הצד השני |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
Re: על מה המהומה
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
הצד השני • 20 בדצמ׳ 2009
TV_Eye כתב/ה: אבל הרשעה בעברת מין פלוס 6 חודשי עבודת שירות, הם אינם עונש קליל על עברה כזו. כלומר לדעתך על העבירה שביצע הוא יכול היה לקבל הרבה פחות רק שיש לו חרא של עו"ד? |
|
הצד השני |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
הצד השני • 20 בדצמ׳ 2009
TV_Eye כתב/ה: מקום של עבריין מין הוא לא אצלנו. אז נכון שלא הורשעת בדברים שכולנו יודעים שעשית, אבל תגיד, יש מצב שאתה מנסה לטהר את קופת השרצים האישית שלך ע"י הפניית אצבעות מאשימות לכל הכיוונים האחרים? |
|
גברים(שולט) |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
עצרו הכל - פאוזה בדיון !
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
גברים(שולט) • 20 בדצמ׳ 2009
godisafemale כתב/ה: אז יכול להיות שהוא הגיע לעסקת טיעון (לא יודעת לא קראתי את החומר המשפטי וגם מעניין לי את השערה הבודדה שצומחת לי על הפיטמה הימנית) עצרו הכול - פאוזה בדיון ! חברים, הגילוי החשוב והמרגש כל כך, בנוגע לשערה המרחפת מעל פיטמתה הזקורה של גודי חייבת להטריד כאן כל אחת ואחד. הקריאה הנואשת לעזרה משדה הימנית הגאה של גודי שלנו חייבת לגרום לנו להתאחד שוב. גודי יקירה. למרות שהעניין כרוך בחירוף נפש ובהקרבה אישית מצידנו, החלטנו לאחר דיון ארוך, שהעניין המוסרי כאן חשוב מהנאתנו האישית והחלטנו להתנדב למען הקהילה (על חשבון עבודות שירות עתידיות כמובן) ולתלוש את השערה המאיימת. טקס התלישה יערך במסדר הגברים (שהינו, למען הסר ספק – חשוך). כולכם מוזמנים. (*) הנוכחים ידרשו להציג אישור מההורים על מנת לוודא שגילם הווירטואלי הינו מעל 12 או לחילופין להצהיר שיחליפו אותנו בעבודות השירות . |
|
טרבולי והקצפת |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
טרבולי והקצפת • 20 בדצמ׳ 2009
אני מצטרף מאוחר והדברים כבר נאמרו נכונה ע"י פאוזה והצד השני. אוסיף זאת.
נערה מגיל 14 יכולה לקיים יחסי מין עם נער מתחת לגיל 18. זה החוק בישראל. לפיכך לא ניתן לטעון שילדה בגיל הזה לא כשירה להסכים אל מול גבר בן 50 או 18.5 (גילאים זהים מבחינה משפטית) אך כשירה להסכים אל מול נער בן גילה. שאלת כשרותה אינה עומדת לדיון. לה מותר לקיים יחסי מין עם כל אחד. מנגד שאלת חוקיות מעשיו של אור כן עומדת לדיון. לו אסור לקיים יחסי מין איתה. נהיר לכולם שאם אכן תשכב נערה בת ה-15.5 עם בחור בן ה-18.5, הוא לא יואשם בדבר. למעשה גם נער בן 15 ששוכב עם בת 13.5 לא יואשם בדבר. הפרקליטות בוחרת שלא לאכוף במקרים כאלה. זאת על אף שהבחור עבר על החוק בדיוק כמו מאסטר אור. אין כאן משוא פנים, הרציונל העומד מאחורי הבחירה הוא שהחוק וגם העונש נפרשים על פני סקאלה. יש מעשה שהוא בגדר החוקי, יש מעשה שהוא בגדר הבלתי חוקי אך לא בר ענישה, יש מעשה שאינו חוקי ובר ענישה שאינה משמעותית, ויש מעשה שאינו חוקי ובר ענישה משמעותית. כלומר ככל שהנאשם מבוגר יותר וככל שהנערה צעירה יותר כך יחריף העונש. במקרה הזה, ומכיוון שהנערה היתה צעירה בחצי שנה בלבד מהגיל החוקי אי אפשר, לדאבת לבם של תני הכלוב המורעבים, לכלוא את האיש לכל ימי חייו. וכהערת אגב, אם שאלתם מדוע בחר המחוקק להרחיב את גיל ההסכמה אל מתחת לגיל 16, התשובה היא שזאת המציאות בפועל. זה או זה, או לכלוא את כל בני האוכלוסיה החילונית מתחת לגיל 18. דעתי האישית היא שיש כאן גרעין קשה של נשים אומללות, נכנה אותן המצקצקות בלשונן, שלאור מצבן הסובייקטיבי מאוד חוששות להודות שגברים מעדיפים צעירות על פני מבוגרות. הודאה מסוג זה עלולה להתפרש כמתן לגיטימיות לתופעה, ואז מי בכלל יסתכל עליהן? הן כמובן טועות, כי יש בהן איכויות אחרות שאינן תלויות גיל ואף איכויות נוספות שכן תלויות גיל, איכויות שנעדרות מאישה צעירה יותר. אבל, כאמור, מדובר בתפיסת מצב סוביקטיבית. הכל בראש. אם קוראת פלונית מעוניינת לערער על סברתי או להבדיל את עצמה מקבוצה עלובה זו, אדרבא, שתתכבד ותפתח את תגובתה במילים ''אין לי שום בעיה אם מאסטר אור היה שוכב עם הנערה כשהיתה מגיעה לגיל 16''. באשר לפסק הדין אין לי שום דעה כי איני מכיר את העובדות. נסו את זה גם. הצד האישי ופאוזה אתם נהדרים, ישר כוח. (לא מכיר את מאסטר אור, לא מכיר אף אחד מהקהילה, היה לי כלב בן 13.5 אבל לא קיימנו יחסים) |
|
aka BODYGUARD |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
aka BODYGUARD • 20 בדצמ׳ 2009
ההצמדות למספרי המינימום מחליאה מאחר ואף אחד מהכותבים לא היה מייחל לראות
את ביתו במצב הזה גם בגיל 18, שזה הגיל שרובנו לפחות שמנו לנו כמקדם למרות דעתו המקילה של המחוקק. יש טעם רב בהרשעה בעבירת מין כהשלכה עתידית על חייו של אדם ומדובר בהוכחה, קטנה אולי, שאין עשן בלי אש. מעבר לכך האיש קיבל פירסום של 12 עמודים, המון יחסי ציבור ללא מאמץ ועוד בכלוב. כתבתי בהתחלת השירשור הזה שאם הקהילה (אני לא מכיר במושג הזה כאן) לא הקיאה והוקיעה בצורה מלאה וכגוף אחד את האדם ופועלו הרי שכל המילים הגבוהות הן בבחינת ציקצוקי לשון. היכן כל הרשומים ופעילים באותו פורום?? מדוע מילתם לא נשמעת כאן? למרות העונש המגוחך לכאורה ובהסכמה של בית המשפט בעיסקת הטיעון , זה כבר הסיבוב השני למיטב ידיעתי שהאדם מתייצב בשערי בית המשפט ויודעים מה? מי שטועה פעמיים יטעה בשלישית יען כי יהירותו לא נותנת לו ללמוד משם ומעבר לכך- אף אחד לא חי לנצח. בעולם שכזה הטבע עושה את שלו או שאיזה אבא יקום על רגליו ועלול לקחת את החוק לידיים. הסאגה תסתיים יום אחד. |
|
Pauza |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
Re: עצרו הכל - פאוזה בדיון !
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
Pauza • 20 בדצמ׳ 2009
גברים כתב/ה: godisafemale כתב/ה: אז יכול להיות שהוא הגיע לעסקת טיעון (לא יודעת לא קראתי את החומר המשפטי וגם מעניין לי את השערה הבודדה שצומחת לי על הפיטמה הימנית) עצרו הכול - פאוזה בדיון ! חברים, הגילוי החשוב והמרגש כל כך, בנוגע לשערה המרחפת מעל פיטמתה הזקורה של גודי חייבת להטריד כאן כל אחת ואחד. הקריאה הנואשת לעזרה משדה הימנית הגאה של גודי שלנו חייבת לגרום לנו להתאחד שוב. גודי יקירה. למרות שהעניין כרוך בחירוף נפש ובהקרבה אישית מצידנו, החלטנו לאחר דיון ארוך, שהעניין המוסרי כאן חשוב מהנאתנו האישית והחלטנו להתנדב למען הקהילה (על חשבון עבודות שירות עתידיות כמובן) ולתלוש את השערה המאיימת. טקס התלישה יערך במסדר הגברים (שהינו, למען הסר ספק – חשוך). כולכם מוזמנים. (*) הנוכחים ידרשו להציג אישור מההורים על מנת לוודא שגילם הווירטואלי הינו מעל 12 או לחילופין להצהיר שיחליפו אותנו בעבודות השירות . זו סיבה טובה לעצור הכל.... |
|
הצד השני |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
תגיד בודי
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
הצד השני • 20 בדצמ׳ 2009
כולם כאן יודעים שהיית חבר במעגל האור במשך שנים עד שעזבת בזעם כי אור החליט לקחת ממך מישהי?
לדעתך כולם כאן מבינים שאתה כותב את הדברים האלו בכדי לנסות ולנער חוצנך ממשהו שנתפס כיום כחלק לא מחמיא במיוחד ברקורד האישי שלך? |
|
TV_Eye(שולט) |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
TV_Eye(שולט) • 20 בדצמ׳ 2009
הצד השני כתב/ה: TV_Eye כתב/ה: מקום של עבריין מין הוא לא אצלנו. אז נכון שלא הורשעת בדברים שכולנו יודעים שעשית, אבל תגיד, יש מצב שאתה מנסה לטהר את קופת השרצים האישית שלך ע"י הפניית אצבעות מאשימות לכל הכיוונים האחרים? תגיד לי אתה נורמלי? בנוסף להרשאה שלך בעבירות מין, אתה צריך גם תביעת דיבה אזרחית? אני מבין, שאתה בפניקה וחושב שההגנה הכי טובה היא התקפה, אבל אל דאגה אני לא יורה לכל הכיוונים. רק לכיוון שלך. |
|
הצד השני |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
הצד השני • 20 בדצמ׳ 2009
TV_Eye כתב/ה: הצד השני כתב/ה: TV_Eye כתב/ה: מקום של עבריין מין הוא לא אצלנו. אז נכון שלא הורשעת בדברים שכולנו יודעים שעשית, אבל תגיד, יש מצב שאתה מנסה לטהר את קופת השרצים האישית שלך ע"י הפניית אצבעות מאשימות לכל הכיוונים האחרים? תגיד לי אתה נורמלי? בנוסף להרשאה שלך בעבירות מין, אתה צריך גם תביעת דיבה אזרחית? אני מבין, שאתה בפניקה וחושב שההגנה הכי טובה היא התקפה, אבל אל דאגה אני לא יורה לכל הכיוונים. רק לכיוון שלך. יפה שהפעם בחרת להגיב בעצמך, כי בפעם הקודמת שמישהו אמר לך דברים דומים, בחרת לשלוח להגנתך ילדות, בערך כמו שאתה טוען שאור עושה... http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?p=299835&highlight=#299835 קצת פתאטי לנסות ולבלבל ביני לבין אור, אבל בדברים שבהם אנו עוסקים כאן, ממש מסוכן לבלבל בין הרשעה להרשאה... |
|
aka BODYGUARD |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
Re: תגיד בודי
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
aka BODYGUARD • 20 בדצמ׳ 2009
הצד השני כתב/ה: כולם כאן יודעים שהיית חבר במעגל האור במשך שנים עד שעזבת בזעם כי אור החליט לקחת ממך מישהי?
לדעתך כולם כאן מבינים שאתה כותב את הדברים האלו בכדי לנסות ולנער חוצנך ממשהו שנתפס כיום כחלק לא מחמיא במיוחד ברקורד האישי שלך? גם כשאומרים משהו צריך להיות חכם. כבר בתגובה הראשונה שלי ציינתי שהייתי שם,בפורום,בהכרות. לאחר 3 חודשים לקחתי את עצמי והלכתי.ראיתי היכן ומי מסתובב שם וזה הספיק לי. לא הייתי שייך למעגל האור בדיוק כמו שאיני שייך לאף אדם. נהפוך הוא, אחת המלחמות שנוצרו בגיני היתה מאחר ולא הסכמתי לשים בחתימתי את חברותי במסדר שהמורשע בעבירות מין ניסה להקים. הטחור לקח ממני מישהי? חחחחח... כמו כשכתבתי- צריכים להיות נבונים ולו מעט כשכותבים משהו... תנוח דעתך... לא לקחו לי כלום. אתה מתבלבל עם מישהו אחר שאכן היה שנים וסיבת עזיבתו לא נהירה לי. החברות בפורום הקינק היא כתם של 3 חודשים בעברי,איני יכול לנקות/להתנער מכך אולם אני בוודאות מתנער מכל שותפות למהלכים של אותם אנשים. TV, זה לא הוא, זה לא הסיגנון. מישהו מטעמו יושב לכתוב או מוכתב. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון דצמ' 20, 2009 1:46 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|