בוגדנית קטנטנה |
לפני 18 שנים •
26 באוק׳ 2006
בנחישות וברגישות!
לפני 18 שנים •
26 באוק׳ 2006
בוגדנית קטנטנה • 26 באוק׳ 2006
ומה אם הוא באמת באמת באמת רוצה להיות דום אבל לא מצליח לעכל את העובדה הזו על החיים שלו? ומה אם הוא ואישתו עושים את כל השטויות האלו כדי להתחבר בדרך כלשהי אלינו? (ועכשיו אני גם נחשבת חלק מהקהילה!) אחרי הכל הוא חרדי, הוא לא יכול להודות שהוא כזה נכון?
אבל זה לא באמת משנה- אם הנוכחות שלו מפריעה לנו- אין לו זכות להיות נוכח. וחוצמזה, אפילו הדתיים יודעים: "הבא להורגך- השכם להורגו"! אם הבן אדם משחק בשוט, הוא עלול לקבל איזו הצלפה פעם לא? אז במקום לשבת ולהתנהג כמו אישה מוכה (לא שזה רע...) שמחכה שבעלה יבין כבר מתי די - אני אומרת: יש לנו כוח, יש לנו יכולת ויש לנו רצון למגר את התופעה הזו... אז למה בעצם לא? ולמה לחכות עד פורים??? |
|
גלתיאה |
לפני 18 שנים •
26 באוק׳ 2006
Re: בנחישות וברגישות!
לפני 18 שנים •
26 באוק׳ 2006
גלתיאה • 26 באוק׳ 2006
בוגדנית קטנטנה כתב/ה: ומה אם הוא באמת באמת באמת רוצה להיות דום אבל לא מצליח לעכל את העובדה הזו על החיים שלו? ומה אם הוא ואישתו עושים את כל השטויות האלו כדי להתחבר בדרך כלשהי אלינו? (ועכשיו אני גם נחשבת חלק מהקהילה!) אחרי הכל הוא חרדי, הוא לא יכול להודות שהוא כזה נכון?
אבל זה לא באמת משנה- אם הנוכחות שלו מפריעה לנו- אין לו זכות להיות נוכח. וחוצמזה, אפילו הדתיים יודעים: "הבא להורגך- השכם להורגו"! אם הבן אדם משחק בשוט, הוא עלול לקבל איזו הצלפה פעם לא? אז במקום לשבת ולהתנהג כמו אישה מוכה (לא שזה רע...) שמחכה שבעלה יבין כבר מתי די - אני אומרת: יש לנו כוח, יש לנו יכולת ויש לנו רצון למגר את התופעה הזו... אז למה בעצם לא? ולמה לחכות עד פורים??? אני עוד לא שמעתי על מישהו שרוצה להיות חלק מעולם השליטה, וסוחט סאביות, או מנסה להגיע לפרטים אישים על אנשים בקהילה כדי לגרום להם לפחד ממנו, או להשתמש במידע הזה כדי לגרום לכל מיני זעזועים בקהילה. ואישתו לא מתחברת לשום דבר. הדבר היחיד שהיא מתחברת אליו זה לעמוד מעל גבו כשהוא גולש, ולהגיד לו על מי ליפול. וכל סאבית שבקשר איתו, עד שהיא מבינה עם מי יש לה עסק היא כבר עמוק בבוץ. מעבר לזה שהיא מתקשרת לבתים ואומרת לבעלים שהאישה עושה סאדו. ותחשבי על גבר כזה שמקבל טלפון מאישה שמספרת לו כאלו דברים ןלא גבר, את מבינה את משמעות העניין? לא שהוא לא מתקשר, אבל שניהם פועלים כצוות לכל דבר. זה נקרא להתחבר לעולם השליטה? כמובן שלקהילה יש כוח, ואף אחד לא מתנהג כמו אישה מוכה. אני רק חושבת שהטקטיקה מה לעשות ואיך לא צריכה להיות מרוחה בפורום. |
|