צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

תופעת הטלגרם ״פינוק״ - ״מקדמה״ - גועל נפש!

ballbusting ball
לפני שעתיים • 12 באוג׳ 2026
ballbusting ball • 12 באוג׳ 2026
נכון וזה עצוב! מי שלא מכיר את הקהילה המדהימה הזאת ורוצה להתנסות עלול לחשוב שהכל בעולם השליטה מתבסס על כסף. במילה אחת ״השולטות״ בטלגרם הפכו את עולם השליטה לתעשיית מין על כל המשתמע מכך. לדעתי אפשר כבר להגדיר את התופעה זונות במסווה של ״שולטות״.
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 12 באוג׳ 2026
אני לא תומכת בתופעה.
אבל גם חייבת להגיד שנשלטים הם גברים אומניפוטנטים (כל-יכולים) אחראיים ונהדרים ולא איזה חוסים בלי יכולת שיפוט שצריך להגן עליהם
ballbusting ball
לא חושב שצריך להגן עליהם, מהות הפרסום היא שהתופעה הדוחה הזאת פוגעת בקהילה.
Bluecollar​(שולטת)
ballbusting ball כתב/ה:
לא חושב שצריך להגן עליהם, מהות הפרסום היא שהתופעה הדוחה הזאת פוגעת בקהילה.

איך בדיוק זה פוגע "בקהילה"
ballbusting ball
אני מכיר את עולם השליטה כבר הרבה שנים. בתקופה שאני רציתי לחוות שליטה אז באמת היו שולטות מקצועיות שחיות את בדסמ. היום, להבדיל מפעם הדבר היחיד שמעניין זה כסף ותו לאו.

אם הייתי חדש בתחום, רוצה להתנסות והייתי נתקל בתופעה הזאת אז כנראה שהייתי מחפש רק בחו״ל.
Bluecollar​(שולטת)
ballbusting ball כתב/ה:
אני מכיר את עולם השליטה כבר הרבה שנים. בתקופה שאני רציתי לחוות שליטה אז באמת היו שולטות מקצועיות שחיות את בדסמ. היום, להבדיל מפעם הדבר היחיד שמעניין זה כסף ותו לאו.

אם הייתי חדש בתחום, רוצה להתנסות והייתי נתקל בתופעה הזאת אז כנראה שהייתי מחפש רק בחו״ל.

נראה לי הקהילה גם מורכבת משולטות איכותיות שהן פשוט שולטות איכותיות.
איך זה הורס את הקהילה כי אתה עושה מיקור חוץ לשירות מקצועי. לא ידעתי שבדסמ זה מקצוע וזה שאנשים עוברים לחו"ל פוגע בתעשיית השולטות בארץ
shirazbar​(שולטת)
shirazbar​(שולטת) • 12 באוג׳ 2026
ballbusting ball כתב/ה:

בעיניי זה לא נקרא לחוות שליטה. הכי רחוק ממנה.
ומה חשבת שהשולטות בתשלום מפעם באו בגלל העיניים היפות שלך? בשני המקרים הסיבה היחידה זה כסף.

מבינה כעת שהתלונה היא בנושא התמורה.
שים פתק בתיבת התלונות, רק שזה גם בתשלום 🙂
טלי35​(שולטת)
טלי35​(שולטת) • 12 באוג׳ 2026
ballbusting ball כתב/ה:

לא הבנתי את זה מההודעה הקודמת - חשבתי שאתה מתקומם מהתופעה שמבקשים כסף כדי לדבר

עכשיו אני מבינה שמה שמפריע שהן צעירות ולא מקצועיות בבדסמ 🤦🏻‍♀️ (מה זה מקצועיות בבדסמ? 🤔)

מצטערת שלא מתאפשר לך לצרוך את הזנות שלך כמו שאתה רוצה ואוהב
Bluecollar​(שולטת)
ballbusting ball כתב/ה:
נכון וזה עצוב! מי שלא מכיר את הקהילה המדהימה הזאת ורוצה להתנסות עלול לחשוב שהכל בעולם השליטה מתבסס על כסף. במילה אחת ״השולטות״ בטלגרם הפכו את עולם השליטה לתעשיית מין על כל המשתמע מכך. לדעתי אפשר כבר להגדיר את התופעה זונות במסווה של ״שולטות״.

אכן, יש מרחב נרחב לניצול בעולם הבדסמ בין אם מדובר בזמן, בכסף או בגופה של הנשלטת.
העולם של הבדסמ הוא לא כסף כמו ששליטה היא לא רק זיון כל החורים של הנשלט/ת

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך רביעי אוג' 12, 2026 7:34 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
shirazbar​(שולטת)
shirazbar​(שולטת) • 12 באוג׳ 2026
טלי35 כתב/ה:
ballbusting ball כתב/ה:

לא הבנתי את זה מההודעה הקודמת - חשבתי שאתה מתקומם מהתופעה שמבקשים כסף כדי לדבר

עכשיו אני מבינה שמה שמפריע שהן צעירות ולא מקצועיות בבדסמ 🤦🏻‍♀️ (מה זה מקצועיות בבדסמ? 🤔)

מצטערת שלא מתאפשר לך לצרוך את הזנות שלך כמו שאתה רוצה ואוהב

כי אנחנו רגילות לאין פה שולטות יפות/רזות/ זורמות או אין פה שולטות אמיתיות.
עכשיו זה אין פה זונות אמיתיות 😂
זה רק מתדרדר