שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

מאסטר אור - חצי שנת עבודות שירות

TV_Eye​(שולט)
לפני 14 שנים • 19 בדצמ׳ 2009
TV_Eye​(שולט) • 19 בדצמ׳ 2009
לא לגמרי ברור לי הדיון כאן!

זה מאוד פשוט, מאוד מאוד פשוט אפילו. המחוקק החליט שמתחת לגיל 16, לקיים מערכת מינית אם מישהו מתחת לרף הגיל הזה , היא עברה מינית. ודינו של אותו אדם הוא עבריין מין מורשע. זה לא משנה אם היא הייתה בת 15 או 14 או 12. האפס הגדול ביותר שהיה כאן, הורשע כעבריין מין!!! נקודה!!

כן יושב בכלא לא יושב בכלא, כן מקובל לא מקובל. טיעון לא טיעון. האדם הוא עבריין מין ועכשיו זה גם רשמי.

זה כל הסיפור. וכן אני חושב שמקומם של עברייני מין אם זה אינוס בכוח ואם זה אינוס בהסכמה (קרי בעילה לא חוקית בהסכמה) מקומו לא כאן ולא בBDSM. ואני לא רואה איך בכלל יש אנשים שחולקים על זה.

חוץ ממך הצד האחר או בארמית "הסיטרא אחרא " שזה אחד השמות שנדבקו לאותו עבריין מין כאן בעבר. ככה שזה לא יפליא אותי אם זה אותו אחד מנסה שוב להחזיר לעצמו איזה כבוד אבוד (לא שהיה לו אחד כזה)

אהה ואפילו אל תנסה להגיד שאני מקנא, כי שנינו יודעים שזה הדבר הכי רחוק מהאמת.

נ.ב
כלובי אני מציע שתעשה בדיקת IP לחברה הלאה כי יש לי הרגשה שלפחות 2 או 3 מהם זה יוזר אחד.
אנימה
אנימה • 19 בדצמ׳ 2009
הצד השני כתב/ה:
תראי גברת חוקן, לא איך שזה מרגיש לי חשוב, לא איך זה מרגיש לך חשוב ואפילו לא חשוב איך שזה נראה בעיני דן קאפו.
אין אפשרות לסדר את הכלל על פי טעמם הטוב או הרע של דברים וזאת מסיבה פשוטה: לאנשים שונים דברים שונים מרגישים שונה.
את יכולה לחשוב שמעשיו של מאן-דהו לא נראים לך בכלל ולהחליט שאת לא רוצה להיות חברה שלו, אבל אי אפשר על סמך תחושותייך וטעמייך להפוך מישהו למפלצת.
הגבול יכול לעבור רק במקום אחד, וזה הגבול של אסור/לא אסור.
את הגבול הזה לא אני קובע, לא את קובעת ואפילו לא הר קאפו, את הגבול הזה קובע הציבור בעזרת המחוקק.
מבלי להכנס לשאלה אם דבריו של הקאפו הם רכילות או אמת לאמיתה, אני לא חושד בך שאת סבורה שהמחוקק פשוט "פספס" את העבירה הזו שהמצאתם כאן: "טיפוח בנות 12 כדי שבהגיען לגיל המופלג חמש עשרה וחצי הן יוכלו לשרת ולהיות שפחות טובות לאדון"...
אין כזו עבירה לא בגלל שמישהו נרדם על המשמרת או בגלל טעות טכנית, אין כזו עבירה כי זו לא יכולה להיות עבירה.
ומילה אחרונה, תאמיני לי, לא רק את לפעמים רוצה להיות צעירה יותר, אפילו לי זה קורה. אבל מכאן ועד שלילת זכותם של מי שצעירים מאיתנו להתוודע לבדסמ הדרך עוד רחוקה...

אני שמחה לראות שאני מתחילה להרגיז אותך,אבל עם כל השמחה לאיד שלי
אתה תאלץ לזכור ששידול לדבר שפחה בגיל 12 אולי לא מוכר בעבירה לא כי
זה בסדר, כי בהקשר בדסמי הוא בעיתי כמו שאונס בהקשר בדסמי הוא בעייתי
והיו תקדימים בקהילה שאכן הוכיחו שכך הוא.

אני לא צריכה שהחוק יגיד לי מה בסדר ומה לא בתוך עולם הבדסמ.
אנשים לא מסתובבים בבדסמ ומקלרים בנות חמש עשרה ומטפחים בנות שתים עשרה.
למה? כי זה לא הוגן לעשות את זה לילדים. חור לא עושה את זה כי הוא איזה אינדוודואל.
הוא עושה את זה כי הוא פדופיל. נקודה. להגיד שאסור למנוע מילדות בנות חמש עשרה
או שתיים עשרה להתוודע לבדסמ זה תירוץ גדול וישן מבית היוצר של חור שמכסה על
העובדה שהוא פדופיל. דום פדופיל.

לחוסר מזלה של הקהילה -חורצ'וק במקום להסתובב בגנים ציבוריים החליט
להסתובב בקהילת הבדסמ. לעומת זו למזלה הוא נואש לאישור והכרה ממנה כך שזה
בהחלט מספק כר נירחב להתעללות בשליחיו : )
פסיכו לוג​(שולט)

Re: לפסיכופט בשרפרף סקיי

פסיכו לוג​(שולט) • 19 בדצמ׳ 2009
הצד השני כתב/ה:
בעיות בהבנת הנקרא?
לא כתבתי שמעולם אפילו לא שוחחתי עם אור?
ועוד דבר, זה נורא קל להחזיק בבטן תלונות סמויות, אבל כל שראיתי בפועל, הוא שהאיש הורשע בבעילתה של מישהי חצי שנה לפני שהפכה לחוקית.
באמת, זה לא דומה לשום דבר מהשטויות שאתה ודומיך פיזרתם ומפזרים עליו כאן לאורך שנים, מבלי שתהיה לו האפשרות המעשית לענות לכם.
אז גם אם יש מי מחסידיו שפותחים כאן ניקים בשביל לענות ליצורים כמוך, אני רואה בזה רק עניין טבעי, שהרי הוא עצמו מנוע מלעשות כן.

Obvious troll is obvious
אנימה
אנימה • 19 בדצמ׳ 2009
הצד השני כתב/ה:
אנימה כתב/ה:

לחוק יש אילוצים. הסדר טיעון היא אילוץ. היא אילוץ כי חור הוא פדופיל אבל לא אדיוט.
אחרי שהיא בכתה וצעקה הוא הבין כנראה שהוא עלול להסתבך ומהזאב הרשע
הוא הפך את עורו לאדם קשוב ואוהד. לכן היו מספיק פלטי מחשב שאילצו את
הפרקליטות להסדר. אנחנו מדברים על ילדה בת חמש עשרה. קל לתמרן אותה
וקל לסובב אותה. גם נשים יותר בוגרות שעוברות אונס ביחסי שליטה לא ממהרות
תמיד לקחת החלטה.

הקהילה לעומת החוק לא מאולצת לשום דבר מלבד להחלטה אישית של כל אחד
כאן להחליט מה הוא מרגיש מול התופעה.

אז עכשיו כן יש "קהילה"?
ואם יש קהילה אז היא מורכבת ממך, מהקאפו ומעוד כמה צווחנים מתחסדים?
ואם יש קהילה אז מותר לחבר קהילה כמוני להקיא עליכם בפומבי מהגועל שאתם גורמים כבר כמה ימים להרבה חברי קהילה?
הצמדי לעובדות גברת חוקן, לעובדות ולא לרכילות, לשמועות ולשאר גועל מגמתי וחד צדדי.
מדובר בבחורה שהתלוננה על אונס, שבסופו של דבר התברר שלא היה ולא נברא.
לא את ולא אף אחד אחר כאן עומד מעל לפסיקה הזו, גם אם נראה לכם שאתם מדברים בשם איזושהי "קהילה".

קהילה וירטואלית מספיק טוב לטעמך? אתה בהתקף חרדה שבא לך להקיא?
עם כזו רתיחה אתה גם תקיא וגם תקבל התקף לב.
בשביל אחד שלא מכיר את חור אתה לא קצת נכנס לאטרף? : )
godisafemale​(שולטת)
לפני 14 שנים • 20 בדצמ׳ 2009

על מה המהומה

godisafemale​(שולטת) • 20 בדצמ׳ 2009
הבנ'דם קיבל חצי שנה עבודות שירות = שלושת רבעי זכאי.

שמעתי סיפורים למכביר על מאסטר אור, "אור" אגב שם יפה לדעתי. מי החליט שהוא מראה את האור לקומונה שלו? וחוצמזה מה רע שאדם מדליק לך את האור של החיים שלך, הרבה מכם ומכן הרי מהלכים בחושך, בעלטה מוחלטת.

יש שופטים בירושליים!

נכון, יש המון קינאה סביב מאסטר אור, אבל בין זה לבין לעשות פופוליזם חתרני במה שאירע לו ומסביבו המרחק עצום.

אז יכול להיות שהוא הגיע לעסקת טיעון (לא יודעת לא קראתי את החומר המשפטי וגם מעניין לי את השערה הבודדה שצומחת לי על הפיטמה הימנית) עסקת טיעון שהביאה לכדי חצי שנה עבודות שירות..כאילו מה.. לא צריך הסברים בגוף הסרט, נכון?!

זה סימן מובהק שלתביעה לא היה בדיוק חומר הרשעה מלבד החומר שהפיקו הסאביות של מאסטר אור ממנו בשעת סאשן חליבה.

או.. או שפשוט הנתבעות הסיברו לשופט שהן התחננו לקבל ממנו בולבול, פשוט ירדו על ברכיהן כדי לקבל בולבול.

וכמו שנראה הנוער של היום.. והנערות של הלילה אני לא אתפלא אם ישנה שורה שלימה של צעירות שדורשות זין ועושות זאת בלי כפפות.

וגם נכון.. שיש מיני סיפורים ועלילות ומיני גוזמאות וחלקן יכול להיות אגב שנכונות ומבוססות מציאות שמאסטר אור הוא פשוט גאון מחונן, פנומן שמסתכל על בחורה בעיניים ומשדר לה בטלקינזיס.. בואי תהיי שפוטה שלי.

אני ראיתי אותו פעם אחת ועשה רושם של איש מצחיק, חביב. הסאביות שהיו לידו או הבחורות שהי סביבו היו יפות לאין שיעור. ההתנהלות הייתה סבה לגמרי ונעימה מאוד.

אז מה נהיה?!

ב"קהחלה" הזו גם מי שיוצא זכאי או מקבל עונש קל כנוצה על האשמות חמורות המקפלות תובענות של עבירות מסוג פשע - קרי, אינוס! שמקבלים עליהם מאסר עולם.. חייבים להתלכלך עד הסוף?!

למה?

אם החליט שופט שעל האשמה חמורה כגון אונס ובעילת קטינה שדינן מאסר עולם הנאשם מקבל רק 6 חודשי עבודות שירות, זה אומר לי שני דברים (תבחרו)! - עורך הדין של התביעה הוא אפס מתגלגל.
2. הבחור צח כשלג, חוצמזה שהוא לא מיומן בלסרב לכוסים רעבים בני 15.

ואם הצדק נעשה או לא, זה לא הדיון!

בבית המשפט לא מתנהל צדק! מתנהלת שם אכיפה של החוק!

והשופט במשפט זה כמו כל שופט! עסוק בכיסוי תחת ואינו לוקח יוזמות בסגנון אקטיביזם שיפוטי ובעיקר לא לוקח את החוק לידיו.

השופט מחפש ראיות ובאין ראיות כולם יכולים למצוץ זין. של מאסטר אור במקרה הזה, אם תרצו.

חן חן,

וחודש טוב, היום ב' בטבת. חודש חשוב שתדעו לכם!

בלי קשר - סאביות זה עם ..אללה יוסטור.. כשהן עושות חרם הבנ'דם יכול להכנס לבית זוהר על נקלה.

וכשיש דומים מופרעים וקנאים בסביבה הדרך אל מעבר לסורגים הרבה יותר קלה.

אז כל מי שקורא /ת את זה כדאי שתחשבו טוב טוב לפני שאתם מלינים ומכפישים מישהו.

גילוי נאות - מעולם לא הייתי עם מסאטר אור והוא לא מעניין אותי ואני חשבת שמקומם של אנסים להינמק בכלא!

* אתם יודעים שבמדינת ישראל אחוז המואשמים (חשודים) שמגיעים לבית משפט יוצאים ב 98% חייבים בדין - שזה גם אומר משהו על מערכת בתי המפשט שלנו. תנו דעתכם גם על זה.

[B][fade]

(לכל מאותגרי הבנת הנקרא המסנוורים בשנאה עצמית ולכל מוכי הגורל שחושבים על הכפשות גרידא ולא משנה של מי.. וווקשה. היריעה כאן בכלוב אינה צרה מלהכיל, אתם מוזמנים להקיא על החולצה של עצמכם ולקשקש בקומקום מהיום ועד מחרתיים)
TV_Eye​(שולט)

Re: על מה המהומה

TV_Eye​(שולט) • 20 בדצמ׳ 2009
godisafemale כתב/ה:

אם החליט שופט שעל האשמה חמורה כגון אונס ובעילת קטינה שדינן מאסר עולם הנאשם מקבל רק 6 חודשי עבודות שירות, זה אומר לי שני דברים (תבחרו)! - עורך הדין של התביעה הוא אפס מתגלגל.................................

עליך אני מתפלא! הנסיון לגמד את העונש שהוא קיבל, ניראה לי מגוחך. "לא קיבל מאסר עולם" נו באמת...............

העונש המירבי ואני מדגיש המירבי על עברה של בעילה הוא עד שלוש שנות מאסר. יעקוב העליון, העיתונאי שהורשע ב4 מעשי בעילה בהסכמה והטרדה מינית של אחותה בגירה, קיבל חצי שנה מאשר על תנאי !!!

עונש הרבה יותר קל ממה שאותו אפס קיבל.
אז זה יפה שהעורך דין שלו הצליח לבטל את סעיף האונס של הקטינה, ואותו עורך דין מנסה לעשות לעצמו קצת פרסומת על גבו, בתור מחולל ניסים.

אבל הרשעה בעברת מין פלוס 6 חודשי עבודת שירות, הם אינם עונש קליל על עברה כזו.
godisafemale​(שולטת)

godisafemale​(שולטת) • 20 בדצמ׳ 2009
TV_Eye כתב/ה:
godisafemale כתב/ה:

אם החליט שופט שעל האשמה חמורה כגון אונס ובעילת קטינה שדינן מאסר עולם הנאשם מקבל רק 6 חודשי עבודות שירות, זה אומר לי שני דברים (תבחרו)! - עורך הדין של התביעה הוא אפס מתגלגל.................................

עליך אני מתפלא! הנסיון לגמד את העונש שהוא קיבל, ניראה לי מגוחך. "לא קיבל מאסר עולם" נו באמת...............

העונש המירבי ואני מדגיש המירבי על עברה של בעילה הוא עד שלוש שנות מאסר. יעקוב העליון, העיתונאי שהורשע ב4 מעשי בעילה בהסכמה והטרדה מינית של אחותה בגירה, קיבל חצי שנה מאשר על תנאי !!!

אז זה יפה שהעורך דין שלו הצליח לבטל את סעיף האונס של הקטינה, ואותו עורך דין מנסה לעשות לעצמו קצת פרסומת על גבו, בתור מחולל ניסים.

TV זה לא עונש זה בית הבראה ואונס זו עבירה מסוג פשע שמקבלים עליה מאסר עולם.
למה אתה מתפלא, אל תתפלא. תתפלא על מערכת האכיפה המשפטית ותתפלא על החברה בה אתה יושב. יש מצב שהכל הבל הבלים ורעות רוח.[B]
TV_Eye​(שולט)

TV_Eye​(שולט) • 20 בדצמ׳ 2009
godisafemale כתב/ה:
TV_Eye כתב/ה:
godisafemale כתב/ה:

TV זה לא עונש זה בית הבראה ואונס זו עבירה מסוג פשע שמקבלים עליה מאסר עולם.
למה אתה מתפלא, אל תתפלא. תתפלא על מערכת האכיפה המשפטית ותתפלא על החברה בה אתה יושב. יש מצב שהכל הבל הבלים ורעות רוח.[B]

שוב לא בטוח על חוקים של איזה מדינה אנחנו מדברים, אבל על אונס במדינת ישראל, העונש המרבי הוא 16 שנה. לא קצת אבל בטח לא מאסר עולם.

והוא מואשם בבעילת קטינה. ושוב עבריין מין זה עבריין מין. מקום של עבריין מין הוא לא אצלנו.
ראובן

zero to hero to zero

ראובן • 20 בדצמ׳ 2009
ברשותכם, אגדה הוליוודית בשבע מערכות,

ובכן,

1. היה-היה בחור שאהב את בני מינו והעדיף להיות פאסיבי, שלא לומר עבד.
2. עם השנים הבחור היה לגבר ואז הוא נפתח לרעיונות חדשים, כגון מיסטיקה.
3. גם טעמו המיני נשתנה: הנשלט היה לשולט, על נשים, שלא לומר נערות.
4. טבעו ההומוסקסואלי עזר לו, כמובן, להקשיח ולאטום את לבו כלפי נתינותיו.
5. סגנון השליטה שלו היה קלאסי, קצת גס וכלל אלמנטים של כת, חלק מהזמן.
6. באופן טבעי, עם הזמן הוא קנה לו מעריצות ושונאות. לבסוף הועמד בפני שופט.
7. השופט עיין בראיות ואמר: ''עזבו אותי מההומו הזה'' ופטר אותו במשל על עונש.

הערות:

1. זה שהבדיחה הקוסמית היא על חשבוננו, לא אומר שאסור לנו לצחוק גם.
2. יש מלך סאדו אחד בארץ, לאחר הסתלקותו של המרקיז. שמו גואל רצון. אסביר:

- הוא יודע לארגן את קאדר הנשלטות שלו לכוורות יצרניות ורווחיות.
- יש לו המון ילדים נחמדים ושפויים מעדת נשותיו.
- הוא עושה את מה שהוא עושה בהצלחה ניכרת כבר שלושים שנה.
- מעל לכל, הוא יודע להישאר בצדו הנכון של החוק.

3. לעניין מאסטר אור, הבעיה שיש לי עם פועלו היא סגנונית:
הוא יודע לפרק את הנשלטת, אלא שאינו יודע - או אינו טורח - להרכיבה מחדש.

מאסטר רציני שואף להבנות את נפש הנשלטת באופן טוב משהיה (אם הדבר אפשרי).
שאיפה מאסטרית זו אינה נוכחת בפועלו של אור (למיטב הבנתי).

R
הצד השני
הצד השני • 20 בדצמ׳ 2009
אנימה כתב/ה:

בשביל אחד שלא מכיר את חור אתה לא קצת נכנס לאטרף?

בהחלט, מה שמראה כמה הגזמתם.