אליפסה(שולטת) |
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
אליפסה(שולטת) • 11 באוג׳ 2024
70
כולם מטרידנים. אנשים שעברו את הגבול בצורה זו או אחרת. מדובר בסוג של התנהגויות, שאם היו נעשות בבית קפה, הייתי מצפה מבעל המקום לסלק את אותם אנשים, או שהייתי קמה והולכת. יש כמה מקרים שהיו אפילו מצדיקים תלונה במשטרה. מאחורי המקלדת זה קל יותר ואנשים מרשים לעצמם. חוץ מזה אני לא חוסמת. אני לא מאמינה בדרך הזו. אני גם חושבת שבתוך קבוצה כדאי להימנע מהפרקטיקה הזו. היא מנוכרת, לא מכובדת ומאוד לא סוציאלית. |
|
כותב לך |
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
כותב לך • 11 באוג׳ 2024
אז אחרי שכל אחד זרק מספרים וכמו נערים בכיתה ז' עשינו תחרות של מי הכי גדול.
מה עושים עם זה לפעמים דברים משתנים, הזמן עובר מתקדמים ועוד מעט החגים לא הגיע זמן לעשרת ימי תשובה - עשר ימים בהם יינתן לחסום לשלוח הודעה אחת. הודעת התנצלות, בקשת הסבר או סתם ד"ש כלובי תנסה לחשוב על זה עשרת ימי תשובה של הכלוב "מקום שבעלי תשובה עומדין צדיקים גמורים אינם עומדין" |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
Bluecollar(שולטת) • 11 באוג׳ 2024
כותב לך כתב/ה: אז אחרי שכל אחד זרק מספרים וכמו נערים בכיתה ז' עשינו תחרות של מי הכי גדול.
מה עושים עם זה לפעמים דברים משתנים, הזמן עובר מתקדמים ועוד מעט החגים לא הגיע זמן לעשרת ימי תשובה - עשר ימים בהם יינתן לחסום לשלוח הודעה אחת. הודעת התנצלות, בקשת הסבר או סתם ד"ש כלובי תנסה לחשוב על זה עשרת ימי תשובה של הכלוב "מקום שבעלי תשובה עומדין צדיקים גמורים אינם עומדין" אז אתה אומר שביריונים ומטרידים ישנו את ההתנהגות שלהם? ומה אם הם פספסו את ההזדמנות שלהם אצלי אחרי שהתנהגו בבריונות? אני בוחרת מי נכנס לחיים שלי ומי לא ומה טוב לי.... אני לא חושבת שאני זו שצריכה לעשות חשבון נפש, אלא אלו שבחרו לעבור גבולות |
|
Into(נשלטת) |
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
Into(נשלטת) • 11 באוג׳ 2024
קצת חופרים אבל סה"כ אני נהנית, 6.5/10
|
|
כותב לך |
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
כותב לך • 11 באוג׳ 2024
אז אתה אומר שביריונים ומטרידים ישנו את ההתנהגות שלהם?
ומה אם הם פספסו את ההזדמנות שלהם אצלי אחרי שהתנהגו בבריונות? אני בוחרת מי נכנס לחיים שלי ומי לא ומה טוב לי.... אני לא חושבת שאני זו שצריכה לעשות חשבון נפש, אלא אלו שבחרו לעבור גבולות[/quote] ברור שאת בוחרת - כל אחד בוחר מי נכנס לחיים שלו ומי לא (לא משנה עם שולט או נשלט) סה"כ אמרתי שלפעמים יש מצב שדברים משתנים, סיטואציות משתנות. ועם האיש בריון - יש את הייתרון שזה וירטואלי - לוחצים על חסום שוב. אין מושלם בחיים - ברור שיש פלוסים ומינוסים לשני הצדדים נראה לי שני הצדדים יכולים להרוויח יותר מעשרת ימי תשובה |
|
כותב לך |
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
כותב לך • 11 באוג׳ 2024
Into כתב/ה: קצת חופרים אבל סה"כ אני נהנית, 6.5/10
תזהרי - יש כאלו שהמילה חופרים פוגעת בהם שלא יחסמו אותך |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
כותב לך כתב/ה: אז אתה אומר שביריונים ומטרידים ישנו את ההתנהגות שלהם?
ומה אם הם פספסו את ההזדמנות שלהם אצלי אחרי שהתנהגו בבריונות? אני בוחרת מי נכנס לחיים שלי ומי לא ומה טוב לי.... אני לא חושבת שאני זו שצריכה לעשות חשבון נפש, אלא אלו שבחרו לעבור גבולות ברור שאת בוחרת - כל אחד בוחר מי נכנס לחיים שלו ומי לא (לא משנה עם שולט או נשלט) סה"כ אמרתי שלפעמים יש מצב שדברים משתנים, סיטואציות משתנות. ועם האיש בריון - יש את הייתרון שזה וירטואלי - לוחצים על חסום שוב. אין מושלם בחיים - ברור שיש פלוסים ומינוסים לשני הצדדים נראה לי שני הצדדים יכולים להרוויח יותר מעשרת ימי תשובה [/quote] אני לא חושבת שאני צריכה להתנצל על הגבולות שלי או לשקול אותם מחדש |
|
Gold Fish{FLR} |
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
Gold Fish{FLR} • 11 באוג׳ 2024
לא לכבודך לדבר בצורה כל כך פוגענית ומעליבה.
|
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
כותב לך כתב/ה: אז אתה אומר שביריונים ומטרידים ישנו את ההתנהגות שלהם?
ומה אם הם פספסו את ההזדמנות שלהם אצלי אחרי שהתנהגו בבריונות? אני בוחרת מי נכנס לחיים שלי ומי לא ומה טוב לי.... אני לא חושבת שאני זו שצריכה לעשות חשבון נפש, אלא אלו שבחרו לעבור גבולות ברור שאת בוחרת - כל אחד בוחר מי נכנס לחיים שלו ומי לא (לא משנה עם שולט או נשלט) סה"כ אמרתי שלפעמים יש מצב שדברים משתנים, סיטואציות משתנות. ועם האיש בריון - יש את הייתרון שזה וירטואלי - לוחצים על חסום שוב. אין מושלם בחיים - ברור שיש פלוסים ומינוסים לשני הצדדים נראה לי שני הצדדים יכולים להרוויח יותר מעשרת ימי תשובה [/quote] אבל אני לגמרי תומכת בבקשת סליחה מאלוהים/האלוהית שאני. אני ראויה יפייטו בשבילי, עדיף בנוסח הספרדי כי הפייטים באמת יפים. |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
Gold Fish כתב/ה: לא לכבודך לדבר בצורה כל כך פוגענית ומעליבה.
מי? |
|