אליס(נשלטת){crazy_toas} |
לפני 20 שנים •
22 באוג׳ 2004
לפני 20 שנים •
22 באוג׳ 2004
אליס(נשלטת){crazy_toas} • 22 באוג׳ 2004
לדעתי המעשה שנערת כריעה עשתה הוא בלתי נסלח...
אבל הרדיפה מסביבה מוגזמת כבר. לדעתי למרות הכל היו צריכים לתת לה להגיב ולו כדי להתנצל או כל דבר אחר בסגנון. יש לי אבל הרגשה שהיא נותרת חסרת מילים ופשוט לא יודעת מה להגיד.אם הייתה כל כך רוצה לטהר את שמה הייתה יכולה להרשם מחדש ולומר את דבריה. |
|
neron7(מתחלפת) |
לפני 20 שנים •
22 באוג׳ 2004
Re: הנשרים פשטו עם ערב.
לפני 20 שנים •
22 באוג׳ 2004
neron7(מתחלפת) • 22 באוג׳ 2004
בהט כתב/ה: כן , מילים קשות יש לי, תחושות קשות למראה מה שמתחולל רק הודעה אחת תחתיי, הסתכלו בעצמכם לרגע גבירותיי ורבותיי הנכבדים, התבוננו שניה בהתנהלות הזו הזאבית, הנישרית, המכוערת כל כך, מן התקהלות רבת רייטינג וריח רע המזכירה לי יותר מכל את אוכלי הנבלות הללו.
אין בכוונתי ללמד סנגוריה על נערת כריעה, אין זה מתפקידי ובטח ובטח שבמידה ובאמת עשתה את המעשה הנ"ל- יש להוקיעה ולהקיאה לאלתר מן האתר- אבל רבותיי, ישנה דרך וישנה דרך. והדרך שבה בחרתם מכוערת, ניבזית וקטנונית. חישבו רגע, עיצרו את הריקוד על הדם וחישבו לשניה, כמה אומללות יש כנראה במישהי שלוקחת לעצמה יצירות (אגב, לא המקום בדיוק, אבל היצירות נפלאות, שאפו לכותבות ברוכות הכשרון) של מישהו אחר, כמה השפלה פנימית יש בזה, כמה יש פשוט לגלות חמלה, והחמלה אנשים, החמלה היא במקרה הזה לשתוק, פשוט לשתוק. אין לי מושג איך הייתי מגיבה במקום אותה כותבת מוכשרת שממנה נלקחו היצירות לו הייתי במקומה, אני מניחה שהייתי משתוללת מכעס, אולי עושה בדיוק מה שעשתה היא, אבל טענתי אינה כלפייה- טענתי כלפיכם חברי קהילה יקרים שבמקום לחשוב ולשתוק- רקדתם ריקוד אקסטטי -פאגני ממש סביב גופתה המדממת של אותה נערת כריעה. אני חוזרת, אין בהודעה זו לסנגר על הפלגיאט המכוער הזה, למען האמת אני מרגישה מרומה ומטופשת בעודי מחמיאה לכמעט כל יצירה שלה בהתלהבות למראה הכשרון הפורץ, אני פשוט מן אשה כזו שהאמת שלה לא נותנת לה להחליף עוול אחד בעוול אחר. והחכם בעת ההיא יחריש. (ולמי שכתב לי את ההודעה המצחיקה ההיא על התגובות שלי לנערת כריעה, אתה מוזמן לנשק את ישבני הצחור-כמובן באישורו בכתב של אדוני) אני לא מבינה על מה את מלינה, אוכלי נבלות את מכירה עשות ואומרת. אותה כורעת גנבה ממני 19 שירים, ולכן אינה ראויה לרחמים! כל צליבה היא בגדר ברכה, מהסיבה הפשוטה שהחיים האמיתיים הם מקום לא קל ואכזרי, וחוק זכויות יוצרים מטיל על גנבים שכאלו, עונש של 20 אלף ש"ח לכל שיר גנוב. ובודאי שלא מתיר מקום לרחמים. אולי כי גניבה היא גניבה היא גניבה! מקום שמוקיע את הגנבים שבתוכו מזמין לתוכו אנשים אמינים יותר, ומרתיע את הגנבים שבתוכו שלא יגנבו עוד. שתיקה כמוה כעזרה לפשע, לולא היו שותקים כל כך לפני רצח רבין אני בספק אם היה נרצח, כל הרחמים האלו על אנשי הימין, התירו אותנו מדממים ופצועים לשנים ארוכות. לכן אין מקום לרחמים כלל ועיקר, מה גם שמה שנגנב ממני הוא יצירות שאני חיברתי בעצמי, מתוכי פנימה. לגנוב את זה כמוהו כלשדוד את הנשמה שלי, ועל זה אין לי רחמים, אפילו לא שניץ של רחמים! לולא הנהלת האתר הייתה נבונה כפי שהיא, הייתי מוציאה את התותחים הכבדים באמת שכולליים חברים האקרים וצוות משפטי כי כשמישהו נוגע לי בקודש הקודשים אני לא נחמדה יותר! וזה בלשון המעטה. אני מברכת על האנשים שהבינו את חומרת המעשה, ובזה לאנשים שלא אוהבים שקלקלתם נחשפת ברבים ודרשו הסתלקותי, אני מודה על המחמאות הטובות שהועברו אלי מאותה נערת כריעה, אבל מפצירה בך שלא לשתוק ולתת יד לגניבה. אני מאחלת לך בכל לב שמעולם לא יגנבו לך דבר זו תחושה שאין לי דרך לתאר, כשתחושת הנקם שלי מתעוררת סימן שמישהי בהחלט עברה את הגבול הסביר, 19 יצירות זה מעבר לגבול הסביר. הרבה מעבר לגבול החמלה שלי יקירה, הרבה מעבר! טיטי טובולינה ללא רחם |
|
TooT(נשלטת){פטרוניוס} |
לפני 20 שנים •
22 באוג׳ 2004
לפני 20 שנים •
22 באוג׳ 2004
TooT(נשלטת){פטרוניוס} • 22 באוג׳ 2004
19 או אחת או מאה יצירות
זה המעשה עצמו..... אמרה נכון בהט שיש המון אומללות באישה שעשתה את המעשה אבל אי אפשר לצפות מכולם שיחמלו ויבינו ואת כעסם של כל המגיבים ובראשם את של טיטי טובולינה בהחלט אפשר להבין |
|
קליבר(שולט) |
לפני 20 שנים •
22 באוג׳ 2004
ואני חייב להוסיף ...
לפני 20 שנים •
22 באוג׳ 2004
קליבר(שולט) • 22 באוג׳ 2004
ש- 19 יצירות זה לא מקרה חד פעמי , לא מעידה זו שיטה
ועכישו תגידי בהט מה שתרצי , אבל , זה ממש , אבל ממש מעשה ניבזי מילא שיר אחד , אבל .. בשיטתיות ? אמר מישהוא שהוא אינו יודע מה דחף אותה ,את נערת כריעה לעשות כך , ואיש אינו יודע גם מי היא , שכן לא מהמתחכחות במועדון הייתה ולא מהמתחברות על נקלה . יתכן והיא אחת מאיתנו שנכנס/ נכנסה בניק שונה , ועולים בי עוד כמה רעיונות פרועים שאני שומר לעצמי . הוקעת המעשה , היא העיקר לא הפרסונה . ( ולשאלה האם יש בי כעס אישי , אז כן משני טעמים : א. נערת כריעה זכתה ממני למחמאות, שכן הסיפורים , והשירים היו יפים בעצם עודם יפים ב. גם אני כותב ורק מהחחש הזה איני מפרסם את דברי , ומי שצריך מקבל אותם אליו לתיבה הפרטית .) |
|
בהט(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
22 באוג׳ 2004
טיטי, קירבי שניה, שבי איתי תחת צל התאנה...
לפני 20 שנים •
22 באוג׳ 2004
בהט(נשלטת) • 22 באוג׳ 2004
ועכשיו בלחש בלחש אחזור על מה שאמרתי: אין, אין וגם לא יהיו כל גילויי סלחנות כלפי ההתנהגות הנפשעת של אותה נערת כריעה, אבל, חמדה, המראה הזו שהופנתה בהודעתי הראשונית לא אליך הופנתה, חברי הקהילה הנכבדים שקפצו על השלל כאחוזי דיבוק הם הם שחשפו משהו שלי צרם.
ראי, הפורום הזה משמש במה לטיפוסים מטיפוסים שונים, רובנו קורא (אני לא מעזה להחשף לדוגמא, כל אחד/ת ומידת רצונו להיחשף) ופתאום, הפלא ופלא מן השמיים צצים להם ניקים מניקים שונים כשמגיע סיפור עסיסי שכזה, זה צורם לי, טיטי, זה מראה לי משהו שעליו אני לא יכולה לעבור בשקט, זה נותן לי להרגיש רע. וכן, טיטי, גניבה היא גניבה, אין ספק שהמעשה הזה ראוי לו שיטופל, אבל יש דרך ויש דרך, שמת לב להתלהמות? שמת לב למציצנות? שמת לב כמה שמחה לאיד היתה שם? אני, אני לא יכולתי שלא לשים לב. יקרה, שימעי לי, אין לי כל ספק שאת פגועה, כפי שכתבת: ניכר ביצירות כי נכתבו בדם ליבך, ובתור שכאלו הפגיעה מתעצמת שבעתיים, אבל כאמור לא כלפיך יצא הקצף, די לי בידיעה שאני שהחמאתי וליוויתי והתכתבתי עם אותה נערת כריעה- מרגישה מרומה ומרוגזת. מה ביקשתי, טיטי, מה ביקשתי? להציב מראה, להרחיק את טורפי הנבלות שוחריי הדם, זה הכל, המילים שלי קשות, אני יודעת, אבל כל אחד/ת וסגנונו הוא. לא ביקשתי רחמים, וגם החמלה לא הובנה כהלכה כנראה, במקרה שכזה יש לטפל בדיוק כפי שאמרת: דרך מנהלי האתר ובאמצעים מאמצעים שונים, מכאן ועד ל"עליהום" שבוצע ישנו הבדל דק שבדקים (סטייל מכנים את זה בלעז, פשוט סטייל). ואם כבר הגעת לרצח רבין, חמדה, הההתנפלות הזו על גוויתה המרוטשת של אותה נערת כריעה הזכירה לי דווקא את הצד השני, את ההמון המשתולל והמוסת בכיכר ציון, ההמון עם ארון הקבורה בצומת רעננה, ועוד כמה דוגמאות שעד עכשיו מצמררות אותי. וגנבו לי, טיטי, גנבו לי משהו שעליו עבדתי יותר משנה, העתיקו כמעט מילה במילה, אין לך מושג איזה מפח נפש עברתי (בעצם יש לך, אולי אפילו יותר, כי מה שכתבת נחצב מעמקי הנשמה- וזה ניכר). לא ביקשתי דבר, טיטי, רק להתעלות על היצר המכוער הזה שזקף את ראשו, רק להציב מראה מול ההתלהמות המכוערת, אין לי כל טענה כלפיך- נהפוך הוא, מי כמוני מבינה מה את עוברת ואילו תחושות מקננות בך עכשיו. חמלה, המילה הכי פשוטה, הרגש האנושי הזה המבדיל אותנו מיתר יצירי האל- זה הכל. ואת עונשה, טיטי, היא קיבלה ולו מן הטעם שנחשף קלונה ברבים. לילה טוב, ברוכת כשרון, ואשמח אם תביאי עוד כמה משירייך, אין ספק שאת אחת מהטובות שפגשתי. |
|