|
|
לפני 4 חודשים •
17 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
17 בספט׳ 2025
ve-ra • 17 בספט׳ 2025
דיווח חם מהשטח. חזרתי כעת מדייט ראשון. ארבעה דרינקים. הוא שילם. אמרתי תודה בחיוך יפה. הוא אמר שנהנה. ככה זה צריך להתקיים.
(לא יהיה שני) |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
Anna love(לא בעסק) • 18 בספט׳ 2025
Luna Oscura כתב/ה: Anna love כתב/ה: מי שמשלם זה מי שיש לו זין
בפעם האחרונה שבדקתי אין לי זין ועדיין יצא לי להזמין בעצמי בדייט. לגיטימי שזה לא פועל ככה עבורך אבל וואלה? יש א.נשים שזה אחרת עבורם.ן ו…? |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
Re: לסביות פשוט נתקעות מול המלצרית
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
הסייבר הטוב בחייך כתב/ה: Anna love כתב/ה: מי שמשלם זה מי שיש לו זין בתור אחת שיצאה עם נשים שנים, ונחשבת אולטרה נשית ויוצאת עם גבריות - לאף אחת לא היה את הבושה לתת לי לשלם |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 18 בספט׳ 2025
Anna love כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: Anna love כתב/ה: מי שמשלם זה מי שיש לו זין
בפעם האחרונה שבדקתי אין לי זין ועדיין יצא לי להזמין בעצמי בדייט. לגיטימי שזה לא פועל ככה עבורך אבל וואלה? יש א.נשים שזה אחרת עבורם.ן ו…? זה אומר שהמשפט שלך לא תקין בתור אחת שלפעמים משלמת על א.נשים בדייטים ואין לה זין. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
Luna Oscura כתב/ה: Anna love כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: Anna love כתב/ה: מי שמשלם זה מי שיש לו זין
בפעם האחרונה שבדקתי אין לי זין ועדיין יצא לי להזמין בעצמי בדייט. לגיטימי שזה לא פועל ככה עבורך אבל וואלה? יש א.נשים שזה אחרת עבורם.ן ו…? זה אומר שהמשפט שלך לא תקין בתור אחת שלפעמים משלמת על א.נשים בדייטים ואין לה זין. לא תקין עבור מי? עבורי הוא תקין תשלמי כמה שאת רוצה |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
Anna love כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: Anna love כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: Anna love כתב/ה: מי שמשלם זה מי שיש לו זין
בפעם האחרונה שבדקתי אין לי זין ועדיין יצא לי להזמין בעצמי בדייט. לגיטימי שזה לא פועל ככה עבורך אבל וואלה? יש א.נשים שזה אחרת עבורם.ן ו…? זה אומר שהמשפט שלך לא תקין בתור אחת שלפעמים משלמת על א.נשים בדייטים ואין לה זין. לא תקין עבור מי? עבורי הוא תקין תשלמי כמה שאת רוצה לא תקין באופן כללי זה כבר לא משפט שהוא סובייקטיבי, אלא הוא סתם משפט מכליל מבחינתך זה דיל ברייקר אם לא משלמים עלייך בדייט - לגיטימי לחלוטין זה לא אומר שבמקביל צריך לפסול או לרדת על דרכים של א.נשים אחרים.ות |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
תפסיקי לחפש איך להעלב
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
Luna Oscura כתב/ה: Anna love כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: Anna love כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: Anna love כתב/ה: מי שמשלם זה מי שיש לו זין
בפעם האחרונה שבדקתי אין לי זין ועדיין יצא לי להזמין בעצמי בדייט. לגיטימי שזה לא פועל ככה עבורך אבל וואלה? יש א.נשים שזה אחרת עבורם.ן ו…? זה אומר שהמשפט שלך לא תקין בתור אחת שלפעמים משלמת על א.נשים בדייטים ואין לה זין. לא תקין עבור מי? עבורי הוא תקין תשלמי כמה שאת רוצה לא תקין באופן כללי זה כבר לא משפט שהוא סובייקטיבי, אלא הוא סתם משפט מכליל מבחינתך זה דיל ברייקר אם לא משלמים עלייך בדייט - לגיטימי לחלוטין זה לא אומר שבמקביל צריך לפסול או לרדת על דרכים של א.נשים אחרים.ות דיברתי עליי, זה את נדחפת לדעה שלי *עליי* |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 18 בספט׳ 2025
אני תוהה מה יותר חזק זין או דילדו.
ובכלל, אם אני זו שאוחזת בדילדו ולו יש זין מלידה. מה עושים? נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי ספט' 18, 2025 11:04 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
Re: תפסיקי לחפש איך להעלב
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
Anna love כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: Anna love כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: Anna love כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: Anna love כתב/ה: מי שמשלם זה מי שיש לו זין
בפעם האחרונה שבדקתי אין לי זין ועדיין יצא לי להזמין בעצמי בדייט. לגיטימי שזה לא פועל ככה עבורך אבל וואלה? יש א.נשים שזה אחרת עבורם.ן ו…? זה אומר שהמשפט שלך לא תקין בתור אחת שלפעמים משלמת על א.נשים בדייטים ואין לה זין. לא תקין עבור מי? עבורי הוא תקין תשלמי כמה שאת רוצה לא תקין באופן כללי זה כבר לא משפט שהוא סובייקטיבי, אלא הוא סתם משפט מכליל מבחינתך זה דיל ברייקר אם לא משלמים עלייך בדייט - לגיטימי לחלוטין זה לא אומר שבמקביל צריך לפסול או לרדת על דרכים של א.נשים אחרים.ות דיברתי עליי, זה את נדחפת לדעה שלי *עליי* "מי שמשלם זה מי שיש לו זין" - שוב פעם, זה לא משפט סובייקטיבי אלא זה סתם משפט מכליל. שלא לדבר שאת בעצמך כתבת שיצאת עם *נשים* ששילמו עלייך ואלא אם הן טרנסיות לפני שינוי כירורגי אז גם להן אין ממש זין. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
שישלם עלייך 😉
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
Bluecollar כתב/ה: אני תוהה מה יותר חזק זין או דילדו.
ובכלל, אם אני זו שאוחזת בדילדו ולו יש זין מלידה. מה עושים? גם לשלם עליו וגם לחדור אליו? פשש פרינסס טרינטמנט 😄 |
|
|