purple butterfly{ׁ(S)} |
לפני 19 שנים •
18 בינו׳ 2005
Re: ובכן....
לפני 19 שנים •
18 בינו׳ 2005
purple butterfly{ׁ(S)} • 18 בינו׳ 2005
אדון החלומות כתב/ה: קודם כל - תודה על התשובות, הם קצת "הרגיעו" אותי.
בכל אופן, רציתי לשאול את אלה שהתנסו במערכת יחסים ארוכת טווח, האם ביודעין חיפשתם קשר בדסמי, כשניפגשתם, או שהתחלתם מקשר ונילי, ושניכם גלשתם לאט לאט לבדסמ? הקשר ביננו החל כקשר בידיאסמי . אני דווקא רציתי מישהו נשוי היות ויצאתי ממערכת גרושים רעה והדבר האחרון שרצית הייתה עוד מערכת יחסים כוללנית . אבל כמו שאומרים אילת המזל מחליטה עבורנו ומאז ... הוא התגרש ואנחנו חיים יחד כזוג לכל דבר ומגדלים יחד את ילדנו ועם זאת אנחנו מראשוני זוגות ה- BDSM וכל זאת קרוב ל- 4 שנים !!! אם יש אהבה .והתאמה....הכל אפשרי נ.ב. - אין לי ספק דרך אגב שיכולת ההתמסרות שלי אליו הינה בדרגה אחרת לגמרי בשל עומק הקשר ביננו (הונילי ).ונהפוך הוא .. |
|
star |
לפני 19 שנים •
18 בינו׳ 2005
ובכל זאת
לפני 19 שנים •
18 בינו׳ 2005
star • 18 בינו׳ 2005
לדעתי אחת הסיבות לעובדה שיש הרבה קצרים קשרי מועד היא עובדת היותנו קבוצת מיעוט,
שיש בין חבריה התאמה בעלת עוצמה בנטיות המיניות ולרבים, תחושת לחץ למצוא קשר. יש אנשים שמאמינים כי רק דרך הכלוב יוכלו למצוא בן זוג, ועל כן יש הרבה קשרים קצרים. מה גם שמידת האינטמיות הנדרשת במערכת יחסים של שליטה לא מאפשרת ליחסים לא טובים להחזיק הרבה זמן במעמד, בעוד שלונילים הרבה יותר קל לזייף מערכות יחסים (להיות בקשר שאין בו חברות, תקשורת, אהבה או אפילו יחסי מין), ביחסי שליטה יהיה קשה לזייף. |
|
אדון החלומות |
לפני 19 שנים •
18 בינו׳ 2005
Re: ובכל זאת
לפני 19 שנים •
18 בינו׳ 2005
אדון החלומות • 18 בינו׳ 2005
star כתב/ה: לדעתי אחת הסיבות לעובדה שיש הרבה קצרים קשרי מועד היא עובדת היותנו קבוצת מיעוט,
שיש בין חבריה התאמה בעלת עוצמה בנטיות המיניות ולרבים, תחושת לחץ למצוא קשר. יש אנשים שמאמינים כי רק דרך הכלוב יוכלו למצוא בן זוג, ועל כן יש הרבה קשרים קצרים. מה גם שמידת האינטמיות הנדרשת במערכת יחסים של שליטה לא מאפשרת ליחסים לא טובים להחזיק הרבה זמן במעמד, בעוד שלונילים הרבה יותר קל לזייף מערכות יחסים (להיות בקשר שאין בו חברות, תקשורת, אהבה או אפילו יחסי מין), ביחסי שליטה יהיה קשה לזייף. לא מבין שני נקודות... מה הקשר בין הלחץ למצוא קשר, ןזה שמאמינים שרק דרך הכלוב אפשר למצוא בן זוג, לבין זה שיש קשרים קצרים, הקשר לא ברור לי בכלל. נגיד שבמערכות יחסים בדסמיות קשה לזייף קשר, הייתי אומר שזוהי סיבה טובה לזה שדווקא במערכות כאלה הקשר יישמר לזמן ארוך יותר, ולא לזמן קצר יותר.... אתה לא חושב? |
|