רז78{מלאך שחור} |
לפני 9 שנים •
14 במרץ 2015
לפני 9 שנים •
14 במרץ 2015
רז78{מלאך שחור} • 14 במרץ 2015
Mzekala כתב/ה: סעיף 27 צד את עיניי במיוחד.
בית חולים באשדוד? איפה? ציבורי? או אתה מתכוון למכרז שאסותא (הפרטית) זכתה בו? כי המכרז הזה.. מיועד להקמת מרכז רפואי ציבורי (מרפאות בלבד). לא יהיו בו חדרי אישפוז/מחלקות פנימיים/מיון וכדו'. אם לזה אתה מתכוון.. כנראה שתושבי אשדוד יאלצו להמשיך ולחיות על חוט השיערה בדרכם לקפלן/ברזילי. אם לזה ביבי אחראי, אני מודה לו מקרב לב שתושבי אשדוד ימשיכו למות בדרכם לבית חולים. אה, כן.. ורוב השירותים הרפואיים שינתנו בו.. יהיו במסגרת שר"פ. למעלה מ 90% מהתושבים לא יהנו מהשירותים שיש למרכז הזה להציע. לגבי סעיף 27. באפריל 2011 החליט שר האוצר יובל שטייניץ, כי רשת אסותא, היחידה שניגשה למכרז, תקים ותפעיל את בית החולים החדש של אשדוד, בית חולים החדש הראשון מזה 45 שנה. בית החולים נבנה על גבי 70 דונם במזרח אשדוד בבעלות מינהל מקרקעי ישראל. הוא יאכלס 300 מיטות ויעסיק כ-1000 עובדים. הוא מיועד להתחיל לפעול בשנת 2017. חדרי הניתוח, יחידה לטיפול נמרץ ועוד יפעלו בקומות המרתף, כדי שיוכלו להמשיך לפעול גם בעת מלחמה. בית החולים יפעל כבית חולים ציבורי. בנוסף, תופעל גם רפואה פרטית בהיקף של 25%. במסגרתה תינתן אפשרות לבחור רופא, אך לא תקוצר תקופת ההמתנה לטיפול על חשבון החולים המטופלים ברפואה הציבורית. מתוך: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96_%D7%A8%D7%A4%D7%95%D7%90%D7%99_%D7%90%D7%A9%D7%93%D7%95%D7%93 |
|
A v(שולט) |
לפני 9 שנים •
18 במרץ 2015
לפני 9 שנים •
18 במרץ 2015
A v(שולט) • 18 במרץ 2015
אוי תענוג.
המשיכו ביותר גדול... ואם אתם מתחילים...תעשו את זה בזוגות בבקשה. זהבה הולכת הביתה.. זה ורק זה היה שווה ביותר. יאללה ביבי תחזק את ההתיישבות תן להם מליארדים. בי בי קינג. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 9 שנים •
18 במרץ 2015
לפני 9 שנים •
18 במרץ 2015
בטי בום(שולטת) • 18 במרץ 2015
A v כתב/ה: אוי תענוג.
המשיכו ביותר גדול... ואם אתם מתחילים...תעשו את זה בזוגות בבקשה. זהבה הולכת הביתה.. זה ורק זה היה שווה ביותר. יאללה ביבי תחזק את ההתיישבות תן להם מליארדים. בי בי קינג. בדיוק קינג, לאט לאט אתם ממליכים מלך מכיר את משל יותם משל האטד? הנה המלך שלכם. העוני, הבערות והאומללות ממשיכים. כולל בידוד לאומי . במלחמה בקיץ נהיה לבד הפעם. אבל יהיה לנו מלא שוקולד כי אנחנו לא ערבים. ולגבי זהבה אני בכלל לא אענה לך זה אפילו לא משהו שתבין, מנהיג שלוקח אחריות. בהצלחה לנו, מקווה שנשרוד. |
|
A v(שולט) |
לפני 9 שנים •
18 במרץ 2015
לפני 9 שנים •
18 במרץ 2015
A v(שולט) • 18 במרץ 2015
כן הנה ההתנשאות הזו שוב..
אתם החכמים הנאורים נקיים מנבערות..מפוכחים.. לא למדת. את ואנשים כמוך העירו שד. והשד הזה בעט לכם בתחת. אם הייתם חכמים כפי שאתם מעידים על עצמכם... אולי היה לכם סיכוי. האמת הצלחתם להפתיע אותי. השנאה שלכם לא יודעת גבולות..ההתנשאות שלכם פתטית.. והגזענות שלכם שלחה אתכם לעוד שנים בועדת קישוט.. אם אחרי כל מה שעשיתם ואמרתם והמילינים ששפכתם. לא שלא ניצחתם אלא ה פ ס ד ת ם ! ובענק. תבינו לעולם כבר לא תנצחו. וזהבה זה הדובדבן שבקצה גלידת הפיסטוק.. עכשיו תהיו דמוקרטים קבלו את קול העם. |
|
A v(שולט) |
לפני 9 שנים •
18 במרץ 2015
לפני 9 שנים •
18 במרץ 2015
A v(שולט) • 18 במרץ 2015
כן הנה ההתנשאות הזו שוב..
אתם החכמים הנאורים נקיים מנבערות..מפוכחים.. לא למדת. את ואנשים כמוך העירו שד. והשד הזה בעט לכם בתחת. אם הייתם חכמים כפי שאתם מעידים על עצמכם... אולי היה לכם סיכוי. האמת הצלחתם להפתיע אותי. השנאה שלכם לא יודעת גבולות..ההתנשאות שלכם פתטית.. והגזענות שלכם שלחה אתכם לעוד שנים בועדת קישוט.. אם אחרי כל מה שעשיתם ואמרתם והמילינים ששפכתם. לא שלא ניצחתם אלא ה פ ס ד ת ם ! ובענק. תבינו לעולם כבר לא תנצחו. וזהבה זה הדובדבן שבקצה גלידת הפיסטוק.. עכשיו תהיו דמוקרטים קבלו את קול העם. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 9 שנים •
18 במרץ 2015
לפני 9 שנים •
18 במרץ 2015
בטי בום(שולטת) • 18 במרץ 2015
קיבלנו, להבדיל מכם מאיתנו לא יצאו רוצחי ראש ממשלה.
ואתה שטוף שינאה ועיוור בלי יכולת להבין עד כמה אתה עושה בדיוק את מה שאתה טוען שאנחנו עושים. תהנה, מבחינתי סיימתי את השיחה. |
|
A v(שולט) |
לפני 9 שנים •
18 במרץ 2015
לפני 9 שנים •
18 במרץ 2015
A v(שולט) • 18 במרץ 2015
בטי בום כתב/ה: קיבלנו, להבדיל מכם מאיתנו לא יצאו רוצחי ראש ממשלה.
ואתה שטוף שינאה ועיוור בלי יכולת להבין עד כמה אתה עושה בדיוק את מה שאתה טוען שאנחנו עושים. תהנה, מבחינתי סיימתי את השיחה. כן רוצח רבין יצא מהימין. את רוצה שאתנצל??? לא מתנצל. הרצח הפך אותו לקדוש.. ואני ממש לא בעד. אני לא משלם על מעשים של אחרים. וכן. אני שונא. אחרי כל מה שעשיתם בחודשיים האחרונים את לא מתארת לעצמך כמה אני שונא. והנה שוב ההתנשאות הזו שלך. אני המרוקאי המזרחי הטיפש חוגג. וחי טוב מחייך חיוך ענק. ואתם סובלים. מתכננים ירידה. או שבא לכם למות. ואנחנו הטיפשים. סיימנו לפני הרבה זמן. |
|
A v(שולט) |
לפני 9 שנים •
18 במרץ 2015
לפני 9 שנים •
18 במרץ 2015
A v(שולט) • 18 במרץ 2015
|
|
שלגי |
לפני 9 שנים •
18 במרץ 2015
לפני 9 שנים •
18 במרץ 2015
שלגי • 18 במרץ 2015
די כבר עם ההתלהמות הזאת מכל הכיוונים.
בחיים האמיתיים יש לי חברים מימין ומשמאל ורבאק - מעולם לא ירדנו לפסים כאלה. נמאס לי כבר לראות את ההתלהמויות האלה - משני הכיוונים - במרחב הוירטואלי. אם היו מנצלים את כל האנרגיות האלה למשהו חיובי, אפשר היה להאיר עיר בינונית שבוע. |
|
CastroP(מזוכיסט) |
לפני 9 שנים •
18 במרץ 2015
לפני 9 שנים •
18 במרץ 2015
CastroP(מזוכיסט) • 18 במרץ 2015
A v אתה האיש שאני מחפש! תסביר לי בבקשה.
(אני בדר"כ לא נכנס לשיחות הפוליטיות, אבל הפעם ממש חייב להבין). אני מסתכל על התגובות האחרונות שלך, ויכול להיות שזה כל העניין? שאתם מוכנים להתאבד רק בשביל לראות "אותנו" סובלים? שאתם מצביעים ככה רק כי גרבוז (לסוגיו, לדורותיו) העליב אתכם? אם כן אז דעו שאתם לא הילד השובב והחתרן שמכניס לשלטון השבע והמתנשא, אתם רק מרגישים ככה. אתם הבריון הענק שנמצא בשלטון 40 שנה וחובט בכל מי שחלש מכם (פיזית כמו הצל, או מטאפורית). לא ברור לי איך הימין מצליח למתג את עצמו כהצבעת מחאה, אבל זה מבריק. מה אני מפספס? |
|