סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הזמנה להציע הצעות

אמילי קייג'​(אחרת)
לפני 20 שנים • 11 באוק׳ 2004

אני הנמכרת.

אמילי קייג'​(אחרת) • 11 באוק׳ 2004
החלטתי לפתוח את הפה באופן חד-פעמי כאן, לאור תגובותיה וביקורתה הלא בונה של גברת בכוח.

"אם התשלום ילך לידיה הרי מדובר בזנות ולא בסרסרות.
לזנות איני מתנגדת ואין לי עניין בו, אבל למיטב ידיעתי כאן זה לא בית זונות.
ולא, אינני מתנגדת לפנטזיה, אתה מתפרץ לדלת פתוחה.
אלא שיש הבדל בין מימוש פנטזיה לבין מכירת הגוף תמורת שכר.
ההבדל היחיד הוא הכסף, ולא נראה לי שהעדרו פוגע בפנטזיה, אבל מה אני מבינה.
ובאופן כללי, הפוסט הזה אמור להיות בלוח המודעות לא כאן. "

לעניין עצמו. זו הפנטזיה שלי. אני רוצה להימכר. לא להימכר "כאילו" לא להימכר בעבור שני אפונים, אני רוצה להימכר "על אמת". אני רוצה להיות רכוש נמכר, רכוש סחיר. אני לא מבינה למה אני צריכה להסביר את עצמי בפנייך, למה את צריכה להפוך משהו כל כך יפה, מתנה שניתנה לי על-ידי אדוני בעצם מימוש פנטזיה שלי, לדבר כל כך מלוכלך????

בדיוק כשם שפנטזיית אונס אינה אונס של ממש, בדיוק כשם שפנטזיית הלקאות אינה אלימות של ממש, כך גם פנטזיית מכירה, אינה זנות. איני מבינה מה הטעם בביקורת הקלוקלת הזו, ואני בהחלט מבקשת ממכם להתייחס ברצינות לעניין הזה, איני זונה, ואדוני היקר והאהוב אינו סרסור, כפי שכינית אותו בחן רב לך כל כך.

זיקית

יקירתי

זיקית • 11 באוק׳ 2004
רק רציתי לאחל מימוש נעים.

icon_twisted.gif
עקשנית​(נשלטת)
עקשנית​(נשלטת) • 11 באוק׳ 2004
בכח המוח אני בכלל לא מסכימה איתך icon_smile.gif

אומנם הפנטזיה הזו היא לא מנת חלקי בעולם, מה קשה כ"כ לקבל אותה בעולם הזה שלנו?

את מסתכלת על הצלפות כעל אלימות?
את מקבלת את היותך באתר של עבדים שפחות ומלכות טוב מאוד אבל זה פתאום חורה לך?
מקבלת את זה שאדון משפיל את שפחתו והיא נהנית מזה או מקבלת מזה משו?

לא חסר דברים פה שלעיניים זרות ייראה כ"כ משונה, חריג ואנלא יודעת מה.

אז יש את הצד של הכסף, נו, אם היא רוצה והוא רוצה זה ממש לא דבר חדש בעולם הזה icon_smile.gif
איך הגעת לזנות וסרסרות מפה? מה ההבדל בין זה לכל שאר החריגויות שלנו?

שיעשו מה טוב להם, מה איכפת לנו? כל עוד זוהי משאלתה שיבושם לה ולו.

בהצלחה icon_smile.gif (ואני רציתי להגיב בקלילות... )
nerissa​(אחרת)
nerissa​(אחרת) • 11 באוק׳ 2004
offtopic.gif (הנה גם אני גונבת קצת)
אהבתי את האדון והיפוכו.. או השיפחה והיפוכה. אחלה רעיון shellac ו- callesh

בכוח - קראתי מה שכתבת. את טוענת שברגע שכסף מחליף ידיים ולא למטרת תרומה זה הופך את המעשה לבזוי. לזנות/סרסרות. ואם הוא נמסר לתרומה זה הופך אותו לכשר?

כסף שהושג על ידי מכירת סמים או שוד של זוג קשישים, במידה וייתרם לקרן צדקה יהפוך את המעשה לכשר?
לא משנה לאן הולך הכסף ובכמה מדובר. שוב - זה לא עניין כלכלי. הם לא מתפרנסים מזה . זה אינו "שכר" כפי שהגדרת. זה בסך הכל כלי מימוש של פנטזיה. אין בו כל תוכן מלבד אפקט ההשפלה. זו דעתי בכל אופן והשקפתי.
Romantikan​(שולט)
Romantikan​(שולט) • 11 באוק׳ 2004
נריסה במישור העקרוני, בלי קשר ספציפית לשירשור הנוכחי
את לא חושבת שישנה בעייתיות מסויימת בדבר הזה ?

לא חסרים לצערינו מקרים של סחר וניצול נשים וזה עלול לתת פתח לאנשים כאלה
להכנס לכאן במעטפת של "מימוש פנטזית מכירה" בעוד שבפועל מדובר בסירסור מהסוג
השפל והבזוי ביותר.

יש הבדל עצום בין מלכה בתשלום או אדון בתשלום שמפרסמים את עצמם ואפילו שיפחה או עבד
בתשלום שיפרסמו את עצמם אם יש כזה דבר בכלל, לעומת מה שמתואר כאן.

ואני חוזר ומדגיש שאולי באמת במיקרה הזה לא בזה מדובר אבל הפירצה קוראת לגנב
ובעיני וזאת דעתי האולי שמרנית, יש כאן חציית קו אדום.
nerissa​(אחרת)
nerissa​(אחרת) • 11 באוק׳ 2004
רומנטיקן יקר.

כל האתר הזה הוא "פרצה קוראת לגנב".
כל הקהילה שלנו על נטיותיה המוחצנות והפומביות יכולה להיות מצע נוח לשפע פסיכים.
לפדופילים, לאנסים, ל"סתם" יצורים אלימים ופסיכופאטיים - גם לרוצחים.
זה לא אתר סגור. זה אתר פומבי עם גישה לכל העולם ואחותו. למה דווקא הנושא הזה הוא זה שיהווה פירצה?

כל פוסט כאן יכול לאפשר חציית קו אדום כזה או אחר.
שנתחבא? שנסגור עצמינו במרתפים סודיים רק משום שמישהו יכול לנצל או לרתום פנטזיה זו או אחרת למטרה מרושעת/לא חוקית?

כל סיפור זימה דמיוני המתאר מעשה אונס ושות' יכול להיות טריגר אצל פסיכופאט זה או אחר.

יש בכפר הגלובאלי שלנו גם אנשי צללים מרושעים. אנחנו נחשפים כל הזמן לאנסים ואנשים אלימים המוצאים בבדסמ כיסוי למעשיהם הנפשעים.

שנסגור את הבאסטה?
מקבי​(מתחלף)
מקבי​(מתחלף) • 11 באוק׳ 2004
ציטוט: אומנם הפנטזיה הזו היא לא מנת חלקי בעולם, מה קשה כ"כ לקבל אותה בעולם הזה שלנו?

היא לא אמרה שהיא לא מקבלת. היא רק אמרה שזו זנות - וזה מה שזה. מכירה של גוף לצרכים מיניים חד-פעמיים=זנות. כל מטען שלילי או אחר הוא מטען שאת נותנת לו - לא מטען שקיים באופן מובנה במילה.

אהה, כון, ושיהיה לכם בכיף. icon_smile.gif

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי אוק' 12, 2004 12:56 am, סך-הכל נערך פעם אחת
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}

SSC ו-YKINMK

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 11 באוק׳ 2004
לדעתי, כל עוד מה שמוצע בפורומים כאן הוא SSC, אין מקום לבוא ולומר איכס על מה שמוצא חן בעיני אחרים.

זכותה של הכותבת להציע עצמה למכירה, וברור מהניסוח שלה שהיא יודעת מה שהיא עושה.

אין כופים על אף אדם כאן להגיש הצעות, כמדומני....
בכוח המוח-אשה
לפני 20 שנים • 12 באוק׳ 2004

כמה מהומה על לא מאומה...

בכוח המוח-אשה • 12 באוק׳ 2004
ראשית אני מבקשת לפנות לשלך -
אני מצטערת אם נפגעת ממני. זו לא היתה הכוונה, ובטח לא המטרה. הפנטזיה היא שלך, וכמובן שאני האחרונה שאציע לא לממש אותה בתנאים מסויימים.
וכמובן שגופך הוא שלך וזכותך לעשות בו כרצונך, כולל למכור אותו למרבה במחיר.

הדבר שהפריע לי הוא שעולה לפורום מישהו שפתח כרטיס באותו יום, שאף אחד לא מכיר, ומציע שפחה תמורת אתנן.
אולי זו רק אני, אבל אחד הדברים שעלו בראשי הוא שימוש בפורום כפלטפורמה לסרסרות אמיתית.
לסרסרות כזו בחסדיה של שפחה או כל אשה באשר היא בפורום כזה לא הייתי נותנת יד, וכמובן שגם הייתי שמה רגל.
העלית את דבריך, מהן עולה כי זה מה שאת רוצה באופן ברור - בהנאה ובהצלחה.

אין לי גם כפי שכתבתי, שום דבר נגד זנות. באמת שלא. אני מאלה שחושבים שיש צביעות רבה סביב הנושא הזה, אבל מצד שני לא אני יצרתי את ההגדרות שלו. ישנן הגדרות בחוק לזנות וסרסרות, ואדונך מוזמן לעיין בספרי החוקים לפני שהוא משתלח באחרים שלדעתו תוחבים את אפם.
ובעניין הזה אומר עוד משהו-
הפורום הזה הוא פורום האמון על הבעות דעה בתחומים שונים ומשונים. מי שמעלה לכאן את הודעותיו ומבקש מאחרים לא לתחוב את אפם לא לוקה בהגיון רב במיוחד. במקום בו נכתבים דברים, שנקראים לא רק ע"י הקהילה והם מראית פני הקהילה במובן מסויים, יש צורך שהדברים שנכתבים יכתבו בדרך שניתן יהיה להבין אותם כהלכה, ולא כמשהו שניתן להבין אותו כסחר אמיתי בנשים.
(וכן, זה סחר די נפוץ היום, לא צריך להרים גבה על המחשבה היוצאת דופן).

נריסה, אינך מבינה מה הקשר בין שוד וסחר בסמים לבין זנות. אני לא מתכוונת להכנס לזה,
רק אומר שבדוגמאות הראשונות השרץ הוא עצם המעשה עצמו, ובדוגמה השניה השרץ הוא בתשלום. ברגע שמתאיין התשלום, מתאיין כל עניין הזנות.

עקשנית, שמעת שאמרתי משהו ממה שהעלית כאן?
כנ"ל דן -
אמרתי איכס על משהו? אתה אחד הבודדים כאן שבדרך כלל נוגע במהות הדברים ולא נותן לעצמך הנחות אלא מסתכל לדברים בעיניים.

רומנטיקן העלה את עניין הקווים האדומים. נריסה ענתה לו שאין מה לעשות, שזו קהילה שיכולה להיות אבן שואבת לכל מני פסיכופטים.
זה לא נכון בעיני להניח לדברים באופן הזה. דווקא בגלל זה קובעים את קווי הגבול כמו בטוח שפוי ובהסכמה, כמו למשל שמותר "למכור על אמת" שפחה, אבל לא להשתמש באתנן כי זה הופך אותה באמת לזונה ואותך באמת לסרסור, וחוצה את הקו.
זוהי דעתי בכל אופן.

לעניין הפנטזיה, אני מאחלת כאמור הנאה והצלחה מכל הלב.
מודה ועוזב ירוחם.