Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 19 שנים •
13 בינו׳ 2005
master james היקר
לפני 19 שנים •
13 בינו׳ 2005
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 13 בינו׳ 2005
אני שמח לקרוא שעכשיו אתה בעצם בעד חופש ביטוי.
אני גם שמח לשמוע שלדעתך אני מנסה לגרום לסתימת פיות. כנראה שלגבי השאלה מהו דיון אינטלקטואלי, נישאר חלוקים בדעות שלנו, כמו לגבי עוד כמה נושאים. [ מתלבט קשות לגבי הבעת דיעה נחרצת לגבי מי שצריכים פונט גדול וכחול כדי לכתוב את דעותיהם ותארים כדי להצדיק את מעמדם. בינתיים ממתין להכשר של היסטוריון קדום כמומחה ידוע לסובלנות ] נ.ב. - כידוע יש לך גם זכות לא לקרוא ולא להגיב. |
|
Yosefus(שולט) |
לפני 19 שנים •
13 בינו׳ 2005
למען הסר ספק
לפני 19 שנים •
13 בינו׳ 2005
Yosefus(שולט) • 13 בינו׳ 2005
Dan_Kap כתב/ה: אני שמח לקרוא שעכשיו אתה בעצם בעד חופש ביטוי.
אני גם שמח לשמוע שלדעתך אני מנסה לגרום לסתימת פיות. כנראה שלגבי השאלה מהו דיון אינטלקטואלי, נישאר חלוקים בדעות שלנו, כמו לגבי עוד כמה נושאים. [ מתלבט קשות לגבי הבעת דיעה נחרצת לגבי מי שצריכים פונט גדול וכחול כדי לכתוב את דעותיהם ותארים כדי להצדיק את מעמדם. בינתיים ממתין להכשר של היסטוריון קדום כמומחה ידוע לסובלנות ] נ.ב. - כידוע יש לך גם זכות לא לקרוא ולא להגיב. דן קאפ, אני מכבד ומוקיר אותך , את דעותיך ואת פועלך (וכנ"ל לגבי זוגתך). כך היה מאז נתקלנו לראשונה ב-MIRC וכך הווה (ואני מניח שכך גם יהיה). בדיוק זו היתה הסיבה לתמיהתי על השרשור ההוא שפתחת, תמיהה שענית לה בהמשך לאותו שרשור. בנימה אופטימית זו. יוספוס |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
14 בינו׳ 2005
Re: master james היקר
לפני 19 שנים •
14 בינו׳ 2005
Aragorn(שולט) • 14 בינו׳ 2005
Dan_Kap כתב/ה: אני שמח לקרוא שעכשיו אתה בעצם בעד חופש ביטוי.
אני גם שמח לשמוע שלדעתך אני מנסה לגרום לסתימת פיות. כנראה שלגבי השאלה מהו דיון אינטלקטואלי, נישאר חלוקים בדעות שלנו, כמו לגבי עוד כמה נושאים. [ מתלבט קשות לגבי הבעת דיעה נחרצת לגבי מי שצריכים פונט גדול וכחול כדי לכתוב את דעותיהם ותארים כדי להצדיק את מעמדם. בינתיים ממתין להכשר של היסטוריון קדום כמומחה ידוע לסובלנות ] נ.ב. - כידוע יש לך גם זכות לא לקרוא ולא להגיב. אן לי מושג ירוק שלא לדבר על מושג כחול באשר לסיבה שהניאה אותך לחשוב שאני משתמש בפונט כחול וגדול כדי להצדיק את מעמדי מעמדי כבן אדם שווה וחופשי לא זקוק להצדקה ואני כותב בפונט גדול וכחול כי אני חושב שהוא יפה ואילו הפונט הקטן והלבן מכוער בעני. אני גם מודה לך מקרב ליבי על כך שאתה טורח להזכיר לי את זכויותי איך הייתי יודע אותם אלמלא טרחת להזכיר לי אותם? אבל בראש ובראשונה אני שמח לשמוע שכל דבר שאני אעשה יגרום לך להיות שמח האם אני מנחש נכונה שמקור האושר שלך הוא נימוקי כנגד ה CBT שגרמו ל fluf לצנן את התלהבותה מהענין? |
|
Yosefus(שולט) |
לפני 19 שנים •
15 בינו׳ 2005
אוף
לפני 19 שנים •
15 בינו׳ 2005
Yosefus(שולט) • 15 בינו׳ 2005
master james כתב/ה: Dan_Kap כתב/ה: אני שמח לקרוא שעכשיו אתה בעצם בעד חופש ביטוי.
אני גם שמח לשמוע שלדעתך אני מנסה לגרום לסתימת פיות. כנראה שלגבי השאלה מהו דיון אינטלקטואלי, נישאר חלוקים בדעות שלנו, כמו לגבי עוד כמה נושאים. [ מתלבט קשות לגבי הבעת דיעה נחרצת לגבי מי שצריכים פונט גדול וכחול כדי לכתוב את דעותיהם ותארים כדי להצדיק את מעמדם. בינתיים ממתין להכשר של היסטוריון קדום כמומחה ידוע לסובלנות ] נ.ב. - כידוע יש לך גם זכות לא לקרוא ולא להגיב. אן לי מושג ירוק שלא לדבר על מושג כחול באשר לסיבה שהניאה אותך לחשוב שאני משתמש בפונט כחול וגדול כדי להצדיק את מעמדי מעמדי כבן אדם שווה וחופשי לא זקוק להצדקה ואני כותב בפונט גדול וכחול כי אני חושב שהוא יפה ואילו הפונט הקטן והלבן מכוער בעני. אני גם מודה לך מקרב ליבי על כך שאתה טורח להזכיר לי את זכויותי איך הייתי יודע אותם אלמלא טרחת להזכיר לי אותם? אבל בראש ובראשונה אני שמח לשמוע שכל דבר שאני אעשה יגרום לך להיות שמח האם אני מנחש נכונה שמקור האושר שלך הוא נימוקי כנגד ה CBT שגרמו ל fluf לצנן את התלהבותה מהענין? זה נמוך מים המלח אולי פשוט נספור כולנו עד 10 ונרגע ? |
|