Jake(שולט) |
לפני 19 שנים •
2 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
2 ביוני 2005
Jake(שולט) • 2 ביוני 2005
הגדרת "סשן" תלויה בפרספקטיבה.
ניתן להגדיר כל צורת ענישה כסשן, השאלה איך מקבלים או נותנים את העונש. גם ניתן לראות בכל פעילות בדס"מית אחרת כסשן, בין אם למטרת ענישה ובין אם לאו. אישית, אני מחשיב "סשן" כפרק זמן בו אני עוסק בפעילות בעלת אופי בדסמ"י אשר נועד להנאה שלי. אם הסאבית מחשיבה כסשן גם פעילויות הקשורות בחינוך, ענישה וכיוב' - זו זוית הראיה שלה. |
|
melody |
לפני 19 שנים •
3 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
3 ביוני 2005
melody • 3 ביוני 2005
נמרונת
אני רואה שקצת נפגעת, מהתגובה שלי. אז בואי אבהיר מה הבנתי מהמילים: "אין סשן - אין יחס". בקלות אפשר להסיק שיחס מגיע רק עם הסשן. וזה מה שלי, נראה עצוב. תחשבי על בני זוג ונילים שרבו במהלך היום, ואז אחד מהם ממשיך את הברוגז אל תוך חדר המיטות... לא עצוב לי עלייך. האמירה שלך, כפי שאני הבנתי אותה, עצובה. יש הבדל עצום : )) אני לא אתייחס להסברים ולהערה שלך שאני ככל הנראה לא מבינה מה זה סשן. מיותר לי .... ודבר אחרון. לעולם אל תהיי בטוחה ברגשותיהם של "אלה שהייתי איתם", כשהם קוראים אותי. שבת שלום, נמרונת . |
|
סבא זמן |
לפני 19 שנים •
9 ביוני 2005
באיחור מה, סליחה
לפני 19 שנים •
9 ביוני 2005
סבא זמן • 9 ביוני 2005
השאלה מזכירה בדיחה ישנה.
-מנכ"ל חברה ממשלתית/ציבורית יושב משועמם במשרדו, ושואל את עצמו האם קיום יחסים עם אשתו זה עבודה או הנאה. -מזמן את הסמנכ"ל הכללי שגם לא עמוס מידי בעבודה ומציג לו את אותה שאלה: לקיים יחסים עם אשתי זה עבודה או הנאה. הסמנכ"ל עונה שלא יודע ,צריך ללמוד את הנושא. המנהל מקציב לו שעה לקבלת התשובה. -הסמנכ"ל הכללי מעביר את הכדור למנהל משאבי אנוש: שהמנכ"ל יקיים יחסים עם אשתו זה עבודה או הנאה? ההוא שעסוק בלא לעשות כלום משיב שהוא לא יודע. הסמנכ"ל נותן לו ארבעים וחמש דקות לחזור עם תשובה. -מנהל משאבי אנוש פונה למנהל תחזוקה שעסוק מאוד בלמזוג לעצמו כוס קפה ממכונת האספרסו אבל גם הוא לא יודע את התשובה. בסוף מגיעה השאלה לעובד קבלן שעסוק מעל הראש עם עבודה בלי סוף, נשאל אותה שאלה ומקבל חמש דקות לתת את התשובה לשאלה. האם בשביל המנכ"ל לקיים יחסים עם אשתו זה עבודה או הנאה? בלי להרים את הראש עונה מיד - הנאה!! הבוס מופתע ושואל איך הגעת כל כך מהר לאותה מסקנה? כי אם זה היה נחשב לעבודה אני הייתי צריך לדפוק אותה !!!!! אז אולי תשאל עם סשן זו עבודה? |
|