שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

עלאק מיתחלפות עלאק שולטות עלאק נישלטות.

ללא גבולות'
לפני 17 שנים • 11 בינו׳ 2007

Re: לילו....

ללא גבולות' • 11 בינו׳ 2007
Lilu_in_Black כתב/ה:
ללא גבולות כתב/ה:
אני לא מתחנפת לוונוס....תאמיני לי שהוא יודע חחחחחח
אבל לפעמים יש לו יציאות חיוביות ...צריך לדעת לעודד...
icon_smile.gificon_smile.gif

שכחת את הפונפונים icon_smile.gif

פאק....
ידעתי ששכחתי משהו icon_smile.gif
Lilu-FemdoM{Pon}
Lilu-FemdoM{Pon} • 11 בינו׳ 2007
lady @in black כתב/ה:
Lilu_in_Black כתב/ה:
lady @in black כתב/ה:
בינתיים שוונוס דוחף לו את האופניים בואי נחתוך לו איברים לא חיוניים אצלו כמו הראש למשל icon_biggrin.gif

את צריכה לעבור שיעור אינקוויזיציה אצלי , למה שלא יסבול קצת ?
קודם כל הדבר הכי לא שימושי אצלו זה הזין הקטן שלו , אמרת קודם שהכלב שלך רעב לא ?

טוב אני מוכנה להתפשר , אבל רק לזמן קצר!!! תביאי את המסור תניחי בצד ,בינתיים נשתמש באולר לחתוך לו את הזין . הכלב שלי רעב באמת icon_twisted.gif

הכלב ישאר רעב מהנקניקיה הקטנה הזאת , מה את אומרת ? הוא יאהב תבשיל מעיים במילוי אשכים ?
Lilu-FemdoM{Pon}

Re: לילו....

ללא גבולות כתב/ה:
Lilu_in_Black כתב/ה:
ללא גבולות כתב/ה:
אני לא מתחנפת לוונוס....תאמיני לי שהוא יודע חחחחחח
אבל לפעמים יש לו יציאות חיוביות ...צריך לדעת לעודד...
icon_smile.gificon_smile.gif

שכחת את הפונפונים icon_smile.gif

פאק....
ידעתי ששכחתי משהו icon_smile.gif

נו רואה ?
מה היית עושה בלעדיי מה ?
lady @in black​(שולטת)
lady @in black​(שולטת) • 11 בינו׳ 2007
את האשכים צריך לזרוק לפח שלא יווצר מצב של שיכפול גנים icon_exclaim.gif

את המעיים כבר עדיף למלאות מהשאריות בשר שעל הידיים הרגליים והפנים. את העיניים נבשל לחתולים שלך icon_twisted.gif
מקבי​(מתחלף)
מקבי​(מתחלף) • 11 בינו׳ 2007
ממש 'טעמים' עם צחי בוקששתר.
Lilu-FemdoM{Pon}
lady @in black כתב/ה:
את האשכים צריך לזרוק לפח שלא יווצר מצב של שיכפול גנים icon_exclaim.gif

את המעיים כבר עדיף למלאות מהשאריות בשר שעל הידיים הרגליים והפנים. את העיניים נבשל לחתולים שלך icon_twisted.gif

רגע רגע רגע !
אני חייבת לבזוק פפריקה חריפה על האיברים הכרותים לפני שאת מורידה לו את הראש.....חייבת לשמוע איייי.....

החתולות שלי אוהבות לאכול את העיניים ישר מהמקור , נתתי להן אור ירוק icon_twisted.gif
ליאב
ליאב • 11 בינו׳ 2007
אתן רוצות לעשות אז תעשו ואל תזיינו את המוח בדיבורים.אתן אמורות ליזום ,לא יכול להיות שאני פסבי ואני אזום?
מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 11 בינו׳ 2007
פאק...
לא מאמינה שהשקעתי מזמני לקרוא את כל השרשור הזה על 12 עמודים והמוזר הוא... שהוא לא מדבר על כלום icon_eek.gif

אין לי אפילו על מה להגיב מרוב שאין פה ממש נושא...

שיהיה פה יום מוצלח לכולם...
marlena​(נשלטת){נבט}

Re: עלאק מיתחלפות עלאק שולטות עלאק נישלטות.

marlena​(נשלטת){נבט} • 11 בינו׳ 2007
ליאב כתב/ה:
אני לא שם את תמונתי בפרופיל כך שאני מרגיש חופשי לומר את תוצאות המחקר.הרוב פה זה לא אמיתי מילבד מעט תמונות שמוכיחות.פניתי בימים האחרונים להמון,אולי מאות.שמתי עוד שם מישתמש בעל אופי שונה עם סוג פניה שונה.איך יתכן שכולן מסרבות ורובן לא עונות לשתי אנשים שונים? איך יתכן שאחרי שהבנתי איך ליפנות אין אפילו רמז לאמת? פאק יש לי אינטואיציות אני יכול לחוש את התימטום שלהן.הן באות להעביר את הזמן,הן חושבות שהן חזקות ואיכותיות במיניות שלהן.זה כמו שאני אבקש מאנשים מגברי גיטרה שהם לא שלי ואצתלם לידם כדי להראות כמה יש לי.מה אתן חושבות שאנחנו הבנים עד כדי כך תמימים משועממות? אתן מגוכחות.אני תמיד אוכל להוכיח אתכן.אני ערמומי ואני יכול להמציא מישתמשים ולארגן תמונות מהאינטרנט,ולהמשיך להוכיח שאתן חראטה בארטה .כדי שתתחילו להכיר אותי ואני אמרתי שאני אחשוף אתכן.אם תרגיזו עוד יותר אני אחשוף את התשובות שהחזרתן לי בפרטי ואני אוציא אתכן חארטה.יום טוב צבועות.

סליחה שאני משביתה את השמחה, לא קראתי את כל השרשור, פשוט נעלתי עצמי במרחב המוגן שלי אחרי ההודעה הראשונה. אותי זה מפחיד. ובעיקר מדאיג.
התפיסה שלך לגבי נשים - הנפוצה ביחס לכל קבוצת מיעוט - מכתיבה הכפפה, הכנעה והשפלה שלהן, לא מעצם היותן נשלטות (הרי אתה פונה גם לשולטות, ומעוניין להיות נשלט בעצמך), אלא מעצם היותן נשים. אתה פשוט לא מכיר כל דרך אחרת להתייחס לנשים ולתקשר איתן. אתה תופס אינטראקציה בין גבר לאשה כמאבק כוחות פרימודיאלי שבו עליך לרמוס את האשה שמולך ולהפשיט אותה מכבודה העצמי, ורק אז תחוש שמצאת את מקומך בעולם. אתה בטח מאלה שאומרים "אני מאוד אוהב נשים, מה רוצים ממני? אני פשוט לא אוהב שהן תופסות מעצמן כל כך". כשצועקים להן הערות משפילות ברחוב הן ממשיכות ללכת, החצופות, אפילו לא נותנות את המבט שלהן כדי שתוכל לחוש עליונות, נכון? זה מה שאתה מרגיש ליאב? אתה לא מבין למה נשים לא משתפות פעולה עם המשחק הכוחני שלך? אתה אוהב נשים רק כשאין להן רצון משלהן? אתה הרי לא מסוגל לקבל את הרצון שלהן. הוא מוציא ממך תגובות תוקפניות ואלימות.
אתה לא מכיר בנשים שאינן נענות לך, אתה מפקפק באותנטיות של הפרופיל שלהן. מה זה אומר? שלמעשה אתה מטיל ספק בקיום שלהן באתר הזה. הן פיקציה, לדעתך. כי אשה אמיתית, ממשית, הייתה חייבת לענות לך, להיענות לך, לעשות כרצונך.
כתבתי את זה פעם אחת ואכתוב את זה שוב:
אתה לא רק אדיוט מושלם, אתה בעיקר אדם מסוכן. כי האופן שבו אתה רואה נשים, פונה אליהן ומתייחס אליהן הוא אלים. ההודעות שלך אלימות. בעולם אידיאלי היו סוגרים אותך מאחורי סוגר ובריח.