סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

גבולות

נוריתE
לפני 16 שנים • 5 בפבר׳ 2008
נוריתE • 5 בפבר׳ 2008
אישה-סאבית-שפחה
צריכה וחייבת לשים את הגבול,בדברים שלא נוח לה לעשות אותם,או בדברים שעושים לה לא טוב
וזה נכון,שאם הזמן,עשויים "להישבר" כמה וכמה מהגבולות האלו,
אם מעבירים אותה בצורה כזאת,שהיא מבינה ולומדת להנות מהדברים
אבל זה גם נכון,שישנם מקומות שלא צריך ולא כדאי ללכת אליהם,
כמו כל מיני "חוויות מתקנות" (צמרמורת עוברת בגייווי),או דברים שפשוט,היא לא מסוגלת לעשות או לשאת
(אצלי למשל, סטירה,זה גבול בל ייעבר שיגרום לי לקום באמצא סשן להתלבש ,ללכת ולא לחזור).

ולכל אתם boys, בקטע ה"גבר גבר" שלכם
נוסח "לא בא לי רשימות מכולת"
או
"אני מכיר אכיר ויודע מה טוב בשבילה" (פחחחחחחחחחח)
ו.."גבול הוא,מה שלא ניראה לשולט"
או
"שתקבע,אני בינ כה מצפצץ ועושה מה שבא לי"
או "מילת ביטחון?" כאילו, לא לי...

תתבגרו.

מי שחי בעולם משלו, ימצא עצמו לבד,בסופו של דבר.
אנשים כמוכם, מקומם במטעי העבדים בדרום של המאה ה-18/17
ולהזכירכם..זה כבר לא קיים.
בלוסום​(לא בעסק)
בלוסום​(לא בעסק) • 5 בפבר׳ 2008
אם את לא רוצה שיקרו לך דברים מסויימים ... תדברי עליהם ... תבהירי למה ומה מפחיד אותך בדברים הללו . להציב גבולות על מנת להמנע מסיטואציות ספציפיות זה בעיניי מיותר .
כי האמיני לי שלכל תחושה ניתן להגיע מכמה צורות של שליטה . ואם את תגדירי דבר מסויים כגבול רק על מנת להמנע מסיטואציה ספציפית שעולה על דעתך . אז את תגלי שיש עוד 5 סיטואציות שיגרמו לך לאותן התחושות ושלא נכללות בגבולות שלך ."

למה התכוונת ש"יש עוד 5 סיטואציות שיגרמו לך לאותן התחושות ושלא נכללות בגבולות שלך" ?
אשמח להסבר
icon_rolleyes.gif
אדון שי​(שולט)
אדון שי​(שולט) • 5 בפבר׳ 2008
פרפרית 73 כתב/ה:

למה התכוונת ש"יש עוד 5 סיטואציות שיגרמו לך לאותן התחושות ושלא נכללות בגבולות שלך" ?
אשמח להסבר
icon_rolleyes.gif

אי אפשר להסביר כזה דבר דבר על רגל אחת ועל בסיס כלום אינפורמציה .
הכוונה שלי שאם גבולות נועדו למנוע תחושות מסויימות אז ניתן להגיע לאותן התחושות ממקומות ותהליכים שונים מכפי שאת חושבת .
לשם כך צריך להכיר את הנשלטת ולהבין מה הדברים ש"מניעים " אותה ומה המחסום שחוסם אותה מפני תחושה מסויימת .
ברגע שמבינים את הדברים הללו אז אפשר ליצר סיטואציות עוקפות גבולות אבל שמייצרות תחושות דומות או זהות למה שהגבול נועד לחסום .

ולהבדיל ...
בתור אדון גם ניתן להשתמש בגבולות כסוג של סימן או התווית דרך .
אצלי לדוגמא יש 2 סוגים של עונשים .
הראשון עונש שנהנים ממנו . והוא על הפרות קלות במשמעת .והוא חלק אינטגרלי מתוך הקשר של השליטה .
אבל אם אני מעוניין ללמד לקח את הנשלטת . אז לאחר שאסביר לה את הטעות שלה והיא תכיר בעובדה שהיא ראויה לעונש . אני לרוב ארצה להעניש אותה בדרך שהיא תזכור אבל לא תהנה ממנה . וזאת על מנת שלא תחזור על הפעולה שהיא עשתה .
לשם הדוגמא ... אם הנשלטת עושה מעשה שפוגם באמון שלי בה . אז אני מעונין להעניש אותה בדרך שתגרום לה לא לחזור על המעשה או לבצע מעשים דומים בעתיד .
אני משתמש בגבולות שלה כסוג של התווית דרך במקרה הזה .
אני לא אעבור על הגבולות שלה .
אבל אני בהחלט אמצא דרך מחוכמת להגיע לתחום האפור .
אם היא לדוגמא לא אוהבת השפלות או כאב אבל אוהבת קשירות . אז בתור עונש אני יכול לקשור אותה בתנוחה מסויימת ולצאת לסיבוב להרגע ... כאשר כל זה נעשה בהסכמתה . אבל היא לא יודעת שהתנוחה שהיא נמצאת בה תתחיל להכאיב לה עם הזמן . ולא בגלל שהחבלים עוצרים את הדם אלא בגלל שהתנוחה היא כזו . שמפתחת כאב עם הזמן .
הכל בהסכמה . הכל בתוך הגבולות .ונכון זה יהיה בתחום האפור .
נתתי פה רק דוגמא אחת על מנת להבהיר שגם לכל גבול יש את התחום האפור .
ואני מבהיר מראש שאני אשתדל לא להגיע לתחום האפור הזה בד"כ אלא עם נעשה מעשה שדורש עונש מחנך . ולא עונש מהנה שיגרום לנשלטת לרצות ולחזור עליו .

הסיבה השניה יכולה להיות כאשר לנשלטת יש גבולות מאסיביים מידי ואז היא כופה עליי להכנס לתחום האפור הזה . כי אחרת אחריי הסשן הראשון והשני אין אפשרויות רבות להתפתחות .
ויש בהתנהלות הזו משהו מאוד מסוכן . כי הנשלטת בעצם כופה על האדון להסתובב כל הזמן באיזור הגבולות שלה .
גבולות צריכים להיות ברורים וחד משמעיים . ועדין לאפשר מרחב תימרון .
לבוא ולהכליל : לא כאב לא השפלות ושהשליטה תהיה רק בחדר המיטות בצורה גורפת . אז ניתן גם לפרש את רצונות הנשלטת שאוחזת בגבולות הללו כאישה שמחפשת סקס ונילי קינקי עם אזיקים .
משום מה נראה לי שאת לא מתכוונת לזה ( ותקני אותי אם אני טועה ) אבל כך זה יכול להשתמע מההגדרות שלך בפרופיל בצירוף הגבולות שלך .
גם אם את מחפשת סקס ונילי קינקי עם אזיקים אני לא מטיל ספק לגבי הלגטימיות של הגבולות שלך . והדרישות שלך . להיפך הן מאוד לגיטימיות וכך גם הדרישה שלך שלא ינסו לפרוץ לך את הגבולות .
אבל זה מותיר אותי עם השאלה .
אם אלה הדרישות שלך ואלה הגבולות שלך ( כפי שאת מציגה אותם ) האם הכלוב הוא באמת המקום הטוב ביותר עבורך למצוא בן זוג ?
וכמובן שיש לך זכות להיות בכלוב וכו' ללא שום קשר . לא על זה אני שואל ולא בכך אני מטיל ספק .

הדברים היו נראים אחרת אם נניח היית מגדירה שאת מחפשת אדון שמתמחה באומנות הקשירה היפנית .
או בכל אומנות קשירה אחרת .
במקום להדגיש את השלילה תדגישי את החיובי . וכך יהיה ברור יותר לכולם מה את מחפשת .
בעולם השליטה יש חלק מסויים שנהנה רק מהפן של הקשירות . ויש כאלה שמתייחסים לפן הזה כאל אומנות .
אם זה מה שאת מחפשת אז תציגי את הדברים כך .
ואני מקווה שתמצאי את האדם המתאים לשם כך . למרות שלפי דעתי הפן הזה הוא קצת פחות פופולארי בקרב קהילת ה בדס"מ בארץ .
לסיכום :
במקום לעבוד על שיטת האלימינציה ( דרך השלילה ) . ולקבוע גבולות על גבולות שיכולים ליצור תמונה מעוותת אצל בני שיחך . תנסי למקד את עצמך על דרך החיוב . ולהגיד מה את כן רוצה .
יותר קל , יותר פשוט , יותר מובן , ובעיקר פחות מאיים .