ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

איך להיות האישה האחרת?

Leaker​(נשלט)
לפני 18 שעות • 26 ביולי 2026
Leaker​(נשלט) • 26 ביולי 2026
סווריןן כתב/ה:
)

מנחש וצודק. שפוך את התה סבאל'ה![/quote]

סבאל'ה: תקשיבי, אינגלה - הייתה לה פינה קבועה ברדיו, בין ארבע לחמש. במשך שנים. כל מי שהיה תקוע בפקקים בחזרה מהעבודה יכול היה להאזין לה. אנשים היו מתקשרים או כותבים לה דרך פקס (אם את לא יודעת מה זה פקס, זה בסדר, אבל תפתחי על זה שרשור נפרד - בדיחה, כן?). זה שהתקשר היה מציג בעיה, בדרך כלל מורכבת. היא הייתה נותנת עצה. בגלל שיש לה הכשרה פסיכולוגית, הפורמט הזה עצבן את כל מי שחשבו שבעיות כאלה דורשות טיפול ממושך. זה לא שהיא התנגדה לטיפולים. היא פשוט חשבה שהרבה דברים ניתן לפתור דרך תרופות פסיכיאטריות--וזה לא היווה כיוון פופולרי בשעתו--או דרך עצה. לעניות דעתי, העצות שלה היו בדרך כלל טובות, כך שאני לא הייתי במתרעמים. אני זוכר, למשל, עצה קבועה שלה לאנשים שמצאו את עצמם בקשרים עם בני זוג שלא סגורים על הקשר. היא לא סבלה את זה. 'להתרחק מאמביוולנטים!' הייתה עצה קבחוזרת ועה שלה. עוד דבר, היא הייתה מסוגלת להיכנס חזיתית במי שהתקשר אליה. אם היא זיהתה שהאיש טרחן או מעצבן, היא הייתה מסוגלת לומר לו זאת. גם את זה אנשים מסויימים לא אהדו.

בקיצור: אישה רהוטה, אסרטיבית, דעתנית, נטולת מורא ונטולת הומור עם עצות בדרך כלל טובות.

בטח עכשיו תשאלי אותי על יוסי סיאס...[/quote]

העצות שלה לא הסתכמו ב"תזרקי אותו"?