TIZERIT |
לפני שבוע •
31 בדצמ׳ 2024
כן אבל...
לפני שבוע •
31 בדצמ׳ 2024
TIZERIT • 31 בדצמ׳ 2024
הכלבלב שלך1 כתב/ה: ובלי קשר, אני מכיר אותה אישית, אישה מדהימה ומטפלת בחסד.
הצילה לי את החיים ואני חב לה חוב גדול. תמיד שיחקה ומתחה את הגבולות. אך מעולם לא באמת חצתה אותם, ושמרה עלי מכול משמר. זה שפוגעים גם עוזרים לחלק מהאנשים לא הופך אותם לפחות פוגעים |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני שבוע •
31 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
31 בדצמ׳ 2024
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 31 בדצמ׳ 2024
כן. אין קשר בין זה לגרפולוגיה. בוא נתקדם.
(אם זה משמעותי לך לדבר על גרפולוגיה או לקבל הסבר על היעדר הקשר בינה לבין מקצועות הטיפול או מקצועות כלשהם או בריאות הנפש - אז אפשר לעבור לפרטי או לשרשור נפרד). |
|
שוסי |
לפני שבוע •
31 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
31 בדצמ׳ 2024
שוסי • 31 בדצמ׳ 2024
תחת כנפיך כתב/ה: LoveSick כתב/ה: תחת כנפיך כתב/ה: אני מנסה לסכם את דעתי בנושא הזה ובעזרת השם אשתדל לא לחפור יותר בנושא הזה
1. ממש כואב לי שאנשים נפגעים. 2. אני לא הייתי רוצה להיות אחראי על אנשים רק בגלל המקרים הללו. 3. עדיף ללכת לטיפול מוסמך כי הוא מבוסס הרבה יותר מחקרית. ויש לך גב 4. המינסטרים של הפסיכולגיה לא תמיד נותן מענה לכל הבעיות של האנשים. ולפעמים גם מחמיר בעיות במקום לפתור אותם 5. גם הפסיכולגיה שמינסטרמית היום התחילה כמשהו לא מבוסס בעליל. 5. לא בטוח שגילו את כל הדרכים לפתור את הבעיות הנפשיות של האנשים. ולכן ישנה אפשרות שהפריצות דרך הבאות יהיו ממה שהיום לא מינסטרים. 6. אין 100 אחוז הצלחה בשום טיפול 7. פה באתר זה מאוד מובן שהיא לא מציגה עצמה כמטפלת מוסמכת. לכן: היא לא מתחזית. יוצא אם ככה שאם היא המציאה תאוריה חדשה, לא בטוח שההגבלות האתיות של הפסיכולגים חלים עליה. עכשיו, 1. לא יודע מה התאוריה שלה. אבל הרבה זמן אני חושב שצריך לרתום את המיניות כדרך לריפוי נפשי. (עם הרבה מגבלות וכו) 2. לא יודע מה באמת קרה בכל מיני מקרים ספציפים. זה כנראה יתברר בבית משפט 3. יש אנשים שלא טובים עם כללים ומסגרות. ולכן זה נראה כאילו הם מזלזים באחר. אבל זה ממש לא ככה היא המון פעמים הגיבה והתבטאה פה באתר כמטפלת והציגה עצמה כמטפלת שיודעת דבר או שניים יש לה ידע בפסיכולוגיה, עד כמה שהבנתי יש לה תואר ראשון. ועוד כל מיני התמחויות מהצד. והיא טיפלה אלטרנטיבית. אבל הכי מומלץ שהיא תייצג את עצמה. אני לא מכיר אותה אישית לכתוב שתואר ראשון בפסיכולוגיה מקנה לך ידע טיפולי זה בערך כמו לכתוב שלימודי ביולוגיה בתיכון מקנים לך ידע רפואי. האם היית הולך לטיפול רפואי אצל מי שיש לו "ידע רפואי" בלבד? |
|
שוסי |
לפני שבוע •
31 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
31 בדצמ׳ 2024
שוסי • 31 בדצמ׳ 2024
תחת כנפיך כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: תעודה היא לא ערובה לטיפול טוב אלא התנאי הבסיסי והראשוני שצריך לעמוד בו.
היעדר התעודה הוא פשוט אי-עמידה בתנאי הזה. אחד ההבדלים בין מטפל מוסמך ל"מטפל אלטרנטיבי" הוא שמטפל מוסמך שפוגע במטופלים או נוהג בחוסר אחריות - חשוף לסנקציות. יש לאן להתלונן עליו, יש חוק שאפשר לאכוף עליו, אפשר לקנוס אותו או לשלול את רשיונו. ויהיה לזה תיעוד ברור שנגיש לציבור. לעומת זאת "מטפל" שאין לו הסמכה מלכתחילה - אין עליו פיקוח ואין בקרה והוא הנחתום המעיד על עיסתו. אין לו כללי אתיקה מקצועית כי אין לו מקצוע. באף מקצוע בעולם, טיפולי או לא, אנשים לא מסמיכים את עצמם. בכל מקצוע יש סטנדרטים לעמוד בהם, מבחנים שצריך לעבוד, בקרה חיצונית שתגיד לבן אדם אם הוא טועה. בן אדם שמתעסק בבריאות של אחרים ועושה זאת על סמך דעתו האישית מבלי לשים את עצמו תחת ביקורת עמיתים - אינהרנטית לא ניתן לסמוך עליו. בלי להכיר אותו, בלי לדעת מה השיטה שלו. רק על סמך הפרט הזה. גרפולוגיה זה מבוסס מחקר? כי תעשי חיפוש בגוגל ותמצאי מלא גרפולגים לא מבוסס מחקר. אבל לא באמת נגרם נזק אם תעשה שימוש בשירות של גרפולוג. |
|
תחת כנפיך |
לפני שבוע •
31 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
31 בדצמ׳ 2024
תחת כנפיך • 31 בדצמ׳ 2024
יולי Yuli כתב/ה: כן. אין קשר בין זה לגרפולוגיה. בוא נתקדם.
(אם זה משמעותי לך לדבר על גרפולוגיה או לקבל הסבר על היעדר הקשר בינה לבין מקצועות הטיפול או מקצועות כלשהם או בריאות הנפש - אז אפשר לעבור לפרטי או לשרשור נפרד). זה הטענה אבל.. גרפולוגיה אישיותית מבוססת על כלום אני לא אעלה לפה אתרים ספציפיים. אבל אם תחפשי ‘גרפולוגיה כטיפול’ תמצאי הרבה תוצאות של אנשים שהמציאו שיטה שמבוססת על כלום. ואין מי שהסמיך אותם וכו’ אם תרצי תגדירי מי הוא המטפל האלטרנטיבי שפועל נכון ועל זה נוכל להתווכח. אם אין הגדרה אני לא יכול להביא טענות נגד. עכשיו מבחינה אתית צריך לבדוק מה קרה שם באמת. וזה אי אפשר לשפוט בלי לשמוע את כל הצדדים. מצידי לחכות למשפט והוא יפסוק אבל אם זה ממש חשוב אולי תשכנעו את הצדדים שהיו שם, שיביאו את הטענות וטענות הנגד ואז נוכל לשפוט אנחנו ואגב טיפול מיני זה לא המצאה שלה. אני אחפש קישור למישהו שראיתי פעם סרטון שלו שעושה מיניות באקסטרים ויש לו עמותות וכאלה. |
|
barnacle(שולט) |
לפני שבוע •
31 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
31 בדצמ׳ 2024
barnacle(שולט) • 31 בדצמ׳ 2024
יולי Yuli כתב/ה: תעודה היא לא ערובה לטיפול טוב אלא התנאי הבסיסי והראשוני שצריך לעמוד בו.
היעדר התעודה הוא פשוט אי-עמידה בתנאי הזה. אחד ההבדלים בין מטפל מוסמך ל"מטפל אלטרנטיבי" הוא שמטפל מוסמך שפוגע במטופלים או נוהג בחוסר אחריות - חשוף לסנקציות. יש לאן להתלונן עליו, יש חוק שאפשר לאכוף עליו, אפשר לקנוס אותו או לשלול את רשיונו. ויהיה לזה תיעוד ברור שנגיש לציבור. לעומת זאת "מטפל" שאין לו הסמכה מלכתחילה - אין עליו פיקוח ואין בקרה והוא הנחתום המעיד על עיסתו. אין לו כללי אתיקה מקצועית כי אין לו מקצוע. באף מקצוע בעולם, טיפולי או לא, אנשים לא מסמיכים את עצמם. בכל מקצוע יש סטנדרטים לעמוד בהם, מבחנים שצריך לעבוד, בקרה חיצונית שתגיד לבן אדם אם הוא טועה. בן אדם שמתעסק בבריאות של אחרים ועושה זאת על סמך דעתו האישית מבלי לשים את עצמו תחת ביקורת עמיתים - אינהרנטית לא ניתן לסמוך עליו. בלי להכיר אותו, בלי לדעת מה השיטה שלו. רק על סמך הפרט הזה. יולי, זה לא מדוייק. יש מקצועות שבהם "דור המדבר" פחות או יותר מכשיר את עצמו. יוצרים יש מאין או על בסיס מעט מאוד ולעתים דווקא ביציאה נגד הידע הקיים (למשל, תחשבי על אהרון בק ואלברט אליס ועל מה יכלו להסתמך כשפיתחו את גישת הCBT בפסיכולוגיה). בנוסף, חלק לא קטן ממקצועות הטיפול הנפשי בישראל - לא מוסדרים בחוק. אין רשיון ואין קנסות. בתחומים האלה יש הסדרה עצמית של ארגונים שבהחלט לגיטימי לתהות לגבי האפקטיביות שלהם ולגבי השפעת התחרות בתחומם על רמת ההסדרה (למשל - טיפול באמצעות אמנויות על כל ענפיו, טיפול רגשי באמצעות בעלי-חיים, טיפול זוגי ומשפחתי ועוד ועוד). הרי גם אני יכול ליסד את העמותה הישראלית לטיפול רגשי באמצעות מדוזות, לקבוע תנאי סף כלשהם (נגיד, תואר ראשון משולב בביולוגיה ופסיכולוגיה ושנת סטאז' תחת הדרכתי האישית בחוות המדוזות שלי), ומי שיעבור את כל אלה, וייבחן (כמובן אחרי תשלום דמי-בחינה ראויים) ואח"כ ישלם דמי חברות בעמותה תמורת אישור חברות שנתי בעמותת הטיפול הרגשי באמצעות מדוזות - יהיה מטפל רגשי מוסמך באמצעות מדוזות. האומנם תעודת מטפל/ת רגשי/ת במדוזות תקיים את התנאי הבסיסי והראשוני שדיברת עליו באיזושהיא צורה? והרי כל מי שעוסק בבדס"מ - "מתעסק בבריאות של אחרים ועושה זאת על סמך דעתו האישית מבלי לשים את עצמו תחת ביקורת עמיתים". אין פעולה בדס"מית שאין לה השלכות אפשריות בהקשרי בריאות-נפש. יש לא מעט פעולות בדס"מיות שיש להן גם השלכות אפשריות בהקשרי בריאות-הגוף. ובכל זאת, אין רשיון לעיסוק בבדס"מ, ואנחנו גם לא חושבים שיהיה כזה, נכון ? |
|
כותב לך |
לפני שבוע •
31 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
31 בדצמ׳ 2024
כותב לך • 31 בדצמ׳ 2024
Master Bruce כתב/ה: כותב לך כתב/ה: השאלה כאן היא כנראה כמה אנחנו סומכים על הממסד וכמה אנחנו נותנים לו בלעדיות.
מכיוון שאנחנו לא מומחים - אנחנו נותנים למוסדות להחליט לנו דברים. יש לך בעייה אתה הולך לרופא: רופא כל רופא : הוא מישהו שלמד משהו והוסמך האם זה אומר שהוא רופא טוב - לא האם זה אומר שהוא יודע מה שהוא עושה - לא זה אומר שהמערכת נתנה לו את הידע המספק כדי לא לעשות נזק (לפעמים בכל זאת עושים נזק) אתה יכול ללכת להתייעץ עם חבר, רב, רופא אליל או שמאן אינדיאני האם זה אומר שיהיה לו פתרון - לא האם זה אומר שהוא יודע מה עושה- לא אם אתה סומך עליו - לך על זה - רק תפעיל את ההיגיון. מה שתעדות עושות - נותנות לנו את אסמכתא שמישהו למד משהו - שהוא לא נוכל לגמרי מעין סף מינימום. גוף שלישי שמפקח ואנחנו נותנים בו אמון אפרופו כשרות כן הרבנות היא הגוף היחיד שמוסמך להגדיר כשרות אם הלכתי לאכול במקום עם תעודה - זה אומר שרוב הסיכויים שאכלתי כשר (גם עם תעודות יש נוכלים) אם הלכתי לאכול אצל טבח שמצהיר שהוא מכין כשר - זו החלטה שלי האם להאמין לו או לא כנראה שגם ברוב המיקרים אוכל כשר..... כל אחד שיעשה את השיקולים שלו אותו דבר לגבי טיפול - אם אתה בטוח ומאמין שהמטפל\ת בסדר למרות שאין לו\ה תעודה - תן לזה הזדמנות רק להישאר עירניים ולראות שלא מוליכים אתכם שולל. אתה צריך להגיע לאנשהו ואין לך רכב. מישהו מציע לך להיות נהג המונית שלך ולהסיע אתך ליעד בתמורה לתשלום. אלא מה? אין לו רשיון נהיגה, רשיון מונית, או ביטוח. הוא מסביר לך שהוא "נהג מונית אלטרנטיבי", ושגם נהגי מוניות רגילים עושים לפעמים תאונות. מה אתה עושים? עולה על הרכב שלו? השאלה עם נהג פרטי בעל רישיון מציע לך הצעה להיות נהג מונית שלך אפילו שאין לו רישיון מונית, רק רישיון נהיגה. האם תקח אותו או לחלוטין האם תעלה על מונית של בעל רישיון, אבל אתה יודע שהוא לא נהג טוב .... |
|
TIZERIT |
לפני שבוע •
31 בדצמ׳ 2024
תענוג לקרוא
לפני שבוע •
31 בדצמ׳ 2024
TIZERIT • 31 בדצמ׳ 2024
Bite Twice Shai כתב/ה: masoul כתב/ה: Bite Twice Shai כתב/ה: הכלבלב שלך1 כתב/ה: תוריד את הקישור. חוק מרכזי כאן שלא עושים אאוטינג לאף אחד.
הכתבה היא מוזכרת בשמה. ואם הייתה רןצה, הייתה מפרסמת את שמה. בדיוק כמו שאתה לא היית רוצה להיות מפורסם כאן בשמך המלא כלמר אם מישהו פוגע סדרתי, אז עדיין אין לנו זכות להיות מוגנים מפניו בגלל שזה נחשב אאוטינג? המשהי הזו במקרה הזה שי, היא פוגעת סדרתית? או שהיה מאמר באיזה שהוא עיתון שזה מה שהיא. שכמה אנשים באיזה עיתון טוענים שזה מה שהיא? יש לך פסק דין שי? פסק דין שאחרי שהגישו נגדה כתב אישום מפורט לגבי העברות שלה, ואחרי שנפתח משפט, ואחרי שהיא קיבלה את הזכות הכי יסודית בעולם, להתייחס ולהתגונן להאשמות נגדה, ואחרי שישב שופוט, וכתב הרשאה, מפורטת במה בדיוק הוא מאמין שהיא אשמה ומה בדיוק הוא מאמין שהיא עשתה, אחרי חקירות שתי וערב במשפט של הקטגוריה והסנגוריה. יש פסק דין שי? אתה יכול לפסם בבקשה את פסק הדין? שנתרשם מה בדיוק הגברת הנ"ל עשתה? או שלך מספיק כתבה בעיתון. או שלך מספיק שאיזה שהוא עיתונאי מספר שמישהו אמר לו משהו. וזהו. ועבורך כבר יש לנו פוגעת סדרתית. אתה מבין בכלל במה מדובר ועל מה אני מדבר? אתה מבין מה זה צדק והליכים של צדק? אתה מבין מה זה זכאי עד אשר יוכח אחרת, זכות בסיסית של כל אדם במדינה דמוקרטית? אתה מנהל איזו שהיא עמותה שנועדה לעזור לאנשים? גילוי נאות. אין לי מושג מי הגב' הנ"ל. ומעולם לא החלפתי איתה אפילו לא מילה אחת. פשוט מקומם המהירות והקלות שבה שופכים דם ומוצאים שם רע ודיבה בימינו. קודם כל, אני מאשר שאכן אני שי. פשוט זה הוזכר כמה פעמים בתגובה שלך ולא הייתי בטוח אם זה מתוך נימה נזפנית או שאתה לא בטוח שאני אני בכתבה המדוברת לא מופיע מישהו אחד שאומר איזה מישהו לעיתונאי עלום (או פרופיל עלום בכלוב שקל לזרוק ממנו חצים) - אלא מופיעים שבע אנשים שמעידים. אני לא מעורב בכתבה הזאת בשום צורה. אבל יצא לי מאז שהכתבה יצאה לדבר עם אחד העדים ולדבריו יש עוד לא מעט אנשים שהוא יודע עליהם ופשוט לא רצו להתראיין לכתבה. חשוב להבין שבשביל שכתבת תחקיר כזאת תצא צריכים להתקיים כל מיני תנאים, ביניהם חשוב לעיתון ולעיתונאי לדעת שהם מאמתים ככל הניתן את העדויות שלהם ושיש להם מספיק חומרים, כדי שאם נושא הכתבה מחליט לתבוע, הם יכולים להתגונן משפטית בהצלחה. מעבר לכך, הם באמת לא יכולים לבסס כתבה על עדות אחת או אפילו שתיים, בדרך כלל בשביל שדבר כזה יגיע לעיתון צריכה להיות הצטברות של עדויות, או לפחות איזשהו גיבוי שמאשש את העדויות אם הן מועטות. אני לא עו"ד, אבל ככל שהתנסיתי בזה מקצועית - קשה מאוד להוכיח דברים בבית המשפט. בטח כשהדברים מערבים בדסמ באיזושהי צורה. זה לא אומר שהם לא קרו. עד היום, אם תסתכל בהיסטוריה של הכלוב, לדעתי תגלה רק מקרה אחד של הרשעה כלשהי בהקשר של פגיעה מינית על רקע של בדסמ. לי ידוע על אנשים בקהילה שיש לגביהם מספר עדויות שפגעו ואין כל תלונה נגדם במשטרה בגלל המחיר הכבד שיש לתלונה כזאת, לעומת הסיכוי הקטן להרשעה. אנשים (בעיקר נשים) לא מעוניינות להיחשף לתגובות כמו שלך ואחרים פה שיטילו דופי בחוויה שלהן, לא מעוניינות לגעת בטראומות שלהן חזור ונשנה לעומק עם שאלות קשות, מול חוקרים שלא מבינים אפילו מה זה בדסמ, להיגרר שנים במשפטים חסרי תכלית ובסוף עוד לא יצא מזה כלום. אז כן, אני מאמין לעדויות. בטח לאלו ששמעתי מיד ראשונה. ובחזרה לנושא הכתבה, לא חידשתי פה שום דבר מעבר למידע שכבר פורסם. מעבר לזה אתה צודק, היה נכון לכתוב "פוגעת סדרתית לכאורה". לפי מה שכתוב בכתבה, היא קיבלה את הזכות להגיב לכתבה בגוף הטקסט ומכחישה את כל הדברים, כולל דברים שלפי הכתוב מגובים בהתכתבויות. מעניין אותי להבין ממך, מה אתה חושב שמניע *שבע* אנשים ללכת ולהפיק כתבה כזאת אם הם לא באמת עברו את מה שהם מתארים? עם כל הסיכון שיגידו עליהם שהם שקרנים כי לא הוכחו דברים בבית המשפט והסיכון לחשיפה אישית? באמת מעוניין לדעת. וגם מעניין, לא בהכרח במקרה שלך, אבל להבין את אלו שבאופן קבוע יוצאים להגנתם של פוגעים לכאורה, בשקלול המוסרי של הספק בחשיפה או פעולה של הרחקה נגד מען דהוא, בהינתן כמות גדולה של עדויות, לעומת הסיכוי שעוד אנשים יפגעו. אילו פתרונות אתם מציעים? ועד כמה אתם מתמצאים בעבודה עם פגיעות מיניות ומול מערכת החוק בשביל באמת לדעת להציע פיתרונות שיהפכו את הקהילה ליותר בטוחה? פשוט תענוג לקרוא את התגובה שלך. אין לי עוד הרבה מה לומר חוץ מתודה על הקול שאתה משמיע ויום הולדת שמח! |
|
Master Bruce |
לפני שבוע •
31 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
31 בדצמ׳ 2024
Master Bruce • 31 בדצמ׳ 2024
כותב לך כתב/ה: Master Bruce כתב/ה: כותב לך כתב/ה: השאלה כאן היא כנראה כמה אנחנו סומכים על הממסד וכמה אנחנו נותנים לו בלעדיות.
מכיוון שאנחנו לא מומחים - אנחנו נותנים למוסדות להחליט לנו דברים. יש לך בעייה אתה הולך לרופא: רופא כל רופא : הוא מישהו שלמד משהו והוסמך האם זה אומר שהוא רופא טוב - לא האם זה אומר שהוא יודע מה שהוא עושה - לא זה אומר שהמערכת נתנה לו את הידע המספק כדי לא לעשות נזק (לפעמים בכל זאת עושים נזק) אתה יכול ללכת להתייעץ עם חבר, רב, רופא אליל או שמאן אינדיאני האם זה אומר שיהיה לו פתרון - לא האם זה אומר שהוא יודע מה עושה- לא אם אתה סומך עליו - לך על זה - רק תפעיל את ההיגיון. מה שתעדות עושות - נותנות לנו את אסמכתא שמישהו למד משהו - שהוא לא נוכל לגמרי מעין סף מינימום. גוף שלישי שמפקח ואנחנו נותנים בו אמון אפרופו כשרות כן הרבנות היא הגוף היחיד שמוסמך להגדיר כשרות אם הלכתי לאכול במקום עם תעודה - זה אומר שרוב הסיכויים שאכלתי כשר (גם עם תעודות יש נוכלים) אם הלכתי לאכול אצל טבח שמצהיר שהוא מכין כשר - זו החלטה שלי האם להאמין לו או לא כנראה שגם ברוב המיקרים אוכל כשר..... כל אחד שיעשה את השיקולים שלו אותו דבר לגבי טיפול - אם אתה בטוח ומאמין שהמטפל\ת בסדר למרות שאין לו\ה תעודה - תן לזה הזדמנות רק להישאר עירניים ולראות שלא מוליכים אתכם שולל. אתה צריך להגיע לאנשהו ואין לך רכב. מישהו מציע לך להיות נהג המונית שלך ולהסיע אתך ליעד בתמורה לתשלום. אלא מה? אין לו רשיון נהיגה, רשיון מונית, או ביטוח. הוא מסביר לך שהוא "נהג מונית אלטרנטיבי", ושגם נהגי מוניות רגילים עושים לפעמים תאונות. מה אתה עושים? עולה על הרכב שלו? השאלה עם נהג פרטי בעל רישיון מציע לך הצעה להיות נהג מונית שלך אפילו שאין לו רישיון מונית, רק רישיון נהיגה. האם תקח אותו או לחלוטין האם תעלה על מונית של בעל רישיון, אבל אתה יודע שהוא לא נהג טוב .... רק שמה שאתה מתאר זה לא המקרה המדובר, אבל נסיון נחמד. |
|
הטופר המפשר |
לפני שבוע •
31 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
31 בדצמ׳ 2024
הטופר המפשר • 31 בדצמ׳ 2024
הדיון הזה קצת חרג מגבולותיו. אבל לאלה שבכל זאת מנסים להגן על מישהי ללא כל הכשרה שהורתה "למטופלים" שלה להפסיק טיפול תרופתי כדי לצרוך פטריות הזיה וכו', זה קצת מזכיר לי דיונים מסוימים על "מהי אמנות".
ותמיד יש את ההתחכמות הדבילית התורנית "שהכל יכול להיות אמנות, ואמנות זה בעיני המתבונן, ואין באמת הבדל בין שייקספיר לאייל גולן". ותמיד נראה לך שאנשים שטוענים מן טענות כאלה, לא באמת מאמינים למה שהם אומרים, אלא עושים זאת למען הויכוח או שיש להם איזה אינטרס בלטעון את הטענות הרלטיוויסטיות האלה. אז מה ההבדל באמת בין "המטפלת המתעללת" שלנו לבין פסיכואנליטיקאי שלמד 7 שנים במוסדות או מורה ליוגה שלמד יוגה 20 שנה? שום דבר בעצם , " הטיפול הוא בעיני המתבונן".... יאללה אפשר לסגור את הדיון הזה כבר? |
|