מקבי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
מקבי(מתחלף) • 11 בינו׳ 2007
די!
I can't watch this anymore. צער בעלי-חיים. |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
Lilu-FemdoM{Pon} • 11 בינו׳ 2007
lady @in black כתב/ה: Lilu_in_Black כתב/ה: lady @in black כתב/ה: ליאב כתב/ה: שנתיים אוננתי מהתחת .אני אגיד גם מה ההרגשה בהתחלה שהשריר מכווץ זה כואב ולוקח כמה דקות עד שהשריר מישתחרר,ואז הכאב לאט לאט נעלם והופך לדיגדוג נורא חזק שלעיתים מעטות זה הגיע לאורגזמה.חושב שאתה מגלה לי את אמריקה.
אני מוכנה להזריק לך דלק לתחת ולהבעיר רגע ! לפני שאת מדליקה , תני לי לבדוק את הכידון החדש שלי בתחת שלו. לילו עזבי את הכידון בואי נבדוק את כל האופניים בתחת שלו תעזרי לדחוף למה רק האופניים שלך??חכי שניה, אני מביאה את ההארלי , וונוס ידחוף אותו. |
|
ללא גבולות' |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
ללא גבולות' • 11 בינו׳ 2007
Venus in Furs כתב/ה: היות וצחוקים היו לי מספיק בשרשור הקודם של ליאב, אני אנסה לענות ברצינות.
נשמע שמה שאתה מחפש זה לא מתחלפת (או מיתחלפת, כמו שאתה נוהג *ליכתוב) , ולא שולטת ולא נשלטת. אתה מחפש מלכה בתשלום. רוסיה, גבוהה, רזה, שתעשה לך סשנים. הבחורות כאן מחפשות קשר, עם מישו שהן יכולות לאהוב. אתה לא הראת שום סיבה לאהוב אותך, מלבד אולי זה שאתה מצחיק, אבל לא במובן המקובל של מצחיק. מעבר לזה, היות ואין לך שום נסיון בכלל, זה קצת מוזר שאתה מתרברב וחולם על סשן עם ארבע. אפשר גם עם שש או שמונה, אבל בינתיים אתה לא מצליח להשיג אפילו אחת. אתה בתול בתחת, ורוצה ששתי לביאות יטחנו לך אותו? אתה עשוי לייבב כמו כלבה רק מאצבע. למה אתה לא דוחף לעצמך מלפפון או משו, רק בשביל הנסיון והאימון? תנסה ותספר לנו איך היה... סשן עם ליידי אין בלאק ולילו? מאוד מאוד מגרה, אבל אפילו אני בגילי ובמעמדי הייתי חושש קצת... כשמגיע להחמיא .....אז כן התשובה הראוייה ביותר שמצאתי כן ...שאר השירשור ....כרגיל גנון |
|
lady @in black(שולטת) |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
lady @in black(שולטת) • 11 בינו׳ 2007
בינתיים שוונוס דוחף לו את האופניים בואי נחתוך לו איברים לא חיוניים אצלו כמו הראש למשל
|
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
ללא גבולות כתב/ה: Venus in Furs כתב/ה: היות וצחוקים היו לי מספיק בשרשור הקודם של ליאב, אני אנסה לענות ברצינות.
נשמע שמה שאתה מחפש זה לא מתחלפת (או מיתחלפת, כמו שאתה נוהג *ליכתוב) , ולא שולטת ולא נשלטת. אתה מחפש מלכה בתשלום. רוסיה, גבוהה, רזה, שתעשה לך סשנים. הבחורות כאן מחפשות קשר, עם מישו שהן יכולות לאהוב. אתה לא הראת שום סיבה לאהוב אותך, מלבד אולי זה שאתה מצחיק, אבל לא במובן המקובל של מצחיק. מעבר לזה, היות ואין לך שום נסיון בכלל, זה קצת מוזר שאתה מתרברב וחולם על סשן עם ארבע. אפשר גם עם שש או שמונה, אבל בינתיים אתה לא מצליח להשיג אפילו אחת. אתה בתול בתחת, ורוצה ששתי לביאות יטחנו לך אותו? אתה עשוי לייבב כמו כלבה רק מאצבע. למה אתה לא דוחף לעצמך מלפפון או משו, רק בשביל הנסיון והאימון? תנסה ותספר לנו איך היה... סשן עם ליידי אין בלאק ולילו? מאוד מאוד מגרה, אבל אפילו אני בגילי ובמעמדי הייתי חושש קצת... כשמגיע להחמיא .....אז כן התשובה הראוייה ביותר שמצאתי כן ...שאר השירשור ....כרגיל גנון חנפנית |
|
ללא גבולות' |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לילו....
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
ללא גבולות' • 11 בינו׳ 2007
אני לא מתחנפת לוונוס....תאמיני לי שהוא יודע חחחחחח
אבל לפעמים יש לו יציאות חיוביות ...צריך לדעת לעודד... |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
lady @in black כתב/ה: בינתיים שוונוס דוחף לו את האופניים בואי נחתוך לו איברים לא חיוניים אצלו כמו הראש למשל
את צריכה לעבור שיעור אינקוויזיציה אצלי , למה שלא יסבול קצת ? קודם כל הדבר הכי לא שימושי אצלו זה הזין הקטן שלו , אמרת קודם שהכלב שלך רעב לא ? |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
Re: לילו....
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
ללא גבולות כתב/ה: אני לא מתחנפת לוונוס....תאמיני לי שהוא יודע חחחחחח
אבל לפעמים יש לו יציאות חיוביות ...צריך לדעת לעודד... שכחת את הפונפונים |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
Venus in Furs(מתחלף) • 11 בינו׳ 2007
ליאב כתב/ה: הסיבה גם שהבנתי שאני צריך סיוע של מישהי כי אני מיתעייף להביא את היד מאוחרי הגוף וכל רגע אני צריך להחליף יד ביזמן החדירה וזה מעייף לאלה.
רגע, אבל מה היית דוחף? והיית עושה חוקן לפני כל פעם או עובד מלוכלך? חשבת על ויברטור או על פלאג רוטט? |
|
lady @in black(שולטת) |
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
לפני 17 שנים •
11 בינו׳ 2007
lady @in black(שולטת) • 11 בינו׳ 2007
Lilu_in_Black כתב/ה: lady @in black כתב/ה: בינתיים שוונוס דוחף לו את האופניים בואי נחתוך לו איברים לא חיוניים אצלו כמו הראש למשל
את צריכה לעבור שיעור אינקוויזיציה אצלי , למה שלא יסבול קצת ? קודם כל הדבר הכי לא שימושי אצלו זה הזין הקטן שלו , אמרת קודם שהכלב שלך רעב לא ? טוב אני מוכנה להתפשר , אבל רק לזמן קצר!!! תביאי את המסור תניחי בצד ,בינתיים נשתמש באולר לחתוך לו את הזין . הכלב שלי רעב באמת |
|