איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
איימי_(נשלטת) • 19 במרץ 2007
זאלופון כתב/ה: איימי_ כתב/ה: האם זאלו, מקבי ושות' ה "גברים החדשים"?...
כן, אבל אנחנו לא מורידים שערות מהרגליים ולא בוכים מול הטלוויזיה אלא אם קצב מרגש אותנו בנאום הגנה זה או אחר. ואתם גם לא שותים גולדסטאר לייט, אפילו שזה נורא טעים. איפה איפה איפה איפה... |
|
cai |
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
זאלופון,
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
cai • 19 במרץ 2007
ברור שחכם, יפה, נחמד וכו' זה מספיק שם בחוץ, זה אפילו עובד. יותר מזה, כשמכירים בחורים נחמדים לא צריך לבקש יחס הולם, הוא פשוט שם. אבל אתה מסתובב פה המון זמן, אתה יודע שהמקסימום שבחורה תקבל פה מרוב הסאבים שפונים אליה זה הודעות "מעורבות שיביניזם נחות ושלל דימויי אסלה".
ואז יש שתי אפשרויות: 1. לברור בפינצטה ולמצוא את הנחמדים 2. להתחיל לחנך את כל פוקדי הכלוב. אני מעדיפה את האפשרות הראשונה, אבל גם השניה בסדר אם יש למישהי מספיק כוחות נפש. |
|
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 19 במרץ 2007
ואף על פי כן חינוך עובד טוב יותר...
אם המלכות היו משקיעות קצת יותר מזמנן (בלי ציפייה לקבל תשלום בעבורו) על להסביר לעבדים למה הפנייה שלהם בצורה הזו מכשילה אותם, היינו מקבלים עבדים חכמים יותר ומלכות מקטרות פחות ועוד משהו - למה קיימת ציפייה לכך שהבחור ישלם בדייט ראשון בלי לדעת אם בכלל יש כימיה? הזמן שלו שווה פחות מהזמן של הבחורה? אני שונאת את הגישה הזו. מי שירצה לפנק אותי יעשה זאת אח"כ אם נמצא חן אחד בעיני השניה ולהפך. (ההתייחסות גם לונילה). נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני מרץ 19, 2007 12:42 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
דוכיפת(נשלט) • 19 במרץ 2007
cai כתב/ה: לא קראתי את כוווול השירשור הזה, אבל התחושה הכללית שלי היא שהעיקר בדברים של גודיס התפספס:
זה מקובל לגמרי, אי שם בעולם הונילי, שכשיוצאים לדייט הבחור משלם. אני לא אומרת שבדייט ראשון, כשהוא אומר לך לבחור מקום, את "מזמינה" אותו ליועזר בר יין, אבל זה מקובל לגמרי להזמין את עצמך על חשבונו לכל מקום שהיית משלמת בו על עצמך בלי בעיה (וגם מציעה לשלם, תוך ציפיה ברורה שהוא יגיד לך שאין צורך). אם הוא בא אלייך הביתה (מכל סיבה עליה דיברתם מראש. נגיד, נורא קר בחוץ), זה מקובל לגמרי להגיד "תביא משהו לאכול". גם מקובל לגמרי להגיד בדיוק מה את מעדיפה, לרוב זה גם יוציא את הבחור מהמבוכה של "רגע, היא אמרה שהיא צמחונית? אלרגית לסומסום? משהו שאני צריך לזכור?". כנ"ל אם את מגיעה לבחור הביתה (שוב, כי מה זה החורף הזה פתאום?)- זה לגמרי מקובל שהוא יירד לסופר להביא את מה שאת אוהבת לאכול, כי ברור שאת לא מסתדרת טוב עם פיצה מלפני יומיים וגולדסטאר לארוחת בוקר. ככה זה נראה בעולם האמיתי, אין סיבה שפה _ודווקא פה_ זה יחשב לניצול. וכן, אם אני באה לבחור הביתה וכל מה שיש לו במקרר זה פיצה מלפני יומיים, אני מצפה שהוא יעשה כל שביכולתו לתת לי משהו אכיל. זה כולל להתחיל להכין מרק, לקפוץ לאמא שלהביא כמה קובות, להזמין אוכל או לצאת למסעדה. וזה בלי שום קשר לאם אני נהנית לקשור בחורים או לא: כשאני יוצאת עם בחור זה לגמרי בסדר לצפות ממנו שיתייחס אלי יפה וגם לקבל את היחס הזה. יועזר בר יין מנזיל לי את הריררררר |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
איימי_(נשלטת) • 19 במרץ 2007
חבר'ה, תפסיקו להגיב בשירשור הזה ובואו להגיב בשלי!!! התערבתי על מספר העמודים...
|
|
cai |
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
Re: למונק
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
cai • 19 במרץ 2007
monk כתב/ה: בכל הכבוד, יש הבדל בין קמצנות של בחור בדייט ראשון לבין מישהי שמבקשת עוד לפני הדייט שישלחו לה מתנות ובסוף גם לא מגיעה לדייט או סשן , על אף שקיבלה את מה שביקשה. נשים רעות. יש מלא כאלה, תזהרו באמת אגב, אתה יודע כמה פעמים דיברו איתי פה בחורים וביקשו לקנות לי כל מיני דברים? ואמרתי להם שזה בסדר, אני מסתדרת לבד והצעתי להם להזהר עם הצעות כאלה, כי עוד ינצלו אותם כהוגן. ומה הם אמרו? "אני רוצה מישהי רעה שתנצל אותי, זה מה שאני מחפש. את כנראה לא שולטת אמיתית". כמו בחוץ, צריך פשוט למצוא את הבן אדם עם רצונות ודרישות כמו שלך. זה לוקח זמן, אבל מונע המון שירשורים כעוסים. |
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
dragon fly • 19 במרץ 2007
איימי_ כתב/ה: חבר'ה, תפסיקו להגיב בשירשור הזה ובואו להגיב בשלי!!! התערבתי על מספר העמודים...
זה השיא ששבר את קש החמור |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
דוכיפת(נשלט) • 19 במרץ 2007
dragon fly כתב/ה: איימי_ כתב/ה: חבר'ה, תפסיקו להגיב בשירשור הזה ובואו להגיב בשלי!!! התערבתי על מספר העמודים...
זה השיא ששבר את קש החמור אכן מעיד הנחתום על עיסתו |
|
Dolfi |
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
חבל גודי.
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
Dolfi • 19 במרץ 2007
ההקדמה הייתה מבטיחה וכמעט לא נעים לציין, כי רואים שהשתדלת והשקעת... אבל לא-מי-יודע-מה. בלשון המעטה. מזל שיש מילים גדולות וגם אפשר להשתמש בהן פעמיים, כאשר לא באמת יש דברי טעם מאחור.
בברכת-שאלו-יהיו-האכזבות-בחיינו, דולפינה |
|
jem's |
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
19 במרץ 2007
jem's • 19 במרץ 2007
אישית אחרי שהפנו אותי לקרא את הפוסט הכל כך עצוב הזה אני חייב לציין
כי מבלי להכיר את האישה הכותבת ניתן לומר כי לא משנה מי עשה לה מה אני לא מבין איך יכול אדם לדרוש לאצולת ולהתייחסות נסיכית לדרקון ? אם את מוציאה כל כך הרבה אש ועשן אני מהרהר בשאלה איך בכלל מישהו מתקרב אלייך ? ואם היה אמיץ שכזה איך יבוא הוא ללא שיריון ? אני לא מכיר צורת חיים נורמאלית אשר יש בא כל כך הרבה עצב וקטנות נפש שהיא בכלל יכולה לחשוב שמי שלא מפנק אותה מבלי לשאול או מבלי לדרוש לדעת מי מולו הוא קמצן ? או אולי אותה אישה נצלנית שאפילו לא מצליחה להיות מספיק אישה לנצל גבר כמו שצריך ?? קיצור ולצערי אני יכול רק לומר שמזלי שאני לא מכיר את אותם "אישה" כי מה לעשות אישה זה לא ההפך מזכר אלא התנהגות ומה שבטוח כאן אין נשיות יום נפלא |
|