|
|
שלשום •
21 ביולי 2026
Re: הדלפות פוסטים ומודעות לאינסטגרם.
שלשום •
21 ביולי 2026
חתולה חמודה(נשלטת){Bighandom} • 21 ביולי 2026
► Kinky Lotus כתב/ה: לא יודע אם מותר לציין את שמה (שאותו אני מנחש עפ שמו של חשבון האינסטגרם שלה) אז לצערי אפנה אלייה בכינוי שאתם מכירים- "שורדת הבדסמ".
היום נחשפתי לעמוד שלה בשנית וראיתי שהתחילה לפרסם שם מגוון פוסטים, דיונים בפורומים ומודעות. דואגת כמובן להוסיף לכל סטורי שבו היא מדליפה את שיתופיהם של האנשים פה כיתובים שנועדו לשרת את הנרטיב שלה, כאילו על מנת לדבר בשמם של אנשים בשם "חוסר המודעות" שלנו. מנסה להסביר למה הזהות הבדסמית *שלנו* בחיים *שלנו* היא דבר כזה או אחר לדעתה. ממליץ לכם לקחת זאת בחשבון כאשר אתם מפרסמים דבר כזה או אחר- יש סיכוי שישתפו את החוויה שלכם, ידרסו את החוויה האישית שלכם וידברו בשמכם. מה לעזעזל??? זה חוקי בכלל? יש דרך להגן על עצמינו? |
|
|
|
|
שלשום •
21 ביולי 2026
שלשום •
21 ביולי 2026
הברון בכפכפים(קינקי){זהרורים} • 21 ביולי 2026
► הלן הדוב כתב/ה: זה שאפשר לא אומר שמותר. יש חוקים בעולם הזה ובין היתר דבר שנכתבים פה הם יצירות שלנו ולכם מוגנים תחת חוקי זכויות יוצרים. וככה בדיוק דיווחנו עליה באינסטגרם. אני לא עורך דין וג'מיני בטוח לא למרות שהוא יודע לשקר כמו אחד, אבל בכל זאת זה מה שיש לו לומר בנושא: ציטוט ושימוש הוגן: מותר לצטט קטעים קצרים מפוסט לצורכי לימוד, ביקורת או סקירה (תחת כללי "שימוש הוגן"), ובלבד שניתן קרדיט מתאים לכותב" ובאמת כל מה שרציתי להדגיש זה שהציפיה שלנו לפרטיות עפה מהחלון ברגע שבחרנו לפרסם באינטרנט ואנחנו צריכים לקחת את זה בחשבון. בהצלחה מול מטא- כמו שאני מכיר אותם הם נוטים להחמיר ולכן לדעתי הדיווח יצליח לכם |
|
|
|
|
שלשום •
21 ביולי 2026
שלשום •
21 ביולי 2026
Kinky Lotus(ג׳נדר קוויר נשלטת) • 21 ביולי 2026
► הברון בכפכפים כתב/ה: לא מבין מה הזעזוע?
הכלוב הוא אקס טריטוריה אינטרנטית חסינת הפצה חיצונית? אתם לא יודעים שברגע שלחצתם send בכל פלטפורמה שהיא, שום דבר כבר לא שלכם וחתמתם ויתור על ציפיה לשמור על הפרטיות שלכם? ממה שראיתי היא לא פרסמה שמות של יוזרים, רק תוכן. כמו כן צילומי המסך מהפוסט של השולט שעלה פה לפני כמה ימים על הסשן של שבוע, משרתים יופי יופי את מה שהיא מנסה להגיד. ברור לי שברגע שפרסמתי פה משהו- הוא עקרונית יכול להיות מופץ לכל העולם ואשתו. אבל כמו שכתבו פה- זה שאפשר לא אומר שמותר מוסרי או בסדר. אבל, בייחוד כשמדובר בחוויות רגישות ואינטימיות שאנשים *בוחרים* לשתף *פה*, זו חוצפה להעלות דברים כאלה לעמוד שלה. בייחוד כשמדובר במקרה שלי על הטרדה שעברתי. בתור מישהי שעברה דברים כאלה- זה כלל ברזל לא לדבר בשם נפגעות ונפגעים ולפרסם את המקרים שלהם בלי הסכמה מפורשת. |
|
|
|
|
שלשום •
21 ביולי 2026
שלשום •
21 ביולי 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 21 ביולי 2026
אפשר להגן על עצמכם קצת בהגדרות הפרטיות ולא לחשוף את הפרופיל והבלוג ללא-מנויים.
|
|
|
| עוגיית לילה(נשלט) |
שלשום •
21 ביולי 2026
שלשום •
21 ביולי 2026
עוגיית לילה(נשלט) • 21 ביולי 2026
► The Evil Smurfette כתב/ה: הודעה לנפגעת- את בטוח תקראי את זה.
הייתי בעדך, כוסעמק. באמת שהבנתי את הכאב שלך. אבל החברים פה צדקו. מה שאת עושה עכשיו, זה בדיוק מה שעשו לך. חוסר הסכמה, מניפולטיביות, אונס! וזה לא בדסמ. זה להיות חרא בן אדם. את צריכה טיפול. עברת התעללות. לא חווית בדסמ אמיתי. נכון שהיית צעירה ולא ידעת יותר טוב מזה. אבל עכשיו את כבר בוגרת. הגיע הזמן שתקחי אחריות על החיים שלך, על הנפש שלך, על המעשים שלך. בדיוק מה שעשו לה? "בדיוק"? רצינית? ואוו אונס קבוצתי ומקרי אונס מרובים לא נמצאים באותה שורה עם אף טקסט קשה או לא הוגן כלפי חברים באתר או תחום הבדסמ בכללי. ומצטער אני לא מרגיש שאנסו אותי - גם לא סימבולית. |
|
|
|
|
שלשום •
21 ביולי 2026
שלשום •
21 ביולי 2026
The Evil Smurfette • 21 ביולי 2026
► עוגיית לילה כתב/ה: [quote="The Evil
בדיוק מה שעשו לה? "בדיוק"? רצינית? ואוו אונס קבוצתי ומקרי אונס מרובים לא נמצאים באותה שורה עם אף טקסט קשה או לא הוגן כלפי חברים באתר או תחום הבדסמ בכללי. ומצטער אני לא מרגיש שאנסו אותי - גם לא סימבולית. שמחה שסיימת להצטער. עכשיו שחרר ממני. |
|
|
|
|
שלשום •
21 ביולי 2026
שלשום •
21 ביולי 2026
shirazbar(שולטת) • 21 ביולי 2026
► פרלין כתב/ה: אפשר להגן על עצמכם קצת בהגדרות הפרטיות ולא לחשוף את הפרופיל והבלוג ללא-מנויים. נכון ועדיין אם היא רשומה יכולה להעתיק. נראה שאין מה לעשות עם זה. אפשר להעביר ביקורת הייתי מעריכה יותר אילו הייתה עושה זאת פנימה, כך אולי הייתה בביקורת תועלת. והזדמנות של הכותב/ת להגיב לכאן או לכאן. |
|
|
|
|
שלשום •
21 ביולי 2026
שלשום •
21 ביולי 2026
► shirazbar כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: אפשר להגן על עצמכם קצת בהגדרות הפרטיות ולא לחשוף את הפרופיל והבלוג ללא-מנויים. נכון ועדיין אם היא רשומה יכולה להעתיק. נראה שאין מה לעשות עם זה. אפשר להעביר ביקורת הייתי מעריכה יותר אילו הייתה עושה זאת פנימה, כך אולי הייתה בביקורת תועלת. והזדמנות של הכותב/ת להגיב לכאן או לכאן. זאת לא בדיוק ביקורת, אלא מסע צלב נגד בדסמ, אני חושבת. ומבחינתה- מוצדק לחלוטין. היא במסע הצלה. |
|
|
|
|
שלשום •
21 ביולי 2026
שלשום •
21 ביולי 2026
היא חכמה ומעצבנת 😄
לא משנה מה תכתבו פה היא תכתוב שזה כי אתם רוצים להסתיר את המעשים האפלים שלכם. כלומר אנחנו. לכו תראו מה היא הוסיפה עכשיו והכל עם המוזיקה החופרת הזאת, עם הבסים. כדי שלאף אחד לא יהיה ספק שמדובר פה באפלה! ולא בחבורת החנונים של הפורום שמתרגשים מקישורים לאתר של האקדמיה העברית. |
|
|
| Shish(שולטת) |
שלשום •
21 ביולי 2026
שלשום •
21 ביולי 2026
Shish(שולטת) • 21 ביולי 2026
► פרלין כתב/ה: היא חכמה ומעצבנת 😄
לא משנה מה תכתבו פה היא תכתוב שזה כי אתם רוצים להסתיר את המעשים האפלים שלכם. כלומר אנחנו. לכו תראו מה היא הוסיפה עכשיו והכל עם המוזיקה החופרת הזאת, עם הבסים. כדי שלאף אחד לא יהיה ספק שמדובר פה באפלה! ולא בחבורת החנונים של הפורום שמתרגשים מקישורים לאתר של האקדמיה העברית. חשוב לציין שגם אנשים אפלים כמונו יכולים להתרגש מהפירסומים של האקדמיה. אני מתלבטת אם ללכת לחפש אותה באינסטה מסקרנות, או שסתם אמצא את עצמי עצבנית רצח. שווה את זה פ'? מעניין שם? |
|
|