האיש בשחור(שולט) |
לפני 19 שנים •
26 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
26 בפבר׳ 2005
האיש בשחור(שולט) • 26 בפבר׳ 2005
ולמי שתוהה היכן לכל הרוחות נמצא רואסי (Roissy).
רואסי הוא האיזור בו ממוקם כיום נמל התעופה העיקרי של צרפת (CDG) שדה התעופה נקרא בשמו המלא רואסי שארל דה גול. אז בפעם הבאה שאתם נוחתים שם אתם מוזמנים לחפש את הטירה. והנה קצת חומר עזר.... http://www.roissy.com/index.shtml |
|
DOM Perignon(שולט) |
לפני 19 שנים •
26 בפבר׳ 2005
Re: סיפורה של O
לפני 19 שנים •
26 בפבר׳ 2005
DOM Perignon(שולט) • 26 בפבר׳ 2005
אני שומע בשאלתך נסיון להתמודד עם רגשי נחיתות. כמעט כולנו נושאים אותם במידה כזו או אחרת. רגשי נחיתות הם עניין אישי של מי שנושא אותם אין הם מלמדים שום דבר עליו כשולט. טוב תעשה אם תלמד ותכיר את עצמך לעומק וכשאתה בא לשלוט במישהי אחרת תבוא ממקום "נקי" ככל האפשר. מי ששולט כשהוא אחוז רגשי נחיתות לא יהיה שולט טוב, אבל לא בגלל שבחשבון הבנק שלו יש כמות כזו או אחרת של כסף. שולט טוב היא מי שיכול לקלוט את הנשלטת על ידו ולתת מענה לצרכים האמיתיים שלה (הרבה פעמים אפילו היא לא לגמרי מודעת להם). את היכולת הזו אי אפשר לקנות בכסף.
DOM Perignon. |
|
poisonbeauty(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
26 בפבר׳ 2005
Re: סיפורה של O
לפני 19 שנים •
26 בפבר׳ 2005
poisonbeauty(נשלטת) • 26 בפבר׳ 2005
DOM Perignon כתב:
"מי ששולט כשהוא אחוז רגשי נחיתות לא יהיה שולט טוב, אבל לא בגלל שבחשבון הבנק שלו יש כמות כזו או אחרת של כסף. שולט טוב היא מי שיכול לקלוט את הנשלטת על ידו ולתת מענה לצרכים האמיתיים שלה (הרבה פעמים אפילו היא לא לגמרי מודעת להם). את היכולת הזו אי אפשר לקנות בכסף." מסכימה עם כל מילה... הבנה,הקשבה,רגש...זה לא נמדד בחשבון בנק... וכסף, זה ללא ספק כוח...השאלה אם זה באמת הכוח שאנחנו מחפשים.... אני אישית את הכסף שלי ארוויח בעצמי... פוייזונית |
|
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} |
לפני 19 שנים •
26 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
26 בפבר׳ 2005
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} • 26 בפבר׳ 2005
אדונות מה היא?
אני לא רוצה להיכנס לדיון מעמיק בענין שמתאים להתדיין עליו בשרשור נפרד, שהוא ענינו של הנשלטים והשולטים. אמרתי למנטרה שאני בפטיש , ולא נכנס לקטע השליטה , זה פשוט לא עושה לי את זה. אבל בכל זאת אגיב על הסוגייה שהעלית- כסף, ממון ומעמד אינם הופכים את האדם למכובד יותר בעיני עצמו ובעיני אחרים. בל נשכח כי מי שנותן כבוד מקבל כבוד. בעיקר בחברה המודרנית , בה הגבולות הפיזיים מתטשטשים בין המעמדות, אדם פחות אמצעים יכול ללכת להצגה באופרה בדיוק כמו אדם עשיר. אותו אדם חסר אמצעים יכול להיות הרבה יותר שלם עם עצמו ומאושר ולהקרין על סביבתו כך אנשים יתייחסו אליו בכבוד והערכה ואותו עשיר יכול לשדר מרירות ונפיחות שאינה יודעת פשרות וכך יבנה קיר בינו לבין אחרים, וכידוע קיר אינו בלתי ניתן להריסה. שיהיה שבת שלום והרבה נחת לכולנו עמק |
|
בכוח המוח-אשה |
לפני 19 שנים •
26 בפבר׳ 2005
מה השאלה בעצם?
לפני 19 שנים •
26 בפבר׳ 2005
בכוח המוח-אשה • 26 בפבר׳ 2005
אם השאלה היא: האם יתווסף לאדון סוג של אדנות וכוח אם יהפוך לעשיר,
התשובה היא כן. כסף הוא כוח וגלגל מניע גם ביצירה והנעת פנטזיות, וכן, גם ביצירת נוחות לאדון ולזה/ו שהוא חפץ ביקרו/ה. אם השאלה היא: מה היחס בין הממון לעניין כוחו של האדון, ובין תכונות אופיו, ובכן- ברור שזו שאלה שלא ניתן לענות עליה. ישנם דברים שלא ניתן לכמת, זה אחד מהם. |
|
תאיר(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
26 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
26 בפבר׳ 2005
תאיר(נשלטת) • 26 בפבר׳ 2005
אני חושבת על דום קודם כל כבן זוג. אני לא צריכה שיהיה מליונר, אבל אני כן מצפה מהדום שלי שיהיה אדם שבנסיבות סבירות הוא בעל כושר התפרנסות.
אני לא רוצה איזה ילד טבע, כי אני לא רוצה ילד. אני חושבת שדום צריך שתי רגליים על האדמה, מי שמפנטז על התפרנסות מכישרונו העיתונאי או הספרותי ובינתיים הוא כבר בן 30 ולא כתב שום דבר שאחרים ממעונייים לקרוא הוא בעיני אדם שכל תפיסת המציאות שלו רופפת מידי ואני לא אוכל לסמוך עליו בנושאי סיכון אחרים. מי שתלוי בהורים שלו, לא כעניין זמני אלא כשיטה אני לא ארגיש שאני יכולה להשען עליו. |
|
מנטרה(שולט) |
לפני 19 שנים •
26 בפבר׳ 2005
בוקר של שבת
לפני 19 שנים •
26 בפבר׳ 2005
מנטרה(שולט) • 26 בפבר׳ 2005
ראשית אני חייב לציין שזה ממש כיף לקום בבוקר יום שבת, להכנס לאתר הכלוב ולראות שאנשים רבים וטובים טרחו והגיבו לשאלות שלי. זה מאוד נחמד לי לדעת שיש כאן אנשים שאכפת להם ושיש להם מה לתרום.
עכשיו אשמח קצת לחדד את הדיון שלפי דעתי סטה מעט מכוונותי האמיתיות : רובכם התייחסתם לכך שאדם בעל ממון וסטטוס חברתי גבוה המתבסס על מעמדו בלבד רק בכדי לשלוט באחר הוא אדם חלש שאינו אדון אמיתי. אז אולי זה ישמע קצת אבסטרקטי אבל מי קבע מיהו אדון אמיתי ? (עמק כאן המקום לעלות שרשור נפרד בנושא המרתק הזה ) אבל אני מסכים איתכם בעניין הזה וזו גם עמדתי. העניין הוא שלא התכוונתי לזה בכלל. כוונתי היתה לאדם שהוא אדון בכל רמח איבריו, תקראו לזה מלידה, אשר הוא בעל ממון. האם אין בזה קסם מסויים שעונה על פנטזיה של נשים ככלל ועל נשים נשלטות כפרט ? היכולת של אותו האדון לכלכל את שפחתו ולדאוג לכל צרכיה. לפי דעתי אי אפשר להתעלם מה- Luxury שאופף את סיפורה של O . זכותכם להתעלם מכך ולהתמקד אך ורק בנושא השליטה והשיעבוד אבל אם יזדמן לכם לקרוא את הסיפור שוב אתם וודאי תבחינו שלאורך כל הספר המחברת שוזרת את העושר והמעמד כחלק בלתי נפרד. אז כן אולי חלקכם יחשוב שזה סתם רקע לעלילה אבל לדעתי הקסם הזה הוא גם חלק משעיבודתה ומהסכמתה של ג'וסטין ואחותה. עכשיו קצת תגובות : עמק, ראשית שמחתי להכיר אתמול היה ממש נחמד לחבר פנים לכינוי .... אשר לעמדתך, אכן מסכים איתך ב 100 %. ציטוט: כסף, ממון ומעמד אינם הופכים את האדם למכובד יותר בעיני עצמו ובעיני אחרים...
poisonbeauty כתבה ציטוט: "הבנה,הקשבה,רגש...זה לא נמדד בחשבון בנק..." , תקראי לזה מוזר אבל משום מה כשחשבון הננק שלי מנופח פתאום מנהל הבנק מגלה אלי יותר הבנה,הקשבה ורגש
DOM Perignon כתב ציטוט: "אני שומע בשאלתך נסיון להתמודד עם רגשי נחיתות...טוב תעשה אם תלמד ותכיר את עצמך לעומק וכשאתה בא לשלוט במישהי אחרת תבוא ממקום "נקי" ככל האפשר" אז כאן המקום להתוודות. אני לא חושב שיש בי רגשי נחיתות ואני חיי את חיי באושר תמידי. אני תמיד לומד ומנסה להכיר את עצמי יותר ויותר. אני חושב שבכל קשר זוגי אדם מכיר את עצמו יותר ואין מקום נקי יותר או נקי פחות. אשר לשליטה שלי במשהי אחרת, אני חושב שזה לא תוצר של רגש נחות כזה או אחר אלא צורך פנימי שלי ביחסים זוגיים. עולם השליטה איננו כל עולמי, אבל אני חושב שיש לו פינה חמה בליבי ואני לומד להכיר אותו לאט לאט כמו ששותים וויסקי משובח.
האיש בשחור - תודה ! עכשיו אני חייב ללמוד יותר על המקום הזה. לא האמנתי שמדובר במקום אמיתי. לדעתך יש סיכוי לפתוח אחד כזה בארץ איה כתבה ציטוט: "חבל לי שאתם זקוקים לכסף כדי להרגיש טבעי במעמד השולט, לשחתי לא כולם צריכים.
- אז סתם שאלה קנטרנית - האם כל אדם המחזיק בשוט הוא שולט בעל כח ? הרי אין הבדל בין אדם שהוא בעל חשבון בנק מנופח לאדם המחזיק בידיו חתיכות עור שזורות זו בזו. השוט הוא רק אמצעי בעיני ולא מקור כח. אפשר לשלוט גם בלי לאחוז בשוט למרות שזה פחות כיף
ב DBSM יש כלי מעניין ליצור כוח - שוט. שמישהו מצליף במישהי, יש לו כח עליה - מאוד מומלץ לנסות..." TooT - הוצאת לי את המילים מהפה.... Matok כתב ציטוט: "ולשאלתך נראה מעט תובעני ואולי אפילו לא צודק אבל לשיטתי - שולט אמיתי, טבעי, לא יחוש בנוח עם סאבית שמשלמת על ארוחת הערב במסעדה. אולי אפילו עם סאבית שמתעקשת לשלם "חצי"... אולי זה סוג של תיקון שוביניסטי לפמיניזם... " מדוע אתה חושב כך ? אשמח אם תסביר את עמדתך...
האביר כתב ציטוט: "אף סטטוס חברתי, באשר הוא, לא יוכל ליטול מאדון אמיתי ומולד את אדונותו..." ואכן זו טענה שמוצגת יפה בסרט על הרוזן דה סאד... יפה אמרת.
Donatien - אחלה סידרה זאלופון כתב ציטוט: "דבר ידוע הוא שמעמדות כלכליים וחברתיים, בניגוד לכל האגדות היפות על המיליונרים שעלו מאשפתות, הם משהו בהחלט תורשתי. כלומר, אפס מאופס ונפוח מעצמו שלאביו יש עסקים משגשגים חובקי עולם, סביר שיהיה גם הוא בעשירון העליון מכוח הירושה, הקשרים והיתרונות ההשכלתיים והתעסוקתיים שכסף מאפשר. אדם מדהים, נבון, אמפתי וטוב לב שהוריו מכרו ירקות בשוק ייתקל בקשיים עצומים, החל מבתי הספר הנחשלים אליהם יילך ובהם לא יוכל להשקיע כנדרש כיוון שיצטרך לעזור בפרנסת המשפחה, המשך בשיעורי העזר וקורס ההכנה לפסיכומטרי שהוריו לא יוכלו לממן לו, ועוד ועוד חסרונות שאינם קשורים אליו וגורמים לכך שסיכוייו להיות אדם עשיר נמוכים בהרבה מכפי הראוי לכישוריו..." - ממליץ לך לקרוא את הספר אבא עשיר אבא עני של רוברט קיוסאקי. לעשות כסף זה דבר קל יחסית. לשמור שמקורות ההכנסה לא יתכלו זה הקושי העיקרי בעיני. לכל אדם יש הזדמנות שווה להיות עשיר. השאלה היחידה היא האם הוא מנצל אותה...
זאלופון כתב ציטוט: "...מלבד זאת, האם אדם שהולך להיות עובד סוציאלי בשכר זעום מתוך רצון לעזור לבני אדם ולעשות שינוי משמעותי הוא דום "פחות טוב" מאדם שיושב במשרד עורכי דין ממוזג ועושה מיליונים, שהם כל מה שמניע אותו בחיים?" - ברור לי שזו שאלה רטורית ובהחלט מסכים איתך שאין שום קשר בין העיסוק של האדם למאווי השליטה שלו...
kitiara כתבה ציטוט: "אני לא חושבת שכסף זה מה שמשנה כשאנחנו בוחרים אדון וכשהוא בוחר אותנו(משפט יפה שחברתי הטובה ויני אמרה לי ששמעה)..." - מסכים עם ויני, אגב, יש לך כבר משהו בקנה ?
פייה כתבה ציטוט: "ומישהו שמחפש בכוונה מישהי שתהיה פחותה ממנו כלכלית / מעמדית / השכלתית כדי להרגיש יותר "דום" פתטי בעיני..." - גם בעיני! אבל אולי יש מקום לפתח את הנושא בשרשור מעמיק אחר ?
G-O-L-D כתב ציטוט: "אני לא יודע, אבל אני קצת איך אומרים... "ערבי"..." - זה מסביר לי כמה דברים עכשיו
אוהו, זה היה ארוך .... עשה אותי ממש רעב... צהריים טובים לכולם ובתיאבון. |
|
G-O-L-D(שולט) |
לפני 19 שנים •
27 בפבר׳ 2005
סליחה שאני מרים לוולה, אבל הנה, הרמתי...
לפני 19 שנים •
27 בפבר׳ 2005
G-O-L-D(שולט) • 27 בפבר׳ 2005
מר מנטרה יקר,
תגיד לי, אתה מכיר אותי? אתה יודע מי אני? מה אני? למה אני? אתה כותב פוסט, מעלה שאלה, ומקבל ממני ומאחרים תשובה. אתה יכול בבקשה להסביר לי, אבל באמת, תנסה, למה למען השם אתה כותב: גולד כתב: ואז מצטט משפט שנכתב באופן הומוריסטי, המעיד על היותי איך נאמר... "מעט, אם לא קצת יותר מכך, בעל דעות -אולד פאשניות- בכל הנוגע לגבר מול אישה" ובכך פוסק שעכשיו ברור לך הכול. על בסיס מה, דעתך המנותבת כנחיל דעות (המבוססות על ממצאים רכילותיים בלבד) תקבע כי בעצם -שאני עצמי- הגדרתי את עצמי כ: "ערבי" (תאור האמור להגדיר את אותן "דעות פרימיטיביות") תנכס לעצמך הבהרות ותקבע בבוז כי עכשיו, משאני קובע כך על עצמי זאת, אתה מבין הכול. מה אתה מבין, מה אתה יודע? שאלת שאלה, קיבלת תשובה, תעריך את זה שהשבתי לך. לא ראיתי שפסקת או העלת דיעה אישית על אחרים, באותו האופן שהעלת עלי. בזרם הכי קל ללכת, הכי קל. על מה ולמה הזלזול? אה כן, ועוד דבר, אם כבר בזלזול עסקינן אז, אבא עשיר אבא עני, זה ספר נייר טואלט שנכתב לאנשים שלא מצליחים להבדיל בין ספר, לבין ערמת מפיות ניגוב פה הנערמות על שולחן חומוסיה. זהו ספר שלא מסביר דבר, מוכר לוקש במחיר ממוצע לצרכן, ונכתב על ידי מישהו, שכן, יודע לעשות כסף על אותם אלו שבאמת חושבים שהם יודעים לחשוב. נ.ב. כסף חביבי, זה משהו שממש "לא קל לעשות". כסף, הוא אומנם רק כסף, -כלומר חתיכות נייר גזורות בקפידה- אבל כסף הוא גם סוג של אנרגיה ככל אנרגיה. לא קל לעשות אותו, לא קל לעשות אותו בכלל ולכן גם לא לכולם יש אותו. אל תבלבל לי את המוח עד כמה שקל לך לעשות אותו. אם אתה חושב כך, אז: 1. או שאתה לא ממש מבין את מקומך הנוכחי, כלומר, שלא תפרש אותי לא נכון, אני לא טוען בבוז למקומך, אני טוען שאתה לא ממש מצליח לצאת מהמסגרת של התמונה בכדי לראות שאתה ממקום במקום שעצם ההגעה אליו, היא הקושי. 2. או שאתה התברכת בכישורי על פנומנלים, בעולם העסקים (ועל כך אשרייך) 3. או שאבא עזר. 4. או שאתה סתם מבלבל את המוח. בכל אופן, אני לעצמי חושב, וכאן אני אפרש לך את המונח "ערבי" שכתבתי על עצמי, שנקבה, וכן אני כותב נקבה, לא יכולה לשבת מולי לארוחת ערב ולהגיד לי: "חצי חצי", או אף יותר מגוחך מכך: "אני אשלם". אל תשלמי ואל נעלים, תהיי נקבה, זין יש לי, לא צריך שניים. לא מעניין אותי כמה את מרוויחה ומי את. וכמו כל דבר בטבע: הזכר מספק, הנקבה מתחזקת. זהו. אה כן, ועוד דבר אחד קטן, זאולפון, צא מתוך הספרים שלך, האקדמיה זה תאורתי בלבד. לא צריך לתת דוגמאות קיצוניות על אבות עשירים (שכמה נוח לחשוב) שנתנו כסף לבניהם הסתומים ואפסים. יש הורים עשירים שהעשירו את בנם הן בידע נרחב (הארוורד חביבי זו לא אונברסיטת באר שבע) והן בכוח בכיס. יש הורים שלא היה להם לתת לבנם דבר וחצי דבר והוא הפך כמו באגדות לטייקון. גם על זה כתבת, אולי בכדי להעלות עד כמה זה קלוש. אבל יש את האמצע, ואתה יודע מה, לפעמים האמצע הוא הכי מייאש. הורים שהיו שכירים, פשוטים, אב שכיר, אמא עקרת בית, אבל לילד שלהם היה רצון שלא להיות כמותם. הורים שרק המחשבה על עצמאיות העבירה בהם צמרמורת מפחד לפנסיה שלא תהיה לבנם בגיל מבוגר. הורים שלא היו יכולים להעניק פסיק של עצה קונקרטית איך להתמודד עם מציאות שלא הבינו בה דבר.הורים אפורים, שיגרתיים, ולפעמים הגרוע מכל, גם ביקרותיים עם חלומות שאין להם לבסס אותם, אלא ככה, סתם, שאיפות לא שאיפות שילדיהם יגעו במקומות שהם לא נגעו. שיגעו, שיצליחו ושיעשו את זה לבד... אתה יודע משהו, אני קורא את מה שאת כותב ומחייך עלצמי. אתה כותב מתוך אידאות, מתוך פולמוסים, מתוך בלבלת שאתה עצמך לא ממש מאמין בה כי אתה עצמך לא מבסוט מהמצב. רק שאתה, לא ממש מסוגל... אתה יודע מה, דום לא דום, אדון לא אדון, מאסטר לא מאסטר. זה מצחיק אותי הקטע הזה כאן... סיפרה לי פעם איזו מישהי כאן, שמצחיק אותה הקטע באתר הזה. כאן, כאילו לא משנה מי אתה. זה לא משנה אם אתה תפרן, בעל יכולת אפסית לעמידה במצבי לחץ מציאותיים, ללא יכולת פרנסה או דבר הדומה לכך. כאן חשוב איך אתה נראה(חס ושלום שתשאל את הצד השני איך היא נראית) איזה בולבול יש לך, איך אתה מצליף וכמה, מהי הבלבלת שאתה מוציא מהפה שלך ועד כמה אתה באמת יודע לזיין ת'שכל. אז אני -שאני אחד מזייני השכל כאן- חושב שאחרי שהשוט כבר לא ממש מכאיב, ואחרי שהרגש והייצר נרגעים, אותו אחד שבחרה לעצמה יושבת האתר, הופך איך נאמר... לסוג של מטרד... חביבי, תקשיב, תטענה מי שתטען, אבל נקבות, אוהבות זכרים חזקים. גם המלכות שכאן, מחפשות להכניע גבר חזק ולא איזה מתרפס. ככה זה, פשוט ככה. גבר הוא גבר, אישה היא אישה. פמיניזם בתחת שלי. ואם אני אומר לך שכסף הוא כוח, שמע לי, אל תתווכח, אני מבטיח שלך שכשיגמרו לך המילים המלטפות, וכשירגעו הפרפרים בבטן, אתה תבין שליכולת כלכלית יש כוח ענק בלשמר מערכת זוגית בריאה. אחרי הכול, המושג "כסף הוא כוח" לא נכתב בכדי להגיד שלמי שיש כסף הוא חזק. אלא שלמי שיש כסף, יש מספיק בכדי ליישם חיים. ושלא תבין אותי לא נכון (בעצם אתה תבין אותי איך שאתה רוצה) אני לא אומר שהוא פותר הכול, אבל הוא יכול להוות אולי שישים אם לא שבעים אחוז כפותר הקשיים במערכת זוגית. תשאל כאן באתר את הבוגרות יותר(המבינות יותר) אני מבטיח לך שהן יפקחו את עינייך לבאות. כסף הוא לא איזו אבקת קסמים שמפזרים על פני בעיה והיא נפתרת, אבל הוא ללא ספק הופך את החיים לקלים יותר. בשורה התחתונה, כל מי שכאן באתר הזה, מחפש לחיות, ואם אפשר אז גם לחיות טוב. וכן, נקבות, נקבות רוצות לחיות טוב. עוד אז, בשנות השמונים, אמרה את זה סידני לאופר איפה אתה היית? |
|
baby(expired)(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
27 בפבר׳ 2005
לפני 19 שנים •
27 בפבר׳ 2005
baby(expired)(לא בעסק) • 27 בפבר׳ 2005
גולדי יקירי,
כל מילה זהב... כשאבי (שנתעלם רגע ממצבו הסוציואקונומי, או בעיקר אקונומי) החליט שאני צריכה לקרוא את "אבא עשיר אבא עני", ונענה במבט של בוז, שאל אותי למה. אמרתי לו ,שאת החורים שיש לי בידיים שמהם בורח הכסף, אף ספר של דרעק מרוח על נייר לא יפתור. וכשהנזיר מכר את הפרארי שלו וקנה שבע חדשות בכסף שהוא הרוויח מהספר שהוא כתב על זה, הוא עשה צחוק מכל קורא וקורא. מסע הגילוי העצמי של דומים לא מעניין אותי. והאמת? גם לא ממש מעניין אותי אם מישהו הולך עם שעון ראדו, וחגורה של לואי ויטון, או נוסע בפורד פיאסטה, כי לא בזין שלו שאנשים ברחוב יסתכלו עליו ויגידו שהוא ערס עם BMW. אבל, וכאן אני מסייגת, סוג השאיפות שאני מחפשת בגבר, משליך גם על הדומיננטיות שלו. לא מכירה גבר כנוע ורופס, שינסה לבנות את עצמו מבחינה עסקית ויעז לקחת צ'אנסים. כסף שאבא נתן כדי לבנות עסק זה נחמד אבל אין בזה אופי, או מעוף , או כל תכונה אחרת שתמשוך אותי. אני לא הייתי וכנראה לא אהיה אשתו של עורך דין, או כל מקצוע אחר שאמור להפוך אותי לאשת איש. ועם כל הכבוד לתנועה הפמיניסטית, שכנראה תשמח לשלוח לי טיל בליסטי לעבר ראשי, יש לי כסף, וכן, בא לי שהגבר שאיתי ישלם...גם אם ייתחשק לי באותו ערב לאכול חצי מהתפריט. למה? ככה, כי אני אשה, וכי בא לי. ואתם יודעים מה? זה מגניב אותי כשגבר פטרנליסט ולא נותן לי לשלם. ולא, אל חשש, גם אני יודעת להגיד לו סתום ולשלוף את הארנק. ולשלם על שנינו. אז עד לאותה נקודה שיבוא הדום הכוחני, פטרנליסט, מטורף, אקסטרימי, ויותר עשיר ממני... אני אשאר בעולמי הצר, נטול הדומים, מלכות ושאר מיני ירקות... סאבית חופשיה. עמדו נוח. בייבי |
|
G-O-L-D(שולט) |
לפני 19 שנים •
27 בפבר׳ 2005
או!
לפני 19 שנים •
27 בפבר׳ 2005
G-O-L-D(שולט) • 27 בפבר׳ 2005
סוף כל סוף נקבה מדברת או חושבת כמו נקבה, ולא כמו איזו "טראנסג'נדרית קונספטואלית" שגידלה לי זין תחת כל מיני אמנות אינטלקטואליות.
ולכל אותן "האני לא צריכה..." או "אני לא חושבת ש..." או "כסף לא אומר דבר..." אני אכתוב: מכן צריך הכי הרבה להיזהר... ומעבר לכך, "את לא צריכה?" טוב כפרה, לא צריך, אני מאחל לך חיים מאושרים עם בעלך לעתיד. אבל כשתתקע החיפושית מודל 73 בדרך לחרמון ולילדה לא ייפסק הבכי ולגדול לא תפסיק הנזלת מהאף, תזכרי שפעם, אמרו לך, שכן, בכסף יש נחמה... הנה, תראי, כמה שהחיים זבאלט, אפשר לרגע אחד לעדן אותו, את הזבאלט, אחרי הכול, M5 לא היתה נתקעת בסיבובים. לא נורא, בגלגול הבא... אה ועוד דבר אחד וזהו. בכוח המוח, כפרה עליך, את תמיד לא נכנסת לי טוב בזווית, אבל הפעם אני קד לדברייך. טו-שה. |
|