קייסי |
לפני 14 שנים •
21 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
21 באפר׳ 2010
קייסי • 21 באפר׳ 2010
רפאל כתב/ה: Eta Carinae כתב/ה: 'בכוח המוח' כתב/ה: באמת את חושבת שהרצון שלך לדלות רכילות באיצטלה שאת XXX הוצא צו איסור פרסום עקב טענת אאוטינג. בהזדמנות זו אני רוצה לשבח את עבודתו של כלובי, והאתר המדהים שלו, וקוראת לכולם לעשות מנוי זהב ויפה שעה אחת קודם :)XXX , ונכנסת לאנשים לתחתונים כשהם בתמימות חושבים שאת לא יודעת מי הם והם מספרים לך סודות, רק לא באמת באנונימיות שנדמה להם? את באמת חושבת שזה לא ידוע? חצית כאן את כל הקווים האדומים את מופרעת לגמרי חוץ מזה, הכל כאן נשמע תלוש לגמרי. אני אתפלא אם את בכלל מכירה אותה היא אולי חצתה קו אדום אחד. היא עשתה ספק אווטינג לקייסי. טוב שכלובי מקפיד על הכללים. אבל במקרה הזה אני לא סתם אומר שמדובר בספק אווטינג. מדובר בדברים שקייסי עושה בתחום הקהילה. דברים שידועים לכל העולם ואחותו. דברים שכרוכים בחוסר דיסקרטיות כלפי אחרים. ובדברים שיש להם השלכה על הקהילה. קייסי קצת מנסה לאחוז את החבל בשני קצוותיו, במקרה הזה. זה שאתה לא מסוגל לראות, רפאל, כיצד הגבבה המופרעת הזו היא חציית כל קו אדום, נובע מהטעם הפשוט שאתה עשוי מאותם חומרים בדיוק כמוה, מסתבר. אולי רק באריזה וורבאלית אלגנטית יותר מהבהמה הפסיכית הזו, שרוק מקציף בזויות פיה. תמשיכו שניכם להנות מערימת הבוץ - ואני מבטיחה לך שבשלב מסוים תתחילו להטיח אותה אחת בפרצופו של השני. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 14 שנים •
21 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
21 באפר׳ 2010
בכוח המוח(שולטת) • 21 באפר׳ 2010
קייסי כתב/ה: רפאל כתב/ה: Eta Carinae כתב/ה: 'בכוח המוח' כתב/ה: באמת את חושבת שהרצון שלך לדלות רכילות באיצטלה שאת XXX הוצא צו איסור פרסום עקב טענת אאוטינג. בהזדמנות זו אני רוצה לשבח את עבודתו של כלובי, והאתר המדהים שלו, וקוראת לכולם לעשות מנוי זהב ויפה שעה אחת קודם :)XXX , ונכנסת לאנשים לתחתונים כשהם בתמימות חושבים שאת לא יודעת מי הם והם מספרים לך סודות, רק לא באמת באנונימיות שנדמה להם? את באמת חושבת שזה לא ידוע? חצית כאן את כל הקווים האדומים את מופרעת לגמרי חוץ מזה, הכל כאן נשמע תלוש לגמרי. אני אתפלא אם את בכלל מכירה אותה היא אולי חצתה קו אדום אחד. היא עשתה ספק אווטינג לקייסי. טוב שכלובי מקפיד על הכללים. אבל במקרה הזה אני לא סתם אומר שמדובר בספק אווטינג. מדובר בדברים שקייסי עושה בתחום הקהילה. דברים שידועים לכל העולם ואחותו. דברים שכרוכים בחוסר דיסקרטיות כלפי אחרים. ובדברים שיש להם השלכה על הקהילה. קייסי קצת מנסה לאחוז את החבל בשני קצוותיו, במקרה הזה. זה שאתה לא מסוגל לראות, רפאל, כיצד הגבבה המופרעת הזו היא חציית כל קו אדום, נובע מהטעם הפשוט שאתה עשוי מאותם חומרים בדיוק כמוה, מסתבר. אולי רק באריזה וורבאלית אלגנטית יותר מהבהמה הפסיכית הזו, שרוק מקציף בזויות פיה. תמשיכו שניכם להנות מערימת הבוץ - ואני מבטיחה לך שבשלב מסוים תתחילו להטיח אותה אחת בפרצופו של השני. וזהו, קייסי? זה כל מה שיש לך לומר..? בעצם, מה יש לומר כנגד האמת? אולי להגיד שאני בהמה פסיכית אאוץ'. זה היה נוק-אאוט. חשבתי שאני אהנה ממך קצת יותר בסיבוב הזה. אבל בטח יהיה עוד אחד, לא? אחרי הכל, אנחנו נהנות באותה ערימת בוץ, ועוד נפגש (: |
|