שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

הגיגים מבית היוצר של דמי - מהות השליטה.

Yosefus​(שולט)
לפני 19 שנים • 12 באוג׳ 2005

וחלפה לה שנה

Yosefus​(שולט) • 12 באוג׳ 2005
שום דבר לא השתנה...
עדיין רלוונטי להפליא.
יוספוס
(תמצית: יוספוס מעלה באוב נשכחות מלפני שנה, ובאותה הזדמנות מגלה שתמצית איננה תקציר, ולכן קיחוט לא יקבל בירה בדאנג'ן).
קליבר​(שולט)

אכן חלפה לה שנה ..

קליבר​(שולט) • 12 באוג׳ 2005
ואיפה דמי ..
הוא נעלם ...
Sharp Dom
Sharp Dom • 12 באוג׳ 2005
קודם כל, דמי, תודה על העלאת הנושא כאן. על פי מספר התגובות לחצת על "כפתור" נכוןicon_smile.gif
מעבר לכך, פונדמטליזם בכל תחום, גם בבדסמ הוא מסוכן. שאדם מפסיק לשאול שאלות הוא נכנס למצב מסוכן. דת, יחסים, עבודה, וגם בדסמ.
שולט שאומר לסאבית שלו שהוא יעצב אותה ויחנך אותה, וסאבית שמתחברת לזה - שניהם בבעיה קשה. לפחות במישור הנפשי. שניהם חיים עם מה שאני נוהג לתאר "עם המנוע בחוץ". המנוע של כל אחד מהם הוא האחר. זה נראה לפעמים כייף, אבל לאורך זמן בין אדם לעצמו זה קשה ועצוב.
אפילו טובי המטפלים, המורים, והפסיכולוגים ואולי באמת הטובים שבהם תמיד יאמרו לך שהם עובדים איתך ועוזרים לך לעזור ולשנות את עצמך. אם הם אומרים אחרת הם מנסים לפתח תלות מסוכנת. אני יודע שיש הרבה כאלה, לצערי, אבל כפי שאמרתי הטובים באמת נוהגים אחרת.
ביחסי שליטה עולים מן הסתם אותם תכנים עמוקים שעןלים בכל מערכת יחסים אחרת של אותם משתתפים. היפנים אומרים שצריך לשאול 3 פעמים למה כדי להבין את הסיבה השורשית. לכן השאלה היא מה קורה בתוך היחסים או יותר נכון בתוך הנפש פנימה, הרבה מעבר לבדסמ.
למרות זאת דברים כאלה קרו, קורים ויקרו ולך, ואולי גם לי, לא נותר אלא לקחת פנס קטן ולהאיר אותם במעט אור וכנראה שמישהו יראה.
אז בשמי ובשם "הרואים" תודהicon_smile.gif