
1 ביוני 2026
לפני 13 שעות •
1 ביוני 2026
Blonde • 1 ביוני 2026
אני לא יודעת אם זה עדיין קיים, אני זוכרת שהיה ליין של גאנגבנג (בתשלום) אבל ממה שאני יודעת לא היה אפשרות להזריע, החלק הבעייתי בפנטזיה לא הגאנג אלא הזרעה כי זה אקט פונוגרפי רוב הנשים לא יסכימו לאקט כזה, בתשלום או לא
|
|
|
|
|
לפני 13 שעות •
1 ביוני 2026
לפני 13 שעות •
1 ביוני 2026
bondman(נשלט){FLR} • 1 ביוני 2026
► Blonde כתב/ה: אני לא יודעת אם זה עדיין קיים, אני זוכרת שהיה ליין של גאנגבנג (בתשלום) אבל ממה שאני יודעת לא היה אפשרות להזריע, החלק הבעייתי בפנטזיה לא הגאנג אלא הזרעה כי זה אקט פונוגרפי רוב הנשים לא יסכימו לאקט כזה, בתשלום או לא כן אבל אצל גייז יש יותר סיכוי. Gays Just Want to Have Fun….🤩 |
|
|
|
|
לפני 13 שעות •
1 ביוני 2026
לפני 13 שעות •
1 ביוני 2026
להיות מאולף(נשלט) • 1 ביוני 2026
בגדר פנטזיה אני יכול להבין
אבל בת'כלס אני הייתי חושש כי כרוך בזה גם הרבה סיכון מחלות וכו'... אבל זה שלי.. |
|
|
|
|
לפני 32 דקות •
1 ביוני 2026
Re: הזרעה
לפני 32 דקות •
1 ביוני 2026
Mishay(מתחלף){זוג} • 1 ביוני 2026
► סנטוריון כתב/ה: ציטוט:
לא מזמן קראתי ספר על הרצל. מסתבר שגם הוא חלם על גנגבנג הזרעות. חברים אמרו: בני, אל תתפזר, תתמקד בחלום אחד. בחר במדינה יהודית והתחרט על כך מרות בדמי ימיו. אל תיתן שזה יקרה גם לך. לא קראת את הבחור נכון. הוא שאל: ► שימשימ כתב/ה: יש פה חבר׳ה שאוהבים הזרועות? הוא רוצה גנגבנג הזרועות. זה כבר הרבה יותר הארד-קור, יותר בטריטוריה של בן-גוריון או משה שרת. או טנטקלס |
|
|
|
|
לפני 28 דקות •
1 ביוני 2026
לפני 28 דקות •
1 ביוני 2026
Master Bruce{©} • 1 ביוני 2026
► bondman כתב/ה: ► Blonde כתב/ה: אני לא יודעת אם זה עדיין קיים, אני זוכרת שהיה ליין של גאנגבנג (בתשלום) אבל ממה שאני יודעת לא היה אפשרות להזריע, החלק הבעייתי בפנטזיה לא הגאנג אלא הזרעה כי זה אקט פונוגרפי רוב הנשים לא יסכימו לאקט כזה, בתשלום או לא כן אבל אצל גייז יש יותר סיכוי. Gays Just Want to Have Fun….🤩 איך גייז עושים הזרעות בלי ביציות? אני באמת מנסה להבין |
|
|