purple butterfly{ׁ(S)} |
לפני 19 שנים •
3 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
3 בינו׳ 2005
purple butterfly{ׁ(S)} • 3 בינו׳ 2005
ולי זה מזכיר בדיחה אקראית ששמעתי לאחרונה
למה גברים לובשים עניבה ? כי הם נראים טיפשים עם קוללר וחגורה .....(בדיחה ונילית ) |
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 19 שנים •
3 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
3 בינו׳ 2005
ממש גרוע(אחר) • 3 בינו׳ 2005
Lady Shira כתב/ה: זה רבנים מי שכתב תחרא הזה?? זה דרעק'ס מהג'ורה. וחבל שלא נישארו שם.
רבנים מיי אסס. בעיתות כאלה כמה אני שמחה שאני חילונית ואין איזה רב מטומטם שקובע לי מתי להזדיין ולמי למצוץ. ש"אנשי הדת" יכנסו לי ל נ.ב. אינטימ , תפסיק לעצבן את שירה עם הפוסטים המופרכים האלה. הנקמה תבוא במועדון!!! אוי ואבוי לי זה לא אני ליידי שירה זה הרבנים תתעצבני על הבני זונות |
|
מיינד |
לפני 19 שנים •
3 בינו׳ 2005
שליטה משם או מכאן
לפני 19 שנים •
3 בינו׳ 2005
מיינד • 3 בינו׳ 2005
לכל החושדות בשליטה מלמטה והקובעות שאם רוצה הנשלט להשיג שסן באופן שכזה
אין לאפשר לו לקבל את רצונו, גם כך הוא שולט מלמטה על פי דעתכן. מתי תבינו שהמונח הזה שליטה מלמטה הוא המצאה עלובה. אם דעת האחת שאם הוא רוצה סשן הוא לא יקבל, גם כך הוא שולט במעשה. העוקץ קיים ועוד יותר עמוק מאשר נראה , שח הוא לא משחק של מט , אלא צעד אחד בלבד. אם דעת האחרת הוא שאם הוא רוצה להשיג שסן שיבקש את זה במקום אחר, גם כך הוא שולט במעשה. סשן,מישהו שאל אותו אם הוא רוצה סשן, אם לא נשאלה השאלה ואלו ההבנות, חבל על כל אות ושורה. אם הוא כן רוצה סשן ורוצה מסוג מסוים, שיבקש בפומבי ואז נדע מה הוא רוצה.= סשן עבד אינטימי, מילים מסרים לכל דקה בעולם מתאימים, עולה חיוך על שפתי כאשר אני רואה את שורתיך ואת תגובות האחרים, עצוב ועלוב שאין הם רואים שחיינו היום בנוים אבן אחד על השניה על האימרות הנ"ל. אך אזכיר לך משפט ישן שלבטח עוד הינך זוכר, הפירוש הוא לנו המשפט לא שלנו. |
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 19 שנים •
4 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
4 בינו׳ 2005
ממש גרוע(אחר) • 4 בינו׳ 2005
HotQueen כתב/ה: בתור אחד שמהלל את המין הנשי
וסוגד לו בפוסטים שונים ומשונים, נראה לי דיי מוזר שדווקא אתה מביא לנו את כל השטויות האלו. שירוש יקירתי, אני מקווה שתמצי את הדין עם אותו אינטימי... שערוריה !! כבר נאמר אין הלל ללא השפלה תחילה אכן שערוריה! על המין היפה למצות על אינטימי את הדין |
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 19 שנים •
4 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
4 בינו׳ 2005
ממש גרוע(אחר) • 4 בינו׳ 2005
תאיר כתב/ה: אני לא מבינה את האובססיה הזאת שלך.
אמרו, אז אמרו, אז מה? זה כאילו נורא מפתיע שהיו הרבה אנשים שוביניסטיים וחשוכים בעבר? זה מפתיע שחלק מהם העלו את דיעותיהם החשוכות על הכתב? איך זה שתגיד למישהי שאיזה תנאי או אמוראי או חכם חנוכה אמר "איש קודם לאישה להחיות" אמור להשפיל אותה? במקרה המשפט הזה לא משפיל אבל אם הם רוצים הבאתי מבחר שיכול להשפיל בכיף. לגבי האובססיה אולי את לא יודעת אבל אותם משפטים שנאמרו לפני הרבה מאות שנים תקפים לגבי קהל רחב בארץ... |
|
אי זוגי |
לפני 19 שנים •
6 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
6 בינו׳ 2005
אי זוגי • 6 בינו׳ 2005
אינטימי,יש דרכים הרבה יותר פשוטות להתאבד............ דבר נוסף,מילא אינך חס על חייך אבל
בתור אחד שלוקח אותך טרמפ למועדון אני עלול להקלע לפוגרום הנשי יחד איתך. במחשבה שניה ,זה לא נשמע כל כך נורא......... |
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 19 שנים •
8 בינו׳ 2005
היות שבשעת ההודעה לא הייתי בסשן אין פה שליטה מלמטה
לפני 19 שנים •
8 בינו׳ 2005
ממש גרוע(אחר) • 8 בינו׳ 2005
למרות שדווקא אהבתי את הרעיון של מאסטר ג'יימס,
כל הפירסום הוא באמת ובתמים לצורך שפחות שאוהבות להיות מושפלות, יתרה מזאת ברצוני להביא פה את הלך הרוח ביהדות האורתודוכסית לכל המתעניינים/ות. בקשר לשליטה מלמטה אצלי אין לכך כל משמעות, ממילא אני לא עבד עברי אמיתי כמו מימות התנ"ך, אצלי כמו אצל רוב ככל העבדים הקיימים פה זו צורת הסקס האהובה עלי, שברוב הפעמים רק היא מעמידה לי את הלולב, ואפילו מנענעת אותו. למרות שפעמים אני אוהב להשלט ולהעריץ כמה בנות בלי קשר לכך, הרי שככלל אינני אוהב להיות מושפל / עבד בחיים הרגילים, בניגוד לסקס. |
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 19 שנים •
8 בינו׳ 2005
Re: הצעה לשיפור
לפני 19 שנים •
8 בינו׳ 2005
Dan_Kap כתב/ה: אולי תצטט לנו דוקא מהלכות עבד עברי?
הציטוטים הם של עבד לאדון לא לגבירה כך שלי הם לא עושים זאת, אבל פתח ספר שמות פרשת משפטים על ההתחלה--"כי תקנה עבד עברי שש שנים יעבוד ובשביעית יצא לחופשי חינם" וגו'... |
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 19 שנים •
8 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 בינו׳ 2005
מתעניין כתב/ה: אינטימי,יש דרכים הרבה יותר פשוטות להתאבד............ דבר נוסף,מילא אינך חס על חייך אבל
בתור אחד שלוקח אותך טרמפ למועדון אני עלול להקלע לפוגרום הנשי יחד איתך. במחשבה שניה ,זה לא נשמע כל כך נורא......... אל דאגה אחי המלכות שלנו אף פעם לא הורגות, כפי שהצ'קים שלנו אף פעם לא חוזרים חוץ מזה המלכות שלנו בנות ישראל הן רחמניות בנות רחמניות בנות לחמניות ואולי גם בנות ***** |
|
אי זוגי |
לפני 19 שנים •
9 בינו׳ 2005
לפני 19 שנים •
9 בינו׳ 2005
אי זוגי • 9 בינו׳ 2005
נראה לי שאתה מתגרה בגורלך,כמו אחד שנכשל בנסיון להתאבד בתלייה אז הוא מנסה לקפוץ מהגג.....
|
|