|
|
אתמול •
10 ביולי 2026
אתמול •
10 ביולי 2026
MagisterDolor(שולט) • 10 ביולי 2026
► DeAnna כתב/ה: תגדיר זוגיות...
אני לא מעוניינת בפרק ב, לא מעוניינת במגורים משותפים, וחלילה לא מעוניינת בעוד ילדים. אבל צריכה שהשולט שלי יהיה הגבר שלי.. לא מתחבר לי אחרת... צריכה חיבור ריגשי אמיתי מחוץ לבועת הסשן חתונה בגן אירועים, דירת 3 חדרים ביהוד מונוסון, 2.5 ילדים, כלב פודל ומשכנתא. בהקשר המדובר נתקלתי בעיקר ברווקות, אז אני מניח שגרושות פחות מעונינות באותם הדברים. |
|
|
|
|
אתמול •
10 ביולי 2026
אתמול •
10 ביולי 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 10 ביולי 2026
אבל למה זה או או?
|
|
|
|
|
אתמול •
10 ביולי 2026
אתמול •
10 ביולי 2026
MagisterDolor(שולט) • 10 ביולי 2026
► פרלין כתב/ה: אבל למה זה או או? השאלה לה חיכיתי. אז למה שולטים לא יכולים לרצות גם לזיין? מה כל כך גרוע בזה? |
|
|
|
|
אתמול •
10 ביולי 2026
אתמול •
10 ביולי 2026
Kinky Lotus(ג׳נדר קוויר נשלטת) • 10 ביולי 2026
אצלי לא יכולה להיות זוגיות אם הפרטנר הפוטנציאלי ונילי. בדסמ עבורי הוא משהו שאני חייב בקשרים המיניים שלי ועל כן אני לא אתחיל שום דבר עם אדם ונילי.
הפעם היחידה בה זה כן קרה הייתה הזוגיות הראשונה שלי, וזו גם אחת הסיבות המרכזיות שהיא הסתיימה. יש אנשים שעבורם קינק ובדסמ הוא תוספת נחמדה לחיים ולחיי המין, ויש אנשים שקינק ובדסמ הכרחיים עבורם להנאה המינית. |
|
|
|
|
אתמול •
10 ביולי 2026
אתמול •
10 ביולי 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 10 ביולי 2026
► MagisterDolor כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: אבל למה זה או או? השאלה לה חיכיתי. אז למה שולטים לא יכולים לרצות גם לזיין? מה כל כך גרוע בזה? זה נהדר! בשביל מה התכנסנו פה? קורס נהיגה מונעת? |
|
|
|
|
אתמול •
10 ביולי 2026
אתמול •
10 ביולי 2026
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 10 ביולי 2026
אני חושבת שההבדל העיקרי בין שתי השאלות הוא שזוגיות זה לא "רק".
כשמדברים על "רק זיון" בדרך כלל מדובר על חוסר רצון בדברים יותר מורכבים, שדורשים יותר השקעה ויותר התעסקות. זיון יכול להיות עניין של עשר דקות. לעומת זוגיות שכמה שלא נרצה אותה, זה דורש תהליך ובניה ומחויבות ובאמת להכיר את האדם. אני חושבת שאנשים יעשו הרבה דברים בשביל להשיג את הקשר האינטימי שהם רוצים - ישחקו את המשחק בשביל זיון, יסכימו לאקטים שהם לא רוצים בשביל זוגיות, יעמידו פנים שהם נשלטים בשביל להשיג פגינג, וכו' וכו'. אבל אצל כולם זה מתגלה די מהר לדעתי. זה לא נראה לי דבר שקשה לגלות. פשוט שואלים אותו או אותה מה הם אוהבים, מה מדליק אותם, מה מרתיע אותם, מה מרגש אותם. נורא קשה לשקר על דבר כזה. הרבה מנסים אבל מאד קשה לזייף הבנה, ועניין אמיתי, רצון נלהב שמוביל ליוזמה ולא רק להסכמה. אפשר להחזיק שקר כזה לכמה שעות אולי, לא הרבה יותר. |
|
|
|
|
אתמול •
10 ביולי 2026
אתמול •
10 ביולי 2026
► MagisterDolor כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: אבל למה זה או או? השאלה לה חיכיתי. אז למה שולטים לא יכולים לרצות גם לזיין? מה כל כך גרוע בזה? גם? מעולה! הכי טוב גם וגם! בשבילי זה אפילו חובה. כלומר, שולט שלא רוצה לזיין זה דיל ברייקר. הבעסה זה כשמישהו אומר "כן כן שולט שולט" ואז זה נגמר בשני ספנקים ו"תמצצי" ובזה מסתכמת ה"שליטה" שלו וברור מה מדכא בזה. אבל שוב, זה דבר שמתגלה עוד בשלב הפורפליי בדרך כלל. עם נשלטות ונשלטים זה יותר טריקי כי הם יכולים להיות יותר פסיביים ופשוט לאפשר, וזה יכול להיגרר לתקופה. אז קצת יותר מאתגר ועם יותר מקום לספק, אבל גם זה נראה לי מתגלה די מהר, במיוחד אם משתדלים לשים לב לתגובות שלהם ואיך שהם מתנהגים כשהם לא ב MODE של ריצוי, ובמיוחד אם שואלים אותם מפורשות מה הם אוהבים ודורשים מהם להגיד במילים שלהם מה הם רוצים פה ולא רק להסכים עם הניסוח שלי. |
|
|
|
|
אתמול •
10 ביולי 2026
אתמול •
10 ביולי 2026
TheStrider(סדיסט) • 10 ביולי 2026
כי אין שום סיבה בעולם שמישהי תיכנס לפה ותחפש פה זוגיות אם היא לא מעוניינת לשלב בדסמ בכלל בזוגיות הזו.
פשוט כי אין לזה שום יתרון פרט לכך שזה מסנן כביכול בשלב מאוד מוקדם את המאפיין הזה. אגב, גם לגברים, זה פשוט אתר שקשה למצוא בו זוגיות (ואת זה אני אומר בתור מי שמצא בו זוגיות) ואם כבר מישהי תעביר אתעצמה את הבעיות הרבות שיש לאתר, היא תעשה את זה, באופן הגיוני, עבור איזה יתרון שיש לאתר על כל דרך היכרות אחרת, ואני לא מכיר אף יתרון אחר פרט להנחת הבסיס שמי שפה מעוניין בקשר עם מאפיינים בדסמיים. |
|
|
|
|
אתמול •
10 ביולי 2026
אתמול •
10 ביולי 2026
זה סופר הגיוני מה שאתה אומר, אבל יצא לקרוא פה בלוגים שעיקר התוכן שלהם הוא "אני לא נהנית משום היבט בדסמי בקשר שלנו אבל אני מבינה שזה המחיר בשביל להיות איתו", או אנשים שמספרים על זוגיות בה בהתחלה היה קצת שליטה אבל אז במקום שזה יתגבר זה דווקא נעלם והסתבר שזה היה רק ריצוי ולא ממש רצון, וזה לא שאני חושבת שבלוג מראה תמונה מלאה אבל זה כן גורם לי לחשוב שיש אנשים כאלה ואני מבינה מה מבעס בלמצוא את עצמך בחברתם.
(עדיין חושבת שזה לא מאד קשה לגלות, אבל, ת'יודע). |
|
|
|
|
לפני 16 שעות •
11 ביולי 2026
לפני 16 שעות •
11 ביולי 2026
ייאושית(נשלטת) • 11 ביולי 2026
► MagisterDolor כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: אבל למה זה או או? השאלה לה חיכיתי. אז למה שולטים לא יכולים לרצות גם לזיין? מה כל כך גרוע בזה? אין שום דבר גרוע בזה. להיפך, זה מעולה. זה נהדר. זה הכי כיף. ה"או-או" זה שולטים לעומת גברים שסתם רוצים לזיין. גברים שסתם רוצים לזיין זה אחלה. פשוט לא בבית ספרנו. שולטים שגם רוצים לזיין זו הסיבה לשמה התכנסנו כאן. |
|
|