שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

ונילים במועדון - למה כן למה לא

tch​(נשלט)
לפני 20 שנים • 23 ביוני 2004

פייה וזיקית צודקות...

tch​(נשלט) • 23 ביוני 2004
הדנג'ן הוא מועדון בדס"מ,נקודה!!!
יש המון מועדונים וונילים,ויש רק מועדון אחד "שלנו".
בחו"ל אין כניסה לוונילים למועדון בדס"מ,זיקית צודקת.
הרבה אנשים הפסיקו לבוא למועדון בגלל כמות הווניליות שבו,חבל.
תאיר​(נשלטת)
לפני 20 שנים • 23 ביוני 2004
תאיר​(נשלטת) • 23 ביוני 2004
זאלופון אני חושבת שהאבחנה שלך היא אופטימית ונאיבית.
אני ראיתי חברים בקהילה שנכנסו מאחורי וילונות (כשעוד היו כאלה), אני יודעת שמסתובבים פה דומים בעיני עצמם שחושבים ש"כלבה, על ארבע!" זאת דרך פניה ראויה, ויש אנשים שלא יהססו להפריע לסשן, וכאלה שיתחילו עם סאביות משויכות, ודומיות שינסו לסחוט בגסות משקה מסאב - וכולם רואים את עצמם כאנשי בדסם בלב ובנפש.

אבל גם אם נניח שהיה גבול חד וברור בין חברי הקהילה המנומסים והאדיבים לבין הונילים, איך היית מבדיל? כשאתה עומד בפתח של המועדון ורואה אדם לא מוכר, איך אתה יודע אם הוא יהיה מנומס או ישלח ידיים לסאביות חולפות?
אני מאוד אוהבת שאנשים מתלבשים בצורה מכובדת אבל אני מכירה לא מעט חברי קהילה שמסיבותיהם שלהם לא מתלבשים לפי הדרס קוד, אז איך תדע מי בקטע ומי לא?
Master_Abra_Kadabra​(שולט)
לפני 20 שנים • 24 ביוני 2004
Master_Abra_Kadabra​(שולט) • 24 ביוני 2004
תאיר
שוב:
התשובה היא רק בטחון בתוך המועדון. שם בהחלט אפשר לדעת מי הוא מה ומה כוונותיו או מ"איפה הוא בא" כמו שאומרים באנגלית.

איסור התקהלות, איבטוח של רדיוס מסשן קיימים בכל מקום נורמאלי המכבד את עצמו כמועדון בדסמ.וזה נוגע לא רק לונילים אלא גם לדומערסים או לכל חיה מזיקה אחרת.
וזה ממש לא משנה אם הם יבואו עם לטקס או עם צילינדר ופראק משובץ עם עניבת פרפר ממשי , מכנסי לייקרה
ונצנצים על לחי ימין.
איף יו נו ווט איי מין.
זאלופון​(שולט)
לפני 20 שנים • 24 ביוני 2004
זאלופון​(שולט) • 24 ביוני 2004
BBW - באופן כללי אני מסכים לרוב דברייך, ורק תיקון קטן לטענה שגם נשמעת לא מעט ותודה שהעלית אותה: לא כולנו היינו ונילים. חלקנו ידענו שאנחנו בדסמיסטים עוד לפני שידענו מה זה בדסמ. זה לא הופך אותנו לנעלים בשום צורה, אבל זה פשוט ככה.

תאיר - לרגע לא טענתי שקהילת הבדסמ מורכבת כולה ממלאכים קצוצי כנפיים. יש התנהגויות נלוזות מז'אנר הוניל ויש התנהגויות נלוזות מז'אנר הבדסמ. לדעתי הן די מובחנות זו מזו, גם באופן בו הן באות לידי ביטוי וגם בתוצאה שלהן. ההפרעות הבדסמיות יותר נקודתיות, פחות מורגשות על ידי מי שלא נמצא בנקודה, כנראה גם יותר נדירות (כי בוניליות נתקלתי בכל פעם שהייתי במועדון ובבדסמיות כמעט שלא יצא לי), בעלות אופי שונה ומשפיעות הרבה פחות על האווירה הכללית במקום. נכון שגם בין אנשי הבדסמ המוצהרים יש טריפות ונבלות, אבל פרה פרה.
לעניין איך מבדילים - בהודעתי המקורית בפוסט הזה התוודיתי שאין לי פתרונות קסם. עדיין אין לי. אני כן בעד דרס קוד מינימלי בשביל אווירה (לא חייבים לייטקס, אבל לא מכנסיים קצרים וסנדלים), אבל גם זה לא אמצעי יעיל לסינון. הכוונה שלי בשרשור הזה היתה בעיקר לסתור את הטענות המופרכות על ההתנשאות/בדלנות/שמרנות/עוינות שלנו כלפי הונילים ולהסביר במה מדובר, בראייתי, ופחות להעלות הצעות ייעול (כי רובן כבר עלו שלושים פעם לפחות, וכי את ההצעה הכי טובה ששמעתי עד כה, לסגור מדי חודש את אחד מימי החמישי עבור הקהילה בלבד, אחד שמבין העלה לפני כמה ימים באתר הדאנג'ן) או למתוח ביקורת על הדאנג'ן, שבסך הכל ועם כל המגרעות - הוא אחלה מקום.
דוכיפת​(נשלט)
לפני 20 שנים • 28 ביוני 2004
דוכיפת​(נשלט) • 28 ביוני 2004
הדרך היחידה לסנן ואנילים היא דרסקוד.אם אני קורא את מה שכתבה זיקית הרי ה"סינון"של חברותיה היה בגלל זה.הייתי במסיבות סאדו,פטיש,באמשטרדם ואם אתה לא מגיע לאטקס,עור,בגד משוגע בדסמי במהותו,אתה לא נכנס!לא מספיק שחור.חולצת טריקו שחורה אינה בגדר הדרסקוד.
למעשה אין כל דרך אחרת לסנן,אולי מלבד כרטיס חבר.
לדעתי זה היה יכול להיות הפתרון של הדאנג'ן-כרטיס חבר בסכום משמעותי,נניח 200 ש"ח שיקנה לרוכש ,נניח כניסה או שתיים נוספות חינם.קשה לי להאמין שהסקרן הממוצע ישקיע סכום משמעותי כדי לספק סקרנותו.לחברי"הקהילה" יהיה מדובר בהשקעה חד פעמית ,לא קטנה עבור חלק מאתנו,אבל בידיעה שלאחר מכן הוא יקבל תמורה כנגד הסכום ששילם-2 כניסות חינם,משקאות וכן,כך שלמעשה לא "זרק"כספו.
אבל שוב,לעמוס יש אינטרס כלכלי,ואיני אומר זאת לשלילה,ואני מניח שהוא יודע לעשות את חישובין,השאלה רק אם לטווח ארוך אינו יוצא נפסד