סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

זוגיות בדסמית - לאלה מכם שבתוכה

Dark Artist​(שולט)
לפני 19 שנים • 20 במרץ 2005

סוגייה לא פשוטה

Dark Artist​(שולט) • 20 במרץ 2005
שאלת פה למעשה שאלות שאנשים בקהילה לרוב מעדיפים לא להתעסק איתן או להדחיק אותן
אפשר להסתכל על אורך היחסים שיש פה אצל רוב הקהילה ולראות שהם מאוד קצרי טווח.
רק קשרים מעטים ביותר מחזיקים כמות זמן ארוכה של שנה ומעלה.
הBDSM הינה מערכת יחסים מורכבת ותובענית מאין כמוה.לא קל לשמור על אורך יחסים בסיטואציה לא פשוטה כזאת מבלי שבאיזושהי צורה השגרה תשתלט על הBDSM והוניליות תיקח את מקומה.לרוב זה מה שקורה בין שני הצדדים.יום אחד הם קמים בבוקר ומגלים שהBDSM נגוז לו דרך החלון.
אמרו יפה "זאלופון" ואמילי" שצריך להשקיע ולעמול ולחדש ביחסים כאלו על מנת שהחדגוניות לא תהיה חלק מהם.אך לרוב זה לא מתרחש כי שני בני הזוג פשוט בוחרים לעשות אתנחתא או להכיר פרטנר חדש ועימו התנסויות חדשות.אין זה אומר כי זוגיות של BDSM לא יכולה לקרות אך צריך לדעת לקחת אותה בהדרגה ולבנות אותה בשלבים מאשר להיכנס אליה באינטנסיביות ו"לשרוף" אותה מהר.
.
Sadist_il
לפני 19 שנים • 20 במרץ 2005
Sadist_il • 20 במרץ 2005
התחברתי ואהבתי את תשובתו של זאולופון.

לדידי אין שתי חיות שהאחת נקראת זוגיות בדסמית והשניה זוגיות ונילית, ולפיכך כמובן שהאחת אינה יכולה לחלחל אל האחרת.
זוגיות היא מערכת יחסי בין שני בני אדם שבוחרים להיות יחדיו.
"הייחודיות" (של מה שיש אצלי לפחות) מתבטאת בבחירה של שנינו לוותר מראש על מרכיב שמהווה (בין אם מודים בכך ובין אם לאו) חלק אינטגרלי ומהותי במרבית היחסים הזוגיים שאני מכיר- מאבקי כח.
אבן בסיס (ועל כך אני סבור שאין חולק) לכל מערכת יחסים היא התקשורת בין שני בני הזוג. גם כאן (כשאני מעיד כמובן רק על עצמי) בגלל העדר משחקי הכח והכבוד, העדר הצורך המטופש לחשוב "מה היא/הוא יחשבו אם אומר כך או אחת" והצורך בתקשורת תמידית וחשופה לחלוטין (אחרת אין כל אפשרות לשולט להוביל את הנשלטת) - יש "ייחודיות" המתבטאת בתקשורת שלפחות לי לא הייתה מעולם במערכת יחסים אחרת. משכך, ואני בהחלט מסכים כאן עם זאולפון -פשוט אין "בעיות זוגיות".

אני מניח שמקור השאלה נובע מן ההבדל שבין חיים יחד (ילדים, כביסה, כלים, זבל, פרנסה, חשבונות...) לבין מערכת יחסים המבוססת על מפגשים לצורך סשנים (או במילים אחרות, בדסם הסגור בד' אמות חדר המיטות). במקרה השני אכן אין חיים יומיומיים (שאלה מענינת היא האם יש זוגיות...?) ולכאורה כשאין "שגרה יומיומית" הכל "בדסם נטו". אז זהו שלא. כשחיים יחד הבדסם אינו עוד חוויה בחיים אלה פשוט אורח חיים. אין כל סתירה בין היותי שולט והיותה נשלטת לבין פעילויות יומיומיות (כן, כן, גם דומים עושים כלים ומורידים זבל). הבדסם עבורנו הינו הרבה מעבר לחדר המיטות.
purple butterfly{ׁ(S)}
לפני 19 שנים • 23 במרץ 2005
purple butterfly{ׁ(S)} • 23 במרץ 2005
Sadist_il כתב/ה:
התחברתי ואהבתי את תשובתו של זאולופון.

לדידי אין שתי חיות שהאחת נקראת זוגיות בדסמית והשניה זוגיות ונילית, ולפיכך כמובן שהאחת אינה יכולה לחלחל אל האחרת.
זוגיות היא מערכת יחסי בין שני בני אדם שבוחרים להיות יחדיו.
"הייחודיות" (של מה שיש אצלי לפחות) מתבטאת בבחירה של שנינו לוותר מראש על מרכיב שמהווה (בין אם מודים בכך ובין אם לאו) חלק אינטגרלי ומהותי במרבית היחסים הזוגיים שאני מכיר- מאבקי כח.
אבן בסיס (ועל כך אני סבור שאין חולק) לכל מערכת יחסים היא התקשורת בין שני בני הזוג. גם כאן (כשאני מעיד כמובן רק על עצמי) בגלל העדר משחקי הכח והכבוד, העדר הצורך המטופש לחשוב "מה היא/הוא יחשבו אם אומר כך או אחת" והצורך בתקשורת תמידית וחשופה לחלוטין (אחרת אין כל אפשרות לשולט להוביל את הנשלטת) - יש "ייחודיות" המתבטאת בתקשורת שלפחות לי לא הייתה מעולם במערכת יחסים אחרת. משכך, ואני בהחלט מסכים כאן עם זאולפון -פשוט אין "בעיות זוגיות".

אני מניח שמקור השאלה נובע מן ההבדל שבין חיים יחד (ילדים, כביסה, כלים, זבל, פרנסה, חשבונות...) לבין מערכת יחסים המבוססת על מפגשים לצורך סשנים (או במילים אחרות, בדסם הסגור בד' אמות חדר המיטות). במקרה השני אכן אין חיים יומיומיים (שאלה מענינת היא האם יש זוגיות...?) ולכאורה כשאין "שגרה יומיומית" הכל "בדסם נטו". אז זהו שלא. כשחיים יחד הבדסם אינו עוד חוויה בחיים אלה פשוט אורח חיים. אין כל סתירה בין היותי שולט והיותה נשלטת לבין פעילויות יומיומיות (כן, כן, גם דומים עושים כלים ומורידים זבל). הבדסם עבורנו הינו הרבה מעבר לחדר המיטות.

כבר אמרתי לך הבוקר שאני אוהבת אותך ? icon_rolleyes.gif