שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

עלאק מיתחלפות עלאק שולטות עלאק נישלטות.

ליאב
לפני 17 שנים • 11 בינו׳ 2007
ליאב • 11 בינו׳ 2007
lady @in black כתב/ה:
שמעת פעם על שליטה מלמטה ליאב?ככה לא תשיג כלום icon_cool.gif

בטח שאני לא אשיג כי אני לא צבוע,כי אני תמים ויש את כל האלה שמגיבים ,איזה שרשור משעמם.אז פאק יו ואל תגיבו אם זה לא מעניין אתכן.מנסה לספר את הרגשתי ורק מותקף ללא סיבה בביקורות מאנשים מאוד חכמים שחושבים שאם הם חוו סיישנים אז הם יודעים הכל.אני יודע בתחומים אחרים המון.פה אני חדש ושם זין ואני חדש ולא מעניין אותי שאתן מזלזלות כי מי שחי עם האמת הוא זה שחייו שלמים במובן שהוא שלם עם עצמו.ולא כמו המון אנשים שחייהים לישתות לעשן סיגריות וכל מיני דברים מסריחים כי הם מדחיקים מעל עצמם הכל וחיים בסרטים שהם יודעים הכל ובסוף מתים בגיל מוקדם מיאוש.
צ'יטה​(שולט)
צ'יטה​(שולט) • 11 בינו׳ 2007
ליאב,
תשמע לי, איש, עכשיו ברצינות.

שתי השחורות הללו, שרק את אחת מהן, אני מכיר אישית, מבינות יותר על איך "באמת", ולא רק בשירשור. איך לבד לגמרי, בלי עזרה, {מי ישמע שצריכות בכלל}, של השנייה, להעיף אותך לקיבינימט, על באמת, ממש. מובטחני לך, שאתה לא תעמוד, בכלל, ולו רק, באחוז אחד, ממה שיעלה בראשן הקודח.

לעומת זאת, אתה, בלי ולו טיפה של ליגלוג, או ציניות כלשהי, בחיי, כנראה טרם מבין מספיק, מה זה להתמסר בכלל, {זה לגיטימי לגמרי, ואין בזה אפילו קמצוץ של בושה}, ובטח ובטח, לאחת מהלביאות השחורות המקסימות הללו.

שמע לי,
צא מהמקום הזה שנכנסת אליו.

אתה עושה מעצמך צחוק. מציע לך להפסיק עם זה. פשוט צא מהשירשור הזה, ואל תחזור אליו, או אפילו לא עלינו, תעלה בדעתך לפתוח אחד דומה לזה, אפילו בקצת.

מציע לך ללכת, בגישה הרבה יותר נכונה ללמוד, והרבה יותר המון, פחות יודעת, וצנועה, מה שיבטיח, אולי, שתלמד יותר, על העולם הקסום הזה, שכה מושך אותך. עשה לך בלוג, וכתוב שם, במקום הרבה פחות ציבורי, על התחושות והמאוויים שלך.

רק ממקום טוב אני אומר לך את מה שאני אומר, בחיי.
איחולי הצלחה כנים.

נ.ב. אם זה עוזר במשהו, גם אני למדתי הנדסת חשמל, וגם אני עשיתי שטויות רבות, וידועות בפורומים, בשחר דרכי, בקהילה הלא קיימת הזו.
ליאב
ליאב • 11 בינו׳ 2007
אני מוכן לשלם שבדרך האמת אני אפסיד הכל ולא יחווה סשן לעולם.אני מרגיש טוב שאני אומר אמת וכך אני גם יש לי יותר סיכויים להאריך ימים.לפחות אני לא חלש שצריך גרס וכול הזיין הזה להרגיש שלם.לפחות אני שם זין על הנורמות ואני לא אתחתן לעולם,ללא שום קשר גם אם תיהיה לי חברה.אני לא יוצא כל שני וחמישי מהבית ומחפש צומת לב כמו רוב האנשים.אני לא משועובד לחברה הישראלית שהיא די שנואה עלי.רואים הכל קטן חפרים שחושבים שהם גאונים.אין אפילו חוקים במדינה הארורה הזו.אני אוהב את האמריקאים שמחוקקים חוקים כמו שצריך שלא שקרנים כמו פה .שרואים הכול גדול ומעלים לבמות 14 סטוקים של מרשל 100 וואט.ופה אולי איזה מרשל קומבו מסריח.לי יש את הסאונד בחדר בין הטובים שיש בארץ כי אני רואה גדול .אני אוהב כוח ועוצמה.עוצמה זה לא לזיין את המוח כמו רובכם אלא לעשות.רק לילעוג יודעים אתם כמו אנשים קטנים ומושפלים.כמו הכנסת ובית המישפט המסריח שיש פה שנותן לאנשים להישתחרר מרצח אחרי 10 שנים.באמריקה היו תולים אותו כמו שצריך.הכל קטן פה ,אבל מעטים רואים את זה.יש אנשים שעדיין בטוחים שאנחנו עם ניבחר וכול השיט הזה.רק שהמשק שלנו קטן ושווה לתחת לעומת המשק העולמי.ומי שמבין על מה דיברתי אולי יבין אותי.
כ'ץ​(נשלט)
כ'ץ​(נשלט) • 11 בינו׳ 2007
wtf איך הגעתה לדבר על הכנסת וחוקים באמריקה

אואו אתה הזוי ומי דיבר על גראס בכלל

אני לא יודע מה אתה לוקח אבל אני גם רוצה!
ליאב
ליאב • 11 בינו׳ 2007
כ'ץ כתב/ה:
wtf איך הגעתה לדבר על הכנסת וחוקים באמריקה

אואו אתה הזוי ומי דיבר על גראס בכלל

אני לא יודע מה אתה לוקח אבל אני גם רוצה!

אתה חכם לא? תנסה להבין את ההשלכות החברתיות פה ותבין.מה הקשר גראס? שאנשים הולכים לזה מיתוך חולשה לחיים האמיתיים.אני דיברתי על החברה הישראלית שהיא מזה קטנה.אל תישכח זה פורום של ישראלים לא אמריקאים.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי ינו' 11, 2007 5:48 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
shuki boy​(נשלט)
shuki boy​(נשלט) • 11 בינו׳ 2007
ליאב כתב/ה:
אני אוהב את האמריקאים שמחוקקים חוקים כמו שצריך שלא שקרנים כמו פה .

לא רוצה לבעס אותך, אבל גם האמריקאים לא משהו. השקרים שלהם פשוט יותר עדינים וחמקמקים. אבל כמישהו ששולח יותר מ100 פניות לנשים כאן, אני מניח שעדינות זה לא הצד החזק שלך.

תסלח לי אם אני לא אמפטי.
ליאב
ליאב • 11 בינו׳ 2007
מאונן מקלדת כתב/ה:
ליאב כתב/ה:
אני אוהב את האמריקאים שמחוקקים חוקים כמו שצריך שלא שקרנים כמו פה .

לא רוצה לבעס אותך, אבל גם האמריקאים לא משהו. השקרים שלהם פשוט יותר עדינים וחמקמקים. אבל כמישהו ששולח יותר מ100 פניות לנשים כאן, אני מניח שעדינות זה לא הצד החזק שלך.

תסלח לי אם אני לא אמפטי.

עזוב את הפוליטקיה שלהם ועירק עזוב תיסתכל על החיים בפנים.חבר שלי היה שם תקופה והוא מספר שרובם אנשים מאוד סבלנים אדיבים נחמדים חרוצים אמיתיים.איזה שרות חלומי .אתה ניכנס לחנות גיטרות אתה יכול לנגן חופשי כל היום ולהחליף גיטרות ומגברים כמה שאתה רוצה.וביגלל זה אנשים קונים בכמויות.אם אין להם משהו הם ישלחו אותך לחנות מיתחרה ולא ינסו להציע משהו שלא מתאים העיקר לימכור כמו פה.פה חצי שעה בקושי המוכר נותן לך לנגן.אנשים מגעילים פה אלימים בטרוף וזו החברה הישראלית האמיתית.
קליבר​(שולט)

ליאב היקר

קליבר​(שולט) • 11 בינו׳ 2007
אני בטוח שמי שיפתח תרופה למה שיש לך , יזכה בעושר רב . וגם אם אתה רק "טרול" רשת מצוי , יש לך בעיה .
יחד עם זאת , יש מקומות בהן אין לך אף שגיאה ואתה רהוט , ויש מקומות בהן אתה ממש עילג וקשה להבין מה שאתה רוצה וזה מזכיר לי בדיחה :
מגמגם עולה לאוטובוס , ומבקש מהנהג ככככככ ררררר טייטיטיטיטיטיטססססססססססס לללל פפפתתתתחחתקוה .
הנהג עונה לו : חחחחח ממממ ישה שששששקקקקלים בבבבבקקקקשששה .
האיש משלם ויושב , בתחנה אחרי עולה אחד שמדבר רגיל , האיש אומר לנהג לפתח תקוה והנהג עונה ישר , חמישה שקלים ., האיש משלם ומתישב .
המגמגם קופץ ממקומו זועם :
-. לללמממהה צצצחחחקקקת עעעעלללללי ? הוא פונה לנהג ?
מממממפפפתתתאאאאאם, צצצחקתי עעעעלללליו , עונה הנהג .. :wink
הגבירה שלי​(שולטת)
הגבירה שלי​(שולטת) • 11 בינו׳ 2007
אבל תודו שיש כאן אנשים שנים שאף אחד לא מכיר.

וליאב? ליאב קיבל כוכב בשדרת הכוכבים תוך שבוע בכלוב.

גם זה כישרון.