SIVAN(אחרת) |
לפני 19 שנים •
20 ביוני 2005
כמה שאת מתוקה....
לפני 19 שנים •
20 ביוני 2005
SIVAN(אחרת) • 20 ביוני 2005
Y U L I A 1986 כתב/ה: ... לגרום לגבר ונילי לעשות מה שאת רוצה ,בדרך שלך ,לגרום לו
להעריץ אותך ולהיות שייך לך ,אמנם סאדו לא יהיה ,אבל הערצה והשליטה תמיד יהיו שם ... , האם זה גם סוג של שליטה ? ? ? , או שמה זה סתם לגרום למישהו ונילי להיות שפוט שלך. בשנה הראשונה שהתחלתי להרגיש כמה הדומיננטיות שבי מתחזקת, והשליטה (קודם על עצמי) עצומה. הבנתי שאני יכולה לשלוט בכל אחד , כן גם בונילי וההצלחה היתה מרובה. לדעתי זה סוג של שליטה, אך לא בדס"מ. אף פעם לא ראיתי את עצמי שולטת יודעת שיש לי דווקא יכולות להיות אחת כזאת , אני יודעת שזה משעשע חלק ממכם עכשיו ,אבל תתפלאו לדעת . זה שאני סאבית לא אומר שאני לא יכולה להיות גם "מלכה" . לדעתי את יכולה לשלוט ולהיות מלכה טובה. עוד לא שלטתי פיזית ומנטלית בגבר מבחינת הBDSM , מגלה סקרנות כלפי זה אולי רק מתוך שעשוע , אני מרגישה שאני לא חושבת שאני רוצה שיהיה לי עבד שיציית לי ,וישרת אותי ויסגוד ויעריץ אותי ,אני רק מרגישה חשקים להכות ולהכאיב לעבד , וגם להשפיל ... מה זה אומר עליי אני לא יודעת מנסה למצא תשובה... סקרנות זאת תכונה טובה.....מאוד. גם אם רק משעשוע בא לך: להכות, להכאיב וגם להשפיל. תנסי את זה – רק אז תביני, אם זה מתחבר אליך או כפי שכתבת- זה יהיה לשעשוע. (אני מאמינה שתאהבי זאת מאוד). וזה אומר עליך שאת פשוט בן אדם פתוח, סקרן, מעניין וללא ספק מתוקה. בהצלחה. SivAn |
|