נוריתE |
לפני 13 שנים •
17 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
17 בספט׳ 2011
נוריתE • 17 בספט׳ 2011
IN YOUR MIND כתב/ה: נורית , ממש לא בא לך להבין?
שום סארקזם. תקראי הפעם טוב. שימי לב - את לא יכולה להשאיר את המיינד בחוץ. לא יכולה. גם אם את רוצה, מאד רוצה -את לא יכולה להשאיר אותו "מחוץ לעסק". לא יכולה. הוא תמיד, אבל תמיד - "בעסק " מיינד זאת רק מילה אחרת, כללית יותר, לקשר רגשי, וללב, ולנשמה, ולכל מה שאת מחפשת...רק מילה כללית יותר... נו, ואיפה את חושבת שאת מרגישה, בלב? זאת רק צורת ביטוי. אנחנו לא באמת מרגישים בלב. את מרגישה במוח. במוח נוצרים הרגשות שלך, והתחושות שלך. כולם בלי שום יוצא מן הכלל. וכאמור - מוח=מיינד=מנטלי ( נפשי ) וכו'. נו, אז את עדיין חושבת ששליטה מנטלית היא "אגדה אורבנית "? שליטה פיזית בלי שליטה מנטלית היא פשוט שום-כלום, ושעמום המחץ. זה הכל. בקיצר, אנחנו לא מאד רחוקים בדעתנו, כמו שחשבתי. mind - מוח מחשבה זה הרציו ההגיון אם מישהו מדבר על "שליטה מנטלית" הוא מתכוון ל"הפעלה" מקרוב או מרחוק על שליטה בחלק הזה הפרטי מאוד של החיים - המחשבה החופשית כשאני בתוך מערכת בייחוד בתוך סשן אני שם מרצוני שמה את המנטל,את המחשבה החופשית בצד ומנתבת את היתר לתוך המערכת ככה ה mind הוא שלי ,לחזור אליו למקום השפוי של החיים האמיתיים שהם שלי רק זאת הדרך שלי ואין לי וויכוח איתך |
|
נוריתE |
לפני 13 שנים •
17 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
17 בספט׳ 2011
נוריתE • 17 בספט׳ 2011
מעבר לזה
כל הקטע הזה של "שליטה מנטלית" הוא התיימרות בלבד במקרה הטוב או אסון, במקרה הרע. |
|
IN YOUR MIND |
לפני 13 שנים •
17 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
17 בספט׳ 2011
IN YOUR MIND • 17 בספט׳ 2011
אני , בכל אופן, מבין אותך דוקא די טוב.
לא נתווכח על סמנטיקה ( משמעות של מילים ) אבל לידע כללי - מיינד הוא לא רק "רציו". ממש לא. ממש ממש לא. אחרת היינו אומרים -"שליטה רציונלית", או שליטה-שכלית. מיינד הוא לא רק שכל, או הגיון. הוא גם רגש ותחושה. הוא שם כללי לכל מה שהמוח שלך יוצר. אבל אני מבין אותך דוקא די טוב. את המקום שבו המחשבה שלך חופשייה, אף אחד לא רוצה לקחת ממך. לא אני בכל אופן. כמו שכותבת מרי ג'יין בפרופיל שלה, בסעיף הגבולות - "בלי פאניקה ! " |
|
IN YOUR MIND |
לפני 13 שנים •
18 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
18 בספט׳ 2011
IN YOUR MIND • 18 בספט׳ 2011
נ.ב -
כדי להבין אולי יותר טוב איך אנחנו משתמשים במילה מיינד, לכי להקשיב לשיר הקלאסי של ג'ון לנון - " מיינד גיימס ". היום יש אותו ביו-טיוב חינם-אין-כסף. מילות השיר הן - "רק תמשיכו תמיד לשחק את המיינד-גיימס הללו, לנצח ..." כל הסאדו-מאזו הוא בעצם מיינד-גיים אחד גדול. |
|
IN YOUR MIND |
לפני 13 שנים •
18 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
18 בספט׳ 2011
IN YOUR MIND • 18 בספט׳ 2011
נ.ב אחרון -
נורית, אנחנו מנסים פה לחיות את החלומות ואת הפנטזיות שלנו. אז שום אסון ושום נעליים-של-אסון. ואם זה לא היה ברור - אז פנטזיות וחלומות הם האמ-אמא של הביטוייים של המיינד. והם מנטלייים לפני-ולפנים, או מהתחלה ועד הסוף. בלי שום שארית. פנטזיות וחלומות הם מנטליים. ממש ככה. ובזאת נסיים. |
|
נוריתE |
לפני 13 שנים •
18 בספט׳ 2011
לפני 13 שנים •
18 בספט׳ 2011
נוריתE • 18 בספט׳ 2011
כשאדם מנצל את האדם השני ומנתב אותו במניפולציות תחת הכותרת
"אני,שולט מנטלי" זה,מתכון לאסון. אם כוונתי לא היתה,ברורה. |
|