en1 |
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
en1 • 4 ביוני 2005
אופס.. שלחתי את ההודעה ורק אחרי זה ראיתי שהוספת תגובה.
אני שמחה שאתה מבין שעשית טעות. אני מאמינה שלמדת. ושוב- רק הנאה. |
|
אליס(נשלטת){crazy_toas} |
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
אליס(נשלטת){crazy_toas} • 4 ביוני 2005
אני היחידה פה שחושבת שזה חולני?
|
|
דוקטרינה(שולט) |
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
מה חולני?
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
דוקטרינה(שולט) • 4 ביוני 2005
מה חולני?
|
|
נמש |
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
נמש • 4 ביוני 2005
אליס כתב/ה: אני היחידה פה שחושבת שזה חולני?
לא, את לא היחידה. אני איתך!!! |
|
Tame |
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
Tame • 4 ביוני 2005
עדיין נראה לי שהרוב בסדר עם זה. לפחות עם הקונספט.
|
|
דוקטרינה(שולט) |
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
מה לא בסדר?
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
דוקטרינה(שולט) • 4 ביוני 2005
יכול להיות שהרוב בסדר עם זה או הרוב לא בסדר עם זה אבל עדיין לא שמעתי לא מנמש ולא מאליס מה לא בסדר עם מה שהיה?
רחלי (לא שמה האמיתי, כמובן) ביצעה פעולה שבמשך המון שנים לא הצליחה כי היה לה תמיד תירוץ. מה לא בסדר? דוק |
|
Tame |
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
Tame • 4 ביוני 2005
אני אישית לא חושב שיש עם זה משהו לא בסדר, שולט שמעודד את הנשלט לשיפור עצמי זה דבר מבורך, לרוב במיוחד אם לנשלט חסרה משמעת עצמית. לדעתי זהו יתרון עצום של יחסים בדסמיים.
|
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
ים_yam(לא בעסק) • 4 ביוני 2005
[quote="Tame"]ים, לפי מה שהבנתי היא לא הפסיקה (או לפחות לא ידוע) אבל אפשר לשאול את דוקטרינה.
מה שכן, איפה שמעת/קראת שדיאטת אטקינס פוגעת בגוף במקרים מסויימים? אישית אני צמחוני אבל הדיאטה הזו והמשמעויות שלה מעניינות אותי מבחינה ביולוגית (ואולי גם ארכיאולוגית/אנטרופולוגית). אם יש לך עוד מקורות מידע/ניסויים שנערכו/דיווחים של אנשים שהתנסו - אני אשמח לקבל לינקים והפניות.. תודה[/quote דיאטת אטקינס מבוססת על המנעות כמעט מוחלטת מפחמימות ותזונה על בסיס חלבונים. העקרונות התזונתיים שעומדים מאחורי דיאטה זה הם: חלבונים משביעים יותר, להבדיל מפחמימות שעושות חשק לעוד חלבונים דורשים יותר קלוריות לתהליך הפירוק לאנרגיה זמינה כשלגוף אין פחממות והוא זקוק לאנרגיה הוא מתחיל לפרק את רקמות השומן הבעיות שבדיאטה זו: בתהליך פירוק הרקמה השומנית משתחררים חומרים אצטילים (דמויי אצטון) שפוגעים ברקמות הגוף ובמערכת העצבים. חוסר בסרוטנין המופק מפירוק פחמימות פוגע במערכת העצבים וגורם לדכאון, עייפות, עצבנות ושאר תופעות "חביבות". לכן יש לבצע דיאטה זו תחת השגחה רפואית הכוללת בדיקות שתן תכופות לגילוי אצטילים ולמעקב על תופעות הלוואי של מחסור בסרוטנין זה מה שאני זוכרת, אבל בכל זאת עברו כמה שנים מאז לימודי, אני מאמינה שיותר פרטים אפשר למצוא באינטרנט... |
|
Tame |
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
Tame • 4 ביוני 2005
נשמע מעניין, בקשר לתופעות הלוואי, את זוכרת אולי את הניסויים שנערכו?
לפי מה שאני הצלחתי להבין עוד לא נערכו ניסויים לטווח ארוך. בנוסף זו הפעם הראשונה שאני שומע על האציטליים (שמעתי על קטונים שמשתחררים בשתן אבל זו רק השערת שווא של אטקינס בנוגע ללמה הדיאטה עובדת). המון תודה לך |
|
lori{ע_מ} |
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
4 ביוני 2005
lori{ע_מ} • 4 ביוני 2005
הרעיון נחמד הביצוע לא משהו
אגב, עד כמה שידוע לי בשבועות הראשונים של הדיאטה מורידים הרבה. בעיקר נוזלים. 3 קילו לשבוע בשבועיים ראשונים הגיוני בהחלט גם בדיאטות מבוקרות יחסית. אחר כך זה כבר בעייתי. |
|