|
|
לפני שבוע •
18 באפר׳ 2026
Re: או שהם דווקא יצליחו סוף סוף לעשות את שליחותם ורצון בוחריהם ואז הרווחנו בענק....
לפני שבוע •
18 באפר׳ 2026
ניילונצמד(נשלט) • 18 באפר׳ 2026
► MagisterDolor כתב/ה: בטח, כי במשך 20 שנה מה שעצר אותם זה היועמשית, בג"צ, הסמול, סנטה קלאוס, הגרינץ', ועוד שלל הזיות. כשנשיא בית משפט עליון בדימוס הרשה לעצמו בעבר להתייחס לעתירות לפי מה שסביר בעיניו ובעיניי ה"ציבור הנאור" בישראל - במילים שלו לא שלי. כשבית המשפט חולה בנפוטיזם כבר עשורים ואף אחד לא יכול להתנגד לו. כשיש חוק עונש מוות כבר קיים בדין הצבאי אך המערכת לא עושה בו שימוש ומחבלי נוחבה הועברו לדין אזרחי - בגלל זה היה צורך בחוק עונש מוות למחבלים מתוקן שגם הוא כמובן לא חל רטרואקטיבית כשבית המשפט מתערב בהריסת בתי מחבלים, גירוש משפחות מחבלים, מתן קצבאות למשפחות מחבלים, דן בהדחת שר שנבחר ורודף כל מי שמתנגד לו עם כתבי אישום הזויים ועיקוב במתן פסקי דין כמו שעשו למנדלביט היועמש הקודם עד שהסכים להגיש כתב אישום נגד ראש הממשלה שלאט לאט מתפורר אבל כל הנזק שנעשה לו ולמשפחתו כבר נגרם לאחר הדלפות מחקירות בתקשורת שפתאום נעלמו ולא מדווחים על התקדמות המשפט. לבית המשפט פה יש המון סמכויות, אך ללא אחריות על פסקי הדין שהוא מוציא. |
|
|
|
|
לפני שבוע •
18 באפר׳ 2026
Re: או שהם דווקא יצליחו סוף סוף לעשות את שליחותם ורצון בוחריהם ואז הרווחנו בענק....
לפני שבוע •
18 באפר׳ 2026
Venus in Furs • 18 באפר׳ 2026
► ניילונצמד כתב/ה: לבית המשפט פה יש המון סמכויות, אך ללא אחריות על פסקי הדין שהוא מוציא. היי ניילונצמד, אני לא בטוח שהבנתי את העמדה שלך. האם אתה מתכוון שהרשות השופטת מונעת מהרשות המבצעת לבצע את מדיניותה? למה לדעתך היא מונעת? ומה היית רוצה שיבוצע? |
|
|
|
|
לפני שבוע •
18 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
18 באפר׳ 2026
סוטר ומלטף(שולט) • 18 באפר׳ 2026
כל עוד לא השגנו את היעדים זה לא ניצחון.
זה אומר שבעתיד נצטרך להתכונן לסבב נוסף ואחריו עוד... ימים יגידו |
|
|
|
|
לפני שבוע •
18 באפר׳ 2026
לפני שבוע •
18 באפר׳ 2026
שרף אורנים • 18 באפר׳ 2026
כמו תמיד, אין התייחסות לתגובה, ישר מניפולציות וטענות אישיות.. אחלה דיון
|
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
19 באפר׳ 2026
לפני 6 ימים •
19 באפר׳ 2026
ניילונצמד(נשלט) • 19 באפר׳ 2026
► Venus in Furs כתב/ה: ► ניילונצמד כתב/ה: לבית המשפט פה יש המון סמכויות, אך ללא אחריות על פסקי הדין שהוא מוציא. היי ניילונצמד, אני לא בטוח שהבנתי את העמדה שלך. האם אתה מתכוון שהרשות השופטת מונעת מהרשות המבצעת לבצע את מדיניותה? למה לדעתך היא מונעת? ומה היית רוצה שיבוצע? אני מתכוון לזה שיש נטיה ברורה לצד השמאלי של המפה בבית המשפט - ראו את זה מצויין בהפגנות נגד ההתנתקות ונגד אוסלו (שאפילו עצרו אנשים שקראו לצאת להפגין בהסתה למרד - ראה מקרה פייגלין). שעצרו והגישו כתבי אישום אפילו נגד ילדים שהלכו להפגין בטענה שהם מפירים את הסדר הציבורי, והגבילו הפגנות בבלפור לשעתיים בשעות הערב בלבד - שונה לגמריי ממה שקורה בהפגנות היום בקפלן שמאשרים הפגנה נגד הממשלה אפילו בזמן מלחמה בניגוד להנחיות פיקוד העורף. (חושב שלכולם צריכה ליהיות הזכות להפגין באופן שווה) כמו שבג"צ התערב במינוי ראש השב"כ בזמן מלחמה ובהחלפה של יועמשי"ת שהממשלה הקודמת בכלל מינתה והממשלה נאלצת להשתמש בשירותיי ייעוץ משפטי חיצוניים. שני מקרים שלממשלה יש את הסמכות החוקית למנות מחליף. והמקרה שלא חוקרים עדיין את הפצרי"ת ואת ערוץ 12 על ההדלפה של לוחמי כוח 100 שעשתה כל כך הרבה נזק אני לא יודע למה בג"צ מונע ופועל כך. רק יודע שזה המצב בשטח. |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
19 באפר׳ 2026
לפני 6 ימים •
19 באפר׳ 2026
ניילונצמד(נשלט) • 19 באפר׳ 2026
► Venus in Furs כתב/ה: ► ניילונצמד כתב/ה: לבית המשפט פה יש המון סמכויות, אך ללא אחריות על פסקי הדין שהוא מוציא. היי ניילונצמד, אני לא בטוח שהבנתי את העמדה שלך. האם אתה מתכוון שהרשות השופטת מונעת מהרשות המבצעת לבצע את מדיניותה? למה לדעתך היא מונעת? ומה היית רוצה שיבוצע? לגבי מה שאני רוצה שיבוצע, אני חושב שהקו הנוכחי במלחמה הוא נכון, אנחנו בתחילת התהליך יש עוד דרך לסיום. הייתי רוצה לראות רפורמה משפטית מאוזנת ובגדול אנחנו משחקים שח מט ואיראן משחקת שש בש, פה יש לך התראה של 10 דקות לפני על כל סכנה - נכון זה לא נעים אבל זו מלחמה. באיראן הפצצות מהאויר, חיסול בכירים בממשל, קרבות מטוסים באויר. לא חושב שצריך ליהיות משהו אחר מבחינת ניהול המלחמה, כי לא יודע את התוכנית המלאה אבל כן יודע שלא היו נכנסים ללא מטרה ברורה שרוצים להשיג, שאני מנחש שתתבטא בהרחבת הסכמי אברהם עם השכנות שלנו ברגע שיוחלף משטר הרשע באיראן ונתקדם למזרח תיכון חדש. |
|
|