תחת כנפיך |
לפני שבוע •
31 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
31 בדצמ׳ 2024
תחת כנפיך • 31 בדצמ׳ 2024
הטופר המפשר כתב/ה: הדיון הזה קצת חרג מגבולותיו. אבל לאלה שבכל זאת מנסים להגן על מישהי ללא כל הכשרה שהורתה "למטופלים" שלה להפסיק טיפול תרופתי כדי לצרוך פטריות הזיה וכו', זה קצת מזכיר לי דיונים מסוימים על "מהי אמנות".
ותמיד יש את ההתחכמות הדבילית התורנית "שהכל יכול להיות אמנות, ואמנות זה בעיני המתבונן, ואין באמת הבדל בין שייקספיר לאייל גולן". ותמיד נראה לך שאנשים שטוענים מן טענות כאלה, לא באמת מאמינים למה שהם אומרים, אלא עושים זאת למען הויכוח או שיש להם איזה אינטרס בלטעון את הטענות הרלטיוויסטיות האלה. אז מה ההבדל באמת בין "המטפלת המתעללת" שלנו לבין פסיכואנליטיקאי שלמד 7 שנים במוסדות או מורה ליוגה שלמד יוגה 20 שנה? שום דבר בעצם , " הטיפול הוא בעיני המתבונן".... יאללה אפשר לסגור את הדיון הזה כבר? אני בעד. רק למען ההגינות צריך לאמר 1. היא טוענת שלא סיפקה סמים 2 פסיאנלטיקאי לומד 7 שנים היא למדה 5 +התמחויות+למידה עצמית |
|
teacher(שולט) |
לפני שבוע •
31 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
31 בדצמ׳ 2024
teacher(שולט) • 31 בדצמ׳ 2024
ועל כך נאמר:
האור אולי דולק, אבל אין אף אחד בבית. |
|
אביב נעורים |
לפני שבוע •
1 בינו׳ 2025
לפני שבוע •
1 בינו׳ 2025
אביב נעורים • 1 בינו׳ 2025
אחד המגיבים אמר שיעלה כאן הצד שלה.
הפרופיל פעיל. |
|
פרלין(נשלטת){ש} |
לפני שבוע •
1 בינו׳ 2025
לפני שבוע •
1 בינו׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 1 בינו׳ 2025
תחת כנפיך כתב/ה: הטופר המפשר כתב/ה: הדיון הזה קצת חרג מגבולותיו. אבל לאלה שבכל זאת מנסים להגן על מישהי ללא כל הכשרה שהורתה "למטופלים" שלה להפסיק טיפול תרופתי כדי לצרוך פטריות הזיה וכו', זה קצת מזכיר לי דיונים מסוימים על "מהי אמנות".
ותמיד יש את ההתחכמות הדבילית התורנית "שהכל יכול להיות אמנות, ואמנות זה בעיני המתבונן, ואין באמת הבדל בין שייקספיר לאייל גולן". ותמיד נראה לך שאנשים שטוענים מן טענות כאלה, לא באמת מאמינים למה שהם אומרים, אלא עושים זאת למען הויכוח או שיש להם איזה אינטרס בלטעון את הטענות הרלטיוויסטיות האלה. אז מה ההבדל באמת בין "המטפלת המתעללת" שלנו לבין פסיכואנליטיקאי שלמד 7 שנים במוסדות או מורה ליוגה שלמד יוגה 20 שנה? שום דבר בעצם , " הטיפול הוא בעיני המתבונן".... יאללה אפשר לסגור את הדיון הזה כבר? אני בעד. רק למען ההגינות צריך לאמר 1. היא טוענת שלא סיפקה סמים 2 פסיאנלטיקאי לומד 7 שנים היא למדה 5 +התמחויות+למידה עצמית 5 שנים של מה? |
|
Master Bruce |
לפני שבוע •
1 בינו׳ 2025
לפני שבוע •
1 בינו׳ 2025
Master Bruce • 1 בינו׳ 2025
תחת כנפיך כתב/ה: הטופר המפשר כתב/ה: הדיון הזה קצת חרג מגבולותיו. אבל לאלה שבכל זאת מנסים להגן על מישהי ללא כל הכשרה שהורתה "למטופלים" שלה להפסיק טיפול תרופתי כדי לצרוך פטריות הזיה וכו', זה קצת מזכיר לי דיונים מסוימים על "מהי אמנות".
ותמיד יש את ההתחכמות הדבילית התורנית "שהכל יכול להיות אמנות, ואמנות זה בעיני המתבונן, ואין באמת הבדל בין שייקספיר לאייל גולן". ותמיד נראה לך שאנשים שטוענים מן טענות כאלה, לא באמת מאמינים למה שהם אומרים, אלא עושים זאת למען הויכוח או שיש להם איזה אינטרס בלטעון את הטענות הרלטיוויסטיות האלה. אז מה ההבדל באמת בין "המטפלת המתעללת" שלנו לבין פסיכואנליטיקאי שלמד 7 שנים במוסדות או מורה ליוגה שלמד יוגה 20 שנה? שום דבר בעצם , " הטיפול הוא בעיני המתבונן".... יאללה אפשר לסגור את הדיון הזה כבר? אני בעד. רק למען ההגינות צריך לאמר 1. היא טוענת שלא סיפקה סמים 2 פסיאנלטיקאי לומד 7 שנים היא למדה 5 +התמחויות+למידה עצמית ובכל זאת אנשים שלקחו 25 שעורי נהיגה ולא עברו טסט, הם לא נהגי מונית אלטרנטיביים. |
|
תחת כנפיך |
לפני שבוע •
1 בינו׳ 2025
לפני שבוע •
1 בינו׳ 2025
תחת כנפיך • 1 בינו׳ 2025
Master Bruce כתב/ה: תחת כנפיך כתב/ה: הטופר המפשר כתב/ה: הדיון הזה קצת חרג מגבולותיו. אבל לאלה שבכל זאת מנסים להגן על מישהי ללא כל הכשרה שהורתה "למטופלים" שלה להפסיק טיפול תרופתי כדי לצרוך פטריות הזיה וכו', זה קצת מזכיר לי דיונים מסוימים על "מהי אמנות".
ותמיד יש את ההתחכמות הדבילית התורנית "שהכל יכול להיות אמנות, ואמנות זה בעיני המתבונן, ואין באמת הבדל בין שייקספיר לאייל גולן". ותמיד נראה לך שאנשים שטוענים מן טענות כאלה, לא באמת מאמינים למה שהם אומרים, אלא עושים זאת למען הויכוח או שיש להם איזה אינטרס בלטעון את הטענות הרלטיוויסטיות האלה. אז מה ההבדל באמת בין "המטפלת המתעללת" שלנו לבין פסיכואנליטיקאי שלמד 7 שנים במוסדות או מורה ליוגה שלמד יוגה 20 שנה? שום דבר בעצם , " הטיפול הוא בעיני המתבונן".... יאללה אפשר לסגור את הדיון הזה כבר? אני בעד. רק למען ההגינות צריך לאמר 1. היא טוענת שלא סיפקה סמים 2 פסיאנלטיקאי לומד 7 שנים היא למדה 5 +התמחויות+למידה עצמית ובכל זאת אנשים שלקחו 25 שעורי נהיגה ולא עברו טסט, הם לא נהגי מונית אלטרנטיביים. היא למדה פסיכולוגיה לתואר ראשון + כל מה שהיא כותבת בפרופיל שלה ועוד וזה בדיוק הדוגמה שלך. יש נהגים שיודעים לנהוג בלי הסמכה רשמית מהמדינה? אם החלטת לעלות לו למונית משיקולים הפרטיים שלך האם הוא שיקר אותך? כמה נהגי מוניות חאפרים יש במדינה? אם נהג מונית עם רשיון מוביל אותך לתהום, מותר לך ללכת עם נהג מונית חאפר? בקיצור אני חושב שזו לא אנלוגיה טובה אבל הרעיון הוא בהחלט זהה. ושוב אם תבדוק בגוגל תראה מליון שיטות לא מבוססות מדעית שאנשים הולכים אליהם לטיפול זה בגלל שתחום הנפש הוא היה לפני שפרויד המציא את השיטה שלו לדעתי האישית כל עוד אין צורה אחת ויחידה לטיפול בנפש זה אומר שהפסיכולוגיה לא הגיעה לבשלות מדעית. אבל אנחנו חוזרים על עצמנו. אם תרצה תן הגדרה טובה למטפל אלטרנטיבי שפועל נכון |
|
teacher(שולט) |
לפני שבוע •
1 בינו׳ 2025
לפני שבוע •
1 בינו׳ 2025
teacher(שולט) • 1 בינו׳ 2025
כבר נתנו לך פה לפחות עשר הגדרות.
היחיד שחוזר פה על עצמו זה אתה. ואני מנבא, באופן אלטרנטיבי כמובן, שזה ימשיך עד שתקבל את התוצאה שאתה רוצה, שהיא סוג של זיכוי כלובי לפעולות שהאישה המזעזעת הזו עשתה? זה לא יקרה, אפילו אם תגייס את כל בוטי ה-AI לשירותך. נתראה בעמוד 14 של הפוסט הזה |
|
barnacle(שולט) |
לפני שבוע •
1 בינו׳ 2025
לפני שבוע •
1 בינו׳ 2025
barnacle(שולט) • 1 בינו׳ 2025
תחת כנפיך כתב/ה: רק למען ההגינות צריך לאמר 1. היא טוענת שלא סיפקה סמים 2 פסיאנלטיקאי לומד 7 שנים היא למדה 5 +התמחויות+למידה עצמית 1. לפי הכתבה היא הרשתה שימוש בסמים מסוכנים בביתה. גם זו עבירה. משתמע מהכתבה שהיא אף לקחה כסף כדי להעניק את השירות הזה של צריכת סמים אסורים בהשגחתה. וזה כנראה שולח אותה להתמודד עם הרף היותר חמור של העבירה הזו, אם רשויות החוק יתעמקו במקרים שעלו בכתבה. 2. מבחינת לימודים, לדעתי האישית, אתה מפספס את הבעיה. הרי כולנו בדס'מים ואף אחד כאן לא קיבל תואר שני בבדס'מ מהמרכז האקדמי לחינוך נשלטות ונשלטים. אני בהחלט יכול להבין ולהעריך אישה אוטודידקטית שמבקשת לפרוץ דרך ולעזור לאחרים. אבל האם היא אכן רכשה את הידע הנדרש לצורך הטיפולים שהיא התיימרה לתת? האם היא השתמשה בידע הזה במקצועיות ובאחריות? לפי הכתבה כמה אנשים שקיבלו ממנה טיפול/ייעוץ/שירות/ווטאבר טוענים שהם חוו את הצד הלא אחראי שלה. |
|
תחת כנפיך |
לפני שבוע •
1 בינו׳ 2025
לפני שבוע •
1 בינו׳ 2025
תחת כנפיך • 1 בינו׳ 2025
barnacle כתב/ה: תחת כנפיך כתב/ה: רק למען ההגינות צריך לאמר 1. היא טוענת שלא סיפקה סמים 2 פסיאנלטיקאי לומד 7 שנים היא למדה 5 +התמחויות+למידה עצמית 1. לפי הכתבה היא הרשתה שימוש בסמים מסוכנים בביתה. גם זו עבירה. משתמע מהכתבה שהיא אף לקחה כסף כדי להעניק את השירות הזה של צריכת סמים אסורים בהשגחתה. וזה כנראה שולח אותה להתמודד עם הרף היותר חמור של העבירה הזו, אם רשויות החוק יתעמקו במקרים שעלו בכתבה. 2. מבחינת לימודים, לדעתי האישית, אתה מפספס את הבעיה. הרי כולנו בדס'מים ואף אחד כאן לא קיבל תואר שני בבדס'מ מהמרכז האקדמי לחינוך נשלטות ונשלטים. אני בהחלט יכול להבין ולהעריך אישה אוטודידקטית שמבקשת לפרוץ דרך ולעזור לאחרים. אבל האם היא אכן רכשה את הידע הנדרש לצורך הטיפולים שהיא התיימרה לתת? האם היא השתמשה בידע הזה במקצועיות ובאחריות? לפי הכתבה כמה אנשים שקיבלו ממנה טיפול/ייעוץ/שירות/ווטאבר טוענים שהם חוו את הצד הלא אחראי שלה. אני מסכים איתך במאה אחוז. שתגיע היא ותאמר מה שהיה שם. אני בעד זה ממש. |
|
אליפסה(שולטת) |
לפני שבוע •
1 בינו׳ 2025
לפני שבוע •
1 בינו׳ 2025
אליפסה(שולטת) • 1 בינו׳ 2025
אם יש לי ציפיה מינימלית מהקהילה, זו סולידריות במקרה של אווטינג.
פרסמו בynet כתבה על מישהי. יש פה מישהו שהתכונן לדבר מבעוד מועד. פתח ניק בשם Wellwell פרסם קישור לכתבה, וניצל את ההזדמנות לחשוף את הניק של אותה אישה בכלוב ולעשות לה אווטינג. מיד לאחר מכן הוא מיהר למחוק את הפרופיל שלו. מאחר שאיני תמימה כבר, יש לי חשד שהפעולה הזו מלמדת משהו על אופיים ויושרם של אנשים שעומדים מאחורי הכתבה הזו. אנחנו כבר אחרי יותר מ10 עמודים בשרשור שנפתח כמעשה אווטינג. הייתי רוצה להאמין שגם אם יש לנו ביקורת על מישהי, איננו עושים לה אווטינג, איננו משתפים פעולה עם אווטינג ואיננו נשארים אדישים לאווטינג. אינני יודעת אם הרושם שהכתבה הזו ביקשה להותיר משקף את המציאות. אבל יודעת שהאווטינג שמתרחש כאן הוא ממשי מאוד. |
|