|
|
לפני שבוע •
4 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
4 בפבר׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 4 בפבר׳ 2026
► שוסי כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: ► כלובי כתב/ה: אתה מתכוון לשרשור הזה, במחשבה שניה הוא היה צריך לרדת כולו.
אני חשבתי שהדיון הזה יתפתח לכיון אחר. כי יש כאן איזה שהוא פטרן בשנים האחרונות שמאפיין מתחזים והולך ככה ״אתה רוצה לדבר איתי יא זבל קודם שלח 700 שקלים״ והוא שונה ממקרים בצד השני של הסקלה של זוג שיש ביניהם מערכת שליטה ארוכה ולתוכה משלבים גם פינדום. יש כאן איזו שהיא סקאלה שחשבתי שעליה ידובר. יש כאן אנשים שנעקצים מזה. מהקלות שאפשר לבקש ולקבל כסף מגבר חרמן. חשבתי שבסופו של דבר השרשור הזה יעלה קצת את המודעות גם לתופעה הזו. בתמימותי קריטי שאני אהיה הרבה יותר שקוף. זה מה שאני לומד כאן. חחח אז הגברים הם הקורבן?! לגברים אסור להיות קורבנות? הם קורבנות של גברים אחרים. לא נשים. למה? נשים לא מסוגלות לאלימות? לסחטנות? זו עובדה סטטיסטית. רוב הקורבנות הגברים, קורבנו ע"י גברים אחרים. אז ניוז פלאש כי זה באמת נושא שקרוב ללבי והוא כבר מכעיס הסטטיסטיקה לא לוקחת בחשבון גברים שלא התלוננו וכל הגברים שאני מכירה באופן אישי שכן חוו וחלקם עדיין בתוך קשר מתעלל לא התלוננו על כך (מלבד גבר אחד) כמעט כל גבר שנאנס או הוטרד מינית שאני מכירה באופן אישי גם לא התלונן על כך מוסיפה: גם אני מכירה המון נשים שהותקפו ונאנסו והיו בתוך מערכות יחסים מתעללות (אגב, היוש בתור אחת שעברה את זה בעצמה) חלקן התלוננו וחלקן לא זה לא סותר שהסטטיסטיקה הולכת לפי תלונות. הסטטיסטיקה לא לוקחת בחשבון גם נשים שלא התלוננו. וכמו שרוב הגברים לא מתלוננים, כך גם רוב הנשים. וכמוך, כל הנשים שאני מכירה שסבלו ועדיין סובלות, לא מתלוננות. אין צורך לכתוב לי ניוזפלאש. אני כנראה מבינה בנושא הזה לא פחות ממך. אני מבינה שהנושא מכעיס אותך, אבל בואי ננסה לשמור על דיון קורקטי. וזאת בדיוק הסיבה ללמה הסטטיסטיקה לא אמינה בכלל יש יותר מידי א.נשים שלא מתלוננים.ות (ובהחלט לגיטימי) אז אי אפשר באמת לסמוך עליה ברגע שאת מבטלת לחלוטין כל אופציה שגבר יכול להיות קורבן על ידי אישה שתקפה אותו זה כבר מראה שאין באמת הבנה בסיסית. כל מגדר יכול להיות מותקף על ידי כל מגדר אחר זה קורה זה קיים וכמו שאישה לא רוצה להיות בתוך מקום שלא מאמינים לה בכלל ורק מבטלים אותה עם שאלות כמו: "אז למה לא עזבת?" או "אבל זה בדס"מ אז בטוח רצית את זה" ככה גם גבר לא רוצה ולא צריך להיות במקום כזה השינוי הבסיסי ביותר מתחיל בנו ומתחיל ביחס שונה שניתן לגברים שמעיזים להתלונן (באופן כללי, לא בהכרח במשטרה) על תקיפות של נשים |
|
|
|
|
לפני שבוע •
4 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
4 בפבר׳ 2026
שוסי • 4 בפבר׳ 2026
► Luna Oscura כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: ► כלובי כתב/ה: אתה מתכוון לשרשור הזה, במחשבה שניה הוא היה צריך לרדת כולו.
אני חשבתי שהדיון הזה יתפתח לכיון אחר. כי יש כאן איזה שהוא פטרן בשנים האחרונות שמאפיין מתחזים והולך ככה ״אתה רוצה לדבר איתי יא זבל קודם שלח 700 שקלים״ והוא שונה ממקרים בצד השני של הסקלה של זוג שיש ביניהם מערכת שליטה ארוכה ולתוכה משלבים גם פינדום. יש כאן איזו שהיא סקאלה שחשבתי שעליה ידובר. יש כאן אנשים שנעקצים מזה. מהקלות שאפשר לבקש ולקבל כסף מגבר חרמן. חשבתי שבסופו של דבר השרשור הזה יעלה קצת את המודעות גם לתופעה הזו. בתמימותי קריטי שאני אהיה הרבה יותר שקוף. זה מה שאני לומד כאן. חחח אז הגברים הם הקורבן?! לגברים אסור להיות קורבנות? הם קורבנות של גברים אחרים. לא נשים. למה? נשים לא מסוגלות לאלימות? לסחטנות? זו עובדה סטטיסטית. רוב הקורבנות הגברים, קורבנו ע"י גברים אחרים. אז ניוז פלאש כי זה באמת נושא שקרוב ללבי והוא כבר מכעיס הסטטיסטיקה לא לוקחת בחשבון גברים שלא התלוננו וכל הגברים שאני מכירה באופן אישי שכן חוו וחלקם עדיין בתוך קשר מתעלל לא התלוננו על כך (מלבד גבר אחד) כמעט כל גבר שנאנס או הוטרד מינית שאני מכירה באופן אישי גם לא התלונן על כך מוסיפה: גם אני מכירה המון נשים שהותקפו ונאנסו והיו בתוך מערכות יחסים מתעללות (אגב, היוש בתור אחת שעברה את זה בעצמה) חלקן התלוננו וחלקן לא זה לא סותר שהסטטיסטיקה הולכת לפי תלונות. הסטטיסטיקה לא לוקחת בחשבון גם נשים שלא התלוננו. וכמו שרוב הגברים לא מתלוננים, כך גם רוב הנשים. וכמוך, כל הנשים שאני מכירה שסבלו ועדיין סובלות, לא מתלוננות. אין צורך לכתוב לי ניוזפלאש. אני כנראה מבינה בנושא הזה לא פחות ממך. אני מבינה שהנושא מכעיס אותך, אבל בואי ננסה לשמור על דיון קורקטי. וזאת בדיוק הסיבה ללמה הסטטיסטיקה לא אמינה בכלל יש יותר מידי א.נשים שלא מתלוננים.ות (ובהחלט לגיטימי) אז אי אפשר באמת לסמוך עליה ברגע שאת מבטלת לחלוטין כל אופציה שגבר יכול להיות קורבן על ידי אישה שתקפה אותו זה כבר מראה שאין באמת הבנה בסיסית. כל מגדר יכול להיות מותקף על ידי כל מגדר אחר זה קורה זה קיים וכמו שאישה לא רוצה להיות בתוך מקום שלא מאמינים לה בכלל ורק מבטלים אותה עם שאלות כמו: "אז למה לא עזבת?" או "אבל זה בדס"מ אז בטוח רצית את זה" ככה גם גבר לא רוצה ולא צריך להיות במקום כזה השינוי הבסיסי ביותר מתחיל בנו ומתחיל ביחס שונה שניתן לגברים שמעיזים להתלונן (באופן כללי, לא בהכרח במשטרה) על תקיפות של נשים סטטיסטיקה היא לא מושלמת. אבל את כל הזמן מתנהלת לפיה . כי כרגע אין לנו דרך אחרת להתנהל בעולם. את כותבת כאן כרגע כי סטטיסטית רוב הסיכויים שלא יפול עלייך טיל נכון? יש תמיד יוצאי דופן. גם בנושאים של מגדר. אבל הסיכון שאנחנו לא נאמין אוטומטית לכל אשה, גדול יותר מאשר ההפך. לא אמרתי שאין בכלל ההפך. בטח שגבר מתלונן. כן אמרתי שזה יוצא דופן. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
4 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
4 בפבר׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 4 בפבר׳ 2026
► שוסי כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: ► Luna Oscura כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ► שוסי כתב/ה: ► כלובי כתב/ה: אתה מתכוון לשרשור הזה, במחשבה שניה הוא היה צריך לרדת כולו.
אני חשבתי שהדיון הזה יתפתח לכיון אחר. כי יש כאן איזה שהוא פטרן בשנים האחרונות שמאפיין מתחזים והולך ככה ״אתה רוצה לדבר איתי יא זבל קודם שלח 700 שקלים״ והוא שונה ממקרים בצד השני של הסקלה של זוג שיש ביניהם מערכת שליטה ארוכה ולתוכה משלבים גם פינדום. יש כאן איזו שהיא סקאלה שחשבתי שעליה ידובר. יש כאן אנשים שנעקצים מזה. מהקלות שאפשר לבקש ולקבל כסף מגבר חרמן. חשבתי שבסופו של דבר השרשור הזה יעלה קצת את המודעות גם לתופעה הזו. בתמימותי קריטי שאני אהיה הרבה יותר שקוף. זה מה שאני לומד כאן. חחח אז הגברים הם הקורבן?! לגברים אסור להיות קורבנות? הם קורבנות של גברים אחרים. לא נשים. למה? נשים לא מסוגלות לאלימות? לסחטנות? זו עובדה סטטיסטית. רוב הקורבנות הגברים, קורבנו ע"י גברים אחרים. אז ניוז פלאש כי זה באמת נושא שקרוב ללבי והוא כבר מכעיס הסטטיסטיקה לא לוקחת בחשבון גברים שלא התלוננו וכל הגברים שאני מכירה באופן אישי שכן חוו וחלקם עדיין בתוך קשר מתעלל לא התלוננו על כך (מלבד גבר אחד) כמעט כל גבר שנאנס או הוטרד מינית שאני מכירה באופן אישי גם לא התלונן על כך מוסיפה: גם אני מכירה המון נשים שהותקפו ונאנסו והיו בתוך מערכות יחסים מתעללות (אגב, היוש בתור אחת שעברה את זה בעצמה) חלקן התלוננו וחלקן לא זה לא סותר שהסטטיסטיקה הולכת לפי תלונות. הסטטיסטיקה לא לוקחת בחשבון גם נשים שלא התלוננו. וכמו שרוב הגברים לא מתלוננים, כך גם רוב הנשים. וכמוך, כל הנשים שאני מכירה שסבלו ועדיין סובלות, לא מתלוננות. אין צורך לכתוב לי ניוזפלאש. אני כנראה מבינה בנושא הזה לא פחות ממך. אני מבינה שהנושא מכעיס אותך, אבל בואי ננסה לשמור על דיון קורקטי. וזאת בדיוק הסיבה ללמה הסטטיסטיקה לא אמינה בכלל יש יותר מידי א.נשים שלא מתלוננים.ות (ובהחלט לגיטימי) אז אי אפשר באמת לסמוך עליה ברגע שאת מבטלת לחלוטין כל אופציה שגבר יכול להיות קורבן על ידי אישה שתקפה אותו זה כבר מראה שאין באמת הבנה בסיסית. כל מגדר יכול להיות מותקף על ידי כל מגדר אחר זה קורה זה קיים וכמו שאישה לא רוצה להיות בתוך מקום שלא מאמינים לה בכלל ורק מבטלים אותה עם שאלות כמו: "אז למה לא עזבת?" או "אבל זה בדס"מ אז בטוח רצית את זה" ככה גם גבר לא רוצה ולא צריך להיות במקום כזה השינוי הבסיסי ביותר מתחיל בנו ומתחיל ביחס שונה שניתן לגברים שמעיזים להתלונן (באופן כללי, לא בהכרח במשטרה) על תקיפות של נשים סטטיסטיקה היא לא מושלמת. אבל את כל הזמן מתנהלת לפיה . כי כרגע אין לנו דרך אחרת להתנהל בעולם. את כותבת כאן כרגע כי סטטיסטית רוב הסיכויים שלא יפול עלייך טיל נכון? יש תמיד יוצאי דופן. גם בנושאים של מגדר. אבל הסיכון שאנחנו לא נאמין אוטומטית לכל אשה, גדול יותר מאשר ההפך. לא אמרתי שאין בכלל ההפך. בטח שגבר מתלונן. כן אמרתי שזה יוצא דופן. את מתנהלת לפיה לא אני כי אם אני הייתי מתנהלת לפי הסטטיסטיקה הייתי מבטלת פגיעות של יותר מידי א.נשים סטטיסטיקה לגבי נפילת טילים הרבה יותר מדוייקת מסטטיסטיקה על פגיעות פשוט בגלל העובדה הפשוטה שעל מרבית הפגיעות והתקיפות לא יתקבלו דיווחים את טועה כאן את בעצמך מוכיחה בדברים שלך כמה קשה להאמין לגבר שישתף בפגיעות שעבר על ידי נשים וכל התגובה שלי אלייך התחילה מתגובה שלך על נושא של גברים הם קורבנות ואת התייחסת רק לגברים שפוגעים בגברים אחרים. את כתבת: "הם קורבנות של גברים אחרים. לא נשים" כאילו שזאת האופציה היחידה שקיימת. וזה בדיוק העניין, עצם הויכוח הזה ועצם ביטול האופציה שאישה יכולה לתקוף גבר, מוכיח את הקושי שקיים לגברים שמעיזים לטעון שאישה תקפה אותם (או אפילו אנסה אותם) וכל עוד זה לא ישתנה אז גם הסטטיסטיקה לא באמת תשתנה. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
4 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
4 בפבר׳ 2026
bondman(נשלט){FLR} • 4 בפבר׳ 2026
בכוונה לא הגבתי כאן.
וכמה התאפקתי. נושא שאסור להביע בו מילה בכלוב. אבל רק רוצה להגיד שגל העזיבות בעקבותיו כל כך צפוי. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
4 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
4 בפבר׳ 2026
ve-ra • 4 בפבר׳ 2026
נביאי שקר
לא גל אפילו לא זרזיף דק |
|
|
|
|
לפני שבוע •
4 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
4 בפבר׳ 2026
the rain song • 4 בפבר׳ 2026
שכלובי יעשה נסיון, נגיד לחצי שנה, ויבטל את האופציה לקנות מתנה מינוי זהב ואז נראה כמה באמת יעזבו(:
|
|
|
|
|
לפני שבוע •
4 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
4 בפבר׳ 2026
ve-ra • 4 בפבר׳ 2026
המקום סובל ריבוי וגיוון דעות. אבל הנהלה אחת בלבד. זה מה שנקבע. לכבד את הניהול זה גם כשחולקים, או אפילו כשלא מבינים.
|
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
הוא(שולט) • 5 בפבר׳ 2026
אני רק תוהה איך נשים שבמוצהר שונאות גברים יכולות לשלוט בגברים
ומה זה אומר עליהן כאדם כשולטת בהקשר של אוטנטיות או "צביעות" |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
שוסי • 5 בפבר׳ 2026
מזל שאני מונוגמית ושולטת רק בגבר היחיד שאני לא שונאת.
|
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
המלט • 5 בפבר׳ 2026
► StreetCat כתב/ה: ► טלי35 כתב/ה: ► ve-ra כתב/ה: כלובי, אתה מאפשר רכישת מנוי ׳במתנה׳. זה כשלעצמו יכול להיות רכיב בתוך שליטה בתשלום
מנוי במתנה זה לא שליטה בתשלום!! זה משהו שיכול להיות לכל כיוון - אני אישית קניתי פה מנוי לכמה גברים וגם קיבלתי כמתנה. זה משחקי מענג ונהדר. אל תקחו לנו את זה 😈🤦🏻♀️😈 זה פינדום, זה אולי לא סשן בתשלום. אבל יש פה תמורה כספית/חומרית למשחק בדסמי. ואפשר להנות ממנו, אבל אי אפשר להגיד שהוא לא כזה רק כי החליטו שהוא כיף ואפשרי. ואם יש לו מקום באתר, אז אחלה, אבל זה משדר מסר. ואם אין הגבלה על כמה מנויים בנאדם יכול לשלם - וההגבלה פה היא רק על הצד המקבל (וגם היא לא אמתית שהרי כל חודש אפשר לבקש מחדש לנצח) ולא על הצד הנותן זה משדר מסר מאוד מסוים על מי מבצעים פה הגבלות ומניעות, ועל מי לא. (שזה גם עלה פה בשרשור) ואומנם זה לא מגדרי בהכרח, אבל יש סטטיסטיקה ואני דיי בטוחה שהיא תומכת בטענה שלי שבה יותר נשים מקבלות מנויים לעומת גברים. באופן גורף. וכן, זה נחמד שהוסיפו "אם הבנאדם לא רוצה אל תקנו לו מנוי" אבל המסר עומד בעינו. וזה נתפס יותר כמו "תאשר שקראת את תנאי השימוש" מאשר מסר של "אל תעשו בזה שימוש לרעה שלא ינצלו אתכם" אני רוצה להציע דרך אחרת לחשוב על זה. פינדום, במובן המקובל של המונח, ובשימוש הנפוץ שלו, הינו מצב בו גבר, בדרך כלל חרמן ובודד, משלם, במצטבר, די הרבה כסף לאישה אחת או יותר, ובתמורה זוכה לפירורים של תשומת לב, בדרך כלל לא מן הסוג המרפא והמנחם, אלא יותר מהסוג של מזון מהיר שדוחף המון קלוריות במעט זמן, אם לשאול מעולם מושגים אחר. להתייחס לרכישת מנוי זהב למישהי כ״פינדום״ זוהי טהרנות קיצונית. מדובר בפחות מסכום שכל אחד שאי פעם פירסם כאן פוסט משלם עבור אינטרנט בחודש. הכללת עיסקה מפוארת זו תחת מטריית ה״פינדום״ הינה זילות קיצונית של המושג. זה כמו להשוות בין מי שפעם אחת לא שילם באוטובוס מאז שאפשר לרמות על ידי הרמת הנייד לכיוון התקרה מבלי שזה יחייב אותנו ב 8 ש״ח, לראש עיריית אשקלון שגנב מאות אלפי שקלים מתרומות של אזרחים בתקופת המלחמה. אז איך בכל זאת להתייחס לזה? תשובה: להתעלם מזה. בנאדם רוצה לקנות למישהי מנוי זהב ולאונן על זה? סבבה. זה קינקי, קצת. פינדום? נה. |
|
|