|
|
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
כלובי • 21 בדצמ׳ 2025
דוגמה לשרשור שצריך להיות מוסר: למה הכלוב הפך למשעמם?
שיש בו ביטוי של תחושה סובייקטיבית כעובדה מוגמרת ולמעשה מדובר בפגיעה בשם הטוב של האתר ללא כל הוכחה מלבד השעמום אותו חווה פותחת השרשור. בשרשור הזה יש גם תלונות שאני לא מתערב מספיק. בקיצור שום מסקנה ברורה לא נובעת מהשרשור המיותר הזה. השרשור הנוסף שנפתח בכותרת הזויה עוד יותר הוסר מסיבה דומה. וכך יהיה גם עם שרשורים מהמשפחה הזו גם בהמשך. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון דצמ' 21, 2025 6:46 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 21 בדצמ׳ 2025
הו כלובי, רק רציתי קצת להפיח עניין.
אבל סליחה, בטח שלא התכוונתי לפגוע באתר או בשמו הטוב 🙏 פעם הבאה אתנסח יותר במדויק. |
|
|
|
|
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
כלובי • 21 בדצמ׳ 2025
אני מרגיש קצת כמו מורה להגיד את זה אבל נראה לי שזה פוגע בכל מי שמשתתף באתר - בבלוג או בפורום וחולק את חוויותיו, קשייו, פחדיו, מחשבותיו, חלומותיו.
נראה לי שזה לא נעים עד מעליב לשמוע שאתה משעמם שכותב במקום משעמם של אנשים משעממים. ובכלל תפקידם של אנשים הוא לא לבדר, זה לא קרקס או פריק שואו. |
|
|
|
|
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
ve-ra • 21 בדצמ׳ 2025
הנוסף שנפתח תפקידו היה להבאיש את המקורי. חבל שהוא הוסר ודוקא זה נשאר בחיים
|
|
|
|
|
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
כלובי כתב/ה: אני מרגיש קצת כמו מורה להגיד את זה אבל נראה לי שזה פוגע בכל מי שמשתתף באתר - בבלוג או בפורום וחולק את חוויותיו, קשייו, פחדיו, מחשבותיו, חלומותיו.
נראה לי שזה לא נעים עד מעליב לשמוע שאתה משעמם שכותב במקום משעמם של אנשים משעממים. ובכלל תפקידם של אנשים הוא לא לבדר, זה לא קרקס או פריק שואו. זאת לא הייתה כוונת המשוררת וגם התגובות בכלל לא היו ברוח הזאת. זאת הייתה יותר תהייה למה הפורום בעיקר מתעסק בנושאים וניליים באתר הבדסמ היחיד בארץ ואם יש משהו שאפשר לעשות כדי לשנות את זה. אם זה דורש שינוי. לא ראיתי תגובה אחת שהתייחסה לתוכן בבלוגים או אמרה לאנשים שהם משעממים. ולו אחת. אני עדיין שואלת לאן הלך התוכן הבדסמי, האם זה גל שיעבור? האם אנשים עדיין מרגישים חופשיים להתבטא באותה צורה וחופש של פעם? |
|
|
|
|
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 21 בדצמ׳ 2025
כלובי כתב/ה: אני מרגיש קצת כמו מורה להגיד את זה אבל נראה לי שזה פוגע בכל מי שמשתתף באתר - בבלוג או בפורום וחולק את חוויותיו, קשייו, פחדיו, מחשבותיו, חלומותיו.
נראה לי שזה לא נעים עד מעליב לשמוע שאתה משעמם שכותב במקום משעמם של אנשים משעממים. ובכלל תפקידם של אנשים הוא לא לבדר, זה לא קרקס או פריק שואו. או שזו דרך לקיים שיח שיביא ליוזמות ולשיפור. אנשים שונים, ביניהם אני כתבנו מה חסר לנו בכלוב כדי שהוא יהיה יותר מעניין, ואם המשתמשים שלך בוחרים להעביר ביקורת במקום לוותר על המוצר שלך - הרווחת פעמיים. הבחירה האם ואיך למנף את המשוב היא כמובן שלך, אבל מבחינה שיווקית השרשור הזה הוא אוצר. |
|
|
|
|
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
כלובי, קראתי עכשיו את השרשור ובעוד אני מקבלת את הערתך הצודקת בעניין הכותרת והודעת הפתיחה, אני חושבת שזה אחד השרשורים המוצלחים והמעניינים שהיו פה בזמן האחרון. לא בזכותי, אלא בזכות המגיבים השווים.
לא כדאי לזרוק את התינוק עם המים במקרה הזה. |
|
|
| Bonnie Ray |
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
Re: למה הכלוב נהיה משעמם?
לפני חודש •
21 בדצמ׳ 2025
Bonnie Ray • 21 בדצמ׳ 2025
פרלין כתב/ה: תגידו, מה דעתכם? מדוע הכלוב נהיה כל כך משעמם? מה קרה?
אני פה 18 שנה ולפי דעתי מעולם לא היה פה כל כך מת. איך אתם מסבירים את זה? לדעתי זה יוקר המחייה, אנשים צריכים לעבוד והחשק המיני יורד ואין כוח |
|
|
|
|
לפני חודש •
22 בדצמ׳ 2025
Re: למה הכלוב נהיה משעמם?
לפני חודש •
22 בדצמ׳ 2025
Nati the bear(שולט) • 22 בדצמ׳ 2025
פרלין כתב/ה: תגידו, מה דעתכם? מדוע הכלוב נהיה כל כך משעמם? מה קרה?
אני פה 18 שנה ולפי דעתי מעולם לא היה פה כל כך מת. איך אתם מסבירים את זה? דיכאון כללי בחברה האתר לא מוכר בכלל אין קהל צעיר אין כבוד הדדי בין בני אנוש |
|
|
|
|
לפני חודש •
22 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
22 בדצמ׳ 2025
Master Bruce{©} • 22 בדצמ׳ 2025
כי חורף וקר, אז אף אחת לא רוצה להתפשט
|
|