בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
27 בספט׳ 2010
Re: עזוב את הוירוסים
לפני 14 שנים •
27 בספט׳ 2010
בלוסום(לא בעסק) • 27 בספט׳ 2010
cat כתב/ה: *מנגינה* כתב/ה: מישהו צריך לעצור את הפושטקית הסופרת.
סטופפפפפפ הגענו ל.... ע'! לא ברור איך הגעו ל- ע זאת לא הפושטקית שאמורה לשתף אותנו לאיזו אות היא הגיעה ? או שדיברת איתה בטלפון / במסנג'ר / בפקסמיליה / בדואר אלקטרוני / בסמס'ים / מכתב רגיל / גלויה / ביפר / רשמה לך על הקיר במערה / הבעירה מדורת עשן / יש לכן קופסת לבן וחוט ארוך איך תיקשרתן וזה מה שהיא אמרה לך ? לא היתה בינינו שום תקשורת... (הרסתי לך, הא?... ) |
|
Marcus Wright(אחר) |
לפני 14 שנים •
27 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
27 בספט׳ 2010
Marcus Wright(אחר) • 27 בספט׳ 2010
חתולה פושטקית כתב/ה: cat כתב/ה: *מנגינה* כתב/ה: מישהו צריך לעצור את הפושטקית הסופרת.
סטופפפפפפ הגענו ל.... ע'! או שדיברת איתה בטלפון / במסנג'ר / בפקסמיליה / בדואר אלקטרוני / בסמס'ים / מכתב רגיל / גלויה / ביפר / רשמה לך על הקיר במערה / הבעירה מדורת עשן / יש לכן קופסת לבן וחוט ארוך איך תיקשרתן וזה מה שהיא אמרה לך ? לא היתה בינינו שום תקשורת... (הרסתי לך, הא?... ) (לא , לא הרסת לי) (אבל אם את כבר כאן אז אולי תגידי לנו כבר לאיזו אות הגעת ?) |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
27 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
27 בספט׳ 2010
cat כתב/ה: חתולה פושטקית כתב/ה: cat כתב/ה: *מנגינה* כתב/ה: מישהו צריך לעצור את הפושטקית הסופרת.
סטופפפפפפ הגענו ל.... ע'! או שדיברת איתה בטלפון / במסנג'ר / בפקסמיליה / בדואר אלקטרוני / בסמס'ים / מכתב רגיל / גלויה / ביפר / רשמה לך על הקיר במערה / הבעירה מדורת עשן / יש לכן קופסת לבן וחוט ארוך איך תיקשרתן וזה מה שהיא אמרה לך ? לא היתה בינינו שום תקשורת... (הרסתי לך, הא?... ) (לא , לא הרסת לי) (אבל אם את כבר כאן אז אולי תגידי לנו כבר לאיזו אות הגעת ?) ז, כמובן... |
|
Marcus Wright(אחר) |
לפני 14 שנים •
27 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
27 בספט׳ 2010
Marcus Wright(אחר) • 27 בספט׳ 2010
חתולה פושטקית כתב/ה: cat כתב/ה: חתולה פושטקית כתב/ה: cat כתב/ה: *מנגינה* כתב/ה: מישהו צריך לעצור את הפושטקית הסופרת.
סטופפפפפפ הגענו ל.... ע'! או שדיברת איתה בטלפון / במסנג'ר / בפקסמיליה / בדואר אלקטרוני / בסמס'ים / מכתב רגיל / גלויה / ביפר / רשמה לך על הקיר במערה / הבעירה מדורת עשן / יש לכן קופסת לבן וחוט ארוך איך תיקשרתן וזה מה שהיא אמרה לך ? לא היתה בינינו שום תקשורת... (הרסתי לך, הא?... ) (לא , לא הרסת לי) (אבל אם את כבר כאן אז אולי תגידי לנו כבר לאיזו אות הגעת ?) ז, כמובן... אבל הזין כבר היה את רוצה עוד פעם ? |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
27 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
27 בספט׳ 2010
cat כתב/ה: חתולה פושטקית כתב/ה: cat כתב/ה: חתולה פושטקית כתב/ה: cat כתב/ה: *מנגינה* כתב/ה: מישהו צריך לעצור את הפושטקית הסופרת.
סטופפפפפפ הגענו ל.... ע'! או שדיברת איתה בטלפון / במסנג'ר / בפקסמיליה / בדואר אלקטרוני / בסמס'ים / מכתב רגיל / גלויה / ביפר / רשמה לך על הקיר במערה / הבעירה מדורת עשן / יש לכן קופסת לבן וחוט ארוך איך תיקשרתן וזה מה שהיא אמרה לך ? לא היתה בינינו שום תקשורת... (הרסתי לך, הא?... ) (לא , לא הרסת לי) (אבל אם את כבר כאן אז אולי תגידי לנו כבר לאיזו אות הגעת ?) ז, כמובן... אבל הזין כבר היה את רוצה עוד פעם ? כל עוד הוא עבה וארוך - the more the merrier... |
|
Bvc |
לפני 14 שנים •
27 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
27 בספט׳ 2010
Bvc • 27 בספט׳ 2010
לא ברור איך הגעו ל- ע
זאת לא הפושטקית שאמורה לשתף אותנו לאיזו אות היא הגיעה ? או שדיברת איתה בטלפון / במסנג'ר / בפקסמיליה / בדואר אלקטרוני / בסמס'ים / מכתב רגיל / גלויה / ביפר / רשמה לך על הקיר במערה / הבעירה מדורת עשן / יש לכן קופסת לבן וחוט ארוך איך תיקשרתן וזה מה שהיא אמרה לך ? [/quote] אוחחחח...אני אוהבת שאתה קשוח |
|
Bvc |
לפני 14 שנים •
27 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
27 בספט׳ 2010
Bvc • 27 בספט׳ 2010
חתולה פושטקית כתב/ה: cat כתב/ה: חתולה פושטקית כתב/ה: cat כתב/ה: חתולה פושטקית כתב/ה: cat כתב/ה: *מנגינה* כתב/ה: מישהו צריך לעצור את הפושטקית הסופרת.
סטופפפפפפ הגענו ל.... ע'! או שדיברת איתה בטלפון / במסנג'ר / בפקסמיליה / בדואר אלקטרוני / בסמס'ים / מכתב רגיל / גלויה / ביפר / רשמה לך על הקיר במערה / הבעירה מדורת עשן / יש לכן קופסת לבן וחוט ארוך איך תיקשרתן וזה מה שהיא אמרה לך ? לא היתה בינינו שום תקשורת... (הרסתי לך, הא?... ) (לא , לא הרסת לי) (אבל אם את כבר כאן אז אולי תגידי לנו כבר לאיזו אות הגעת ?) ז, כמובן... אבל הזין כבר היה את רוצה עוד פעם ? כל עוד הוא עבה וארוך - the more the merrier... חתולה ז' היה.....אות אחרת!!! אללללללללףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 14 שנים •
27 בספט׳ 2010
גם אני קשוחה!!!
לפני 14 שנים •
27 בספט׳ 2010
*מנגינה*{התווים שלו} • 27 בספט׳ 2010
אחרי שטיפלנו בזין נשארים עם ה---ע'! יאללה תתחילו ארץ? |
|
Bvc |
לפני 14 שנים •
27 בספט׳ 2010
Re: גם אני קשוחה!!!
לפני 14 שנים •
27 בספט׳ 2010
Bvc • 27 בספט׳ 2010
*מנגינה* כתב/ה: אחרי שטיפלנו בזין נשארים עם ה---ע'! יאללה תתחילו ארץ? מנגינה....יש פה איזה אחד...."אחר" והוא מאוד רציני לגביי החוקים שלו אז נו, נו, נו למזלך, הסטופ עצר לי על ע' את מתבקשת לציית!! לחוקים ארץ-עירק |
|
נוריתE |
לפני 14 שנים •
27 בספט׳ 2010
לפני 14 שנים •
27 בספט׳ 2010
נוריתE • 27 בספט׳ 2010
עיר,
עכו _______________________________ |
|