scorpio king(שולט) |
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
עמידה בגבורה??? סתם עמידה זה גם נחשב?
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
scorpio king(שולט) • 23 ביוני 2005
אחרי מחשבה קצרה אך עמוקה (כאלו המחשבות שלי קצרות אך עמוקות ....) לורי התשובה אם להיות הוגן היא כנראה שלא... כן אני יכול לעמוד אני מתאר לעצמי בדבר כזה או אחר כשלעצמו (אם באמת לא תהיה ברירה וזה יהיה למען העם האומה) אבל כ"מסכת התעללות" כמו שאת מתארת את זה, כנראה שלא ובוודאי לא בהצלחה גדולה.... הסיבה אני חושב היא לא בסף כאב פיזי כזה אחר וההבדלים שבין נשים לגברים אלא במשהו אחר. זה לא שלסאבית לא כואב או שהיא לא מרגישה כאב התשובה היא בתרגום של הכאב בראש, איזה תחושות נוספות הכאב יוצר,מה מתלווה לכל זה ואיך הוא גורם לך להרגיש לפני, במהלך וגם אחרי הסשן. במקום שלסאבית כאב יגרום לרצות להיכנע, ממני הוא יוציא את הרצון להכניע. במקום שלסאבית כאב יגרום גירוי וריגוש מיני, לי זה יגרום רק כאב ושום ריגוש מיני. במקום שלסאבית כאב יגרור בסופו סוג של שלווה, לי הוא יגרום רק חוסר שקט. ויכולתי להמשיך עם זה עוד ועוד... כנראה שבכל זאת צריך להיות מזוכיסט כדי לעמוד בגבורה בכאבים.... |
|
lori{ע_מ} |
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
lori{ע_מ} • 23 ביוני 2005
כיף לקרוא את התגובות שלכם.
האמת שחשבתי על זה קודם, ונראה לי שיש לי תשובה שאולי מתאימה לחלק. כסאבית אני נותנת לעצמי להתנתק ולהכנס לספייס מאוד מהר (מן הסתם כי אני גם אוהבת את זה) ובגלל שאני לא בדיוק "סובלת" שם אז אני מסוגלת לספוג. אדם שמגדיר את עצמו כשולט בחר את הצד המכאיב של השוט ואם הוא יתנסה בזה אולי הוא לא יהיה מסוגל להכנס לספייס (שנגרם מהנאה?).. משהו כזה לא בדיוק מאורגן |
|
מצליף חזק |
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
מצליף חזק • 23 ביוני 2005
למיטב זכרוני השאלה עלתה בעבר.
לעצם העניין - אין סיכוי שהייתי עומד בכבוד במה שעשיתי לאחרים... |
|
TV_Eye(שולט) |
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
TV_Eye(שולט) • 23 ביוני 2005
אני שונא כאב
שונא זה לא מילה אם מישהי נושכת אותי בצחוק זה ישר מקפיץ לי את הפיוזים אני שונאאאאא כאב שמוענק לי אבל ........ וזה אבל גדול! כול שוט כול קיין כול צביטה כול דבר שאני מעולל לסאבית שלי אני קודם כול בודק אותו על עצמי מנסה ליראות את רמת הכאב שהוא מעניק אם הייתי עומד בכאב שאני מעניק לסאבית שלי? אולי אם אני יהנה ? בטוח לא אם אני ארצה לחוות כזה כאב בעצמי? בהחלט לא אז למה אני עושה את זה ? נכון זה נישמע קצת משוא פנים למה אני עושה לחברי מה ששנוא עלי !? אבל מצד שני זה ניראה לי מאוד לגיטימי כמו שאני לא אוהב שחודרים אלי ובת זוגתי כן אוהבת את זה אז אותו דבר כאן כמו שאני לא אוהב שמכאבים לי בת זוגתי כן |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
בטי בום(שולטת) • 23 ביוני 2005
כאב בחיים לא היה מכניס אותי לספייס , אם כן , אז מזמן כבר הייתי סאבית .
בכל פעם שאני רואה את הסאב ספייס אני מתה מקנאה , סוטול טבעי , בלי הנגאובר אח"כ . אבל מצד שני אני לא רואה את הסאבים עומדים בכאב של שעווה ברגלים או בלידה . כאב לשם כאב לא מגניב בעייני בכלל (רק אם אני גורמת אותו אז זה עושה לי את זה ) אבל כאב עם מטרה (שעווה או קעקוע ) אני אצליח לסבול . והאופן עקרוני אני מסכימה עם טי וי .הסאבים שלנו נהנים מזה ולכן זה לגיטימי בעייני . אפרוח אם הוא יכאיב לי יחטוף |
|
DOM Perignon(שולט) |
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
DOM Perignon(שולט) • 23 ביוני 2005
טוב לא חוכמה, אני נהנה מכאב והסאבית שלי לעומת זאת לא.
וחוצמזה נראה לי שסף הכאב שלי די גבוה... לא כמו סף הכאב של זאב ז"ל, אבל זה שעוד לא הגעתי אליו אומר שהוא כנראה די גבוה. אז התשובה לשאלתך לורי, כן, אני יכול לספוג כל מה שאני מעניק וגם להנות מזה ((-: DOM Perignon [a] |
|
אליס(נשלטת){crazy_toas} |
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
אליס(נשלטת){crazy_toas} • 23 ביוני 2005
ובלי שום קשר אני אציין עובדה כלשהי...
נערך מחקר לפני אי אלו שנים(אני כבר לא זוכרת ע"י מי) שעל פי תוצאותיו הסתבר שנשים סופגות כאב טוב יותר מגברים. זה מין מנגנון בגוף שלנו שמובנה כדי שנוכל להתמודד עם לידה... |
|
אליס(נשלטת){crazy_toas} |
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
אליס(נשלטת){crazy_toas} • 23 ביוני 2005
ולאחר חיפוש קצר...מאמר על כאב
http://lib.cet.ac.il/Pages/item.asp?item=10167&kwd=6564 (נא להסתכל במיוחד ב"מי סובל יותר") |
|
Dark Artist(שולט) |
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
אחלה שרשור לורי :)
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
Dark Artist(שולט) • 23 ביוני 2005
אז ככה, כפי שTV ציין, גם אני לפני שאני מנסה שוט או כלי הצלפה חדש שברשותי אני מנסה אותו קודם כל על עצמי באמצעות מלכה שהיא ידידה טובה שלי.
חשוב לי לדעת איך המגע של אותו שוט. מה טעמו המדוייק כפי שטועמים יין על מנת לדעת את איכויותיו אני רוצה לדעת למה כלי ההצלפה מסוגל. יש לי הרבה סוגים של שוטים(ארסנל שלם אם תרצו) ולא סתם. כל שוט יש לו הצלפה שונה וטעם שונה של כאב ואפקט שונה של צליל ומגע או סימן על העור. כל אלו נחשבים בעיניי פעם אחת עברתי סשן שלם של הצלפות. זה כאב ולצערי לא הצלחתי להיכנס מזה לספייס. גם לא אהבתי את ההצלפות כך שבהחלט יש לי כבוד לנשלטות שלי ביכולות שלהן לספוג את הכאב הרב שאני מעניק להן |
|
lori{ע_מ} |
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
23 ביוני 2005
lori{ע_מ} • 23 ביוני 2005
DOM Perignon כתב/ה: טוב לא חוכמה, אני נהנה מכאב והסאבית שלי לעומת זאת לא.
DOM Perignon [a] משפט שהפתיע אותי למצוא אותו כאן |
|