סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שולט מדבר

הרמאפרודיטה
לפני 13 שנים • 4 במרץ 2011

אנדרפוט היקר

הרמאפרודיטה • 4 במרץ 2011
fog כתב/ה:

מה בעצם הבעייה? אפשר לקשור ולשלב חיים עם מזוכיזם, אפשר גם לא. זאת בחירה. יאללה, תאהב שמגף דורכת עליך מדי פעם. מה זה קשור? אולי שאתה לא יכול לספק את האהובה שלך בגלל החדירה? אז תתאמץ. או תתפשר, או תמצא אהובה שמבינה קצת בצרכים מזוכיסטיים, ונהנית מהם קצת. או תנהל מערכת יחסים פתוחה. לא יודע. הרבה אפשרויות.

כאילו, החיים מציעים כזאת רבגוניות, שקשה להאמין שאין לבעייה שלך פתרון. מלא פשרות וחורים מגעילים, מלא תסכול, אבל סוג של פתרון. ואני חושש שאתה לא רואה אותו רק בגלל שאתה מצר את החיים שוב ושוב, לפרק "המגף מלא הבוץ על פני הנשלט כעולם שקרי" באיזשהו ספר אחד ויחיד.
אולי הבעייתיות הגדולה של המזוכיזם מעוורת אותך? אולי אתה צריך לחזור למקור, להתעלם לרגע מהיצר המזוכיסטי המאוד הבעייתי, ולשאול: מה בעצם ה*בעייה*. האמיתית.

מסכימה עם כל מילה.
אתחיל בפסימיות: החיים הרעים - פשוט תרשו לעצמכם. לכולנו שאיפות חלומות ופנטזיות שלא הוגשמו, ולגבי חלקן ברור לנו שהן לא יוגשמו. הקוסמוס הארור נותן לנו קלפים די גרועים בדר"כ, ואיתם עלינו להתמודד. אני קיבלתי ערמונית במקום רחם, אתה קיבלת מזוכיזם שמפריע לך ליצור קשר אינטימי או בלה בלה בלה. זה מה יש.
שנים הייתי אובדנית. ייחלתי להיוולד מחדש בתור נקבה נורמטיבית שתתחתן ותמלא את תפקידה האינקובטורי באופן מלא, ואהיה מאושרת בייעודי הברור. אבל מה לעשות... נולדתי במין זכר.
אז המציאות היא שלא אתחתן, שלא יהיו לי ילדים ולא אהיה לעולם נקבה נורמטיבית. גם אם אבחר לעבור את הניתוח הברוטאלי הנקרא "שחזור איברי מין" עדיין לא אהיה נקבה אלא חיקוי, וסביר להניח שזה אפילו יהפוך אותי לפחות מושכת בעיני גבר, שכן אם כבר, עדיף את הדבר האמיתי. המציאות היא שכנראה אשאר פנטזיה על אישה עם זין עד סוף ימי.
אז מה הלאה ? להתאבד כי לעולם לא אהיה בעליו הגאים של כוס מנחוס במפשעה?
או לסטור לגורל האכזר על הלחי הימנית ?!

התסכול ילווה אותך כל עוד תאפשר לו. לא אומר שאני לא נשברת לעיתים, אבל זה הכל חלק מהחיים.
תאהב את הסטייה המזוכיסטית שלך ותהפוך אותה לדבר חיובי, ונכון, זה יצריך התפשרות. נכון, זה לא ממש אפשרי לבנות חיי משפחה ואינטימיות נורמטיבית בהתאם לפנטזיה המזוכיסטית הקיצונית שלך. אז אולי תנהל מערכות מקבילות, אולי תגביל את הפנטזיה למשחקי שליטה עם החוקית ואולי ואולי ואולי... זה כבר לא ענייני, ולא מעניין אותי.

יש דרך אחרת. אם באמת תרצה - תמצא אותה.
קייסי

Re: אנדרפוט היקר

קייסי • 4 במרץ 2011
טרנסקסית כתב/ה:
fog כתב/ה:

מה בעצם הבעייה? אפשר לקשור ולשלב חיים עם מזוכיזם, אפשר גם לא. זאת בחירה. יאללה, תאהב שמגף דורכת עליך מדי פעם. מה זה קשור? אולי שאתה לא יכול לספק את האהובה שלך בגלל החדירה? אז תתאמץ. או תתפשר, או תמצא אהובה שמבינה קצת בצרכים מזוכיסטיים, ונהנית מהם קצת. או תנהל מערכת יחסים פתוחה. לא יודע. הרבה אפשרויות.

כאילו, החיים מציעים כזאת רבגוניות, שקשה להאמין שאין לבעייה שלך פתרון. מלא פשרות וחורים מגעילים, מלא תסכול, אבל סוג של פתרון. ואני חושש שאתה לא רואה אותו רק בגלל שאתה מצר את החיים שוב ושוב, לפרק "המגף מלא הבוץ על פני הנשלט כעולם שקרי" באיזשהו ספר אחד ויחיד.
אולי הבעייתיות הגדולה של המזוכיזם מעוורת אותך? אולי אתה צריך לחזור למקור, להתעלם לרגע מהיצר המזוכיסטי המאוד הבעייתי, ולשאול: מה בעצם ה*בעייה*. האמיתית.

מסכימה עם כל מילה.
אתחיל בפסימיות: החיים הרעים - פשוט תרשו לעצמכם. לכולנו שאיפות חלומות ופנטזיות שלא הוגשמו, ולגבי חלקן ברור לנו שהן לא יוגשמו. הקוסמוס הארור נותן לנו קלפים די גרועים בדר"כ, ואיתם עלינו להתמודד. אני קיבלתי ערמונית במקום רחם, אתה קיבלת מזוכיזם שמפריע לך ליצור קשר אינטימי או בלה בלה בלה. זה מה יש.
שנים הייתי אובדנית. ייחלתי להיוולד מחדש בתור נקבה נורמטיבית שתתחתן ותמלא את תפקידה האינקובטורי באופן מלא, ואהיה מאושרת בייעודי הברור. אבל מה לעשות... נולדתי במין זכר.
אז המציאות היא שלא אתחתן, שלא יהיו לי ילדים ולא אהיה לעולם נקבה נורמטיבית. גם אם אבחר לעבור את הניתוח הברוטאלי הנקרא "שחזור איברי מין" עדיין לא אהיה נקבה אלא חיקוי, וסביר להניח שזה אפילו יהפוך אותי לפחות מושכת בעיני גבר, שכן אם כבר, עדיף את הדבר האמיתי. המציאות היא שכנראה אשאר פנטזיה על אישה עם זין עד סוף ימי.
אז מה הלאה ? להתאבד כי לעולם לא אהיה בעליו הגאים של כוס מנחוס במפשעה?
או לסטור לגורל האכזר על הלחי הימנית ?!

התסכול ילווה אותך כל עוד תאפשר לו. לא אומר שאני לא נשברת לעיתים, אבל זה הכל חלק מהחיים.
תאהב את הסטייה המזוכיסטית שלך ותהפוך אותה לדבר חיובי, ונכון, זה יצריך התפשרות. נכון, זה לא ממש אפשרי לבנות חיי משפחה ואינטימיות נורמטיבית בהתאם לפנטזיה המזוכיסטית הקיצונית שלך. אז אולי תנהל מערכות מקבילות, אולי תגביל את הפנטזיה למשחקי שליטה עם החוקית ואולי ואולי ואולי... זה כבר לא ענייני, ולא מעניין אותי.

יש דרך אחרת. אם באמת תרצה - תמצא אותה.

את ההגדרה המילונית לאומץ ואותנטיות בעיני
Morticia
Morticia • 4 במרץ 2011
קייסי כתב/ה:
המלט כתב/ה:
מUחדת כתב/ה:
בטי בום כתב/ה:
fog כתב/ה:
תסלחנה כל גבירותיי הנכבדות פה,
ובלי לזלזל ביכולתיי שלי בציד ג'וקים, שפיתחתי עד לדרגת אומנות (מי אמר לכלוא ג'וק חי מתחת לפומפה, ולזרזף לו K300 לאט לאט, ולראות כמה הוא שורד, ולא קיבל?):

כל בחורה שיודעת לצוד ג'וקים יותר טוב ממני ישר עושה לי את זה בטירוף.

נעים מאד בטי,
בלי להרוג, תופסת ברגליים, פותחת חלון וזורקת החוצה.

*בטי שלא נגעלת מג'וקים אבל גברים ששונאים נשים ונשלטים מבחילים לי את הנשמה

נשלטים זה הכי תיקן גרמני.
אי אפשר איתם ואי אפשר לחסל אותם.

(מיו, יו"ר אגודת אדם לאדם תיקן, סניף ברלין)

בטי, פוג, מU,
חברים, רומאים, איכרים,
קייסי, אנדרפוט, צ'ארנוחה,
המלכה-האם-התיקנית, מורטישה.

בראשית דבריי אני רוצה לקרוא לשלום עולמי בין כל בני האדם. תודה. תודה. תודה לכם.
תודה גם לאגודת אדם לאדם תיקן (סניף היידלברג) שהזמינה אותי לשאת דברים בפורום מודבר זה. מיד מרגישים
שאין כאן תיקנים. אני מבקש להדגיש כי את המשפט של בטי (מת עלייך, נשמה), "בטי שלא
נגעלת מג'וקים אבל גברים ששונאים נשים ונשלטים מבחילים לי את הנשמה" אפשר אמנם
לפרש כפי שפירשה מU, יושבת הראש הנכבדה ויפת התואר. זאת אומרת, אפשר לפרש כאילו
נשלטים מבחילים את הנשמה של בטי (מת עלייך, נשמה), בעוד שלמעשה, מתוך היכרות קרובה
עם הנשמה הפועלת, כוונתה של בטי הייתה שגברים ששונאים נשים ושונאים נשלטים -- הם הם
אלה שמבחילים לה את הנשמה הטהורה שלה. (מת עלייך, נשמה ). לפיכך יש לתקן, בכל הכבוד,
את עמדתה התיקנית של יושבת הראש הנכבדה שנכנס לה תיקן לראש וגרם לה כאילו לזרום עם
זה שבטי כאילו אמרה שהיא שונאת נשלטים, כאילו. וכולנו נעשה תיקון ושלום גלובלי. תודה.
תודה.

תודה לנציגנו בסניף היידלברג. אכן, דבר דבור על אופניו.

בברכה, קייסי, סמנכ"לית תוכן והדברה, אדם לאדם תיקן, סניף סובב עפולה

icon_biggrin.gif

תודה גם ממני ושבת שלום לכולנו.

פוגי, קצת מצחיק אותי מה שכתבת. מזכיר לי גברים שחושבים שאישה שיודעת לגלגל ג'וינטים זה סקסי.
אני מגלגלת ג'וינטים ליגה ודוגרי, אלופת החנייה בריוורס במשקל כבד במזרח התיכון, בלי חארטות.
בכלל, עקרביות הן תמיד קצת "גבר גבר" לא?
למרות שאני חווה את עצמי פול פאואר אישה.
ג'וקים אני שונאת. הם באים לי רע, מג'ננים לי חרדה ואני לא בן אדם כל כך חרדתי.
הם מגעילים אותי פיככככככככככ! עושים לי צמרמורת.
אבל באמת, כמה שאני ממש מאוד אוהבת את הנטייה הרומנטית שלך, אני לא אכנס למצוקה שתגרום לי לקפוץ מהחלון אם יהיה ג'וק ואתה לא תהיה שם.
אני אעריך אם לא תגרום לי להרגיש רע כי התגובה הראשונה שלי תהיה זינוק מצומרר ופשוט תהרוג לי אותו.

כאילו בעצם איפהשהוא אתה מקניט אישה על שהיא כזו יעני "צפויה" ומתוך מטרה לגרום לה לעשות דברים במקומך.
קום בחור עצל וצא לעבודה!

דווקא לי חופשי יש פנטזיה פעילה ומזרזת על איך אני מצילה גבר.
איך אני הסופר וואנדר פאקינג קאטיש וומאן שלו
בטח!
אני גם בטוחה שאני מוכשרת בלא מעט תחומים להשיג את המטרה

רק שבמציאות חוטפת על זה ים כאפות
כי רוב הגברים לא מרגישים נוח לצד דומיננטיות מאישה

ואני לא גברית בכלל.

אני אגיד לך מה
וזה אולי יגע בפחד שמניע אצלך את זו המחשבה.

גבר שיהרוג בשבילי ג'וק זה לא משהו סקסי
אני לא אאבד את החיבה ו/או ההערכה שלי לבן אדם רק כי גם הוא יקפוץ ויצטמרר
אני אצחק
זה יהיה יעיל ונוח מבחינתי
בעיקר...

שבת שלום לך איש מקסים ויקר
}{
הרמאפרודיטה

Re: אנדרפוט היקר

הרמאפרודיטה • 4 במרץ 2011
קייסי כתב/ה:
את ההגדרה המילונית לאומץ ואותנטיות בעיני

תודה על הניסיון להחמיא,
אבל אני לא ממש אמיצה, ולא אותנטית במיוחד ...
למעשה אני אחת הפחדניות הגדולות ביותר שאני מכירה.

הרצון לחיות הוביל אותי, לא אומץ.
לא צריך אומץ בחיים. צריך להבין מה עושה לנו טוב ומה לא. זה הכל.
מUחדת

מודה אני לפניך ולך

מUחדת • 4 במרץ 2011
המלט כתב/ה:
מUחדת כתב/ה:
בטי בום כתב/ה:
fog כתב/ה:
תסלחנה כל גבירותיי הנכבדות פה,
ובלי לזלזל ביכולתיי שלי בציד ג'וקים, שפיתחתי עד לדרגת אומנות (מי אמר לכלוא ג'וק חי מתחת לפומפה, ולזרזף לו K300 לאט לאט, ולראות כמה הוא שורד, ולא קיבל?):

כל בחורה שיודעת לצוד ג'וקים יותר טוב ממני ישר עושה לי את זה בטירוף.

נעים מאד בטי,
בלי להרוג, תופסת ברגליים, פותחת חלון וזורקת החוצה.

*בטי שלא נגעלת מג'וקים אבל גברים ששונאים נשים ונשלטים מבחילים לי את הנשמה

נשלטים זה הכי תיקן גרמני.
אי אפשר איתם ואי אפשר לחסל אותם.

(מיו, יו"ר אגודת אדם לאדם תיקן, סניף ברלין)

בטי, פוג, מU,
חברים, רומאים, איכרים,
קייסי, אנדרפוט, צ'ארנוחה,
המלכה-האם-התיקנית, מורטישה.

בראשית דבריי אני רוצה לקרוא לשלום עולמי בין כל בני האדם. תודה. תודה. תודה לכם.
תודה גם לאגודת אדם לאדם תיקן (סניף היידלברג) שהזמינה אותי לשאת דברים בפורום מודבר זה. מיד מרגישים
שאין כאן תיקנים. אני מבקש להדגיש כי את המשפט של בטי (מת עלייך, נשמה), "בטי שלא
נגעלת מג'וקים אבל גברים ששונאים נשים ונשלטים מבחילים לי את הנשמה" אפשר אמנם
לפרש כפי שפירשה מU, יושבת הראש הנכבדה ויפת התואר. זאת אומרת, אפשר לפרש כאילו
נשלטים מבחילים את הנשמה של בטי (מת עלייך, נשמה), בעוד שלמעשה, מתוך היכרות קרובה
עם הנשמה הפועלת, כוונתה של בטי הייתה שגברים ששונאים נשים ושונאים נשלטים -- הם הם
אלה שמבחילים לה את הנשמה הטהורה שלה. (מת עלייך, נשמה ). לפיכך יש לתקן, בכל הכבוד,
את עמדתה התיקנית של יושבת הראש הנכבדה שנכנס לה תיקן לראש וגרם לה כאילו לזרום עם
זה שבטי כאילו אמרה שהיא שונאת נשלטים, כאילו. וכולנו נעשה תיקון ושלום גלובלי. תודה.
תודה.

אני יודעת שהוצאתי דברים מהקשרם.
אני יודעת שהדגם המסויים, הנשלט, חביב על בטי-כפרה-על-הניק-שלה.
אני יודעת שדברי עלולים להתפרש כהסתה פרועה כנגד ציבור שלם המשלם מיסים
גם אם חלקו חי אצל ההורים, מובטל וחסר כל. וגם כנגד נשלטים וזה.
לכל איש יש שם
ובכל אחד מאיתנו חי פרוק רגליים צעיר שרק מבקש אהבה - גם אם הוא שולט.

ידידי המלט אמר זאת ואני אשוב ואומר-
בואו נעשה תיק(ו)ן עולמי.
יד ביד
מחוש אל מחוש.
The Alpha Male​(שולט)
The Alpha Male​(שולט) • 4 במרץ 2011
ידידי המלט.
דבריך נאמרים בצורה מצויינת רק יש לי הערה קטנה, על עובדה שהבחנתי בה פה.
אם אישה אומרת משהו, הרוב המוחלט מסכים איתה. ואם היא מאוד טועה, הרוב המוחלט בוחר לשתוק.
נשים מדברות בלי פחד מביקורת ובלי לחשוב הרבה על מה הן מדברות.
גברים .... לעומת זאת, חייבים לחשוב אלף פעמים לפני שהם אומרים משהו. ואם חס וחלילה אמרו
משהו שלא מצא חן בעיני הנשים (במיוחד המלכות השחצניות שרוב הזמן מתנהגות בהתנשאות והן טובות מכולן - במיוחד גברים.)
, למרות שהוא רק הזכיר עובדה או את הדעה שלו, אוי ואבוי לו.

המלט, לפי דעתי, אתה לא חייב לכתוב "מת עלייך, נשמה" כל פעם אתה זוכר את בטי או אף אחת אחרת.
זה נשמע מאוד ... חנונתי או מנסה להתנצל על לא דבר. מספיק היית כותב את זה פעם אחת. וזה מדכא אותי עד איפה היגענו.

עכשיו אני מחכה לכל האדיוטים/יות לקרוא לי שובניסט או ניאנדרטלי.
שמעון התרסי
שמעון התרסי • 4 במרץ 2011
הנקודה שהוא מעלה פה חשובה מאוד לדעתי.
ישנן כמה תכונות, או קוים, שגם אם לא נתעקש לסווגן לגבריים/ נשיים, ניתן בהחלט לומר שהם לא חלק מהרפרטואר של הנשלט.

נגיד שנתייחס אליהן כתכונות שקשורות בבטחון, כל האסרטיביות הזאת, היכולות לדרוש משהו מהעולם, מהפרטנר, (מעצמי), היכולת להיות מישהו בעולם- הם תכונות שהעבד נעדר אותן- בהיותו אדם מאופס.

נשאלת השאלה עד כמה רחוק הסאב מהאיש שהוא חי בתוכו. כמה הרפרטואר הזה תופס מקום?
רק במיטה? רק עם האישה? עם כל הנשים?

אולי הדבר הזה נוכח ברוב הסיטואציות ומגיע לנשים- לאישה- למיטה מהחיים עצמם.

כנראה שעבור כל אחד מאיתנו זה קצת אחרת.

אבל השאלה בהחלט במקום.

אני שמח שהצלחתם לחזור לדיון אחרי הבריחה של הנשים לנושא הג'וקים.
The Fool
The Fool • 4 במרץ 2011
מה שאתה עושה, מר אלפא-מייל, זה לדבר בקלישאות. נשים רוצות גבר-גבר, הן יזרקו בחור רגיש ועדין בשביל בחור חסון ושרירי שיתייחס אליהן כמו זבל, וכל השאר.
את כל הקלישאות האלה אתה יכול לנסות להחיל על אנשים שמגדירים את עצמם הכי נורמטיבים בעולם, וגם אז זה יהיה לא נכון, אבל מה שאתה עושה כאן זה לנסות להחיל את הקלישאות האלה על אנשים ש-באופן מודע- -בוחרים- לעשות -בדיוק ההפך- מהקלישאות האלה.
Morticia
לפני 13 שנים • 5 במרץ 2011
Morticia • 5 במרץ 2011
The Alpha Male כתב/ה:
ידידי המלט.
דבריך נאמרים בצורה מצויינת רק יש לי הערה קטנה, על עובדה שהבחנתי בה פה.
אם אישה אומרת משהו, הרוב המוחלט מסכים איתה. ואם היא מאוד טועה, הרוב המוחלט בוחר לשתוק.
נשים מדברות בלי פחד מביקורת ובלי לחשוב הרבה על מה הן מדברות.
גברים .... לעומת זאת, חייבים לחשוב אלף פעמים לפני שהם אומרים משהו. ואם חס וחלילה אמרו
משהו שלא מצא חן בעיני הנשים (במיוחד המלכות השחצניות שרוב הזמן מתנהגות בהתנשאות והן טובות מכולן - במיוחד גברים.)
, למרות שהוא רק הזכיר עובדה או את הדעה שלו, אוי ואבוי לו.

המלט, לפי דעתי, אתה לא חייב לכתוב "מת עלייך, נשמה" כל פעם אתה זוכר את בטי או אף אחת אחרת.
זה נשמע מאוד ... חנונתי או מנסה להתנצל על לא דבר. מספיק היית כותב את זה פעם אחת. וזה מדכא אותי עד איפה היגענו.

עכשיו אני מחכה לכל האדיוטים/יות לקרוא לי שובניסט או ניאנדרטלי.

למה אתה מחכה לזה?
זה בעצם מה שאתה רוצה? זה מה שמדליק אותך?
בגלל זה אתה ככה קוטל את כולם ומאדיר את עצמך?
או שמא אתה מת מפחד שמישהו יראה כמה בעיני עצמך אתה לא שווה?

מעבר לזה שאתה מדבר בסיסמאות ובקלישאות ובהכללות סופר דופר גסות
לדעתי אתה רואה את העולם מזוית עקומה
או לפחות מאוד שונה מזו שאני רואה
אולי זו אני עקומה
זה בכלל לא קשור אליך
אבל יש יותר מדרך אחת

ולא כל הנשים הן ככה וככה וככה
בדיוק כמו שלא כל הגברים הם חסרי ביטחון אכולי סרטים וכאפות שמתייחסים אל נשים כמו אל כלום כי הם לא מאמינים בעצמם.

אישית
ולא כי פה זה בדס"מ
אני ממש לא אוהבת לדבר על נשלטים בהכללות ואפילו לא מחבבת את כל מי שקורא לעצמו נשלט
(מכירה כמה שולטים מה זה נחמדים. ככה מחוץ למיטה)
אלא כי ככה אני במקום בו אני חווה את החיים
מעדיפה גבר רגיש שמסוגל לראות את החולשות
שלי ושל עצמו
להפגין בגרות ויכולת רגשית
כן כן - רגשית
כדי להתפתח ולהיות משהו עם עצמו.

גם אם המשהו הזה הוא לנשק לי את כפות הרגליים ולהסניף לי את הישבן מבוקר עד ליל.

עצתי לך מר אלפא מייל היא לנשום עמוק ובמקום לזנק למסקנות קיצוניות, לנסות לראות מי באמת עומד מולך.

בהצלחה