Episode(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
3 בינו׳ 2011
הגעתם לסין.מזל טוב.
לפני 13 שנים •
3 בינו׳ 2011
Episode(לא בעסק) • 3 בינו׳ 2011
אני סקרנית בטירוף מטבעי.
בניגוד לחתול יש לי 1000,000,000 נשמות וגם הן מתמלאות להן מחדש כל כמה חודשים עקב אובדן מהיר. אז חסכו ממני את המשפט על החתול והסקרנות. אז למרות סקרנותי.. לא רוצה לדעת מי מסתתר מאחורי צעיף. אז יוצר יקר בכל לשון של בקשה אל תספר.תשמור את עצמך - לעצמך. זה יהיה מבאס מאוד (אותי.כי רק אני חשובה לעצמי.) לדעת מי אתה. ולא אציין למה כי באמת שלא בא לי ליצור אש ולריב עם אנשים. אבל מי שמכיר אותי יבין. אני מחבבת מאוד את הדמות הוירטואלית.רוצה שהיא תשאר. רוצה? זאת פקודה (; באשר לנשלטים שנפלו בפח... להבא - להיות זהירים יותר.לבקש מצלמה.לא טלפון.מצלמה! ורק אח"כ תסכימו לתת פרטים אישיים.אם בכלל.נפלתם בין הכסאות וזה הגיע לכם. ** בנוגע לליבנת וראובן.לא מכירה אותם אישית.אבל וואלה,הצרות עין שלכם זה משהו מטורף.כל פעם מחדש אתם מזכירים לי למה אני צריכה לשמור על דסקרטיות כשבכלל באתר הזה אני אמורה להרגיש הכי חופשייה.לא חושבת שימאס לכם מתישהו להיות ירוקים-זרחניים -סטייל - רעל תרתי משמע.נשמות טובות. |
|
הרמאפרודיטה |
לפני 13 שנים •
3 בינו׳ 2011
Re: הגעתם לסין.מזל טוב.
לפני 13 שנים •
3 בינו׳ 2011
הרמאפרודיטה • 3 בינו׳ 2011
Rogue כתב/ה: אני סקרנית בטירוף מטבעי.
למרות סקרנותי.. לא רוצה לדעת מי מסתתר מאחורי צעיף. אז יוצר יקר בכל לשון של בקשה אל תספר.תשמור את עצמך - לעצמך. זה יהיה מבאס מאוד (אותי.כי רק אני חשובה לעצמי.) לדעת מי אתה. אני מחבבת מאוד את הדמות הוירטואלית.רוצה שהיא תשאר. רוצה? זאת פקודה (; גם אני בעד שהדמות תישאר חסויה. בתנאי שאני אדע מי זה (הסקרנות שלי עובדת אחרת..) אבל אני לא בטוחה לגבי קהל קוראים לפי התגובות. היה מעניין אותי לקרוא לאן הדמות תמשיך להתקדם, אבל אני לא יכולה להגיד בוודאות שעדיין יש לו מקום כאן. צריך לעשות משאל ! |
|
Episode(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
3 בינו׳ 2011
Re: הגעתם לסין.מזל טוב.
לפני 13 שנים •
3 בינו׳ 2011
Episode(לא בעסק) • 3 בינו׳ 2011
טרנסקסית כתב/ה: Rogue כתב/ה: אני סקרנית בטירוף מטבעי.
למרות סקרנותי.. לא רוצה לדעת מי מסתתר מאחורי צעיף. אז יוצר יקר בכל לשון של בקשה אל תספר.תשמור את עצמך - לעצמך. זה יהיה מבאס מאוד (אותי.כי רק אני חשובה לעצמי.) לדעת מי אתה. אני מחבבת מאוד את הדמות הוירטואלית.רוצה שהיא תשאר. רוצה? זאת פקודה (; גם אני בעד שהדמות תישאר חסויה. בתנאי שאני אדע מי זה (הסקרנות שלי עובדת אחרת..) אבל אני לא בטוחה לגבי קהל קוראים לפי התגובות. היה מעניין אותי לקרוא לאן הדמות תמשיך להתקדם, אבל אני לא יכולה להגיד בוודאות שעדיין יש לו מקום כאן. צריך לעשות משאל ! יקירתי,משאל עם מעניין לי את העכוז השרירי שלי. החלטנו (אני,את,בכוח) שהיא תשאר. כך יהיה. יא חתולה P: |
|
אודין44(שולט) |
לפני 13 שנים •
5 בינו׳ 2011
אל
לפני 13 שנים •
5 בינו׳ 2011
אודין44(שולט) • 5 בינו׳ 2011
קראתי והבנתי מדוע
המלצתי תמשיך ואל תזדהה מי שטוב לו שיהנה מי שלא , שלא יקרא |
|
רק אני(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
5 בינו׳ 2011
לפני 13 שנים •
5 בינו׳ 2011
רק אני(נשלטת) • 5 בינו׳ 2011
עקבתי אחרייך בשקיקה, השארת אותי פעורת פה.
גאוני,מרשים,ללא מילים! המשך כך! (ואל תזדהה..) |
|