נוריתE |
לפני 17 שנים •
7 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
7 בדצמ׳ 2006
נוריתE • 7 בדצמ׳ 2006
איימי_ כתב/ה: huan כתב/ה: גודיס...אני מסכים איתך לגמרי...אבל לדעתי יש להגביל את הבדסמ מגיל 7 ולהעלות אותו כל שנה בשנה נוספת....אני בטוח שזה יעשה את הסינון המתאים.
גודיס וחואן מסכימים??? באמת הגיע הזמן להחליף את המשקפיים... תנסו אולי להגביל מגיל 21 ולהעלות כל שנה בשנה נוספת |
|
huan |
לפני 17 שנים •
7 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
7 בדצמ׳ 2006
huan • 7 בדצמ׳ 2006
הורסי עקיצות!-איימי ובאטרקאפ כאחת
|
|
kaly |
לפני 17 שנים •
7 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
7 בדצמ׳ 2006
kaly • 7 בדצמ׳ 2006
Princess Alice כתב/ה: 1.
1.אכן קילרתי אותו. קילור שמתבסס {אני מניחה} על הכרות מעמיקה וממושכת שבזמן הזה הבנת שהוא ראוי להיות לך עבד ולשאת את שמך בגאווה. 2.הוא לא שם שום גבולות, כמעט ולא דיבר על זה כאשר שאלתי אותו. כ-מ-ע-ט! למשל הוא כן ציין CBT,נכון? 3.לא תוקפת אנשים. אין צורך בלהמציא סתם דברים! . |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
7 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
7 בדצמ׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 7 בדצמ׳ 2006
huan כתב/ה: הורסי עקיצות!-איימי ובאטרקאפ כאחת
|
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
7 בדצמ׳ 2006
Re: שלום לכולם.
לפני 17 שנים •
7 בדצמ׳ 2006
Queen Yasmin(שולטת) • 7 בדצמ׳ 2006
Princess Alice כתב/ה: שלום לכולכם!
מצטערת (מאוד) על תגובתי המאוחרת, אך לדעתי הסתדרתם די טוב גם בלעדיי - בלשפוט ובלהוסיף שמן למדורה שרובכם לא הייתם נוכחים לה מלכתחילה. הרי הכי פשוט להיסחף אחריי עדר של כבשים, כמה עלוב... כעת אני כאן, ולא בשביל לבקש סליחה או לנסות להתנקות בפניכם או בפניי הנשלט הבכיין והנוטה להתלונן על רוב המלכות המופיעות בחייו. אני כאן בשביל לספר קצת על עצמי ועל השתקפותיי על מה שאנו קוראים לו בדס"מ, ולאחר מכן להגיב לתגובותיכם. כל הקשור לד"ר שטן כפי שהוא קורא לעצמו - הוא נהג בטיפשות רבה וקיבל את עונשו כראוי. אינני מתכוונת להתחרט על שום דבר מכיוון שאיני חשה את אשמתי בעניין! כהקדמה: הנני בת - אדם ישירה ביותר, וכל מי שמכיר אותי יודע זאת היטב, לכן אדבר בישירות רבה מבלי להתחשב אם זה יעליב חלק מכם או לא. מישהי אמרה: "כך לא נוהגת מלכה אמיתית!" יקירתי, אם הנך רגילה להיות סמרטוט - תמשיכי! אני לעומתך לא רגילה לשקרים, מרידות והבטחות שווא מצד הנשלט! אני שומרת על כבודי עד הסוף, ולא מעניין אותי באיזו צורה יגיבו האחרים, גם הם לא מעניינים אותי כלל כאשר העניין נוגע לכבודי העצמי! הנני אדם שלם עם עצמי ולא זקוקה לחינוך או השקפה של מישהו אחר על מעשיי או החלטותיי. השטן היה מקולר לי ולא עמד בהבטחותיו, יותר מזה - דיברנו הרבה ודי הבנו אחד את השניה, ולא מדובר רק בקריאת הפרופיל שלי - שבו מצויינות עובדות חשובות ביותר בנוגע לסשנים עימי. דיברנו על נושאים אישיים היוצאים גם ממסגרת הבדס"מ... חבל שלמרות הכל הוא לא הבין אותי אלא כתמיד "שיחק אותה"! לכל אלא אשר מצאו הזדמנות ללכלך על מועדון הדנג'ין: אני לוקחת את כל האחריות על עצמי בלבד, מצידי אעזוב את המקום למען שמו הטוב של המועדון, אעזוב... בלי בושה וחרטה כלשהי על הלב, אני לא פורשת ולא מרימה את ידיי - אני גאה להיות חלק מן המועדון ואם עזיבתי תטיב למועדון אעשה זאת למענו. אם כי אף אחד לא דורך עליי, ולא ידרוך לעולם! אני אשאר להיות אותה אחת - פרינסס אליס, מי שהייתי לפני ומי שאשאר להיות גם אחריי, ואף אחד לא יקבל את סליחתי אם הוא איננו ראוי לכך! אני זו שמודה בטעויותיה ומבקשת סליחה כאשר מודעת לטעויותיי - אבל הפעם אין סיבה שהודה בטעות כלשהי, אם כי האדם שכביכול "נאנס" על ידי לפי דבריו – הוא שחקן ולא יותר מזה, ואולי אפילו זו עוד פרסומת לטובתו(?). מצידי שימצא תחום אחר למען משחקיו, אני לא נוהגת לשחק משחקי סאדו לחובבנים, יש לי את החוקים שלי והם ממש לא רחוק מחוקי בדס"מ. חשוב שהנשלט יכבד את מלכתו, עם הכבוד בא כל השאר (גם מצידה של המלכה). ומי עוד מאוכזב מכל העניין הזה?... נפל עליי עוד נשלט עלוב נפש, שחקן צבוע, בכיין! נמאס לי מחוסר הרציניות הזו כלפי עולמו של הבדס"מ האורגנלי! נסו להיזכר במציאות של עולם בו התשוקות והפחד מעורבים יחדיו. האולם רובכם שחקנים?... כמה מאכזב לקחת אחריות על נשלט חלש גוף ונפש, נשלט שלא יודע מה הוא רוצה מעצמו ותמיד מוצא סיבה על מה להתלונן בכל פעם, כמה מחליא! ולמה אני צריכה להיות כמוהו? הרי אני יודעת בדיוק מה אני רוצה, והנשלט תמיד מודע לכך מסיבה כלשהי - מכיוון שאני תמיד אומרת לפני הסשן - מה אני רוצה ולרוב גם נוהגת באדיבות יתר ושואלת גם אותו מה הוא רוצה. כל מה שקשור ל CBT- שהשטן לא אוהב במיוחד - זאת הייתה ההשתקפות של הבטחת השווא שלו! ושישים לב לדבריו כאשר הוא אומר לי: "תעשי כל מה שבא לך!" צריך לדבר, כך נוהגים בני - אדם, זה מה שמפריד אותנו מן החיות שגם הם מתקשרות לפעמים. וכעת כמה עצות לשטן היקר לכם כל-כך: 1.תמצא לך מישהי חובבנית כמוך, מישהי שראויה לאחד כמוך - שחקנית. מישהי שלא תרצה שתפגין כבוד כלפיה, הרי "לא כל מלכה שמחזיקה בשוט היא מלכה!" - לא כל אחת ראויה לכבודך, לזה התכוונת, לא? לדעתי כל אחד צריך להפגין כבוד לשני, הרי קודם כל כולנו בני - אדם, ובכל אחד מאיתנו יש משהו מיוחד במינו, כל אחד מאיתנו - אדם אינדיבידואלי בפני עצמו החושק בכבוד כלשהו. כעת כל הקשור למלכה - זה כאשר היא לא רק זו שמחזיקה את השוט בידיה, המלכה מתחילה בנשמה וממשיכה בכבוד העצמי שלה ואהבה אמיתית למה שהיא עושה. המלכה לא תרשה להעליב את עצמה, המלכה לא תרשה לדרוך על עצמה ולא תבלע שקרים והבטחות שווא, כאשר היא מאמינה בך - נפתחת בפנייך - בוטחת בך ואתה - לא מעריך זאת ומשחק איתה משחקים - זה פוגע בה, זה מאכזב אותה, מכאיב לה - אז למה אתה מצפה בתמורה?!... 2.תפסיק להתבכיין ולעשות לעצמך פרסומות על חשבונם של אחרים, או שאולי זאת הגנה עצמית כלשהי עבורך?... אתה נשברת ולא פעם אחת, אז כנראה שזה לא התחום שלך. טעית בדרך ילד, תתחיל להיות רציני ותעשה משהו שבאמת יתאים לך, לך תשחק באיזה סרט זול! הרי זה כל מה שאתה מסוגל - להעמיד פני סובל, שחקן מעולה לדעתי - חבל שתבזבז את זמנך על משהו אמיתי כל כך. 3.אם בכל זאת תחליט להישאר בתחום ותמצא מישהי שבאמת שווה יותר מכל אלה אשר ניסית ללכלך עליהן - תפגין כבוד, עמוד במילתך ותסבול בשבילה באהבה אמיתית ורצון להישלט, כי אם לא - אתה לא שווה כלום! ישנם הרבה כמוך - ונילים. ואם אתה אחד מאלו אשר נקראים - ונילים - אז אתה מחפש להיות לא הנשלט, אלא משהו אחר... ואת זה לא תמצא באף מלכה שקוראת לעצמה מלכה! תודה לכל אלא אשר הגיבו בהגיון להודעתו של השטן ולא שפטו אותי מאחוריי גבי אלא המתינו לתגובתי שלי. ותודה לוונוס, תודה לך יקירי! אליס , כשולטת וחיי הבדס"מ באופי וכאישיות דומיננטית לאורך כל חיי , כבוד מהנשלטים רוכשים עם הזמן ולא דורשים בכח או אלימות . כבדי אנשים סביבך אם את רוצה שיכבדו אותך ! תתנהגי בהתאם באצילות אם את רוצה לזכות ליחס הראוי וכבוד . להיות ביצ'ית , רעה לא עושה אותך יותר מלכה . בשביל לדרוש מהסאב אמינות , נאמנות , כבוד סגידה , שירות וכו' ... לא בהכרח לפוצץ אותו עד לאובדן חושים ולגרום נזקים רפואיים . מלכה אצילית , מאופקת , מפגינה נוכחות , עוצמתית וכוחנית כאחד ויחד עם זאת שולטת בהתפרצויות זעם להבדיל ממך , יכולה לחנך את הסאב ללא כל אביזר , צעקות , מכות אלא בנועם , בלחישה , מבט חודר לעיניו . רק מנוכחותך והסמכותיות הוא נופל לרגלייך , הוא מכתיר אותך למלכתו ! ביחס , כבוד ושירותיו של עבדך את צריכה לזכות , ילדה תפגיני יותר בגרות ותרכשי נסיון . המשך יום שקט ורגוע ! |
|
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} |
לפני 17 שנים •
7 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
7 בדצמ׳ 2006
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} • 7 בדצמ׳ 2006
קווין יסמין, מלכה אמיתית , גם אם אין לה דם כחול....אולי כן......
עמק |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 17 שנים •
7 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
7 בדצמ׳ 2006
Madame T(שולטת) • 7 בדצמ׳ 2006
עמק יא רוק כתב/ה: קווין יסמין, מלכה אמיתית , גם אם אין לה דם כחול....אולי כן......
עמק כל הכבוד לך, יסמין, כל מילה שווה זהב חוזרת ומחזקת את דברייך: "מלכה אצילית , מאופקת , מפגינה נוכחות , עוצמתית וכוחנית כאחד ויחד עם זאת שולטת בהתפרצויות זעם יכולה לחנך את הסאב ללא כל אביזר , צעקות , מכות אלא בנועם , בלחישה , מבט חודר לעיניו . רק מנוכחותך והסמכותיות הוא נופל לרגלייך , הוא מכתיר אותך למלכתו ! ביחס , כבוד ושירותיו של עבדך את צריכה לזכות". בדיוק כך! |
|
Princess Alice(שולטת) |
לפני 17 שנים •
7 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
7 בדצמ׳ 2006
Princess Alice(שולטת) • 7 בדצמ׳ 2006
חייבת לציין שבחלק מן הדברים אתן אכן צודקות.
אבל ממש לא "פיצצתי" אותו, כמה דרמתיות ממציאים בשביל להנות כאן!... |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
7 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
7 בדצמ׳ 2006
Blondie the good(מתחלף) • 7 בדצמ׳ 2006
Princess Alice כתב/ה: חייבת לציין שבחלק מן הדברים אתן אכן צודקות.
אבל ממש לא "פיצצתי" אותו, כמה דרמתיות ממציאים בשביל להנות כאן!... כשגורמים חיצוניים צריכים להתערב על מנת לעצור את הסשן אז משהו מאד גרוע התרחש. במקומכם אליס ושטן, הייתי עושה חשבון נפש רציני, כי איך אומרת הקלישאה שמג"דים אוהבים לאמר? כשאתה מפנה אצבע מאשימה 3 אצבעות מופנות אלייך. הייתי מציע לכם לבדוק איפה טעיתם ומה הייתם עושים כדי למנוע הישנות מקרה כזה בעתיד |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
7 בדצמ׳ 2006
Re: חוויה נוראית
לפני 17 שנים •
7 בדצמ׳ 2006
Queen Yasmin(שולטת) • 7 בדצמ׳ 2006
dr_satan כתב/ה: לאחר הרבה זמן שלא הייתי בסשן ולא הופעת החלטתי לעלות על במות הדאנגין עם Princess Alice שהכרנו לפני כי שבוע בצילומים...
עליתי איתה על הבמה ביום חמישי האחרון והדבר שעברתי היה נוראי יותר מכל סשן או דבר אחר מלבד העבודה שהיא התעלמה מכל הגבלות שלי ועברה אלהים בכוונה בשלב מסיים הדבר הפסיק להיות סשן אלה הפוך להיות התעללות... היא התחילה להכות אותי בכוונה של לפצוע והמצב התחיל להדרדר לרמה שבה היו צריכים להריד אותה בכוח בהבמה וכל זה הגיעה למצב הזה אך ורק מהעבודה שלא יכלתי להגיעה ביום שלישי כמו שהבטחתי לה זה היה נוראי הילדה לא הפסיקה להכות אותי ופושט לנסות לפגוע היא התחילה להרביץ לי ידיות השוט לדרוך לי על האשכים למרות שהיא יודעת שגבול מספר אחד אצלי זה תחום הcbt זה היה כבר מעבר לכל... היא עברה על כל חוקי הssc והכל כי החליטה לערבוב רגשות וסשן ביחד בגלל שהיא כעסה אליי שלא יכלתי להגיעה ביום שבו קבענו היא החליטה לנקום בי על ידי תקיפה... ועם כל הכבוד שאני רכוש לעומוס ונאדין אני מאמין שאינכם צריכים להחזיק אותה כי המזל שלי שהסשן היה בפומבי תחשבו שניה מה היה קורה עם דבר דומה היה בסשן פרטי.. אמנם לילדה יש נשמה של שלטות איך אין לה את הלב היא עושה את מה שבראש שלה היא עושה מה שבראש שלה וגרום לה לטוב מבלי לשים לב בכלל לעבד דבר שמסכון יותר מכל... אליס , את לא "פיצצת " , הדרמתיות מסתכמת בהתעללות . חומד , להודות בטעויות זו לא בושה אלא נהפוכו . אנחנו ממציאים דרמתיות להנאה ? במהלכו של הסשן , את נהנת מהתעללות המתבטאת בנזקים רפואיים ועוגמת נפש ? תטפלי בעצמך ! יותר ממה שנכתב בתגובות של כל החברים בפורום , אין לי כל חשק להמשיך להיתוכח איתך או לנסות להוכיח לך שטעית . אם אינך מבינה מה עשית ולא מודה בכך , תתבגרי ותלמדי ! ערב טוב לכולנו ! |
|