|
|
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
ComingBackForU(שולט) • 18 באפר׳ 2025
► Bluecollar כתב/ה: ► לילי בר כתב/ה: עזבו…
כל מה שלא מתיישב עם הראיה הצרה שלו, הוא מוחק. נתתי טיעונים והוא קרא להם פרט טכני נתתי השוואות וטען שזה שונה הוא לא פנוי לשיח רציונאלי בנושא ואם הוא נשוי אז ממש כואב לי על אישתו (סליחה שזה יורד לפסים אישיים אבל ככה ההתנהלות הזאת גורמת לי להרגיש) התעייפתי קחי, תשכילי קצת לפני שאת מנסה להגחיך טענה של אחרים כאשר ברור שהיכולות שלך לקיים שיח ולטעון טיעונים עקביים לא משהו. https://en.wikipedia.org/wiki/Victimless_crime |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
► Sunna סאנה כתב/ה: ► ComingBackForU כתב/ה: ► לילי בר כתב/ה: אני מצטערת להגיד אבל התפיסת מציאות שלך ממש ממש מעוותת
אם אין הבדל בין לדמיין לשכב עם אחר ולבצע, אז אין הבדל בין לדמיין לרצוח ולבצע. ל100% היו רגעים שבהם דמיינו שרצחו מישהו כשכעסו. מכאן שאנחנו צריכים להקל עם רוצחים כמו שמקלים עם בוגדים? מאחר ואין הבדל אז די להיות צבועים? אתה טוען שוב ושוב שאין פגיעה וכשנתתי לך פגיעה טענת שזה פרט טכני. כלומר, רק לך יש זכות להגדיר את הפגיעה שהאחר חווה? כבר עניתי על האנלוגיה השגויה הזאת, מוזמנת לקרוא אחורה. אוקיי, במקרה הזה אני פשוט חייבת לשאול. אם מישהו חושב משהו רע על חבר טוב שלו, האם זה אותו הדבר כמו להגיד את זה להמון אנשים מאחורי הגב שלו? האם זה באותה רמת חומרה אם אני האדם הכי קרוב למישהו, וחושבת שהוא אדם מבולגן ומסריח, לעומת אם אני אגיד את זה לאנשים בסביבה שלי בלי לתקשר את זה איתו בכלל? אני לא אמרתי שלבגוד זה בסדר, אני לא מבין מה את מנסה לגרום לי להגיד. אני אומר שלפי דעתי לאונן על השכנה בדימיון ולשכב איתה זה אותו דבר במהות שלו ודין שתי הדברים הינם בגידה. בגלל שמסיבות טכניות אין לנו את היכולת לקרוא מחשבות אז אנשים מגבילים (ולא בצדק) את הבגידה למעשים פיזיים בלבד. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
פנדה בר{לא נפגשת} • 18 באפר׳ 2025
► ComingBackForU כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: ► לילי בר כתב/ה: עזבו…
כל מה שלא מתיישב עם הראיה הצרה שלו, הוא מוחק. נתתי טיעונים והוא קרא להם פרט טכני נתתי השוואות וטען שזה שונה הוא לא פנוי לשיח רציונאלי בנושא ואם הוא נשוי אז ממש כואב לי על אישתו (סליחה שזה יורד לפסים אישיים אבל ככה ההתנהלות הזאת גורמת לי להרגיש) התעייפתי קחי, תשכילי קצת לפני שאת מנסה להגחיך טענה של אחרים כאשר ברור שהיכולות שלך לקיים שיח ולטעון טיעונים עקביים לא משהו. https://en.wikipedia.org/wiki/Victimless_crime אז בעיניך מחלות מין ומשאבים זה בקטנה וטכני ולא נחשב? מה אם הוא מרוקן חשבון בנק כדי לממן את האישה האחרת? מה עם נדבק ומדביק באיידס? אז במקרה כזה צריך לכעוס על הנבגדת שהיא סתם מגזימה כי זה פריט טכני? ולמה אנלוגיה מדוייקת יותר מעניינת אותך מלהבין מדוע בגידה הוא דבר שנתפס כשלילי בעיני החברה? |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
► לילי בר כתב/ה: ► ComingBackForU כתב/ה: ► Bluecollar כתב/ה: ► לילי בר כתב/ה: עזבו…
כל מה שלא מתיישב עם הראיה הצרה שלו, הוא מוחק. נתתי טיעונים והוא קרא להם פרט טכני נתתי השוואות וטען שזה שונה הוא לא פנוי לשיח רציונאלי בנושא ואם הוא נשוי אז ממש כואב לי על אישתו (סליחה שזה יורד לפסים אישיים אבל ככה ההתנהלות הזאת גורמת לי להרגיש) התעייפתי קחי, תשכילי קצת לפני שאת מנסה להגחיך טענה של אחרים כאשר ברור שהיכולות שלך לקיים שיח ולטעון טיעונים עקביים לא משהו. https://en.wikipedia.org/wiki/Victimless_crime אז בעיניך מחלות מין ומשאבים זה בקטנה וטכני ולא נחשב? מה אם הוא מרוקן חשבון בנק כדי לממן את האישה האחרת? מה עם נדבק ומדביק באיידס? אז במקרה כזה צריך לכעוס על הנבגדת שהיא סתם מגזימה כי זה פריט טכני? ולמה אנלוגיה מדוייקת יותר מעניינת אותך מלהבין מדוע בגידה הוא דבר שנתפס כשלילי בעיני החברה? מה שאת כותבת זה אכן פרטים טכניים. אני כתבתי על העקרון של הבגידה עצמה, ברמה התיאורטית, מה נחשב בגידה ושכולכם צבועים בעניין. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
► ComingBackForU כתב/ה: ► Sunna סאנה כתב/ה: ► ComingBackForU כתב/ה: ► לילי בר כתב/ה: אני מצטערת להגיד אבל התפיסת מציאות שלך ממש ממש מעוותת
אם אין הבדל בין לדמיין לשכב עם אחר ולבצע, אז אין הבדל בין לדמיין לרצוח ולבצע. ל100% היו רגעים שבהם דמיינו שרצחו מישהו כשכעסו. מכאן שאנחנו צריכים להקל עם רוצחים כמו שמקלים עם בוגדים? מאחר ואין הבדל אז די להיות צבועים? אתה טוען שוב ושוב שאין פגיעה וכשנתתי לך פגיעה טענת שזה פרט טכני. כלומר, רק לך יש זכות להגדיר את הפגיעה שהאחר חווה? כבר עניתי על האנלוגיה השגויה הזאת, מוזמנת לקרוא אחורה. אוקיי, במקרה הזה אני פשוט חייבת לשאול. אם מישהו חושב משהו רע על חבר טוב שלו, האם זה אותו הדבר כמו להגיד את זה להמון אנשים מאחורי הגב שלו? האם זה באותה רמת חומרה אם אני האדם הכי קרוב למישהו, וחושבת שהוא אדם מבולגן ומסריח, לעומת אם אני אגיד את זה לאנשים בסביבה שלי בלי לתקשר את זה איתו בכלל? אני לא אמרתי שלבגוד זה בסדר, אני לא מבין מה את מנסה לגרום לי להגיד. אני אומר שלפי דעתי לאונן על השכנה בדימיון ולשכב איתה זה אותו דבר במהות שלו ודין שתי הדברים הינם בגידה. בגלל שמסיבות טכניות אין לנו את היכולת לקרוא מחשבות אז אנשים מגבילים (ולא בצדק) את הבגידה למעשים פיזיים בלבד. אההההה! אז אתה מדבר על מתי יש בגידה כאקט ללא הסכמה? בזה יש דיון שאפשר לעשות. יש נשים שיחוו את הפנטזיה על אחרת כבגידה. נכון. אבל הרוב לא יש נשים שיחוו לאונן על פורנו כבגידה. אבל הרוב לא (אחוז נמוך יותר מהקודם) יש נשים שיחוו לפתח מערכת יחסים קרובה עם אחרת כבגידה, אבל לא כולן. ויש נשים שיחוו לשכב עם אחרת כבגידה, הרוב כן אבל!!!! לא כולן. לכן, יש מערכות יחסים שונות עם הסכמות שונות. יש שירגישו כמוך לגבי פנטזיות אבל זה המיעוט. פשוט תעשה סקר או תקרא מחקרים. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 18 באפר׳ 2025
► ComingBackForU כתב/ה: אני לא אמרתי שלבגוד זה בסדר, אני לא מבין מה את מנסה לגרום לי להגיד. אני אומר שלפי דעתי לאונן על השכנה בדימיון ולשכב איתה זה אותו דבר במהות שלו ודין שתי הדברים הינם בגידה. בגלל שמסיבות טכניות אין לנו את היכולת לקרוא מחשבות אז אנשים מגבילים (ולא בצדק) את הבגידה למעשים פיזיים בלבד. אני מצטערת אבל אתה ליטרלי כן אמרת שאם כולנו בגדנו בראש שלנו אז אין הבדל בלקחת את זה צעד אחד קדימה ולעשות את זה במציאות. המחשבות שלנו הן המחשבות שלנו. זה אומר שיכול להיות שאני אמשך למישהי שהיא לא פרטנרית שלי, יכול להיות שאני אפילו אחשוב עליה באופן מיני מתישהו, אבל זה כי זה המוח שלי, ובניגוד לפעולות שלי, עליו אני לא יכולה לשלוט במאה אחוזים. זאת הסיבה שאנחנו מגבילים את הבגידה למעשים, לא כי "אנחנו לא יכולים לקרוא מחשבות", אלא כי לפעמים הוא עושה דברים אקראיים כמו להימשך למישהי. יחד עם זאת, אם אני ממשיכה לפנטז רק על המישהי האחרת הזאת, ומתחילה להתרחק מהפרטנר-ית בעקבות זה בלי לנסות לדבר איתה בכלל, זו כבר כן פעולה, כי זה להתרחק מהפרטנרית בלי תקשורת. זו לא תהיה בגידה, זה פשוט יפגע בה, אבל זו לא תהיה בגידה. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
מחקר לדוגמא
https://scholar.google.com/scholar?hl=en&as_sdt=0%2C5&q=what+is+cheating+in+a+relationship&oq=what+is+cheating+#d=gs_qabs&t=1745008323668&u=%23p%3D_Fc7EW0eHvsJ מוזמן לחקור הבדל בין פנטזיה לבין בגידה ומדוע אנשים תופסים בגידה בצורה שונה מלפנטז. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
► לילי בר כתב/ה: ► ComingBackForU כתב/ה: ► Sunna סאנה כתב/ה: ► ComingBackForU כתב/ה: ► לילי בר כתב/ה: אני מצטערת להגיד אבל התפיסת מציאות שלך ממש ממש מעוותת
אם אין הבדל בין לדמיין לשכב עם אחר ולבצע, אז אין הבדל בין לדמיין לרצוח ולבצע. ל100% היו רגעים שבהם דמיינו שרצחו מישהו כשכעסו. מכאן שאנחנו צריכים להקל עם רוצחים כמו שמקלים עם בוגדים? מאחר ואין הבדל אז די להיות צבועים? אתה טוען שוב ושוב שאין פגיעה וכשנתתי לך פגיעה טענת שזה פרט טכני. כלומר, רק לך יש זכות להגדיר את הפגיעה שהאחר חווה? כבר עניתי על האנלוגיה השגויה הזאת, מוזמנת לקרוא אחורה. אוקיי, במקרה הזה אני פשוט חייבת לשאול. אם מישהו חושב משהו רע על חבר טוב שלו, האם זה אותו הדבר כמו להגיד את זה להמון אנשים מאחורי הגב שלו? האם זה באותה רמת חומרה אם אני האדם הכי קרוב למישהו, וחושבת שהוא אדם מבולגן ומסריח, לעומת אם אני אגיד את זה לאנשים בסביבה שלי בלי לתקשר את זה איתו בכלל? אני לא אמרתי שלבגוד זה בסדר, אני לא מבין מה את מנסה לגרום לי להגיד. אני אומר שלפי דעתי לאונן על השכנה בדימיון ולשכב איתה זה אותו דבר במהות שלו ודין שתי הדברים הינם בגידה. בגלל שמסיבות טכניות אין לנו את היכולת לקרוא מחשבות אז אנשים מגבילים (ולא בצדק) את הבגידה למעשים פיזיים בלבד. אההההה! אז אתה מדבר על מתי יש בגידה כאקט ללא הסכמה? בזה יש דיון שאפשר לעשות. יש נשים שיחוו את הפנטזיה על אחרת כבגידה. נכון. אבל הרוב לא יש נשים שיחוו לאונן על פורנו כבגידה. אבל הרוב לא (אחוז נמוך יותר מהקודם) יש נשים שיחוו לפתח מערכת יחסים קרובה עם אחרת כבגידה, אבל לא כולן. ויש נשים שיחוו לשכב עם אחרת כבגידה, הרוב כן אבל!!!! לא כולן. לכן, יש מערכות יחסים שונות עם הסכמות שונות. יש שירגישו כמוך לגבי פנטזיות אבל זה המיעוט. פשוט תעשה סקר או תקרא מחקרים. אני אומר שלדמיין לאונן על השכנה ולשכב איתה זה אותו הדבר בעקרון. בגלל שכולם עושים את זה כולנו בוגדים וכולכם צבועים כאן. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
► Sunna סאנה כתב/ה: ► ComingBackForU כתב/ה: אני לא אמרתי שלבגוד זה בסדר, אני לא מבין מה את מנסה לגרום לי להגיד. אני אומר שלפי דעתי לאונן על השכנה בדימיון ולשכב איתה זה אותו דבר במהות שלו ודין שתי הדברים הינם בגידה. בגלל שמסיבות טכניות אין לנו את היכולת לקרוא מחשבות אז אנשים מגבילים (ולא בצדק) את הבגידה למעשים פיזיים בלבד. אני מצטערת אבל אתה ליטרלי כן אמרת שאם כולנו בגדנו בראש שלנו אז אין הבדל בלקחת את זה צעד אחד קדימה ולעשות את זה במציאות. המחשבות שלנו הן המחשבות שלנו. זה אומר שיכול להיות שאני אמשך למישהי שהיא לא פרטנרית שלי, יכול להיות שאני אפילו אחשוב עליה באופן מיני מתישהו, אבל זה כי זה המוח שלי, ובניגוד לפעולות שלי, עליו אני לא יכולה לשלוט במאה אחוזים. זאת הסיבה שאנחנו מגבילים את הבגידה למעשים, לא כי "אנחנו לא יכולים לקרוא מחשבות", אלא כי לפעמים הוא עושה דברים אקראיים כמו להימשך למישהי. יחד עם זאת, אם אני ממשיכה לפנטז רק על המישהי האחרת הזאת, ומתחילה להתרחק מהפרטנר-ית בעקבות זה בלי לנסות לדבר איתה בכלל, זו כבר כן פעולה, כי זה להתרחק מהפרטנרית בלי תקשורת. זו לא תהיה בגידה, זה פשוט יפגע בה, אבל זו לא תהיה בגידה. אקראיים? את בצורה אקראית פותחת פורנו? מה? ולא הסברת למה זה לא בגידה. שברת את החוזה כאשר כי קיימת אינטרקציה מינית (גם אם בדימיון) עם מישהי אחרת. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
18 באפר׳ 2025
► לילי בר כתב/ה: מחקר לדוגמא
https://scholar.google.com/scholar?hl=en&as_sdt=0%2C5&q=what+is+cheating+in+a+relationship&oq=what+is+cheating+#d=gs_qabs&t=1745008323668&u=%23p%3D_Fc7EW0eHvsJ מוזמן לחקור הבדל בין פנטזיה לבין בגידה ומדוע אנשים תופסים בגידה בצורה שונה מלפנטז. שלחת אותי ללינק לחיפוש? חחחחח אנשים כאן הזויים |
|
|