Morticia |
לפני 15 שנים •
10 בפבר׳ 2009
Re: מצביעי חד"ש, לכו לעזה
לפני 15 שנים •
10 בפבר׳ 2009
Morticia • 10 בפבר׳ 2009
daLord כתב/ה: לכו תגורו שם. תדאגו לחברים שלכם מבפנים.
יודעים מה? לכו לשדרות, כדי שתהיו קרובים לאחים שלכם ועדיין להינות מהזכויות שנותנת מדינת ישראל. אני מתעב אנשי שמאל קיצוני שלא מכיר מדינה אחרת מחוץ לתל אביב, ומזדהה עם תמונות של ילדי מלחמה פלסטינאים. לידיעתכם - לא משנה כמה אתם רוצים שלום, ולא משנה כמה אני רוצה שלום ואני בטוח שאין יהודי שלא רוצה שלום.. מה שמשנה זה מה הם, אחיכם הערבים מצביעי החמאס ותומכי הטרור רוצים. אותם לא מעניין כמה אתה שמאלני יפה נפש, אותם מעניין שיש לך דם יהודי ואת מטרה נוחה להמשך הצדקת השלטון שלהם שם בעזה. הם עושים שטיפות מוח לילדים שלהם שלהרוג יהודי זו מטרה נעלה. ולא חשוב כמה תדברי איתם בהגיון זה לא יעזור לך, הם תמיד ישנאו אותך. ואם מישהו יגיד שדברי הם הסתה גזענית שיוכיח אחרת. יש לי חבר ירושלמי ממוצא כורדי שמקדיש חצי מחייו לעבודה עם הפלשתינאים במתן עזרה ושיקום לשלל הנפגעים שם מצביע חד"ש לדעתי חופשי ולא שאני אומרת שיש ילד יותר חשוב מילד אחר אני אומרת שכל הילדים חשובים ומה שאתה אומר הם דברי הסתה גזענית ואני, אני פולניה תל אביבית איך זה קשור? לא יודעת אבל מה שאתה אומר הם דברי הסתה גזעניים איך שלא תהפוך אותם ואני לא הצבעתי חד"ש הפעם הצבעתי דווקא מרצ ואין לי בעיה עם אף אחד שכן עושה את זה בכבוד זכותם |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
10 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
10 בפבר׳ 2009
Morticia • 10 בפבר׳ 2009
Sigurd כתב/ה: מסתמן:
נתניהו ראש ממשלה. ליבני שרת חוץ. ליברמן שר ביטחון. בר און שר אוצר. מפלגת העבודה בראש אופוזיציה חלשה ולא רלוונטית. מומלץ: שמאלנים מתונים שרוצים שקולם ישפיע במשהו, עוד יכולים להצביע לליבני ובכך למתן את כוח המיקוח של מפלגות הלווין החרדיות ואולי אפילו להשאיר אותן גם באופוזיציה. ועוד מומלץ - כעיצה בלתי מחייבת או מקצועית - להשקיע בנפט ובמט"ח - החזית האיראנית מתחממת. . זה ממש בולשיט מסית וחסר שחר מה שאתה כותב כאן על מה אתה מבסס את זה ובאיזו זכות אתה מנצל בורות ככה לרעה? מה זה אמור להביע? דוגרי! וחוצמזה.... ליברמן שר הביטחון? מה??? דוכיפתוש צדק שום דבר לא מצחיק בימין וליברמן שר ביטחון זה פשוט עצוב! {תצביעו למה שאתם רוצים ואיך שאתם חושבים!} |
|
bael{בורדו בי} |
לפני 15 שנים •
10 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
10 בפבר׳ 2009
bael{בורדו בי} • 10 בפבר׳ 2009
[quote="Morticia"]
daLord כתב/ה: לכו תגורו שם. תדאגו לחברים שלכם מבפנים.
יודעים מה? לכו לשדרות, כדי שתהיו קרובים לאחים שלכם ועדיין להינות מהזכויות שנותנת מדינת ישראל. אני מתעב אנשי שמאל קיצוני שלא מכיר מדינה אחרת מחוץ לתל אביב, ומזדהה עם תמונות של ילדי מלחמה פלסטינאים. לידיעתכם - לא משנה כמה אתם רוצים שלום, ולא משנה כמה אני רוצה שלום ואני בטוח שאין יהודי שלא רוצה שלום.. מה שמשנה זה מה הם, אחיכם הערבים מצביעי החמאס ותומכי הטרור רוצים. אותם לא מעניין כמה אתה שמאלני יפה נפש, אותם מעניין שיש לך דם יהודי ואת מטרה נוחה להמשך הצדקת השלטון שלהם שם בעזה. הם עושים שטיפות מוח לילדים שלהם שלהרוג יהודי זו מטרה נעלה. ולא חשוב כמה תדברי איתם בהגיון זה לא יעזור לך, הם תמיד ישנאו אותך. ואם מישהו יגיד שדברי הם הסתה גזענית שיוכיח אחרת. יש לי חבר ירושלמי ממוצא כורדי שמקדיש חצי מחייו לעבודה עם הפלשתינאים במתן עזרה ושיקום לשלל הנפגעים שם מצביע חד"ש לדעתי חופשי ולא שאני אומרת שיש ילד יותר חשוב מילד אחר אני אומרת שכל הילדים חשובים ומה שאתה אומר הם דברי הסתה גזענית ואני, אני פולניה תל אביבית איך זה קשור? לא יודעת אבל מה שאתה אומר הם דברי הסתה גזעניים איך שלא תהפוך אותם ואני לא הצבעתי חד"ש הפעם הצבעתי דווקא מרצ ואין לי בעיה עם אף אחד שכן עושה את זה בכבוד זכותם[/quote אמרת "כורדי", אמרת הכל ! |
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
10 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
10 בפבר׳ 2009
מלך הארץ(לא בעסק) • 10 בפבר׳ 2009
Morticia זה ממש בולשיט מסית וחסר שחר מה שאתה כותב כאן על מה אתה מבסס את זה ובאיזו זכות אתה מנצל בורות ככה לרעה? מה זה אמור להביע? דוגרי! זה מסתמן יותר ויותר מרגע לרגע, גם אם ליבני תקבל יותר מביבי וגם אם ליברמן יקבל יותר מליבני. ליברמן הולך לקבוע מי יהיה ראש הממשלה. זה כבר סגור. וחוצמזה.... ליברמן שר הביטחון? מה??? דאאא!!! . |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
10 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
10 בפבר׳ 2009
Morticia • 10 בפבר׳ 2009
[quote="bael"]
Morticia כתב/ה: daLord כתב/ה: לכו תגורו שם. תדאגו לחברים שלכם מבפנים.
יודעים מה? לכו לשדרות, כדי שתהיו קרובים לאחים שלכם ועדיין להינות מהזכויות שנותנת מדינת ישראל. אני מתעב אנשי שמאל קיצוני שלא מכיר מדינה אחרת מחוץ לתל אביב, ומזדהה עם תמונות של ילדי מלחמה פלסטינאים. לידיעתכם - לא משנה כמה אתם רוצים שלום, ולא משנה כמה אני רוצה שלום ואני בטוח שאין יהודי שלא רוצה שלום.. מה שמשנה זה מה הם, אחיכם הערבים מצביעי החמאס ותומכי הטרור רוצים. אותם לא מעניין כמה אתה שמאלני יפה נפש, אותם מעניין שיש לך דם יהודי ואת מטרה נוחה להמשך הצדקת השלטון שלהם שם בעזה. הם עושים שטיפות מוח לילדים שלהם שלהרוג יהודי זו מטרה נעלה. ולא חשוב כמה תדברי איתם בהגיון זה לא יעזור לך, הם תמיד ישנאו אותך. ואם מישהו יגיד שדברי הם הסתה גזענית שיוכיח אחרת. יש לי חבר ירושלמי ממוצא כורדי שמקדיש חצי מחייו לעבודה עם הפלשתינאים במתן עזרה ושיקום לשלל הנפגעים שם מצביע חד"ש לדעתי חופשי ולא שאני אומרת שיש ילד יותר חשוב מילד אחר אני אומרת שכל הילדים חשובים ומה שאתה אומר הם דברי הסתה גזענית ואני, אני פולניה תל אביבית איך זה קשור? לא יודעת אבל מה שאתה אומר הם דברי הסתה גזעניים איך שלא תהפוך אותם ואני לא הצבעתי חד"ש הפעם הצבעתי דווקא מרצ ואין לי בעיה עם אף אחד שכן עושה את זה בכבוד זכותם[/quote אמרת "כורדי", אמרת הכל ! לדעתי דווקא זה היה זה שאמרתי פולניה... ועוד תל אביבית! {לא! אתה לא גזען בכלל... מה פתאום?} |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 15 שנים •
10 בפבר׳ 2009
מסתמן
לפני 15 שנים •
10 בפבר׳ 2009
קטסטרופה{Adonai} • 10 בפבר׳ 2009
לבני ראש הממשלה, ביבי שר האוצר, ברק שר הביטחון.
וליברמן? ליברמן הולך לכלא עוד מעט. |
|
daLord |
לפני 15 שנים •
10 בפבר׳ 2009
פולניה... תל אביבית..
לפני 15 שנים •
10 בפבר׳ 2009
daLord • 10 בפבר׳ 2009
ניחשתי לכיוון?
שתזעקי גזען.. ניחשתי? ביקשתי הוכחה. זה שהוא עובד עם נפגעי המלחמה לא אומר כלום לגבי היחס שלהם אליך ואלי כיהודים. זה רק עוד דבר שמשוטף לכל השמאל הקיצוני.. ולאחמד טיבי.. הוא מתחמק מלענות לעניין ועונה מסביב או צועק גזענות ובורות . |
|
נסיך הכתר |
לפני 15 שנים •
10 בפבר׳ 2009
Re: מסתמן
לפני 15 שנים •
10 בפבר׳ 2009
נסיך הכתר • 10 בפבר׳ 2009
קטסטרופה כתב/ה: לבני ראש הממשלה, ביבי שר האוצר, ברק שר הביטחון.
וליברמן? ליברמן הולך לכלא עוד מעט. עדיין לא הצבעתי היום .... אבל התחזית שלך פשוט חלומות באספמיה. |
|
T Bone |
לפני 15 שנים •
10 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
10 בפבר׳ 2009
T Bone • 10 בפבר׳ 2009
Morticia כתב/ה: Sigurd כתב/ה: מסתמן:
נתניהו ראש ממשלה. ליבני שרת חוץ. ליברמן שר ביטחון. בר און שר אוצר. מפלגת העבודה בראש אופוזיציה חלשה ולא רלוונטית. מומלץ: שמאלנים מתונים שרוצים שקולם ישפיע במשהו, עוד יכולים להצביע לליבני ובכך למתן את כוח המיקוח של מפלגות הלווין החרדיות ואולי אפילו להשאיר אותן גם באופוזיציה. ועוד מומלץ - כעיצה בלתי מחייבת או מקצועית - להשקיע בנפט ובמט"ח - החזית האיראנית מתחממת. . זה ממש בולשיט מסית וחסר שחר מה שאתה כותב כאן על מה אתה מבסס את זה ובאיזו זכות אתה מנצל בורות ככה לרעה? מה זה אמור להביע? דוגרי! וחוצמזה.... ליברמן שר הביטחון? מה??? דוכיפתוש צדק שום דבר לא מצחיק בימין וליברמן שר ביטחון זה פשוט עצוב! {תצביעו למה שאתם רוצים ואיך שאתם חושבים!} מה בדיוק הסתה פה?הבנאדם כולה הביא ניחוש לגבי תוצאות הבחירות, אני ממליץ לך לקרוא את המילון שמאלני עיברי שתום הביא פה, ושני רגיעון של הדס כל 4 שעות |
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
10 בפבר׳ 2009
Re: מסתמן
לפני 15 שנים •
10 בפבר׳ 2009
מלך הארץ(לא בעסק) • 10 בפבר׳ 2009
קטסטרופה כתב/ה: לבני ראש הממשלה, ביבי שר האוצר, ברק שר הביטחון.
וליברמן? ליברמן הולך לכלא עוד מעט. פחחחחחחחחחח.... ברק חוזר למגדלי אקירוב, וליברמן הולך באמת לבלות הרבה זמן מאחורי חומות, גדרות ושומרים - - - קוראים למקום: "הקריה". אני מאמין שליברמן יהיה נחמד לברק, וכל פעם שהוא יעבור עם השיירה שלו בדרך לקריה הוא ינופנף לשלום לברק שירבוץ באחד מבתי הקפה שבכיכר המדינה. שוב אני מסכים איתך חלקית. |
|