עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} |
לפני 13 שנים •
19 באוק׳ 2011
Re: בחיי שזו תגובה אחרונה
לפני 13 שנים •
19 באוק׳ 2011
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} • 19 באוק׳ 2011
flower girl כתב/ה: קודם כל, אמיתי בלב ומסאג'יסט מקצועי, כבר הגבתי להאשמות כאלו בדיוק בעמודים 1 ו2 ובטח עוד.. קראו הכל אם מטריד אתכם במיוחד.
לא התיימרתי להיות מלכה. אני אדם. עומדת בפני מגוון ההתנהגויות והאפשרויות כמו גם תכונות האופי האפשריות לאדם ומגוון שעשועים להשתעשע בהם. כאדם אני חובבת משחקי בדסמ כמו גם מליון דברים אחרים שמשעשעים אותי לא פחות. לא מעניין אותי להוכיח דבר כמלכה או להיות מלכה. מלכה, במרכאות, בעיני הוא אחד התפקידים שאני יכולה ומשועשעת לקחת על עצמי- כמו להיות בשלנית לכמה שעות מטבח או מארחת במסיבה שאני מארגנת או אמא לביתי או בת לאמי או סוחרת בורסה בשעות הפנאי. כמובן שכאשר אני בתוך המשחק אני נותנת את כל כולי כי זהו חלק מהמשחק. משעשע וחביב לסשן אדם זר או מוכר לסשן חד פעמי- זרקו פנימה אהבה ויחסים- והמהות משתנה לחלוטין. אני לא מאמינה שיש יותר מאחוזון מצומצם ביותר של אנשים- אם בכלל, אשר גרים עם בן זוג ומתנהלים ביחסי שליטה מפקיחת עינהם בבוקר ועד שעות הליל הקטנות- ואם יש כאלו צר לי עליהם. ביחסים כמו ביחסים- וניהלתי יחסים בדסמים לא פעם ולא פעמיים, האדם מולי הוא קודם כל שווה לי ואהוב שלי, אחכ עוד מילים כינויים ושעשועים למינהם. מאחלת לכולנו קודם כל אהבה כל הזמן, בכל מקום ותחום בחיים, ואחכ גם המון ביטוי עצמי ורק טוב. כל אישה היא מלכה דבר ראשון. וזה לא שהיא כן או לא רואה את עצמה ככזו או לא, זהו הגבר שצריך לתת לה את היחס הראוי. גבר שמכבד את עצמו דבר ראשון ויתייחס לאישה בכבוד מלכות גם יכול להיות ויקבל את הכבוד והטיפול מצד אותה אישה, ואין זה משנה אם אלה יחסי שליטה או אהבה או ידידות. וזה נכון לחלוטין וראיתי את זה כל כך הרבה בחיי שבני זוג אשר חיים לאורך זמן רב ביחד ומקיימים גם יחסי שליטה הם בראש ובראשונה גם אוהבים וחברים. משם זה מתחיל.... עמק |
|
האדון אבישי |
לפני 13 שנים •
26 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
26 באוק׳ 2011
האדון אבישי • 26 באוק׳ 2011
קטעים איתכם מה שהולך כאן כלום לא השתנה...
אם עבד גרם לך לעשות כל מה שהוא רצה ולא גרמת לו לעשות מה שאת באמת רצית אז את הנשלטת פה לא הוא |
|
הרמאפרודיטה |
לפני 13 שנים •
26 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
26 באוק׳ 2011
הרמאפרודיטה • 26 באוק׳ 2011
חחחח איך אני מתה על האלה
|
|
המטפלת המתעללת(שולטת) |
לפני 13 שנים •
28 באוק׳ 2011
Re: בחיי שזו תגובה אחרונה
לפני 13 שנים •
28 באוק׳ 2011
המטפלת המתעללת(שולטת) • 28 באוק׳ 2011
עמק יא רוק כתב/ה: flower girl כתב/ה: קודם כל, אמיתי בלב ומסאג'יסט מקצועי, כבר הגבתי להאשמות כאלו בדיוק בעמודים 1 ו2 ובטח עוד.. קראו הכל אם מטריד אתכם במיוחד.
לא התיימרתי להיות מלכה. אני אדם. עומדת בפני מגוון ההתנהגויות והאפשרויות כמו גם תכונות האופי האפשריות לאדם ומגוון שעשועים להשתעשע בהם. כאדם אני חובבת משחקי בדסמ כמו גם מליון דברים אחרים שמשעשעים אותי לא פחות. לא מעניין אותי להוכיח דבר כמלכה או להיות מלכה. מלכה, במרכאות, בעיני הוא אחד התפקידים שאני יכולה ומשועשעת לקחת על עצמי- כמו להיות בשלנית לכמה שעות מטבח או מארחת במסיבה שאני מארגנת או אמא לביתי או בת לאמי או סוחרת בורסה בשעות הפנאי. כמובן שכאשר אני בתוך המשחק אני נותנת את כל כולי כי זהו חלק מהמשחק. משעשע וחביב לסשן אדם זר או מוכר לסשן חד פעמי- זרקו פנימה אהבה ויחסים- והמהות משתנה לחלוטין. אני לא מאמינה שיש יותר מאחוזון מצומצם ביותר של אנשים- אם בכלל, אשר גרים עם בן זוג ומתנהלים ביחסי שליטה מפקיחת עינהם בבוקר ועד שעות הליל הקטנות- ואם יש כאלו צר לי עליהם. ביחסים כמו ביחסים- וניהלתי יחסים בדסמים לא פעם ולא פעמיים, האדם מולי הוא קודם כל שווה לי ואהוב שלי, אחכ עוד מילים כינויים ושעשועים למינהם. מאחלת לכולנו קודם כל אהבה כל הזמן, בכל מקום ותחום בחיים, ואחכ גם המון ביטוי עצמי ורק טוב. כל אישה היא מלכה דבר ראשון. וזה לא שהיא כן או לא רואה את עצמה ככזו או לא, זהו הגבר שצריך לתת לה את היחס הראוי. גבר שמכבד את עצמו דבר ראשון ויתייחס לאישה בכבוד מלכות גם יכול להיות ויקבל את הכבוד והטיפול מצד אותה אישה, ואין זה משנה אם אלה יחסי שליטה או אהבה או ידידות. וזה נכון לחלוטין וראיתי את זה כל כך הרבה בחיי שבני זוג אשר חיים לאורך זמן רב ביחד ומקיימים גם יחסי שליטה הם בראש ובראשונה גם אוהבים וחברים. משם זה מתחיל.... עמק עמק אתה התגובה הזוכה שלי מעבר לכל ספק! אתה רשאי לרדת על ארבע ולבקש את ידי אם אתה מסוגל לעמוד ולו בחצי ממילותייך. TO WALK THE TALK זו החוכמה חוכמולוגים יקרים |
|