לולינה |
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
כועסת את כעסך..
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
לולינה • 17 ביוני 2005
אותה טייסת עליה מדובר שוטטה לה בצאט לא מעט וקיללה והשמיצהאנשים בכללי.
היה לי ברור שזו מישהי "משלנו" שיודעת טוב מאוד מי מולה.... אנה קשה לי להאמין שעשית מעשה כזה! מאוכזבת ממך מאוד! פלאג יקירי כועסת את כעסך... כל הכבוד על התעוזה... |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 17 ביוני 2005
פלאג יקר.
הזדעזעתי לקרוא על השימוש הציני שנעשה בך. כולי תקווה שאנה תציג את הסברה (אם אכן יש כזה, הגיוני או לא) ולצד הסברה את התנצלותה. לומר שאני מופתעת כשדברים כאלו קורים באינטרנט? לא. אף אני נתקלתי במתחזים למיניהם, אך למזלי איני משחררת כמעט פרטים עלי כל עוד איני נפגשת עם האדם פנים למול פנים. קבל חיבוק ממני על עוגמת הנפש שנגרמה לך. |
|
triple extension(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
בחיי
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
triple extension(נשלטת) • 17 ביוני 2005
בחיי שהחיים ברשת מאוד מפחידים אותי לפעמים ,זה קרה לי לא פעם ולא פעמים ,
גם עם אנשים שגולשים כאן בכלוב , קרה לי מקרה אפילו טרי , שיצא לי להכיר כאן מישהו בשיחות בצ'ט בשם "פיתון" ומשם עברנו למסנג'ר ,הכרנו לאט לאט , שלחתי לו תמונות שלי , והוא שלח לי תמונות שלו , הוא בכוונתו היתה להפגש איתי , ואני לא ממש הייתי בעד עם הזמן נעלמתי לו מהמסן ,אני נוטה לסנן אנשים ... הוא שם לב שאני כבר לא במסן ונתקל בי באתר שם לב שאני מתעלמת ממנו גם כאן והחליט לפנות אליי בצ'ט והחל לספר לי שיש לו תמונות שלי תמונות אישיות ! ,שאלוהים יודע מהיכן השיג , הוא גם איים לפרסם אותם כאן בפורום במידה ולא אפגש איתו ,זה סחיטה לשמה !,הוא גם פנה לאדון שלי חשב שזה אולי ילחיץ אותי .... אבל ממש לא, אני לא פוחדת מאנשים כאלה אבל מחליא אותילחשוב עד כמה אנשים מתוסכלים ! , לדעתי הקהילה צריכה להחרים אנשים כאלה ,צריך לפנות ולנקוט באמצעים משפטיים ,כי זה לא יגמר ככה ,הקהילה הזאת לא וירטואלית כבר ,אנשים כאן נחשפים האינטרנט זה רק המדיה לתקשור בין האנשים , ובין אם זה בצ'ט או בפורום או בטלפון או פנים מול פנים ,כל האיומים הללו הם עברות ופגיעה בפרט , מאז שהסתבכתי לראשנה אני מאוד נרתעת לשוחח עם כל מיני זרים , נרתעת להפתח לכל אחד... ובין אם זה לפתוח מצלמה או לשלוח תמונה כבר מפחיד לדעת מי עומד מאחורי המסך היו זהירים ותלמדו מטעויות של אחים |
|
מאי |
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
גועל נפש !!!
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
מאי • 17 ביוני 2005
צריך להעיף אותה מהכלוב !!!
ואולי אפילו לא לאפשר ליצור כל כך הרבה כינויים כפולים. מאי |
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
.
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
אמילי קייג'(אחרת) • 17 ביוני 2005
....
|
|
SIVAN(אחרת) |
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
17 ביוני 2005
SIVAN(אחרת) • 17 ביוני 2005
שמנמונת סקסית כתב/ה: אני מקווה שלאנה יש הסבר טוב,
אחרת זה נשמע כמו רוע צרוף וטהור. או אולי שעמום.... איזה הסבר .........יכול להיות הסבר טוב- לאדם שפל??? היא את שלה כבר עשתה ולא פלא שהרגישה צורך לפתוח את השרשור על אנשים "דוחים" בקהילה. מקווה בכל ליבי שתדעי צער, כמו הצער שגרמת לאיש אהוב. |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
18 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
18 ביוני 2005
Tainted(לא בעסק) • 18 ביוני 2005
אני מנסה להבין מניע להוצאת מידע פרטי- ואני סופר שמחה על זה שאני מאוד זהירה בנתינת מידע, אפילו את שמי לא כולם יודעים.
קשה להגיב לפוסט כי אני מכירה את הבחורה, ומוזר לי. אני מקווה שההוצאת מידע ממך פלאגי יקירי הייתה לשם סקרנותה בלבד ולא לשם שום דבר אחר. במידה וזה לסקרנות ולא לשם אאוטינג עוד איכשהו אני אבין. ואם זה לשם משהו אחר... חמור מאוד!!!!!!!! |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 19 שנים •
18 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
18 ביוני 2005
Lilu-FemdoM{Pon} • 18 ביוני 2005
מצער אותי לשמוע מה שקרה לך
אני גם שועלת אינטרנט ועכשיו תוהה אולי כן נפלתי קורבן למתיחה בלי שהרגשתי .... זה מפחיד. קשה לי להאמין שזה נעשה על ידה , ממש הגייס החמישי. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 19 שנים •
18 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
18 ביוני 2005
מקבי(מתחלף) • 18 ביוני 2005
זהויות בדויות, מניפולציות ורשעות באופן כללי הם דברים נפוצים בקרב בני-האדם, ונפוצים אף יותר באינטרנט. חוויתי על בשרי מספר התעללויות רגשיות מהסוג הנ"ל, חלקן אף מגמדות את מה שתואר כאן (בלי לזלזל בכאב, כמובן). כל שנותר לי להגיד הוא - אנשים, הישמרו. לשפלים אני מאחל את הגרוע ביותר שהעולם מסוגל לזרוק עליהם (ויש לא מעט חרא), וזהו.
|
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
18 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
18 ביוני 2005
Tainted(לא בעסק) • 18 ביוני 2005
או קיי
לאחר בירור קצת יותר מעמיק שלקח לי 5 דקות גם עלי ניסתה לעבוד הכלבה הזו. רק שהיו לה שמות שונים מאוד היא גם הגיבה לי בבלוג אחד שכתבתי בזמנו שהיא 'רצתה להיות הסאבית ניקיון שלי וניפנפתי אותה. לי מכרה סיפור אחר על הורים מחו''ל ומחלת נפש. לפי המסנג'ר זו אותה אחת. וכן אותן תמונות שנשלחו למספר אנשים. מיותר לומר גם שהיא תעלם מהשטח לאחר שהיא נחשפה. כלובי העיף לה 5 ניקים שאני ידעתי עליהם ועידכנתי אותו בזמנו. מיותר לומר גם שלא כדאי לה שאני אראה אותה יותר בחיים. |
|